Legia Warszawa

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kar(L)ik napisał(a):

**PIMP** napisał(a):

Kar(L)ik napisał(a):

Na miejscu ,,naszego" zarządu podałbym się do dymisji :E Tam każdy na czymś się zna, ale napewno nie na piłce i zarządzaniu klubem piłkarskim co zresztą obrazuje dzisiejszy ,,wygląd" LEGII.

Stadion się nie zapełni bo:
      1. Nie ma wyników,piłkarzy nawet przy obecnej atmosferze mogłoby chodzić sporo ludzi, ale patrz początek pkt.1
      2. Nie ma atmosfery w przeszłości chodziło się dla atmosfery czyt.opraw,dopingu( zdzierało się gardziołko do końca). Teraz szkoda rozwodzić się nad tym tematem.
      3. Właściciel jest taki, że chce mało dać i w ....( dużo) kasy dostać.
      Jak zacznie odnosic straty z racji malej ilosci sprzedanych karnetow, biletow to moze pukna sie w glowy i cos zaczna robic ;]

Oby doszli do wniosku, że trzeba zawijać majdan i zostawić Legię w spokoju.

Na szczęście wtedy Ty, wraz z innymi kolegami od zakazów zrzucicie się po parę groszy i wykupicie swój ukochany klub. Będziecie wykładać rocznie po kilka set milionów, sprowadzać młodych zdolnych, zdobywać mistrzostwa. Trener? No dobra, weźmie się Drago, coby na zakończenie treningu znowu aplikował grajkom kilka serii sprintów, ale z założeniem, że to wy sprowadzacie zawodników. Stadion? Ahhhh tu będzie wasze pole do popisu! Wszyscy za darmo, dres i raca obowiązkowo! Diler na jeden sektor to standard, monitoring - kto nie drze ryja to wypada i zakaz, sektor rodzinny do likwidacji - lepiej wołać chłopaków, po meczu będzie łatwiej łomot spuścić przyjezdnym. To będzie Wielka Legia, postrach całej piłkarskiej Europy!
    • dziób napisał(a):

Kar(L)ik napisał(a):

**PIMP** napisał(a):

Kar(L)ik napisał(a):

Na miejscu ,,naszego" zarządu podałbym się do dymisji :E Tam każdy na czymś się zna, ale napewno nie na piłce i zarządzaniu klubem piłkarskim co zresztą obrazuje dzisiejszy ,,wygląd" LEGII.

Stadion się nie zapełni bo:
      1. Nie ma wyników,piłkarzy nawet przy obecnej atmosferze mogłoby chodzić sporo ludzi, ale patrz początek pkt.1
      2. Nie ma atmosfery w przeszłości chodziło się dla atmosfery czyt.opraw,dopingu( zdzierało się gardziołko do końca). Teraz szkoda rozwodzić się nad tym tematem.
      3. Właściciel jest taki, że chce mało dać i w ....( dużo) kasy dostać.
      Jak zacznie odnosic straty z racji malej ilosci sprzedanych karnetow, biletow to moze pukna sie w glowy i cos zaczna robic ;]

Oby doszli do wniosku, że trzeba zawijać majdan i zostawić Legię w spokoju.

Na szczęście wtedy Ty, wraz z innymi kolegami od zakazów zrzucicie się po parę groszy i wykupicie swój ukochany klub. Będziecie wykładać rocznie po kilka set milionów, sprowadzać młodych zdolnych, zdobywać mistrzostwa. Trener? No dobra, weźmie się Drago, coby na zakończenie treningu znowu aplikował grajkom kilka serii sprintów, ale z założeniem, że to wy sprowadzacie zawodników. Stadion? Ahhhh tu będzie wasze pole do popisu! Wszyscy za darmo, dres i raca obowiązkowo! Diler na jeden sektor to standard, monitoring - kto nie drze ryja to wypada i zakaz, sektor rodzinny do likwidacji - lepiej wołać chłopaków, po meczu będzie łatwiej łomot spuścić przyjezdnym. To będzie Wielka Legia, postrach całej piłkarskiej Europy!

hahaha no dobre :D

PYTANIE co zrobiło ITI dla Legii ?

Odrazu odpowiem na ewentualne pytanie nie jestem za SKLW.
      Jestem po środku.

