Superman - mrumciumciumcium

• MOD

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik napisał(a):

/me wygilgowywuje Supcia Halloweenkowo
      /me odwzajemni się przy najbliższej okazji ;}
      Do jakiego pojazdu nigdy bys nie wsiadl a w jakim bardzo, bardzo chcialbys pojezdzic i dlaczego ?
      Nigdy nie mów nigdy...nie wiem, może do płonącego? ... chciałbym samochodem WRC na rajdzie sobie pojezdzić :) albo jakmiś mega drogim i wypaśnym...Lambordzini, Porsze lub cuś...tuning wypaśny :D Tak szalenie sobie po mieście pojezdzic :P
      Co bylo by gdyby ...?
      ... myśle, ze byłoby bosko :fgrin: :xbiggrin:
      Co sadzisz o wysylaniu do siebie tradycyjnych listow milosnych ?
      W dzisiejszych czasach mało co się takie cuś spotkyka. Myśle, ze dla odmiany jest to coś romantycznego. Może dostarczyć dużo radości i bardzo pozytywnych uczuć. W końcu do takiego czegoś człowiek się przyłoży, będzie pisał ręcznie, dorysuje jakieś ciekawe rzeczy...do tego dochodzi zapch listu =) ... jakiś czas temu pracując znalazłem listy z lat 30-40 i troszku sobie je poczytałem :) było to dla mnie bardzo pozytywne przezycie. Z esemesow nicz nikomu nic nie pozostanie oO
      Chcialbys zamieszkac ze swoja partnerka ? Jak bys to sobie wyobrazil ? Jak by to mialo wygladac?
      Pewnie, że tak! Razem mieszkalibyśmy...dzielilibyśmy się życiem :) spędzali wspolnie chwile po cięzkim dniu... pracka, odpoczynek, obiadek...wspolne i wesołe chwile...heh...nio zycie :) Cięzko tak rozpisać coś dokładniej :) Myśle, że najlepszy sposob na poznanie siebie...
      /me straszy Supcia a buu a buu i jeszcze raz buu :fkiss:

/me się nie boi i patrzy z uśmiechem na marcik :) po czym łapie za brzusia i delikatnie gilga, zeby wypedzić z niej demonki :*

• Supcio \o/

Jaka muzyka jest najlepsza do jazdy autem?

Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie?

Miałeś kolekcję klocków lego? Co z nich najwspanialszego zrobiłeś?

Jaki najwyższy rachunek za telefon miałeś do zapłaty?

:*
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • /me straszy Supcia 2 razy mocniej

Czemu nie boisz sie marcika ?

Co moglo by sprawic abys zaczal sie bac?

Co jest Twoim najwiekszym atutem ?

Co bys wybral ...milosc bez seksu czy seks bez milosci ? :fgrin:
      (nie ma innej opcji jedno wybierz)

/me straszy Supcia jeszcze 3 razy i idzie zrobic sos do nachos

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
      azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
      <pad> ja wieszam marciki na scianach
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
      <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
      <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
    • Mati napisał(a):

Supcio \o/
      Mati \o/
      Jaka muzyka jest najlepsza do jazdy autem?
      Taka która nam się bardzo podoba, pobudza nasze umysły i sprawia, że jazda samochodem będzie jeszcze bardziej przyjemna ^^
      Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie?
      Resoraki :) lubiałem bawić się samochodzikami :P
      Miałeś kolekcję klocków lego? Co z nich najwspanialszego zrobiłeś?
      Pewnie, że miałem :D wiele godzin poświęcałem na układanie roznych wymyślnych budowli :) A rózne rzeczy się robiło, albo to co było w instrukcji albo samemu się coś tworzyło :)
      Jaki najwyższy rachunek za telefon miałeś do zapłaty?
      heh...mam na karte więc nie wygadam więcej niż mam załadowane :) ... dobrze, ze mi przypomniałeś...musze sobie konto doładować :quasi:
      :*

Miłego :*

marcik napisał(a):

/me straszy Supcia 2 razy mocniej
      /me robi fotki marcika jak strzela minkami :uhuh:
      Czemu nie boisz sie marcika ?
      A czemu miałbym to robić? Gdymy zaczął się bać to.. boje się o tym myśleć :P Żywie do niej/niego (xD) insze uczucie/emocje :)
      Co moglo by sprawic abys zaczal sie bac?
      Mam nadzieje, że nic :) Pomimo tego, ze mnie pobiłaś, kopałaś, gryzłaś, szczypałaś, topiłaś, gilgałaś, na wysokościach torturowałaś..nawet autem potrąciłaś :E to dalej się Ciebie nie boje :cmok:

Co jest Twoim najwiekszym atutem ?
      Myśle, ze to jakim jestem człowiekiem :) Przepływa przeze mnie dobroć która przejawia sie w przerozny sposób :) Nawiązuje łatwo prywatne kontakty i wyciągam z ludzi to co najlepsze :P
      Co bys wybral ...milosc bez seksu czy seks bez milosci ? :fgrin:
      (nie ma innej opcji jedno wybierz)
      W swoim rozumieniu wybieram miłość bez seksu ;) chociaz chciałem najpierw zaczekać na Twoją rozpiske :P
      /me straszy Supcia jeszcze 3 razy i idzie zrobic sos do nachos
      /me tulasi marcika i z uśmiechem na twarzy mówi, ze jest bardzo ale to bardzo straszna :glaszcze:

Spokojnego tygodnia :*
    • /me ciumciurumcia Supcia tu i tam :fkiss:

Superman napisał(a):

Pomimo tego, ze mnie pobiłaś, kopałaś, gryzłaś, szczypałaś, topiłaś, gilgałaś, na wysokościach torturowałaś..nawet autem potrąciłaś :E
      Oj tam oj tam :E jeszcze ktos pomysli, ze mnie taka torturnica ( nazwa bynajmniej nie ma zadnego powiazania z tortem )

Jak smakowal Ci sos do nachos ?

Co bedziesz mowil gdy marcikowy obiadek nie bedzie Ci smakowal ?

Dlaczego w tym tyg nie bedziesz mial tunczyka ?

Jaki jest Twoj ulubiony obiad ?

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    • Supcio wytłumacz mi jak Ty to robisz, że... za każdym razem jak tu wchodzę i chcę Ci coś miłego napisać, to nie dość, że nie napiszę, to jeszcze wyjdę z forum ostro zdemotywowana do dalszych działań?:D

po tym, jakże miłym wstępie mogę się przywitać ^^
      hey, hi, hello :quasi: xD

chciałam się zapytać...
      po pierwsze!:O co dosypujesz mi do napojów/jedzenia, że potem śnią mi się takie głupoty?:O
      po drugie! jakbyś zareagował na dwóch homoseksualistów całujących się na środku katoskiego rynku?:>
      po trzecie! czy osoba, uznana przez zdecydowaną większość społeczeństwa za chorą psychicznie powinna piastować jakiekolwiek znaczące stanowisko w kraju lub za granicą jako nasz reprezentant?
      po czwarte! nie pytaj skąd te pytania... doprawdy nie wiem :quasi: niby z głowy, ale czyjej?!

a w ogóle to!
      agizigizi po brzuniuniu ]:-D
      miałam Ci znaleźć ale nie ma :|
    • Kurde... czuje sie jakby ktoś tak zaczął grzebać w mojej głowie i wyciagnął tak ze 3 pytania! A miałem coś o prezydencie i dosypywaniu...
      No ale nvm...

Dziękuje za pozdrowienia! Muszę Cie kiedyś spotkać na koka koli :quasi:

Chciałbyś moderować światynie QUASIego? Otrzymasz tytuł Honorowego Moderatora! Wiąże się z tym dożywotnia możliwość pisania postów w temacie i używania Wizerunku Najjaśniejszego.gif aby podkreślać niektóre swoje wypowiedzi!
      Spotkaliśmy się kiedyś w Katowicach? Czemu nie wiesz?
      Dokończ zdanie - Gdyby nie Katowice to...
      Dlaczego ze Śląska pochodzi tylu świetnych artystów a z Kraka już nie-e ;< ?
      Dogadałbyś się z Kennym?
      Oglądasz SP?
      Dlaczego nie ma nowych odcinków 14 serii z napisami?
      Który z bohaterów jest najfajniejszy?

Pokaż spoiler

U12
      Top 1 wydobycia
      Czołówka górników ogame.pl
      Top 1 bunkier
      Solo: 3'300%
      ACS 17'000%
      Łącznie: 39'472,17%
      Uczestnik 5 S&D
      Zniszczone moony ~40

Electra
      Top 75
      Top 8 wydobycia

• marcik napisał(a):

/me ciumciurumcia Supcia tu i tam :fkiss:
      /me kudłaczy marcika :*
      Oj tam oj tam :E jeszcze ktos pomysli, ze mnie taka torturnica ( nazwa bynajmniej nie ma zadnego powiazania z tortem )
      Torciki :mniam:
      Jak smakowal Ci sos do nachos ?

