[SIZE=7]szybkiej odbudowy[/SIZE]
ledwo co przez okulary wypatrzyłęm- czas chyba na nowe brylki
ledwo co przez okulary wypatrzyłęm- czas chyba na nowe brylki
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
sisio napisał(a)
sorry za trochę ciamajdowaty post ale co znaczy [SIZE=7]SzO[/SIZE]??
Zenek Qumpel napisał(a)
Wy naprawdę jesteście uzależnieni JA z tym skończyłem dwa lata temu i jest mi dobrze
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kijowaty ().
Teraz krótkie wyjaśnienie, które jest bezpośrednim tłumaczeniem słow przedstawicieli Gameforge:
cytat:
Część z was obawia się o zaburzenie równowagi gry poprzez wprowadzenie owych Oficerów, przy pomocy których gracze będą mogli zdobywać lepsze wyniki. To nie jest tak.
Jeśli przyjrzycie się uważniej, myslelismy o tym juz na samym poczatku wprowadzenia tej opcji, jednak pomimo wykupienia kompletu Oficerów gracz nie bedzie niezwyciezonym.
To czego nie mozna kupic, to mozliwosci gry w OGame.
Gracz ktory nie ma najmniejszego doswiadczenia w taktyce gry nie ma szans na dotarcie na sam szczyt statystyk nawet z 4 oficerami na raz.
Podobnie doswiadczony gracz moze sobie doskonale radzic na universum bez nich.
2 dodatkowe sloty na floty beda dobre dla graczy ktorzy wiedza jak je dobrze wykorzystac
Lepsze wydobycie oznacza lepszy farming, ale to nic nie da jesli gracz nie wie jak ratowac surowce
Kazdy gracz stanowi takie samo ryzyko dla innego gracza z lub bez Oficerow
AngelIn napisał(a)
Dla mnie najlepsza gra GF i mam nadzieję, że nie umrze chociażbym już nawet nie grał
Tutaj trzeba mieć jakieś umiejętności i byle lama nie osiągnie dobrego top
pozdrawiam
Skalpelek napisał(a):
bo nie widzi sensu ladowania kasy w ilosciach takich jak np gracze top 1 ... gdyby kasa i bonusy nie dawaly takich przewag na poczaku uni to mysle ze wiecej osob by gralo nadal...
-Motaba- napisał(a):
Wszystko ma swój początek i koniec.
Kiedyś nadejdzie taka chwila że OGame zostanie zamknięte bo nie wierzę w to.
Ludzie uciekają kończąc grę, unie się łączą. Wszystko wskazuje na to że koniec jest nieunikniony.
56182 graczy zarejestrowanych w Polsce, a ile z nich to gracze aktywni?
DRJ1916 napisał(a):
Graczy jest ok 10 tyś tylko mają po kilka kont-Motaba- napisał(a):
Wszystko ma swój początek i koniec.
Kiedyś nadejdzie taka chwila że OGame zostanie zamknięte bo nie wierzę w to.
Ludzie uciekają kończąc grę, unie się łączą. Wszystko wskazuje na to że koniec jest nieunikniony.
56182 graczy zarejestrowanych w Polsce, a ile z nich to gracze aktywni?
Lord Beerius napisał(a):
Dopóki wypracowuje zysk dla twórców to będzie żyć
Truck driver napisał(a):
Bo nie zabija sie kury, ktora znosi zlote jajaLord Beerius napisał(a):
Lord Beerius napisał(a):
Masz rację, ale czy to są takie kokosy nie przesądzałbym.Faktem jest, że gra czasy świetności ma za sobą, ale gry przeglądarkoweTruck driver napisał(a):
Bo nie zabija sie kury, ktora znosi zlote jajaLord Beerius napisał(a):
schodzą do podziemia, a nasz Ogame to w zasadzie cały czas to samo co 14 lat temu!
Z drugiej strony gra pod względem technicznym jest dopracowana więc nie wymaga za dużo obsługi technicznej. Zatem koszty są niskie.
W zasadzie to dobrze, bo dalej możemy marnować wolny czas na Ogejma
No i ponarzekać możemy, ze gra umiero i w ogóle piotreł kiedyś to był ogejm, nie to co tera. Gimby nie znajo, a nie czekaj...
Truck driver napisał(a):
Chodzilo mi o to, ze dopoki gra generuje jakiekolwiek zyski dla GF tak dlugo bedzie ona "utrzymywana przy zyciu"