Moi koledzy nie mają zakazów chodzą nawet na Legię obecnie.Za co ich podziwiam zresztą oni mnie namówili na karnet na nowy sezon :) Ja byłem tylko raz na meczu z Piastem. Kilkaset milionów nie trzeba :P Wystarczy kilkadziesiąt, którymi będzie się normalnie zarządzało czytaj będą nimi zarządzać ludzie kompetentni. Trener, Drago super opcja. Zawodników, żeby sprowadzać trzeba ich troszkę pooglądać znaczy się posiadać klubowy skauting czytaj oglądać typa live np. przez parę meczy 5-6, a nie dvd i jazda. Obecnie takiego ,,czegoś" Legia nie posiada. I bierze co im jakiś tam agent/menadżer podrzucą. Stadion jak dla mnie ceny biletów/karnetów są ok. Za darmo to mogą, ale dzieci z domów dziecka czy osoby niepełnosprawne wchodzić na mecze Legii. W dresie nie lubię chodzić jak coś =) A zresztą ile ludzi tyle stylów ubierania się. Diler jak ktoś chce to niech ćpa jego sprawa, aby swoim zachowaniem nie zrobił krzywdy innemu kibicowi i tyle. Drżeć ryja ? Wolę pojęcie gorący/fanatyczny doping i trybuna Ultras w ,,normalnych" warunkach by sprawiłaby, że reszta stadionu by sam z siebie chciała dopingować :) Przypomnieć sobie jak A.D 2006 na meczu z Zagłębiem Lubin Kryta rykneła OLE OLE OLE OLA i tak do końca meczu. Sektor rodziny super sprawa tylko obecnie rodzina woli iść np. do centrum handlowego/kina/parku/wyjechać do rodziny czy na działkę niż przyjść na mecz. Łomot dla przyjezdnych jak obie strony będą chciały to spotkają się gdzieś w lesie czy na jakimś polu pod Warszawą i się pobawią ich sprawa.Zresztą obecnie to już mało co jest ,,burd" na stadionach w Polsce choć jeszcze się zdarzają. A WIE(L)KA Legia postrach całej Europy przy dobrym,mądrym zarządzaniu może doczekamy takich czasów.
      Menelinho

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Kar(L)ik ().

• Kilka ,,nowinek/plotek transferowych:

Dzisiaj może rozstrzygnąć się, czy w Legii będzie grał Dawid Nowak - informuje "Przegląd Sportowy". Nowak otrzymał oferty z Legii, Wisły, Lecha i Polonii Warszawa, zdecydowanie najlepszą z tego ostatniego klubu. Wykupienie go z Bełchatowa nie będzie problemem, bo w grudniu kończy mu się umowa.

Według portalu goool.pl "Dawidek" chce w nowym klubie zarabiać około 350 tysięcy euro rocznie, a najbliżej jego pozyskania jest właśnie Legia.

DRUGI GRZELAK.

Polonia Bytom prowadzi negocjacje z Legią Warszawa w celu definitywnego pozyskania Wojciecha Skaby. - W sprawie Wojtka zarządy obu są klubów są na "linii" - zdradza Marek Pieniążek, rzecznik prasowy Polonii. Możliwe, że na Olimpijską wróci także Marcin Komorowski.

Rozmów o defensorze Legii (w grę wchodzi roczne wypożyczenie), który do stolicy przeniósł się właśnie z Polonii, Pieniążek nie chciał jednak potwierdzić. - Na razie to tylko spekulacje. Nie mogę potwierdzić, że takie rozmowy się toczą - przyznaje, nie skrywając za to zaawansowanych negocjacji dotyczących Skaby (dotychczas był wypożyczony do Polonii).

- Wojtka chcemy zatrzymać. Mam nadzieję, że wkrótce nastąpi finalizacja rozmów - mówi Pieniążek. - Inne transfery? Coś więcej może wyjaśnić się za dwa tygodnie, gdy sztab szkoleniowy wróci z urlopu. Zaś co do zawodników, który mogą odejść z Polonii, to trener zostawił nam listę nazwisk. Zarząd zastanawia się, kto ostatecznie opuści klub.

Dla obu krzyż na drogę.

Korona Kielce chce pozyskać z Legii Artura Jędrzejczyka. Wysoki obrońca, który sezon 2009/10 rozpoczynał w Legii, a następnie występował w Koronie na zasadzie wypożyczenia, bardzo spodobał się trenerowi Macinowi Sasalowi. Zresztą Jędrzejczyk z Sasalem współpracował już wcześniej w Dolcanie Ząbki. Trener Korony nie ukrywa, że chciałby, aby "Jędza" został w jego klubie. Nie wiadomo jednak czy Legia zdecyduje się na sprzedaż 22-letniego defensora.

