fakt że tłuc się w jedną strone pociągiem 19h to ciężko trochę biorąc pod uwagę środek tygodnia i prace...
chociaż napewno wyjazd z różnymi atrakcjami
ja tam licze na mariusza zjopa że pomoze nam w awansie (wystarczy ze forme z euro utrzyma ;)). Jeśli chcemy grać o coś wiecej niz rundy kwalifikacyjne i kwalifikacje do kwalifikacji to taki FK musimy ogrywać. Bedzie ciężko ale zwycięsko
Ps. na lechu mi się podobało: "cała polska śpiewa z nami" "pzpn..."
w sumie to rozpoczynamy od meczu z dysko-polo, chociaz i tak będzie nudą wiało przestrasznie
no chyba że pan prezes będzie śpiewał
chociaż napewno wyjazd z różnymi atrakcjami

ja tam licze na mariusza zjopa że pomoze nam w awansie (wystarczy ze forme z euro utrzyma ;)). Jeśli chcemy grać o coś wiecej niz rundy kwalifikacyjne i kwalifikacje do kwalifikacji to taki FK musimy ogrywać. Bedzie ciężko ale zwycięsko

Ps. na lechu mi się podobało: "cała polska śpiewa z nami" "pzpn..."
w sumie to rozpoczynamy od meczu z dysko-polo, chociaz i tak będzie nudą wiało przestrasznie
no chyba że pan prezes będzie śpiewał

Skad mamy wiedziec ile kupowali? Jestesmy tylko szarymi ludzmi, nie my to badamy. My mozemy jedynie spekulowac, podejrzewac, najwyzej wymieniac miedzy soba informacje wyciagniete z klubu, albo od znajomego. Co do istnienia ligi to masz racje. ALe ja juz wole nie miec przez pare tej ligi, ale zeby normalnosc wrocila... Nasz dutbol ponoc od lat 70-tych jest upackany w korupcje. 
Nie gramy juz na licencji Amici