Był taki, taki inny od tego czosnkowego :) tak jak mówiłem w kinie...brakowału mu troszku przypraw...ale dało sie ponaczosować :P Jak na pierwszy raz to był spoko!
      Co bedziesz mowil gdy marcikowy obiadek nie bedzie Ci smakowal ?
      A czemu miałby mi nie smakować? ;) będzie mrumciaśny :cmok:
      Dlaczego w tym tyg nie bedziesz mial tunczyka ?
      Tunczyka z serkiem jadam zazwyczaj jak z siłowni wracam...teraz się obijam i w ogole to jakos tak nie lubie tunczyka :D przynajmniej do kwietnia tego roku nie jadałem :D
      Jaki jest Twoj ulubiony obiad ?
      Nie wiem, nie mam chyba takiego ogolnego...najbardziej lubie niedzielne obiady :) wtedy panuje inna atmosfera, posiłek jest zjadany w spokoju, swiezusi i w ogole :)

Czmokuś :*

Guenhwyvar napisał(a):

Supcio wytłumacz mi jak Ty to robisz, że... za każdym razem jak tu wchodzę i chcę Ci coś miłego napisać, to nie dość, że nie napiszę, to jeszcze wyjdę z forum ostro zdemotywowana do dalszych działań?:D
      Bo jestem złym człowiekiem oO ... forum to zUo ... nie wiem czo Ci napisać ?(
      po tym, jakże miłym wstępie mogę się przywitać ^^
      hey, hi, hello :quasi: xD
      Cześć :*
      chciałam się zapytać...
      po pierwsze!:O co dosypujesz mi do napojów/jedzenia, że potem śnią mi się takie głupoty?:O
      Nicz mi o tym nie wiadomo... nie wiem czo Ci się śni bo nie chcesz mi tego zdradzić :O
      po drugie! jakbyś zareagował na dwóch homoseksualistów całujących się na środku katoskiego rynku?:>
      Podobno Katosy nie mają rynku :E
      po trzecie! czy osoba, uznana przez zdecydowaną większość społeczeństwa za chorą psychicznie powinna piastować jakiekolwiek znaczące stanowisko w kraju lub za granicą jako nasz reprezentant?
      Ale społeczeństwo w naszym kraju nie ma nicz do gadania ;o polityka to zUo a politycy to...tylko o sobie mysla oO
      po czwarte! nie pytaj skąd te pytania... doprawdy nie wiem :quasi: niby z głowy, ale czyjej?!
      Od psa, który spał z kotem ale spotykał się z myszką która romansowała z chomikiem 0_o
      a w ogóle to!
      agizigizi po brzuniuniu ]:-D
      /me tulaskuje =)
      miałam Ci znaleźć ale nie ma :|

Hasky vel. Pudełko napisał(a):

Dziękuje za pozdrowienia! Muszę Cie kiedyś spotkać na koka koli :quasi:
      Nmzc ;) Hej o/
      Kiedyś się napijemy :) tak coś czuje

Chciałbyś moderować światynie QUASIego? Otrzymasz tytuł Honorowego Moderatora! Wiąże się z tym dożywotnia możliwość pisania postów w temacie i używania Wizerunku Najjaśniejszego.gif aby podkreślać niektóre swoje wypowiedzi!
      moderuje cały dział a nie wybrany temat oO a, ze nie jestem tam sam to nicz to nie zmieni...kto pierwszy zadziała ten tam pobanuje oO
      Quazi jest spoko :quasi:

Spotkaliśmy się kiedyś w Katowicach? Czemu nie wiesz? Pewnie tak, jak nie ciałem to duszą :ziew:
      Dokończ zdanie - Gdyby nie Katowice to... siedziałbym teraz w Wisle pływając w basenie :D
      Dlaczego ze Śląska pochodzi tylu świetnych artystów a z Kraka już nie-e ;< ? Bo ma w sobie to coś :) Mamy spodek i w ogole ;P
      Dogadałbyś się z Kennym? Myśle, ze tak :D spoko ziomek z niego...tylko za czesto umiera oO
      Oglądasz SP? Kiedys w TV ogladałem jak leciał, chyba na C+ ... mam kilka roznych sezonow i jakis czas temu zaczałem ogladać...ale przerwałem oO jak kiedys będzie wiecej czasu to nadrobie to
      Dlaczego nie ma nowych odcinków 14 serii z napisami? Nie wiem, nie sledze tego :D Trzeba cierpliwie poczekać...tak samo jak nie ma napisow do nowego Smallville :(
      Który z bohaterów jest najfajniejszy?
      Wszyscy mają w sobie coś co powoduje, ze fajnie się to ogląda...myśle, ze śledzenie losow jednego bohatera nie byłoby tak ciekawe :)

o/

Odopowiedzi moga być dziwne bo się jakoś dziwnie dzisiaj czuje :quasi: 0_o
    • /me wita Supcioszka i mrumcia :fkiss:

Dlaczego dziwnie sie dzis czujesz ?

Co powoduje, ze Twoje samopoczucie jest dziwne ?

Jak to jest czuc sie dziwnie ? Opisz

Gdy czujesz sie dziwnie to jest to pozytywne odczucie czy nie ?

Kiedy marciki zachowuja sie dziwnie ?

/me gililili Supcia tu i wszedzie gdzie ma gilgotniczki i w innych dziwnych miejscach przeznaczonych do gilgotania:fkiss:

• marcik napisał(a):

/me wita Supcioszka i mrumcia :fkiss:
      mrumciumciumcium :*
      Dlaczego dziwnie sie dzis czujesz ?
      Dzisiaj akurat ogarneło mnie mega lenistwo po wczorajszym dniu i nocy ;)
      Co powoduje, ze Twoje samopoczucie jest dziwne ?
      Tak ogólnie czy dzisiaj? oO Dzisiaj wpłynął na to wczorajszy dzień... chyba ponad 20h na nogach byłem, w południe milusi dzień w milusim towarzystwie a wieczorkiem urodzinkowanie...niby same przyjemności ale jak się pobaluje to na drudzi dzień roznie bywa, szczegolnie jak sie nie ma planow...lub nie ma z kim ich zrealizować..
      Jak to jest czuc sie dziwnie ? Opisz
      Dzisiaj wstałem śpiący jak królewicz :D ogarneła mnie niemoc, bezradność i w ogole...nie miałem pomysłu co z sobą zrobić ;) Nawet pianka i kawusia nicz nie pomogły!
      Gdy czujesz sie dziwnie to jest to pozytywne odczucie czy nie ?
      Zależy...ale sama nazwa nie wskazuje nicz dobrego...wolałbym akurat wolny dzień inaczej wykorzystać :P
      Kiedy marciki zachowuja sie dziwnie ?
      Oj, nie moge na to pytanko odpowiedzieć :fziew:
      /me gililili Supcia tu i wszedzie gdzie ma gilgotniczki i w innych dziwnych miejscach przeznaczonych do gilgotania:fkiss:

Odkryłaś wszystkie moje gilgoczące miejsca? :D ale wiesz, ze ja nie mam gilgotek :uhuh: i czo to za dziwne miejsca? ;P
      /me odwzajemnie uczucie gilgotkowania i szmyra marcik po całym ciele :*

Skoro dziwny dzień to i dziwne wytłumaczenie ^^
    • /me cmokusia Supcia w ten deszczowy poniedzialek :fkiss:

Co bylbys sklonny zaakceptowac u partnerki w imie milosci ?

Gdybys mogl sobie wybrac to przez kogo chcialbys byc adoptowany ?
      (oczywiscie to pytanie w ramach zarciku wiec tak tez powinno byc potraktowane )

Jak liczna masz grupe przyjaciol ?

Kto moze zostac Twoim przyjacielem ?

