Niestety sam siebie nie zwolni
Może Magiera będzie tak tymczasowym przez 2 lata??
Może Magiera będzie tak tymczasowym przez 2 lata??
Menelinho
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bemek ().
BeN3k napisał(a)
Nie wiem dlaczego ale nigdy nie lubiłem Legii ... więc mam pytanie ... beż obraży oczywiście a mianowicie dlaczego lubicie zespół skorumpowanej słabej Ligi polskiej który nigdy niczego nie osiągnął i nigdy niczego nie osiągnie z tego co widać ... ???
Zadałem kulturalne pytanie i prosze o kuluralna odpowiedz a mianowicie powody dlaczego lubicie Legie ...
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Belit ().
Kar(L)ik napisał(a)
Idąc Twoim tokiem myślenia w ogóle nie powinna Polska piłka istnieć!!!
Kar(L)ik napisał(a)
A ja tam nie lubię Legii Ja kocham Legię. Tego nawet nie da się opisać to trzeba przeżyć na stadionie
Idąc Twoim tokiem myślenia w ogóle nie powinna Polska piłka istnieć!!!
KochamEwelinkę^^ napisał(a)
Porównywalny jest tylko Górnik Zabrze i Ruch Chorzów jeszcze ale to stare jak świat lata...
Jaka korupcja w Legii...
Widać że puznoniok wielki się wpisał...
Pyry kopać tam u siebie...
A czego się spodziewałeś po człowieku który zapewne kibicuje lechowi bo jest z Nysy?
Belit napisał(a)
KochamEwelinkę, odwróć układ barw w sygnaturze, bo póki co, to wyglądasz na kibica Śląska^^
Edit: B3nek, Legię kochamy, bo jesteśmy urodzonymi Warszawiakami i interesujemy się piłką. Poza tym my nie jesteśmy fanami piłkarzyków - pajacyków, tylko klubu. Jego historii, jego osiągnięć, jego legend.
A czego się spodziewałeś po człowieku który zapewne kibicuje lechowi bo jest z Nysy?
Kar(L)ik napisał(a)
Piłkarzyków naszych ogarneła czarna moc Kibice winni wyników (L) Roger uważa, że gra dobrze. Grać taki piach i zarabiać 300k ojro rocznie to się nazywa życie.
ps. wg. ITI Nie kibic tylko klient. A klient płaci i wymaga.
silver1238 napisał(a)
Pierwsza połowa OK
Ale w II to nie było Legii niestety to co prezentuje sobą Iwański w tej rundzie to śmiech na sali
To samo Murawski w Lechu, kilku zawodników po prostu zime widocznie przespało
Nie można tylko trenerów obarczać winą za to jak prezentuja się poszczególni zawodnicy
Kar(L)ik napisał(a)
skoro dziś kibice nie byli winni to trzeba sobie zadać pytanie kto zawinił !!
Kar(L)ik napisał(a)
M.Żurawski od 1.07.2009 będzie zawodnikiem Legii Warszawa. Zawodnik podpisał 2-letni kontrakt z możliwością przedłużenia o kolejny rok. Zarobki zawodnika według niepotwierdzonych źródeł mają sięgać 250 tysięcy Euro za sezon.
14 gości