Trzeba dać mu szansę zaistnieć w Legii tym bardziej, że nie mamy pola manewru na prawej i w środku obrony

O Bruno Mezendze już informowaliśmy, napastnik Flamengo Rio de Janeiro zostanie wypożyczony przez Legię. Za rok gry piłkarza na Łazienkowskiej stołeczny klub zapłaci około 150 tys. euro. W umowie zostanie zawarta klauzula gwarantująca Legii prawo pierwokupu. Ale to będzie wiązało się z wydatkiem kolejnych 900 tys. euro. Do Legii trafi jeszcze jeden, tym razem tajemniczy Brazylijczyk. Prawy pomocnik, dlatego Legia zrezygnowała ze starań o Jacka Kiełba i może również dlatego nie spieszyła się do prolongowania kontraktu z Sebastianem Szałachowskim.

Z tymi Brazoli bym nie przesadzał już raz była opcja ,,brazylijska" i wyszło tak delikatnie mówiąc średnio na jeża
      [b]
      Po powrocie z USA umowę z Legią miał przedłużyć Sebastian Szałachowski, ale jak się okazuje, wcale nie jest to przesądzone. "Prawdopodobnie umowa nie będzie przedłużona" - poinformowano PS w niedzielę. Sprawa wyjaśni się być może już w poniedziałek.

Na kolejny rok z Legią zwiąże się Tomasz Kiełbowicz.

Kiełbowicz to już prochu nie wymyśli. Szałachowski gdyby nie kontuzje może by zrobił karierę. Swoją drogą napewno lepszy od Radovicia.
      Menelinho

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kar(L)ik ().

• Jest głównym zmiennikiem Adriano i Love'a. Pewnie nikt o nim nie słyszał, chyba, że ktoś grający w FM'y, ale póki nie zagra nie dowiemy się jak się prezentuje.
      Ja akurat należę do grupy kibiców którym bardziej zależy na ogólnym podniesieniu polskiej piłki niż dominacji poszczególnego zespołu.
      Może nareszcie Wisła i Legia dojdą do wniosku, że czasem warto zainwestować. Lech już coś robi w tym kierunku :P
    • Niestety rodzime kluby myślą na zasadzie: Jak najmniej włożyć, a zgarnąć setki milionów taka prawda teraz może Lech będzie pierwszy, który złamie te zasadę.

Kolejne newsy transferowe :

Jak informuje dzisiejszy Sport, Śląsk Wrocław rozmawia z Legią w sprawie kupna lewego obrońcy, Jakuba Wawrzyniaka. Działacze Legii muszą najpierw skonsultować się z nowym trenerem pierwszej drużyny, który zostanie ogłoszony 1 czerwca. Prawdopodobnie Maciej Skorża będzie miał decydujący głos w sprawie ewentualnych przenosin do Wrocławia 14-krotnego reprezentanta Polski.

Przed rokiem Legia wypożyczyła Wawrzyniaka do Panathinaikosu Ateny, ale gdy piłkarz został przyłapany na stosowaniu zabronionych środków, został zawieszony przez grecką federację i wrócił do Polski. Na Łazienkowskiej Wawrzyniak nie miał pewnego miejsca w składzie - zazwyczaj ustępował go Tomaszowi Kiełbowiczowi, a w końcówce sezonu z powodu kontuzji w drużynie, grał na środku obrony.

Gdyby chciał grać na 100 % swoich możliwość to ok. Niestety obecnie nie prezentuje nic.

Legia jest blisko porozumienia z Dinamem Zagrzeb w sprawie pozyskania jego kapitana, Ivicy Vrdoljaka - informują chorwackie media. Pół roku temu klub z Łazienkowskiej oferował za niego 1 mln euro. Teraz działacze Legii są gotowi wyłożyć 1,5 mln euro. Oficjalna oferta do klubu z Zagrzebia powinna wpłynąć w najbliższych dniach.

