i tylko Legia Legia Warszawa
Menelinho
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez **PIMP** ().
**PIMP** napisał(a):
Dziwny ruch - gosc, ktory ma takie znaczenie w Legii jak Stilic w Lechu odchodzi. Mial miec przedluzony kontrakt z tego co wiem, wiec pewnie kokosow z tego nie macie.
**PIMP** napisał(a):
edit:
zeby nie bylo - napiszecie mi, ze dobrze sie stalo, bo Iwanski jest slaby. A ja Wam powiem, ze na ta chwile nie macie rozgrywajacego, ktory robil roznice na boisku.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bagin :D ().
cyt. nie trzeba wyglądać jak pedzio krystyna żeby w piłkę dobrze grać
(...)Do niecodziennego zdarzenia doszło w 36. minucie. Sędzia podyktował rzut karny za faul na Manu a dyskutującemu z nim obrońcy pokazał czerwony kartonik. Kazachowie, nie mogąc się pogodzić z decyzją, zeszli z boiska.
Wydawało się, że mecz nie zostanie dokończony, ale do akcji włączył się sztab Legii, który - chcąc dokończyć spotkanie - wynegocjował u arbitra anulowanie kartki przeciwnika. Prawdopodobnie ustalono też, że Legioniści nie wykorzystają rzutu karnego, bo Vrdoljak podszedł do piłki i zamiast uderzyć ... podał ją lekko bramkarzowi, za co piłkarze przeciwnika nagrodzili go brawami.(...)
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Kar(L)ik ().
Na Cyprze sztab szkoleniowy Legii testował tylko jednego zawodnika - Dejana Kelhara. "Spodziewałem się większej liczby zawodników testowanych, ale z różnych względów to się nie udało" - powiedział Maciej Skorża. Dyrektor sportowy warszawskiego klubu przekonuje, że więcej testowanych graczy pojawi się w Hiszpanii, gdzie Legia leci w najbliższą sobotę.
"Myślę, że w Hiszpanii pojawi się na pewno dwóch lub czterech zawodników na testy, ale mamy również zawodników, którzy być może podpiszą kontrakt już do obozu. W tej chwili czekamy już tylko na pewne ustalenia" - powiedział TVP Warszawa Marek Jóźwiak.
Nic nie wyszło z planów działaczy Legii, którzy wierzyli, że niektórzy gracze, których mieli na oku, nie znajdą zatrudnienia do końca stycznia i na początku lutego wybiorą ofertę z Łazienkowskiej. "Okienko transferowe w większości krajów europejskich zostało już zamknięte. Myśleliśmy, że dzięki temu podpiszemy kontrakty z niektórymi zawodnikami, ale oni podpisali umowy z naprawdę dobrymi klubami" - powiedział Jóźwiak.
Gentleman napisał(a):
Moim zdaniem to sie raczej nie dogadaja
4 gości