/me chlup chlup Supcia deszczykiem :fkiss:

• Mati napisał(a):

Szupico :*
      Maticiątko :*
      Z czego najczęściej żartujesz?
      Z różnych sytuacji :) Miewam za duże poczucie humoru oO
      Ulubiony prezenter telewizyjny? Dlaczego on/ona?
      Nie oglądam TV więc nie mam takiej osoby.
      Ulubiona bajka z dzieciństwa?
      Weekendowe dobranocki...smerfy, kacze opowieści, gumisie...nawet dużo ich było, nie będe wszystkich wymieniać :)
      Za tydzień o tej porze się bawimy \o/
      Supcio :D w końcu będziemy mogli się napić :D teraz wiem, ze na nocke zostaje więc będzie można sie zabawić :P

marcik napisał(a):

/me cmokusia Supcia w ten deszczowy poniedzialek :fkiss:
      /me liże marcika :*
      Co bylbys sklonny zaakceptowac u partnerki w imie milosci ?
      Oj bardzo dużo jestem skłonny zaakceptować :P nie będe wymieniać konkretów bo marcik mi się zarumieni :rumieniec:
      Gdybys mogl sobie wybrac to przez kogo chcialbys byc adoptowany ?
      (oczywiscie to pytanie w ramach zarciku wiec tak tez powinno byc potraktowane )
      Przez mamcika :O wtedy mógłbym całe dzieciństwo gilgać malusiego marcika \o/
      Jak liczna masz grupe przyjaciol ?
      Na spacerku wspominałem ;)
      Kto moze zostac Twoim przyjacielem ?
      Osoba przy której czuje się komfortowo, moge porozmawiać na bardziej osobiste tematy niż ze zwykłymi znajomymi..nie będe załować, ze jej o czymś powiedziałem lub nie obraże się 'za mocno'(:D) gdy powie mi szczerą prawde o mnie :D
      Heh..cięzko tak ogólnie powiedzieć. To samo wychodzi z czasem. Gdy ludzie spędzają ze sobą więcej czasu tym ich relacje stają się bliższe i poziom zaufania, którego przyjażn wymaga rośnie...
      Łatwiej chyba będzie powiedziec kto nie będzie...czyli osoba która nie jest wobec mnie szczera, kręci cuś, owija w bawełne, nie odpowiada na moje pytanka, olewająco mnie traktuje i w ogole...

/me chlup chlup Supcia deszczykiem :fkiss:

/me ociera się o marcik i szmyra ją kłaczkami :*
    • /me wita Supciusia gilgota ,cmoka ,caluje ,mizia i kicra tez :fkiss:

dokoncz zdanka

Idiotyzmem jest ...

Nigdy nie odezwe sie ...

Osobowosc wyraza sie najdobitniej przez...

Najbardziej cieszy mnie ...

Swojemu przyjacielowi ...

/me zyczy Supciowi slodkich senkow oblanych czekolada :kocham:

• marcik napisał(a):

/me wita Supciusia gilgota ,cmoka ,caluje ,mizia i kicra tez :fkiss:
      /me prumka marcik po brzusiu, czmoka i szmyrkuje :*
      dokoncz zdanka
      tak jest
      Idiotyzmem jest ... być zaślepionym człowiekiem

Nigdy nie odezwe sie ... do osoby ktora mnie zrani

Osobowosc wyraza sie najdobitniej przez... czyny/działania/zachowanie

Najbardziej cieszy mnie ... nadchodzący weekendzik i to co może się tam wydarzyć :)

Swojemu przyjacielowi ... potrafię zaufać

/me zyczy Supciowi slodkich senkow oblanych czekolada :kocham:

/me życzy marcikowej Martusi spokojnego dnia w kolorze tenczy :kocham:
    • Hej Supcioszku :fkiss:

Superman napisał(a):

Najbardziej cieszy mnie ... nadchodzący weekendzik i to co może się tam wydarzyć :)
      Jak myslisz co moze sie wydarzyc w nachodzacym weekendziku?

Nie boisz sie jechac tyle kilometrow ze swiezym kierowca?

Wiesz, ze mamcik Cie jutro zamarudzi?

Jestes na to przygotowany?

W jaki sposob?

Superman napisał(a):

/me życzy marcikowej Martusi spokojnego dnia w kolorze tenczy :kocham:
      Dzienkuje ]:-D

Dzis miala dzionek w kolorze referatu :fkiss:

/me zyczy Supciowi spokojnej nocki bo nastepna bedzie dopiero za kilka dni jak dobrze pojdzie :kocham:

• marcik napisał(a):

