G R A N T napisał(a):
No ale Kar(L)ik ma rację trafił w piłkę więc nie powinno być czerwonej a żółta
:lol: Taka tez kartke pokazal sedzia
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
G R A N T napisał(a):
**PIMP** napisał(a):
G R A N T napisał(a):
:lol: Taka tez kartke pokazal sedzia
G R A N T napisał(a):
No ale KozaX i *ThoR* jakoś tego zrozumieć nie mogą
Kar(L)ik napisał(a):
Do tego bramka na 3-0 Palce lizać :lol:
Kar(L)ik napisał(a):
Tak widziałem live zdarzenie dzisiejsze i tak: Radović wstając został schwytany za spodenki i ściągnięty za spodenki, że bramkarz gości trzymał piłkę dalej w dłoniach to sędzia patrzył w jego kierunku i widział całe zdarzenie.
Kar(L)ik napisał(a):
Radovic symulant to kim jest w takim razie Kirm ?
Thorgoth napisał(a):
Co ma mecz z Wisłą do wczorajszego...?
Tam Legia przegrała zasłużenie i wcale nie przez sędziego.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez KozaX ().
KozaX napisał(a):
Niestety ale to jest tylko Twoje zdanie na ten temat - zobacz sobie na poprzedniej stronie wpisy Kar(L)ika.Thorgoth napisał(a):
Co ma mecz z Wisłą do wczorajszego...?
Tam Legia przegrała zasłużenie i wcale nie przez sędziego.
Kar(L)ik napisał(a):
Nigdzie nie napisałem, że Legia przegrała nie zasłużenie !!! ale może dla Ciebie taka wersja jest lepsza. Napisałem tylko, że 3 bramka to popis aktorstwa Kirma i nieudolności sędziego !!
Znów się z Tobą zgadzam Thorgoth - mecz stał na naprawdę wysokim poziomie po obu stronach. Ja sam prawdę powiedziawszy nie sądziłem, że potrafimy zagrać aż tak dobrze.Thorgoth' napisał(a):
Znaczy wiesz, ja i tak twierdze, że w Kraku Legia zagrała dobry mecz, jeden z lepszych tej jesieni. Czasem po prostu przeciwnik jest jeszcze lepszy, trzeba pochylić głowę i pogratulować. Kirm przy karnym też oczywiście trochę przyaktorzył, ale to jest element współczesnego futbolu, nie ma sensu jęczeć i płakać.
Wisła wygrała, ale czy grała dużo lepiej od Legii śmiem wątpić.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kar(L)ik ().
Kar(L)ik napisał(a):
Radovic symulant to kim jest w takim razie Kirm ?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Skawua Resurrection ().
KozaX napisał(a):
Cieszą 3 pkt. i pozycja wicelidera - w tą niedzielę czeka nas ciężki mecz z warszawską Polonią.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().
Moim zdaniem bardziej będą chcieli zaspokoić chore ambicje Wojciechowskiego pod groźbą zamrożenia zarobków... dlatego się tego meczu trochę obawiam.Skawua Resurrection napisał(a):
Na pewno będą chcieli sobie na nas odbudowa formę...damy rade bo Polonia ciężko teraz idzie i można ja śmiało wypunktować
*ThoR* napisał(a):
Cieszy też to skwk.pl/news/show/5939_koszykarki_dopingowaly_pilkarzy
Teraz czas na piłkarzy na meczu kosza
*ThoR* napisał(a):
W tą środę, godzina 18:45 - zapełniamy halę!
*ThoR* napisał(a):
Info: ciach!
W tych postach są wulgaryzmy.
elfi
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
**PIMP** napisał(a):
A Wasz bramkarz, ktorego kupiliscie po tak dlugich poszukiwaniach? Los taki sam jak z bramkarzem, ktory mial byc nr.1 w Legii?
!Pete napisał(a):
a co myslicie o Pawelku? powoli konczy mu sie kotrakt i klub, jesli chce go zatrzymac, powinien podjac rozmowy o przedluzeniu
!Pete napisał(a):
a co myslicie o Pawelku?
27 gości