Największym problemem Legii w rozmowach z samym zawodnikiem może być fakt niezakwalifikowania się do europejskich pucharów w sezonie 2010/11.

pożyjemy zobaczymy

Jak informuje serwis 90minut.pl, Legia uzgodniła już warunki transferu 25-letniego zawodnika Partizana Belgrad, Srđy Kneževicia. Knežević urodził się 15 kwietnia 1985 r. w Belgradzie, mierzy 180 cm i wazy 77 kg. Serb najczęściej występuje na prawej obronie. W minionym sezonie wychowanek Partizana rozegrał 23 mecze i zdobył mistrzostwo Serbii.

Dwa poprzednie sezony Knežević kończył z tytułem mistrza Serbii i Pucharem Serbii. Serbskie media podają, że w zeszłym tygodniu defensorem interesował się portugalski SC Braga, ale Partizan nie zgodził się na transfer w wysokości 800 tysięcy euro. Te same źródła podają, że Legia ustaliła już wszystkie szczegóły umowy z Partizanem. Nie wiadomo na razie ile klub z Łazienkowskiej zapłaci za Serba.

Oby się sprawdził jak Radovic w 1 sezonie w (L) i oby nie grał jak Radovic w pozostałych sezonach jakie spędził w Legii.

Legia poszukuje zawodników do każdej formacji. Przed paroma tygodniami pojawiły się spekulacje, że jednym z nowych nabytków Legii może być Michał Żewłakow. Tymczasem działacze Legii utrzymują, że ze wszystkimi piłkarzami, którymi są zainteresowani, od pewnego czasu rozmawiają na temat sprowadzenia ich na Łazienkowską. Wydaje się więc, że Żewłakow nie przyjdzie do Legii.

"Mogę zagrać w polskiej ekstraklasie, czemu nie. To jest taki moment w karierze, że podobny scenariusz też trzeba brać pod uwagę. Na razie to jednak tylko spekulacje. Nie mam na razie żadnych konkretnych ofert, a tylko takie mnie interesują. Ja muszę wiedzieć: albo tak, albo siak. Nie mam czasu ani ochoty na czcze gadanie. Ktoś mi coś proponuje, ja odpowiadam czy mnie to zadowala i wszystko jest jasne" - mówi w rozmowie z Przeglądem Sportowym obrońca reprezentacji Polski.

Wszystko wskazuje na to, że 34-letni defensor 30 czerwca będzie wolnym zawodnikiem. "W Olympiakosie chyba nie zostanę, chociaż chciałbym" - mówi PS.

Fakt faktem doświadczony, tylko na jaką pozycję szykują go ewentualnie działacze Środek obrony, bok nie wiem. Pożyjemy zobaczymy. Jak trafi do (L) oby spisał się dogodnie..
      Menelinho

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kar(L)ik ().

• 2 napastników macie. Rezerwowy z młodzieżówki jakiś, na pewno kogoś macie. Jeśli się nie znajdzie to rezerwowy napastnik, młody żeby był tylko.
      Defensywnego pomocnika macie, Iwański jest całkiem dobry jeśli chodzi o rozgrywanie, na Ekstraklasie na pewno starczy.
      Skrzydłowi do wymiany chyba, że Rybus zacznie coś grać. 2 bocznych obrońców do wymiany.
      I bramkarz.

Co najmniej 2 transfery jeszcze powinni przeprowadzić. Najlepiej jednego pomocnika i jednego obrońce. Jeśli cała ta nowa drużyna znacznie poprawi standard gry to wtedy ew. uzupełnienia i wymiany niesprawdzonych zawodników.
    • Jakich 2 napastników ?? Mezenga i ... kontuzjowany Chinyama( niestety sztab medyczny mam taki jaki mamy), Grzelak arrivederci Roma, Paluchowski !! tyle jeśli chodzi o atak. Problem zrobi się jak kontuzja Iwańskiego bądź też Astiza bo Kumbev czy Giza są tak SUPER kopaczami, że ... szkoda klawiatury.

Ale fakt faktem coś w końcu zaczeło się dziać pytanie dlaczego tak PÓŹNO ?>?
      Menelinho
    • Muszę powiedzieć, że naprawdę cieszę się z przyjścia tegozawodnika. Pisałem od wielu miesięcy o tym, że Legia potrzebuje takiego silnego drwala, który trzymałby środek pola i co? I szefostwo Legii go kupuje, dosłownie przecieram oczy ze zdumienia.

