TS Wisła Kraków.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 41 minuta - prawidłowo zdobyta bramka przez Arka Głowackiego. Żadnego faulu nie było.
      Jak się okazuje decyzja sędziowska na miarę tego kto Mistrza zdobędzie.

Nie tłumaczę Wisły, bo to co się stało to okropne frajerstwo, ale fakty same krzyczą ;]

Cała "piłkarska Polska" się bawi i raduje, bo Wisła nie ma Mistrza 8-)
    • *ThoR* napisał(a):

41 minuta - prawidłowo zdobyta bramka przez Arka Głowackiego. Żadnego faulu nie było.
      Jak się okazuje decyzja sędziowska na miarę tego kto Mistrza zdobędzie.

Nie tłumaczę Wisły, bo to co się stało to okropne frajerstwo, ale fakty same krzyczą ;]

Cała "piłkarska Polska" się bawi i raduje, bo Wisła nie ma Mistrza 8-)
      A ile razy w tym sezonie sedziowie Wam pomogli? W najlepszym momencie to sie zemscilo...
    • frajerska bramka w ostatniej minucie ;/ Jop sie nie popisal ;/ w ostatniej kolejce Wisła musi wygrac z Odra co nie bedzie łatwe bo Odra broni sie przed spadkiem , a Lech musi przegrać lub zremisować z Zagłębiem :/

".. bo kibic jest po to by do końca wierzyć .. "
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • Ludzie nawet nie wiecie jak liczyłem na ten remis! Cód miód i orzeszki ,Cracovia nie zawodzi :E
      W końcu tytuł lidera objął Lech.
      Ps: co do meczu Jop fatalny błąd i nic innego,grali pod presją i oto rezultat.
    • *ThoR* napisał(a):

A ile razy w tym sezonie sedziowie Wam pomogli? W najlepszym momencie to sie zemscilo...

Proszę bardzo, wymień mi ile razy niby sędziowie Wiśle pomogli 8-)

e: masa literówek ;P

frajerska bramka w ostatniej minucie ;/ Jop sie nie popisal ;/ w ostatniej kolejce Wisła musi wygrac z Odra co nie bedzie łatwe bo Odra broni sie przed spadkiem , a Lech musi przegrać lub zremisować z Zagłębiem :/

".. bo kibic jest po to by do końca wierzyć .. "

Wierzę, że z Odrą wygramy, ale w potknięcie Lecha ze swoją zgodą to już nie :|

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez *ThoR* ().

• "W kazdym razie wiem, ze nie raz sedziowie wypaczyli wynik na Wasza korzysc w tej rundzie wiosennej :E"

weszlo.com/news/4952

"Portal Weszło! zaprezentował zestawienie pomyłek sędziowskich w tym sezonie w meczach Wisły Kraków i Lecha Poznań. Jako że lista została wykonana przez serwis w miarę obiektywny (tj. jadący równo po wszystkich ;) ) postanowiłem je zaprezentować. Wnioski? Decyzje sędziowskie zadecydowały o różnicy od 8 do aż 13 punktów na korzyść "Kolejorza"!"

i kto tu komu pomagał :biglol:
    • No to Wisła ma teraz nie za fajną sytuację trudno będzie wam wygrać z Odrą bo będzie się chciała utrzymać w lidze,presja będzie wysoka .
      Na szczęście role się odwróciły teraz wszystko będzie zależało od Leszka 8-)
    • Incinerate napisał(a):

"W kazdym razie wiem, ze nie raz sedziowie wypaczyli wynik na Wasza korzysc w tej rundzie wiosennej :E"

weszlo.com/news/4952

"Portal Weszło! zaprezentował zestawienie pomyłek sędziowskich w tym sezonie w meczach Wisły Kraków i Lecha Poznań. Jako że lista została wykonana przez serwis w miarę obiektywny (tj. jadący równo po wszystkich ;) ) postanowiłem je zaprezentować. Wnioski? Decyzje sędziowskie zadecydowały o różnicy od 8 do aż 13 punktów na korzyść "Kolejorza"!"

i kto tu komu pomagał :biglol:

Właśnie to miałem wklejać, ale mnie uprzedziłeś 8-)

