Co sądzicie o nowych strojach na sezon 16/17 :)? trochę namieszali z podstawową ale da się jakoś to przeżyć. Koszulka bramkarza wygląda pięknie
Juventus Turyn F.C.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Trochę dziwnie wyglądają te stroje.. Strasznie podobały mi sie czarne z obecnego sezonuJuve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
w tym sezonie mieliśmy najładniejsze stroje od lat.
domówka była genialna w swej prostocie, wyjazdówka niezła a 3 komplet tak samo genialny jak domówka.
jakoś nowe stroje mnie nie przekonały, szczególnie domówka bez sensu i wyjazdowa jak Chelsea.
jedynym plusem jest że ceny poprzedniego kompletu polecą w dół bo jeszcze nie nabyłem, a muszę kupić i dla siebie i dla dziewczyny
także to tak jak napisałem jedyny plusPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().
-
GamBit a gdzie będziesz kupował stare stroje?! Bo też chętnie bym kupił czarną wyjazdówkęJuve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
DLuGi xD napisał(a):
GamBit a gdzie będziesz kupował stare stroje?! Bo też chętnie bym kupił czarną wyjazdówkę
najprawdopodobniej na Juve Store ale czekam na jakiś event związany z darmową wysyłką -
A będą dostępne jeszcze "stare" stroje?Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
na stroje adidasa są ale problem z rozmiarem ;/ bo np nie wiem czy by tam znaleźli mój rozmiar bo tylko się wyświetla XS a ja XL potrzebuje :p
-
No też właśnie zauważyłem, że jest już lipa z rozmiarami..Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Dziś Finał jakie wyniki typujecie ? ja skromnie 3:0 dla Juve (Mandziukic,Dybala,Pogba)
-
Ostatnia wygrana z Sampą napawa optymizmem i bojowym nastawieniem. Cóż.. trzeba skopać mediolańskie tyłkiJuve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Dobra z takimi przewidywaniami to ja się dziwie czemu nic nie wygrywam na sts'ach choć Morata po raz kolejny pokazał, że zawsze będzie Bohaterem
A teraz temat o którym głośno przez ostatnie kilka dni czyli mianowicie o rzekomy podpisaniu kontraktu dwóch zawodników Barcy Mascherano, Alves
i tu pytanie po co ? trzeba odmłodzić skład a nie bardziej go postarzać lewa strona jest obstawiona przez Sandro i Evre ta prawa strona Lichstiener ma swoje lata i jest po tej operacji a o Cuadrado chyba nie powalczymy niestety nie chce Alvesa mimo, że jest topowy na swojej pozycji lepiej zainwestować w młodzież jest ten De Sciglio z Milanu warto się o niego starać młody utalentowany chłopak. Mascherano osoba, która by zastąpiła mianowicie Marchisio już lepszy byłby ten Gomes z Valenci ale też Juve za niego dużo nie wyda nie jesteśmy klubem, który chlasta pieniędzmi za wygórowane kwoty takie jak kluby United,Real,Bayern, mogą sobie pozwolić bo ich na to stać.Podobno jeszcze wchodzi kwestia taka, że ta dwójka z Barcelony do Juve przy czym Pogba miałby opuścić Juve i przejść do Barcy i to może być najgroszy scenariusz ale mam nadzieje, że to się nie spełni -
No i mamy pierwszy oficjalny transfer Miralem Pjanic, kto by sie spodziewał takiego transferu do Juve!Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
DLuGi xD napisał(a):
No i mamy pierwszy oficjalny transfer Miralem Pjanic, kto by sie spodziewał takiego transferu do Juve!
na pewno nie kibice Romy bo szambo wylewane na ich stronach i forach na Miralema jest głębokie.
kiedyś chcieli chłopa sprzedać za worek ziemniaków, dziś się okazuje że to topowy gość sprzedany do najgorszego wroga.
i oczywiście nikt z zarządu nie chciał go sprzedać tylko on się uparł
kabaret jednym słowem.
