marcik napisał(a):
/me wygilgowywuje Supcia Halloweenkowo
/me odwzajemni się przy najbliższej okazji
Do jakiego pojazdu nigdy bys nie wsiadl a w jakim bardzo, bardzo chcialbys pojezdzic i dlaczego ?
Nigdy nie mów nigdy...nie wiem, może do płonącego? ... chciałbym samochodem WRC na rajdzie sobie pojezdzić albo jakmiś mega drogim i wypaśnym...Lambordzini, Porsze lub cuś...tuning wypaśny Tak szalenie sobie po mieście pojezdzic :P
Co bylo by gdyby ...?
... myśle, ze byłoby bosko
Co sadzisz o wysylaniu do siebie tradycyjnych listow milosnych ?
W dzisiejszych czasach mało co się takie cuś spotkyka. Myśle, ze dla odmiany jest to coś romantycznego. Może dostarczyć dużo radości i bardzo pozytywnych uczuć. W końcu do takiego czegoś człowiek się przyłoży, będzie pisał ręcznie, dorysuje jakieś ciekawe rzeczy...do tego dochodzi zapch listu ... jakiś czas temu pracując znalazłem listy z lat 30-40 i troszku sobie je poczytałem było to dla mnie bardzo pozytywne przezycie. Z esemesow nicz nikomu nic nie pozostanie oO
Chcialbys zamieszkac ze swoja partnerka ? Jak bys to sobie wyobrazil ? Jak by to mialo wygladac?
Pewnie, że tak! Razem mieszkalibyśmy...dzielilibyśmy się życiem spędzali wspolnie chwile po cięzkim dniu... pracka, odpoczynek, obiadek...wspolne i wesołe chwile...heh...nio zycie Cięzko tak rozpisać coś dokładniej Myśle, że najlepszy sposob na poznanie siebie...
/me straszy Supcia a buu a buu i jeszcze raz buu :fkiss:
/me się nie boi i patrzy z uśmiechem na marcik po czym łapie za brzusia i delikatnie gilga, zeby wypedzić z niej demonki