No i co wyrównało się? ;)

"Podsumowując - Wisła grała w tym sezonie żenującą piłkę i jest drużyną, która dogorywa, jednakże gdyby nie wpadki sędziowskie psim swędem uciułałaby dość punktów, by właśnie świętowałać mistrzostwo Polski. Mało tego: w 29. kolejce mieliśmy trzy błędy sędziowskie - nieuznany gol Głowackiego, brak karnego na Sobiechu i brak faulu na Piechu. Gdyby chociaż jedna z tych trzech sytuacji (jedna na trzy!) została zinterpretowana właściwie, liderem byłaby Wisła. Lech musiał więc liczyć na stuprocentową nieskuteczność arbitrów."
      weszlo.com

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().

• Po pierwsze nie żadna strona GW, poczytaj sobie ich, nie faworyzują żadnej drużyny - cisną po wszystkich na maxa :E
      Po drugie jak nie wierzysz, a chce Ci się to sobie sprawdzić to obejrzyj sytuacje, które opisują 8-)
      Po trzecie i tak nic się nie zmieni i będzie tak samo dalej :?
    • Broń Boże nie najezdżam na Lecha, bo niby za co? Nie oni sędziowali :)
      Ale co do 1wszego miejsca - wystarczy policzyć te punkty.

Chociaż i tak to jest tylko nic nie znaczące gdybanie, wystarczyło wygrać z Koroną i nie było by problemu.
    • Gentleman napisał(a):

Niefortunność, bo na pewno inaczej nie można było nazwać "interwencji" Jopa

taka jest piłka i za ta ja wszyscy kochamy :)
      nigdy nie wiadomo co się wydarzy i jak zakończy się mecz :P

btw kamień spadł mi z serca jak się dowiedziałem że nie zrobicie z siebie znów pośmiewiska w eliminacjach do LM
    • lech sprzeda kilku podstawowych graczy i tez bedzie smiech w lidze mistrzow
      Dzięki pomocy sędziow lech dostal od 12 do 14 pkt , bez pomocy sędziow lech nie gralby nawet w lidze europejskiej
      Jako Kibic Wisły Kraków wierzę ze Wisła pokona odre jutro a lech przegra/zremisuje z zagłębiem !

Jednak nie ma co gdybać, Wisła miala okazje zeby wygrywac ze slabszymi drużynami i od kilku kolejek wstecz moglibysmy swiętować mistrzostwo .

Wszyscy tak wychwalali lecha ze zaszedl daleko w pucharze uefa , ale tam jest slabszy poziom niz w lm wiec nie ma sie co dziwic ze Wisla przegrala 1 mecz.
      Ogolnie nasza liga jest slaba i nie ma sie co dziwic ze nasze druzyny tak szybko odpadaja.
    • m954 napisał(a):

lech sprzeda kilku podstawowych graczy i tez bedzie smiech w lidze mistrzow
      Dzięki pomocy sędziow lech dostal od 12 do 14 pkt , bez pomocy sędziow lech nie gralby nawet w lidze europejskiej
      Jako Kibic Wisły Kraków wierzę ze Wisła pokona odre jutro a lech przegra/zremisuje z zagłębiem !

Jednak nie ma co gdybać, Wisła miala okazje zeby wygrywac ze slabszymi drużynami i od kilku kolejek wstecz moglibysmy swiętować mistrzostwo .