Nie zgadzam się z twierdzeniem, że boczna obrona jest do bani. Wawrzyniak radził sobie w grającym w LM Panathinaikosie, ten typ naprawdę daje radę jak jest w gazie (oby nie jechał tylko na koksie). Rzeźniczak jest trochu za wąski, ale z drugiej strony jest młody i ma spore doświadczenie ligowe, co nie jest częstym połączeniem. Napewno brak lewego pomocnika, na prawym Rybus da sobie radę.

I bramkarz, tu się powinno zacząć coś dziać.
      zgniły liberał/podły ateista

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Thorgoth ().

• Chyba można zaryzykować i stwierdzić że wreszcie buduje się Wielka Legia, wystarczyło że odszedł Trzeciak i cos sie dzieje na rynku transferowym jesli chodzi o Legie. Bardzo dobrze ze tylu zawodników udało się ściągnąć za jednym razem i wiemy ze to jeszcze nie koniec. !
    • O bramkarza to się trzeba najmniej martwić Pan Dowhań coś wymyśli :D
      Thorgth Wawrzyniak owszem grał dobrze, ale w PAO i Legii przed odejściem. Po powrocie już nie zostało nic z niego.
      Chinyama ciekawe czy wogóle wróci znając sztab medyczny Legii.
      Transfery ciekawe. Teraz tylko czekać na następne.
      Menelinho
    • Co do Ivica Vrdoljak, to czytałem na onecie coś takiego:)

Opinie ludzi z forum, tego klubu:)

"1,5 miliona za Vrdoljaka? Swoje już zrobił, a nie jest to żaden wielki mistrz futbolu. Dobry interes!"

...pisze użytkownik o wdzięcznym "ti_si_govno" (nie tłumaczymy z przyzwoitości).

"Dzięki Bogu, że odchodzi"

...pisze "Skockani88". "Efranor.III" nie pozostawia złudzeń:

"fenomenalny transfer jak na takiego słabego i ograniczonego piłkarza".

"Osla77" dodaje:

"Czy to możliwe, że moje marzenie wreszcie się spełni i Vrdoljak odejdzie? No to mam co świętować".
    • piciak napisał(a):

Co do Ivica Vrdoljak, to czytałem na onecie coś takiego:)

Opinie ludzi z forum, tego klubu:)

"1,5 miliona za Vrdoljaka? Swoje już zrobił, a nie jest to żaden wielki mistrz futbolu. Dobry interes!"

...pisze użytkownik o wdzięcznym "ti_si_govno" (nie tłumaczymy z przyzwoitości).

"Dzięki Bogu, że odchodzi"

...pisze "Skockani88". "Efranor.III" nie pozostawia złudzeń:

"fenomenalny transfer jak na takiego słabego i ograniczonego piłkarza".

"Osla77" dodaje:

"Czy to możliwe, że moje marzenie wreszcie się spełni i Vrdoljak odejdzie? No to mam co świętować".

wyczytałeś to na śmiesznym onecie, czy wp?
      w momencie gdy Lech sprzedaje Lewandowskiego - na wielu żałosnych stronach też można przeczytać że to drewno i nieudacznik
      po komentarzach dzieci ne0 i bandy nie wiadomo kogo - oceniać piłkarza?
    • fajnie, ze zaczela sie ofensywa transferowa ze strony Legii, bo korzysta na tym cala liga. Sek w tym, ze oni musza juz teraz dzialac z racji wizji pustego stadionu i wielkich strat z tym zwiazanych. Do tego na sukces przy takiej rewolucji bedziecie musieli poczekac z 3 lata. =) Nie wazne jak sie zaczyna - wazne jak sie konczy ;)
    • Wczoraj Legia oficjalnie poinformowała o pozyskaniu trzech nowych zawodników, którzy wzmocnią kadrę pierwszego zespołu w sezonie 2010/11. Wiadomo, że to jeszcze nie koniec wzmocnień. "Na razie udało się sprowadzić trzech z pięciu. Wszystkich piłkarzy, którzy wzmocnią Legię, chcemy zakontraktować do 21 czerwca, bo wtedy zespół jedzie na obóz" - mówi w rozmowie z Gazetą Wyborczą wiceprezes Legii, Leszek Miklas.