Hej Supcioszku :fkiss:
      Mrum Mroczkusio :*
      Jak myslisz co moze sie wydarzyc w nachodzacym weekendziku?
      Myśle, ze będzie fajna przygoda, zabawa...z fajnymi ludzmi :)
      Nie boisz sie jechac tyle kilometrow ze swiezym kierowca?
      Przejezdziłem z Tobą juz tyle km, ze nie mam czego się bać...chyba nigdy sie nie bałem bo inaczej nie dałbym Ci mojego Furczana...
      Wiesz, ze mamcik Cie jutro zamarudzi?
      Z tego co wiem to ma mi zrobić kawusie z lodzikami ^^
      Jestes na to przygotowany?
      Oczywiscie, dobra kawa i lodziki to jest to co Supcie loffciaja <3 hrhr
      W jaki sposob?
      Damy rade :D nie będzie tak zle jak to marcik opowiada ... chyba? :E

/me zyczy Supciowi spokojnej nocki bo nastepna bedzie dopiero za kilka dni jak dobrze pojdzie :kocham:

/me życzy tego samego...spokojnej i pogodnej nocki :kocham:
    • Cium Supcioszku :fkiss:

Za co najczesciej Supcioszki fochaja sie na marciki ?

Lubisz moje pobudki ? :fgrin:

Uwazasz, ze to w porzadku jak marciki pracuja a Supcie spia ? :bicz:

Nie podobal Ci sie moj prezencik, ze go zostawiles ? ;(

/me wygilgowywuje Supcia mocno , ze az strach ]:-D :fkiss:

• marcik napisał(a):

Cium Supcioszku :fkiss:
      Gilgotek Kudłaczku :cmok:
      Za co najczesciej Supcioszki fochaja sie na marciki ?
      Ale Supcie przeciez nie foszkają się!
      Lubisz moje pobudki ? :fgrin:
      Ojj bardzo lubie patrzeć jak wstajesz rano, jak przeciągasz się w łozeczku i coś tam mrumkasz :D ale zapewno chodzi Ci o budzenie mnie :} Pamiętam pobudke z wakacje, sobota rano..dochodzi coś 7:30 a tam marcik postanowiła Supcia milusio obudzić :E a co do PN to już wtedy nie spałem ;P chyba oO
      Uwazasz, ze to w porzadku jak marciki pracuja a Supcie spia ? :bicz:
      Tak! Jak najbardziej jestem za takim rozwiązaniem! Jeszcze dodam, ze marciki powinny robić Supciowi kawusie i przygotować jakis obiadek jak Ona będzie pracusiować i pieniązki dla Supcia odkładać :ziew:
      Nie podobal Ci sie moj prezencik, ze go zostawiles ? ;(
      Pamiętam, ze w hoteliku był na stole...nawet chciałem go wtedy otworzyć jak go dostałem ale ta tasma za mocno 3mała 0_o a nie wiem skąd Ty go masz skoro ja go dostałem już :roll: Pewnie smaczka miałaś i ten kształt na Ciebie podziałał ;P
      /me wygilgowywuje Supcia mocno , ze az strach ]:-D :fkiss:

Lubię to :) gilganie jest słodziaśne...po nim zawsze jest miłe tulaszenie :cmok:
    • /me ciumcia Supcia 3 razy w lewo :fkiss:

Dokoncz zdanka :

Lubie zapach...

Na Mikolajki...

Kiedy czuje smak ...

Chcialbym...

Wiem, ze nie moge...

:fkiss: owarp w yzar 3 aicpuS aicmuic em\

• marcik napisał(a):

/me ciumcia Supcia 3 razy w lewo :fkiss:
      /me prumka marcik po brzusieńku :*
      Dokoncz zdanka :

Lubie zapach...kobiecego ciała ]:-D

Na Mikolajki...chciałbym dostać słodziaśny prezencik :fgrin:

Kiedy czuje smak ... w buzi to wiem, ze będzie się dobrze połykać ;P

Chcialbym...troszku szczęscia

Wiem, ze nie moge...mieć tego co chciałbym w danej chwili

:fkiss: owarp w yzar 3 aicpuS aicmuic em\

/me kręci marcikiem, żeby ją ładnie odkrecić przy czym dobrze zamieszać :*
    • /me delikatnie (jak na marcika przystalo) ciumcia Supcia i lekko szmyra :fkiss:

Co w danym momecie uczynilo by Cie szczesliwym ?

Dlaczego nie czujesz sie szczesliwy ?

Jakiego typu szczescie jest Ci najbardziej potrzebne ?

Co chcialbys miec w danej chwili ?

Jaki prezecik jest dla Ciebie slodziasny ?