Wszyscy tak wychwalali lecha ze zaszedl daleko w pucharze uefa , ale tam jest slabszy poziom niz w lm wiec nie ma sie co dziwic ze Wisla przegrala 1 mecz.
      Ogolnie nasza liga jest slaba i nie ma sie co dziwic ze nasze druzyny tak szybko odpadaja.
      Trzeba umieć z godnością przegrywać ,a nie obwiniać nie wiadomo kogo bo to nic nie da.Kibice Wisły byli przyzwyczajeni do zwycięstw w ekstraklasie, ale kiedyś musi Wisła przegrać . Jednakże nic nie jest przesądzone i jutro zobaczymy która z drużyn ma mocniejsze nerwy i jest bardziej przygotowana.Jeśli Lech wygra będe oblewał :piwko: Jak Wisła wygra to przynajmiej zachowam swoje niezadowolenie(Chciałbym CI tylko napisać ,że Wisła wygrała z Piasem bo strzeliła 2 gole ze spalonego ^^ a sędzia tego nie zauważył) i pogratuluję wam.
    • z tego co pamiętam to Wisła wygrała z Piastem 3:1 , nawet jakby sędzia nie uznał tych 2 bramek to bylby remis :> czyli 1 pkt "z winy sędziego" a nie min 12 jak w przypadku Lecha.
      nie szukając długo oglądales moze mecz derbowy Wisły ? gdzie Głowacki trafił prawidłowo bramkę a sędzia tego nie uznał ? powinny byc 3 pkt za ten mecz a nie 1.
      Piszesz ze Wisła jest przyzwyczajona do zwycięstw w lidze , za to Lech pewnie do porażek bardziej ^ ^ ile to juz Lech mistrza nie mial ? 17 lat?:P
      Widzisz ja wole napisac o swoim nie zadowoleniu.
      Ciekawe co Ty bys pisal jakby sędziowie nie uznawali tych dodatkowych 12-14 pkt dla Lecha ? watpie czy bys po kazdym meczu siedzial cicho.
      Mnie zdenerwowala ta bramka Jopa:/ przez niego moge nie pojechac na fete, jeszcze nie bralem w niej udzialu dlatego to mnie tak boli :/
      Miejmy nadzieje ze po zakonczonym sezonie w Wisle cos sie zmieni. wkoncu moze zainwestują w porządnego bramkarza, obronców a nie znajda emeryta jako zapchaj dziury w skladzie (Jop) .
      Jesli Wiśle nie uda się zdobyc mistrzostwa to miejmy nadzieje ze zdziala cos w LE.
      Póki piłka w grze trzeba wieżyc !!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez m954 ().

• m954 napisał(a):

z tego co pamiętam to Wisła wygrała z Piastem 3:1 , nawet jakby sędzia nie uznał tych 2 bramek to bylby remis :> czyli 1 pkt "z winy sędziego" a nie min 12 jak w przypadku Lecha.
      nie szukając długo oglądales moze mecz derbowy Wisły ? gdzie Głowacki trafił prawidłowo bramkę a sędzia tego nie uznał ? powinny byc 3 pkt za ten mecz a nie 1.
      Piszesz ze Wisła jest przyzwyczajona do zwycięstw w lidze , za to Lech pewnie do porażek bardziej ^ ^ ile to juz Lech mistrza nie mial ? 17 lat?:P
      Widzisz ja wole napisac o swoim nie zadowoleniu.
      Ciekawe co Ty bys pisal jakby sędziowie nie uznawali tych dodatkowych 12-14 pkt dla Lecha ? watpie czy bys po kazdym meczu siedzial cicho.
      Mnie zdenerwowala ta bramka Jopa:/ przez niego moge nie pojechac na fete, jeszcze nie bralem w niej udzialu dlatego to mnie tak boli :/
      Miejmy nadzieje ze po zakonczonym sezonie w Wisle cos sie zmieni. wkoncu moze zainwestują w porządnego bramkarza, obronców a nie znajda emeryta jako zapchaj dziury w skladzie (Jop) .
      Jesli Wiśle nie uda się zdobyc mistrzostwa to miejmy nadzieje ze zdziala cos w LE.
      Póki piłka w grze trzeba wieżyc !!
      W sporcie już tak jest i nikt tego nie zmieni ;)
    • Incinerate napisał(a):

**PIMP** napisał(a):

m954 napisał(a):

Wow, to musisz być tym wierniejszym kibicem ;)
      Powiedział kibic drużyny która w cały województwie nie ma przeciwnika (chodzi o klub):quasi: .
      I co jest z tym faktem nie tak? Bo chyba chciales dogryzc, a ja tego kompletnie nie lapie =)
    • zalezy dla kogo :P
      Wiadomo juz cos na jakie kluby moze Wisla trafic w LE lub LM ?
      bedziemy mieli 4 druzyny ktore nas beda reprezentowac :P mam nadzieje ze przed koncem wakacji jakas druzyna zostanie w pucharach