Jak wiadomo, z końcem czerwca kończą się kontrakty ośmiu zawodnikom Legii. Nie znaczy to jednak, że klub z Łazienkowskiej podpisze umowy z tyloma piłkarzami, ilu odejdzie ich z klubu. "Nie musi być takiego bilansu. Chcemy dać szansę piłkarzom z młodej Legii. Nawet jeśli jeszcze nie będą wzmocnieniem, to na pewno dobrym uzupełnieniem. To lepsze rozwiązanie, niż gdybyśmy mieli sprowadzać piłkarzy do uzupełnienia składu" - wyjaśnia Miklas.

Spore zmiany kadrowe w jednym okienku transferowym mogą oznaczać problemy ze zgraniem zawodników na początku sezonu. Działacze Legii zdają sobie sprawę z tego, że nie wszystko może od razu zaskoczyć. "Początek sezonu może nam nie wyjść tak, jakbyśmy chcieli. Ale jeśli nic się nie zmienia, jest duże ryzyko, że będzie się grało tak źle jak dotychczas. Legia gra o mistrzostwo, choć dopuszczamy i taką możliwość, że w najbliższym sezonie może się nie udać" - mówi Gazecie Miklas.

Leszek Miklas zdradził, kto obserwował poszczególnych zawodników. Wiadomo, że w przypadku Brazylii, Legia korzysta z Polaków tam mieszkających, bowiem nie opłaca się wysyłać z Warszawy kogoś do obejrzenia jednego meczu. Tymczasem zawodników z Europy na żywo obserwują trenerzy i skauci Legii. Wiadomo także, że Legia szukała zawodników, którzy w przeszłości zdobywali już mistrzostwo swojego kraju. "Nie chcieliśmy piłkarzy, których mentalne predyspozycje do walki o trofea trzeba było dopiero sprawdzać. Vrdoljak, Kneżević i Mezenga przyzwyczaili się do takiego ciśnienia, że to w Legii nie zrobi na nich wrażenia" - przekonuje.

czyli już szukanie sobie usprawiedliwienia. Swoją drogą po tylu klęskach Miklasach każdy normalny Pracodawca by go zwolnił, a w Legii żyć nic nie robić i jest ok.

Już pisałem wcześniej Legii potrzeba jeszcze 4-5 zawodników.
      Menelinho

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kar(L)ik ().

• Kar(L)ik napisał(a):

czyli już szukanie sobie usprawiedliwienia. Swoją drogą po tylu klęskach Miklasach każdy normalny Pracodawca by go zwolnił, a w Legii żyć nic nie robić i jest ok.

Co by Miklas nie powiedział i tak byś znalazł kija aby mu przywalić. Akurat teraz mówi całkiem z sensem, wymiana najważniejszych zawodników może spowodować problemy ze zgraniem.
      Miklas jest prezesem, a nie trenerem. To trener odpowiada za wyniki sportowe. I trener poleciał. A prezes został, bo widocznie wyniki finansowe nie były takie złe.
      zgniły liberał/podły ateista
    • Thorgoth napisał(a):

Kar(L)ik napisał(a):

Co by Miklas nie powiedział i tak byś znalazł kija aby mu przywalić. Akurat teraz mówi całkiem z sensem, wymiana najważniejszych zawodników może spowodować problemy ze zgraniem.
      Miklas jest prezesem, a nie trenerem. To trener odpowiada za wyniki sportowe. I trener poleciał. A prezes został, bo widocznie wyniki finansowe nie były takie złe.

Wyniki finansowe były ok ?? przypomnę, że to on w głównej mierze doprowadził do upadku Legii za czasów pol-motu. Prezes wybiera trenera, prezes wybiera po części zawodników patrz np. DONG.
      Kosmala jako prezes jest tuż bardziej ogarnięty co nie zmienia faktu ,że Miklas jako dyrektor sportowy to czysta porażka.

btw zamiast teraz zgrywać nowych powinni myśleć o tym wcześniej, ale to jest zarządzanie by iti.

Oby Kucharczyk pokazał, że POLAK w LEGII potrafi.
      Menelinho
    • Jak dzisiaj ogladalem "Cafe Futbol" to bylem pod wrazeniem tego brazylijczyka - gazety troszke zaklamaly jego osiagniecia w tym sezonie w llidze brazylijskiej. Ciekawie zapowiada sie tez sciagniecie tego Maniu - gosciu przewinal sie przez bardzo dobre kluby i to moze byc duze wzmocnienie dla Legii. Dobrze, ze nie polskie kluby przestaly zalowac pieniedzy na transfery, bo to tylko tylko wyjdzie z korzyscia dla calej Ekstraklasy 8-) .