/me kręci marcikiem, żeby ją ładnie odkrecić przy czym dobrze zamieszać :*
      hehe dobrze, ze nie wstrzasnales ;P

/me zyczy Supciowi samych slodkich snow
      :fkiss:

• marcik napisał(a):

/me delikatnie (jak na marcika przystalo) ciumcia Supcia i lekko szmyra :fkiss:
      mrumciumciumcium marciku :*
      Co w danym momecie uczynilo by Cie szczesliwym ?
      W tej chwili...ciepła pianka z aromatycznym olejkiem i kimś kto mi plecki umyje i wymasuje :P padam po siłce a na dworze zima jak hohoh
      Szczęście jest to pojęcie względne ;) Można być szczęsliwym z roznych rzeczy i roznych momentow...ale roznie z nim bywa :P
      Jakiego typu szczescie jest Ci najbardziej potrzebne ?
      Ojjjj....prawdziwe, nieograniczone, które będzie zawsze przy mnie ^^
      Co chcialbys miec w danej chwili ?
      Chciałbym mieć...nowe łozko...ale do 2-3tyg powinienem coś kupić ;P
      Jaki prezecik jest dla Ciebie slodziasny ?
      hrhr...lubie dostawać niespodzianki :P nio coś wyjątkowego, co sprawi mega uśmiech i wielką radość ^^
      /me zyczy Supciowi samych slodkich snow :fkiss:
      /Supcio życzy marcik gorącego dnia, gorącego wieczorka i Supciowatego leniuszkowania :kocham:
    • /me wypiankowywuje Supcia tu i wszedzie :fkiss:

Superman napisał(a):

Szczęście jest to pojęcie względne ;) Można być szczęsliwym z roznych rzeczy i roznych momentow...ale roznie z nim bywa :P
      Powtorze pytanie ...dlaczego nie czujesz sie szczesliwy ?

dokoncz zdanka

Zycie jest ...

Domem moge nazwac ...

Dobry kierowca to taki ...

Czasami mam wielka ochote ...

Nigdy nie moge ...

Zaluje...

/me czesze Supciowi kudlate mysli :fkiss:

• marcik napisał(a):

/me wypiankowywuje Supcia tu i wszedzie :fkiss:
      /me czuje sie czysciutki i wygłaskany :*
      Powtorze pytanie ...dlaczego nie czujesz sie szczesliwy ?
      A gdzie napisałem, ze się nie czuje? ... odpowiem może inaczej...troszku szczęscia odebrała mi pewna osoba, co mnie potraktowała jak...

dokoncz zdanka
      dopsze! ale za każda odpowiedz będzie buziak!
      Zycie jest ... w każdym z nas i to od nas zależy jak je wykorzystamy i przez nie przejdziemy

Domem moge nazwac ... miejsce w którym żyją kochające się osoby

Dobry kierowca to taki ... którego wyszkoliłem 8-)

Czasami mam wielka ochote ... być chamski! 0_o

Nigdy nie moge ... ogarnąć tego co się dzieje oO

Zaluje... kilku chwil w życiu

/me czesze Supciowi kudlate mysli :fkiss:
      /me nakłada gume na kudłate myśli marcik, żeby były cały czas takie i się ich nie wstydziła ;} :*

Odpowiedzi są krotkie bo inne nie mogły być! To tak preferencyjnie pisze!
    • /me moczy Supcia w wosku i robi z Niego woskowa figure :fkiss:

W jakich sytuacjach masz ochote byc chamski i dlaczego taki nie jestes, skoro masz ochote ?

Myslisz, ze zawsze mozemy albo przynajmniej powinnismy robic to, na co mamy ochote ?

Czego nie powinno sie robic ?

Czy zalujac tych kilku chwil w zyciu , gdybys mial taka mozliwosc, chcialbys je usunac ze swojego zycia ?

