a moim zdaniem trochę pokrzyzowało plany niesprzedanie Rogera. Mamy teraz 3 b. dobrych ofensywnych zawodników jak na nasze warunki (Roger, Iwański, Giza) a w odwodzie jeszcze Rocki i Vuko jako defensywny. 3 miejsca 5 zawodników. Roger gra pod siebie (musi zrobić efektownie, szkoda że mało efektywnie) Iwanski niby parę bramek strzelił, niby zrobił akcje z FK moskwa, ale gra w kratkę i jakoś mało barwnie. Reszta ponizej poziomu... (no może wyróżniłbym Panceva, bo naprawde fajnie czyści i Rado, który gra swoje - jak nie zejdzie na prawą to sie wywróci)
Co do zaciągu hiszpańskiego to nawet szkoda gadać... kolejne pieniądze wywalone w błoto. Na kiedy maja byc gotowi do gry? U nas jest tak, że przez 5 pierwszych kolejek jeszcze brakuje świeżosci, a w następnych gwiazki sa juz przemęczone bo graja co 3 dni
4k ludzi na meczu pucharowym to żenada... Jak dla mnie to powinni go wywalić na zbity pysk bo jest to jawne działanie na niekorzyść klubu. Wszystko w tym klubie jest wywrócone do góry nogami, a zacietrzewienie prezesa blokuje jakiekolwiek wyjście z tego marazmu.
A całość tej żałości przelał tata z synem na G (synek z lornetką i rozmowy o tym jak to już mają na niedziele bilety na polonię... :-/)
Co do zaciągu hiszpańskiego to nawet szkoda gadać... kolejne pieniądze wywalone w błoto. Na kiedy maja byc gotowi do gry? U nas jest tak, że przez 5 pierwszych kolejek jeszcze brakuje świeżosci, a w następnych gwiazki sa juz przemęczone bo graja co 3 dni

4k ludzi na meczu pucharowym to żenada... Jak dla mnie to powinni go wywalić na zbity pysk bo jest to jawne działanie na niekorzyść klubu. Wszystko w tym klubie jest wywrócone do góry nogami, a zacietrzewienie prezesa blokuje jakiekolwiek wyjście z tego marazmu.
A całość tej żałości przelał tata z synem na G (synek z lornetką i rozmowy o tym jak to już mają na niedziele bilety na polonię... :-/)
Urban musiał widzieć tego zawodnika jeśli nie Trzeciak kupił kota w worku 

dla nich lepiej kupić 2 piłkarzy z Hiszpanii którzy siedzą w rezerwach, zamiast kupić 1 grajka za te same pieniądze który miałby pewne miejsce w pierwszym składzie, ja tego nie rozumiem, co z tego że kupują najwięcej, że są najaktywniejsi w okienku transferowym, jak kupują dużo i beż sensu?
co do Hiszpanów to są profesjonaliści i powtarzam oni powinni już grać jeśli są bez formy to nie miało sensu ich sprowadzanie

w zamian prowadzone są rozmowy z panem Henrykiem Kasperczakiem ale czy dojdzie do porozumienia to czas pokaże... Legia będzie tracić punkty bo piłkarze chcą go spuścić. Jak ktoś chce zarobić kasę to niech postawi na remis na następnym meczu
to chce sie ogladac widowisko sportowe a nie układy układziki i same pieniądze .Po co kupować zawodników którzy nie są wstanie przygotować się na czas do sezonu ?? oj przepraszam źle napisałem których klub nie jest wstanie przygotowac do sezonu ;/ Mam nadzieje że Legia coś z tym zrobi i na mecz Legia Śląsk będziecie w stanie walczyć jak równy z równym