CarVi napisał(a):
Dobra z takimi przewidywaniami to ja się dziwie czemu nic nie wygrywam na sts'ach choć Morata po raz kolejny pokazał, że zawsze będzie Bohaterem
swoje zrobił chociaż ja bym go osobiście bohaterem nie nazwał.
zobaczymy jak się zachowa w perspektywie odkupu Realu i pchnięcia go do jakiegoś PSG za większą kasę.
jak zostanie to szacun, jak nie to droga wolna.
CarVi napisał(a):
A teraz temat o którym głośno przez ostatnie kilka dni czyli mianowicie o rzekomy podpisaniu kontraktu dwóch zawodników Barcy Mascherano, Alves
i tu pytanie po co ?
bo taki Masche i Alves to dalej klasa na swoich pozycjach. i o ile Alves pewnie do nas dołączy to Masche robi szum raczej dla lepszego kontraktu w Barcie i aby grał na swojej nominalnej pozycji.
takie gierki jak to często bywa.
CarVi napisał(a):
trzeba odmłodzić skład a nie bardziej go postarzać lewa strona jest obstawiona przez Sandro i Evre ta prawa strona Lichstiener ma swoje lata i jest po tej operacji a o Cuadrado chyba nie powalczymy niestety nie chce Alvesa mimo, że jest topowy na swojej pozycji lepiej zainwestować w młodzież jest ten De Sciglio z Milanu warto się o niego starać młody utalentowany chłopak. Mascherano osoba, która by zastąpiła mianowicie Marchisio już lepszy byłby ten Gomes z Valenci ale też Juve za niego dużo nie wyda nie jesteśmy klubem, który chlasta pieniędzmi za wygórowane kwoty takie jak kluby United,Real,Bayern, mogą sobie pozwolić bo ich na to stać.Podobno jeszcze wchodzi kwestia taka, że ta dwójka z Barcelony do Juve przy czym Pogba miałby opuścić Juve i przejść do Barcy i to może być najgroszy scenariusz ale mam nadzieje, że to się nie spełni
no niestety Gomes podobno w MU i to może nawet nie jest zła rzecz bo jakoś w Juve go nie widzę.
jeżeli przyjdzie Alves to raczej pożegnamy się ze Stephanem.
szkoda bo zawsze zaiwaniał jak mały samochodzik ale dośrodkowań to się tyle lat nie nauczył.
podobno wspomina się o Darmianie z MU oraz Berardim (ma podobno według Di Marzo tydzień na decyzję, inne źródła podają że woli grę w Lidze Europy i teraz do nas nie przejdzie).
odejdzie najprawdopodobniej Padoin i to smutna wiadomość bo uwielbiam mem z nim i Tottim porównujący ilość mistrzostw Serie A
a na serio bardzo uniwersalny wyrobnik ale jeżeli chce jeszcze gdzieś pograć w podstawie to ostatnia szansa.
De Sciglio podobno odmówił przeprowadzki do Juve tak jak i Ibra który wyląduje razem z Mourinho w MU.
Morata według niektórych zażądał wypłaty na poziomie 7,5 mln euro za sezon a więc w takim razie niech spada do Chelsea czy gdzie tam dadzą mu takie pieniądze.
w grę wchodzi też Arsenal ale przejście tam oznacza ni mniej ni więcej zdobycie max Pucharu Anglii raz na kilka lat.
pogratulować ambicji jeżeli wybierze tą opcję
dość chwilowo nędznie wygląda to okienko oprócz Pjanicia ale spokojnie, jeszcze jest czas. -
Morata oficjalnie w Realu. Cuadrado też z pewnością wróci do Chelsea, tym bardziej iż będzie tam Conte.
Ciekaw jestem co dalej. Kolejne okienko i zero plotek o prawym obrońcy!
Teoretycznie ma do nas przyjść Alves.. ale wygląda to średnio. Alves ma 33lata, Lichtsteiner 32
Zapewne kolejny sezon będziemy grać 4 lub 5 obrońców, gdzie boczni będą biegać po całej długości boiska.
Środek pomocy: Claudio z kontuzją, Khedira z możliwością kontuzji, Hernanes do wywalenia, Lemina do ogrania, Asamoah niewiadoma, Sturaro i Pereyra którzy grają co najwyżej średnio, nowy Pjanic i Pogba, którego moim zdaniem powinniśmy sprzedać. Forma Pogby ustabilizuje sie dopiero w wieku 25/26 lat, a póki co gra w kratkę.
Atak: tragedia. Dybala, którego zajedziemy. Mario bez szans na dobrą grę, ponieważ nie ma dośrodkowań. Zaza, solidny rezerwowy.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Cuadrado na 90% wróci do Chelsea właśnie przez Conte. Alves na dniach u nas.
Lichsteiner prawdopodobnie out.
Pereyra możliwa wymiana za Witsela z dopłatą.
Krążą plotki o Hamsiku za 40 baniek ale wątpię żeby Napoli nam go sprzedało.
chociaż powoli kończy mu się kontrakt a w Napoli to sorry, ale raczej nic nie wygra.
co do ataku tyle plotek że szkoda nawet pisać bo karuzela coraz bardziej idiotycznych propozycji trwa. -
Sęk w tym, że jeżeli Lichtseiner odejdzie to zostaniemy z podstarzałym Alvesem, który nie wiadomo czy sie u nas odnajdzie.
Pereyry mi szkoda, bo zniszczyła go zmiana taktyki.. a szkoda i to bardzo. Moim zdaniem fajnie wyglądał bym w takim 4-3-1-2 za napastnikami.
Jeżeli przyjdzie Hamsik, to ewidentnie odejdzie Pogba.
Plotki co do ataku.. hmm Alexis Sanchez był by moim zdaniem strzałem w 10Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Arsenal za mniej niż 60baniek nie wypuszczą Alexis'a Sancheza a jak wiadomo Juve nie rzuca pieniędzmi tak jak Real czy United. Ten Cavani był kiedyś na celowniku a teraz nie wiadomo może warto było by poszukać wśród graczy, którym kontrakty się pokończyły
-
Cavani jest nierealną opcją, skoro odchodzi z PSG Zlatan. Hmm pytanie tylko komu kończy sie kontrakt?Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
z tych topu, którym kończą się kontrakty z napadziorów lub ofensywnych to Ibra i Ben Arfa przy tym 1 to nie osiągalne bo zażyczy sobie zarobki wysokości większej niż 3 graczy razem Ben Arfa 29lat dobry sezon w Francuskiej lidze jakbym miał wymienić go za Hernanesa to bym się zbytnio nie zastanawiał
jest też ten nieszczęsny Milik jakaś polotka padła, że do Juve ale z obecną formą to by za długo nie pograł ... -
Ibra sam powiedział, że nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wody. Ben Arfa.. zbędny. Milik ma potencjał, ale nie ma chłodnej głowy, a taki napastnik nie jest nam na tą chwilę potrzebny. Ja ym chciał Sancheza. Atak Dybala, Sanchez, Mario, Zaza.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Sanchez byłby fajnym nabytkiem. chłopina w tym Arsenalu nic nie wygra bo i Arsenal tak naprawdę jest zespołem który od lat daje ciała.
i to podobno jest powodem niezadowolenia samego Alexisa.
Ben Arfa według mnie zbędny, Milik to jeszcze nie ta klasa.
krążą plotki o kupieniu Pogby przez MU ale uważam je za tak bezsensowne że jest to trudne do opisania.
w końcu robimy porządek z niechcianymi. właśnie odszedł Rubinho (niewiele razy miał szansę pograć ale nigdy chyba nie narzekał), odwaliliśmy właśnie kowadło zwane Jorge Martinezem (wspaniały wynalazek Marotty, jeden z niewielu niewypałów) oraz podziękowaliśmy Cacaresowi (co uważam za spory błąd bo to uniwersalny obrońca, chociaż może nie tak genialny jakbyśmy chcieli).
Benatia podobno blisko Juve co potwierdza Di Marzio a on w tym włoskim medialnym grajdole wie co mówi i pisze.
chociaż nigdy Benatii za jakiegoś geniusza nie uważałem to po odejściu Cacaresa trzeba zapchać dziurę a chłop grał już we Włoszech więc nie będzie miał problemów z aklimatyzacją.
Alves już jest.
czekamy na kogoś na klasyczną dziesiątkę i załatwienie zastępstwa za Moratę.
czas ucieka Zezol.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().
-
Mi w dalszym ciągu brakuje kogoś na prawą stronę Strasznie ciekawi mnie kogo do ataku przygarniemy..Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
DLuGi xD napisał(a):
Mi w dalszym ciągu brakuje kogoś na prawą stronę Strasznie ciekawi mnie kogo do ataku przygarniemy..
Dani Alves może grać na prawej. ale to wychodzi na jeden kit kiedy odprawiliśmy Cacaresa. coraz więcej plotek o Benatii z Bayernu.
roczne wypożyczenie z prawem wykupu za 18 baniek.
nasza przyszła nadzieja (chociaż nie wiem dlaczego) czyli Berardi najprawdopodobniej w Interze.
dalej ani słowa jakimś trequartiscie bądź napastniku.
bieda. a po Euro będzie jeszcze drożej i gorzej. -
Jeżeli faktycznie przyjdzie Benatia, to będziemy mieli pięciu stoperów. Oznacza to grę trójką w obronie. Na skrzydłach będziemy mieli duety Alves/Lichy i Sandro/Evra. Na prawą stronę musimy kogoś młodego ściągnąć.
Berardi zostaje w Suso i chce grać z nimi w LE.
Ja osobiście pozbył bym sie Pogby za te 120+ mln, bo powiedzmy sobie szczerze.. nie jest niezastąpiony i nie jest najmocniejszym ogniwem. On dopiero ukształtuje sie za 2-4 lata. Sprzedać go, ściągnąć za niego Kante z Leicester, do tego Sanchez i jeszcze zostanie zapas gotówki.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
A co z tym młodziakiem z PSG Ikone jakoś tak się nazywał miał podpisać 2 letnią umowę z Juve ale to pewnie była jakaś plota chłopak techniczne podobny do Comana
a co sądzicie o Juan Mata ? jest na wylocie to pewne a jak wiem chce grać a Jose tej satysfakcji mu nie da -
Wątpię, że wzmocnimy jeszcze środek pomocy kimkolwiek. Wydaliśmy 32mln na Pjanica.
Poza tym na środek mamy Pogbe, Claudio, Khedire, Ase, Pereyre, Sturaro, Hernanesa i Leminę. Dziewięciu piłkarzy na 3 pozycje?
Zapewne będziemy grać 3-5-2. Osobiście wolał bym ustawienie 4-3-1-2
Sandro, Bonu, Rugani, Alves - Pogba, Khedira, Pjanic - Pereyra - Dybala, ZazaJuve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
-
Mówisz o Rabiocie? sprawa dawno padła. chyba że jakiś jeszcze jeden ostatnio był na tapecie ale temat też umarł śmiercią naturalną. nie pamiętam nazwiska.
Juan Mata? według mnie za stary ale za friko na rok, dwa ok.
co do środka to mamy Pogbę (który może odejść), Ase, Sturaro.
Lemina, Hernanes i Pereyra prawdopodobnie zostaną sprzedani. a Claudio kontuzję leczy tak jak i Khedira który jest porcelanowy. Nawet Pjanić niewiele zmienia w tej kijowej sytuacji.
liczę na jakiegoś pomocnika który od biedy mógłby grać za Lichiego na skrzydle i napastnika z prawdziwego zdarzenia. -
O tego pana mi chodziło
transfermarkt.pl/nanitamo-ikone/profil/spieler/324690
Mam nadzieje tylko, że Khedira znowu nie wyleciał na jakąś dłuższą kontuzje bo znowu będzie początek sezonu bez niego
Jeszcze ten napad tyle nazwisk jest a ciężko kogoś przekonać do tego transferu może Lukaku ?
Zaza po wczorajszym nie powinien wykonywać karnych Leo miał pecha wiedział, że nie strzela się karnych 2 razy w to samo miejscePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez CarVi ().
-
-
Podobno Cavani nie chce przedłużyć kontraktu z PSG, a Juve nad nim kombinuje.
Swoją drogą co myślicie o Evrze na tych mistrzostwach? Moim zdaniem kiepskoJuve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 16
16 gości