/me pozycza Supciowi kombinierki zeby mogl dobrze nalozyc gume :fgrin:

• marcik napisał(a):

/me moczy Supcia w wosku i robi z Niego woskowa figure :fkiss:
      /me stoi u marcik i patrzy się na wszystko co robi :*
      W jakich sytuacjach masz ochote byc chamski i dlaczego taki nie jestes, skoro masz ochote ?
      mhy...czasami w odniesieniu do różnych ludzi, do tego co mowią i jak się zachowują... nie mam takiej natury...bo wiem jak potem takie coś się konczy, szczegolnie jeśli dotyczy to blizszych osob. Ochote każdy ma w życiu na rozne rzeczy...
      Myslisz, ze zawsze mozemy albo przynajmniej powinnismy robic to, na co mamy ochote ?
      ...tylko nie zawsze wypada nam robić te rzeczy...trzeba zdawać sobie sprawe jakie wywoła to konsekwencje...jeśli mówimy o ochocie w miłym znaczeniu to czemu nie, jeśli nie zawalimy tym innych obowiązkow to powinniśmy dązyć do spełniania swoich zachcianek, żeby było miło, wesoło i w ogole super :)
      Czego nie powinno sie robic ?
      Złych rzeczy, które zabolą inne osoby...które mogą sprawić nam problemy... każdy ma swoje sumienie i potrafi odroznic co jest złe a co dobre...niestety potrafimy się w tym zagubić więc trzeba się pilnować. Trzeba być dobrym dla bliskich...o nich najbardziej pamiętać... ale jednoczesnie nie zapominac o innych ludziach oO
      Czy zalujac tych kilku chwil w zyciu , gdybys mial taka mozliwosc, chcialbys je usunac ze swojego zycia ?
      Ale w jakim sensie je usunąć? Wykasować z pamięci te wydarzenia czy wykasować to co się stało?
      /me pozycza Supciowi kombinierki zeby mogl dobrze nalozyc gume :fgrin:

/me dziękuje marcik i pokazuje jej jak ładnie zalożył gume ]:-D :*
    • /me pac pac Supcia sniegowa kula

Lubisz czarownice ?

Kiedy bitwa na sniezki ?

Bedziesz ze mna zjezdzal na sankach ? :fgrin:

Kiedy zrobisz mi balwanka ?

Jak sie dzis jedzilo po Katowicach ?

/me gilga Supcia jeszcze kilka razy , cmokusia :fkiss: ...i ucieka :fgrin:

• Szupcio :*

Ty, co to Włosiu mówił, że miałeś być w Krakowie?
      Byłeś w końcu?
      Bo Włosiu, był, spotkałem go i było ciekawie ^^

Czy tak jak każda osoba lubiąca zabawę autem cieszysz się ze śniegu na drogach?
      Byłeś już się bawić swoim Subarkiem Swift? :P
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • marcik napisał(a):

/me pac pac Supcia sniegowa kula
      /me mac mac marcik ciepłymi rączkami :*
      Lubisz czarownice ?
      :kocham:
      Kiedy bitwa na sniezki ?
      Ale Ty się mnie boisz więc pewnie sie nie odwazysz stanąc do bitwy ^^ hrhr...jak coś to pisałem Ci o planie wakacji :)
      Bedziesz ze mna zjezdzal na sankach ? :fgrin:
      Oczywiście! Tylko mam nadzieje, ze do niczego nie dobijemy ^_^
      Kiedy zrobisz mi balwanka ?
      Po bitwie na śniezki ^^
      Jak sie dzis jedzilo po Katowicach ?
      Wtedy co to pisałaś to była mega masakra...jeden wielki korek...musiałem czekać do 19:30 zeby pojechać kości rozporostować :-x
      /me gilga Supcia jeszcze kilka razy , cmokusia :fkiss: ...i ucieka :fgrin:
      /me naciera marcik śniezkiem, wkłada jej kuleczki za koszuleczke i patrzy jak Ona tańcuje ^^ po czym rozgrzewa czmokiem :*

Mati napisał(a):

Szupcio :*
      Mati :*
      Ty, co to Włosiu mówił, że miałeś być w Krakowie? Chodziło o dzisiejszy dzień...rozmyślałem, zeby wpasć do was na piwko :)
      Byłeś w końcu? Neee...wolałem wejsc na forum i odpowiedzieć na Twojego posta :E
      Bo Włosiu, był, spotkałem go i było ciekawie ^^ Chwalił się tym kilka razy :D ponoć o 4 rano :D

Czy tak jak każda osoba lubiąca zabawę autem cieszysz się ze śniegu na drogach? ojjjj i to bardzo :) poprzedniej nocy ostro się wybawiłem ^^
      Byłeś już się bawić swoim Subarkiem Swift? :P
      hehe...pierwszego dnia jak śnieg spadł miałem jechac na zakupy ale zaciągnałem ręczny dojezdzajć do śmietnika i po sekundzie zmieniłem plany :D pojechałem w pewne miejsce pobawic sie :D

:kawa: