Od nowego roku z koszulek piłkarzy Legii zniknie logo ActiveJet. Dwuletnia umowa firmy Action ze stołecznym klubem dobiega końca i jak poinformował na konferencji prasowej prezes Action Piotr Bieliński firma nie będzie sponsorem Legii. Action zasilał klubową kasę kwotą 4 mln złotych rocznie. Legia ma już nowych chętnych na główne miejsce sponsorskie.
Menelinho

Nie nastawialbym sie na trening strzelecki, tylko na walke. Wystarczy ze Cypryjczycy strzela jakiegos farfocla i legionisci moga popuscic w pory (Urban, mecz z Molde, wywiad).
napisał(a):
Lech cieniuje, Wisla nie taka mocna (choc mocniejsza niz sie wydawalo przed sezonem), Slask to tez nie kandydat na mistrza, i tak dalej.
Jesteś gorzej niż tępy dalej utwierdzając się w tym, że Legia dostaje olbrzymią karę za race, ale co tam widać,że szkoda tłumaczyć po raz kolejny, ale może spróbuje jeszcze raz. Legia dostała karę zamkniętą Żyletę za flagi Wild Boys na meczu z TSN ( flaga,która zatwierdził delegat), następnie przyszedł mecz z Molde po raz kolejny wisiała flaga WB ( po raz kolejny zatwierdził ją delegat uefy). Po czasie Legia dostaje od Uefy karę za Wild Boys w meczu z TSN, a że recydywa nastąpiła na spotkaniu z Molde to Uefa zamknęła stadion na mecz z Apollonem LimaSSol. Gdyby delegat powiedział,że flaga nie może być to by jej nie było prosta sprawa. Nie było możliwości uchronić się przed recydywą gdyż uefa za długo po meczu wydaje ,,wyroki".
Karlik z rankingiem to jak Redy z kolejarzem. Tamtem przezywal moja pomylke przez 500 lat, Karlik przezywa moje posty o wspolczynnikach (o wspolczynnikach, nie o racach) od wakacji
Mecz Legia - Górnik wspaniały na tyle, że odpuściłam sobie oglądanie drugiej połowy derbów Manchesteru (o dziwo nie z powodu słabej formy Czerwonych ;)) porywający poziom porównując do innych meczy naszej rodzimej Ekstraklasy. Nieodparte wrażenie, że w polskiej lidze zaczyna się COŚ naprawdę dziać. De facto oglądanie Legii bez Kuciaka nieco mnie męczy (nie, nie mam nic do Skaby :P), ale mecz mnie porwał, wciągnął i zawirował. Wynik zadowalający... Nie ma co marudzić - 3pkt są