Legia Warszawa

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wspolczuje Wam, ze macie tego Miklasa i Juzwiaka - wychodzi na to, ze sam szrot ma trafic do Legii. Czy Walter jest az tak glupi zeby godzic sie na takie rzeczy? Ja bym ich kopnal w dupe za takie plany.
    • Widocznie Walter jest taki głupi zresztą jak w każdym klubie polskim sprzedaż, sprzedaż, a potem zakup szrotu czy Legia, Wisła, Lech nie ma różnicy.
      Niestety na wiosnę trzeba będzie pokazać co niektórym działaczom co myślą o nich kibice. Tylko czekać, aż Mik_as wypowie słowa: naszym wzmocnieniem jest to, że Grosicki opuścił Jagę, Brożki Wisłę, Peszko Lecha.
      W wakacje gadają, że zespół musi się zgrać, następnie obiecują transfer 2 zawodników ( stoper, napastnik). Teraz wszystko odkładają na ostatnią chwile. Będą mieli kiedy się zgrać.
      Menelinho
    • I ni ma Maćka... kto teraz będzie dawał sygnał do pressingu?
      Jak ktoś przyjdzie za niego, choćby o zbliżonych umiejętnościach to trzeba uznać to za dobry ruch - ale czy przyjdzie? Ja nie wierzę.
      Potrzebujemy czterech graczy. Jestem ciekawy, czy chociaż dwa porządne transfery uda się przeprowadzić.
    • Dziwny ruch - gosc, ktory ma takie znaczenie w Legii jak Stilic w Lechu odchodzi. Mial miec przedluzony kontrakt z tego co wiem, wiec pewnie kokosow z tego nie macie.
      edit:
      zeby nie bylo - napiszecie mi, ze dobrze sie stalo, bo Iwanski jest slaby. A ja Wam powiem, ze na ta chwile nie macie rozgrywajacego, ktory robil roznice na boisku.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez **PIMP** ().

• **PIMP** napisał(a):

Dziwny ruch - gosc, ktory ma takie znaczenie w Legii jak Stilic w Lechu odchodzi. Mial miec przedluzony kontrakt z tego co wiem, wiec pewnie kokosow z tego nie macie.

Nie miał być przedłużony. Mieli poczekać jeszcze pół roku i wtedy zadecydować czy przedłużyć. Ale tak czy siak, jakieś grosze pewnie wpadły.

**PIMP** napisał(a):

edit:
      zeby nie bylo - napiszecie mi, ze dobrze sie stalo, bo Iwanski jest slaby. A ja Wam powiem, ze na ta chwile nie macie rozgrywajacego, ktory robil roznice na boisku.

Nie jest słaby, technicznie jeden z lepszych w Legii. W jego wypadku chodzi tylko i wyłącznie o jego podejście do gry i innych zawodników.
      Zdecydowanie mamy. Rado na środku był dużo lepszy.
    • Iwański ma takie znaczenie jak Stilic w Lechu :lol: Napiszę tak gościu sporo potrafi, ale raz nie pokazał w pełni swoich możliwości, a dwa i chyba najważniejsza kwestia to jego fochy i ferment w szatni. Obecnie Miro Radovic jest rozgrywającym Legii i oby tak zostało.

Ciekawe ile kasy za niego przytulili stawiam na max.250k ojro.
      Menelinho
    • Też jestem tego zdania. Zawodowy piłkarz to ma być zawodowiec. Oczywiście nie to jest głównym wyznacznikiem, jednak coś tutaj nie gra jak patrzy się na takie zdjęcia.
      Brać się za siebie panowie.
    • (...)Do niecodziennego zdarzenia doszło w 36. minucie. Sędzia podyktował rzut karny za faul na Manu a dyskutującemu z nim obrońcy pokazał czerwony kartonik. Kazachowie, nie mogąc się pogodzić z decyzją, zeszli z boiska.

Wydawało się, że mecz nie zostanie dokończony, ale do akcji włączył się sztab Legii, który - chcąc dokończyć spotkanie - wynegocjował u arbitra anulowanie kartki przeciwnika. Prawdopodobnie ustalono też, że Legioniści nie wykorzystają rzutu karnego, bo Vrdoljak podszedł do piłki i zamiast uderzyć ... podał ją lekko bramkarzowi, za co piłkarze przeciwnika nagrodzili go brawami.(...)

Buahahaha fajnych sobie rywali do sparingów wybraliście. :E
    • Na Cyprze sztab szkoleniowy Legii testował tylko jednego zawodnika - Dejana Kelhara. "Spodziewałem się większej liczby zawodników testowanych, ale z różnych względów to się nie udało" - powiedział Maciej Skorża. Dyrektor sportowy warszawskiego klubu przekonuje, że więcej testowanych graczy pojawi się w Hiszpanii, gdzie Legia leci w najbliższą sobotę.

"Myślę, że w Hiszpanii pojawi się na pewno dwóch lub czterech zawodników na testy, ale mamy również zawodników, którzy być może podpiszą kontrakt już do obozu. W tej chwili czekamy już tylko na pewne ustalenia" - powiedział TVP Warszawa Marek Jóźwiak.

Nic nie wyszło z planów działaczy Legii, którzy wierzyli, że niektórzy gracze, których mieli na oku, nie znajdą zatrudnienia do końca stycznia i na początku lutego wybiorą ofertę z Łazienkowskiej. "Okienko transferowe w większości krajów europejskich zostało już zamknięte. Myśleliśmy, że dzięki temu podpiszemy kontrakty z niektórymi zawodnikami, ale oni podpisali umowy z naprawdę dobrymi klubami" - powiedział Jóźwiak.

Dobrze mu chyba iti płaci, że potrafi tak się błaźnić w opinii publicznej.
      Zdanie czerwone najlepiej obrazuje charakter transferowy Legii.
      Żałosne to mało powiedziane.
      Niech w końcu ktoś powie do Jóźwiaka i Mik_asa słowo na W.
      Łubu dubu łubu dubu tratratra z tego klubu!!
      Menelinho
    • No masakra. W kazdym normalnym klubie, gosc po takich slowach powinien byc wywalony na zbity pysk! Co oni mysleli? Ze dobrzy, czy utalentowani zawodnicy nie beda mieli przez caly miesiac zadnej oferty? Albo, ze je odrzuca w nadziei, ze sir Jozwiak na nich spojrzy i ich wezmie do wielkiej Legii grajacej w znakomitej Ekstraklasie ? :E
      Kazdy srednio rozwiniety 12 latek wie, ze Ci co zostaja po okienku bez klubu, to albo musza byc zwyczajnie slabi, albo maja wymagania wziete z sufitu. Dlaczego sir Jozwiak i spolka tego nie wie? Przeciesz to jasne jak 2+2... Z takim gabinetem nie wroze sukcesu Legii. 3 miejsce w lidze, i 4 runda eliminacyjna w LE to maksimum co moze osiagnac ta Legia. Niewiele.
      "Zazdrość jest deklaracją niższości."
      Napoleon
    • Wspolczuje takiego asa. Ale byc moze trafi do Was Gol, wiec nie jest zle. W Hiszpanii kolejna saga z testowanym szrotem. ;) Koniec koncow Jozwiak powie, ze nikt nie zaslugiwal na gre w Legii.
    • Gentleman napisał(a):

Moim zdaniem to sie raczej nie dogadaja ;]

Trzyletni kontrakt z Legią Warszawa podpisał pomocnik GKS-u Bełchatów – Janusz Gol. Jak powiedział serwisowi legia.com dyrektor ds. rozwoju sportowego Marek Jóźwiak, GKS Bełchatów odrzucił ofertę Legii na wykupienie zawodnika w przerwie zimowej.

Trzeba być nieźle ograniczonym umysłowo, żeby nie dać kilkudziesięciu k ojro więcej i nie ściągnąć go już teraz.