Nie wiem czy wieksze gratulacje naleza sie Cracovii czy samemu Jopowi?
Wspanialy obrot sprawy
Wspanialy obrot sprawy
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A ile razy w tym sezonie sedziowie Wam pomogli? W najlepszym momencie to sie zemscilo...*ThoR* napisał(a):
41 minuta - prawidłowo zdobyta bramka przez Arka Głowackiego. Żadnego faulu nie było.
Jak się okazuje decyzja sędziowska na miarę tego kto Mistrza zdobędzie.
Nie tłumaczę Wisły, bo to co się stało to okropne frajerstwo, ale fakty same krzyczą
Cała "piłkarska Polska" się bawi i raduje, bo Wisła nie ma Mistrza
*ThoR* napisał(a):
A ile razy w tym sezonie sedziowie Wam pomogli? W najlepszym momencie to sie zemscilo...
frajerska bramka w ostatniej minucie ;/ Jop sie nie popisal ;/ w ostatniej kolejce Wisła musi wygrac z Odra co nie bedzie łatwe bo Odra broni sie przed spadkiem , a Lech musi przegrać lub zremisować z Zagłębiem
".. bo kibic jest po to by do końca wierzyć .. "
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez *ThoR* ().
bede trzezwiejszy to moze przypomna mi sie inne mecze . W kazdym razie wiem, ze nie raz sedziowie wypaczyli wynik na Wasza korzysc w tej rundzie wiosennej*ThoR* napisał(a):
I to jest właśnie jedyny mecz jaki kojarzę żeby coś było na korzyść Wisły od sędziów
Incinerate napisał(a):
"W kazdym razie wiem, ze nie raz sedziowie wypaczyli wynik na Wasza korzysc w tej rundzie wiosennej :E"
weszlo.com/news/4952
"Portal Weszło! zaprezentował zestawienie pomyłek sędziowskich w tym sezonie w meczach Wisły Kraków i Lecha Poznań. Jako że lista została wykonana przez serwis w miarę obiektywny (tj. jadący równo po wszystkich ) postanowiłem je zaprezentować. Wnioski? Decyzje sędziowskie zadecydowały o różnicy od 8 do aż 13 punktów na korzyść "Kolejorza"!"
i kto tu komu pomagał :biglol:
A ile razy w tym sezonie sedziowie Wam pomogli? W najlepszym momencie to sie zemscilo...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
Zobaczymy w ostatniej kolejce*ThoR* napisał(a):
No i co wyrównało się?
Gentleman napisał(a):
Niefortunność, bo na pewno inaczej nie można było nazwać "interwencji" Jopa
m954 napisał(a):
lech sprzeda kilku podstawowych graczy i tez bedzie smiech w lidze mistrzow
Dzięki pomocy sędziow lech dostal od 12 do 14 pkt , bez pomocy sędziow lech nie gralby nawet w lidze europejskiej
Jako Kibic Wisły Kraków wierzę ze Wisła pokona odre jutro a lech przegra/zremisuje z zagłębiem !
Jednak nie ma co gdybać, Wisła miala okazje zeby wygrywac ze slabszymi drużynami i od kilku kolejek wstecz moglibysmy swiętować mistrzostwo .
Wszyscy tak wychwalali lecha ze zaszedl daleko w pucharze uefa , ale tam jest slabszy poziom niz w lm wiec nie ma sie co dziwic ze Wisla przegrala 1 mecz.
Ogolnie nasza liga jest slaba i nie ma sie co dziwic ze nasze druzyny tak szybko odpadaja.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez m954 ().
m954 napisał(a):
z tego co pamiętam to Wisła wygrała z Piastem 3:1 , nawet jakby sędzia nie uznał tych 2 bramek to bylby remis czyli 1 pkt "z winy sędziego" a nie min 12 jak w przypadku Lecha.
nie szukając długo oglądales moze mecz derbowy Wisły ? gdzie Głowacki trafił prawidłowo bramkę a sędzia tego nie uznał ? powinny byc 3 pkt za ten mecz a nie 1.
Piszesz ze Wisła jest przyzwyczajona do zwycięstw w lidze , za to Lech pewnie do porażek bardziej ^ ^ ile to juz Lech mistrza nie mial ? 17 lat?:P
Widzisz ja wole napisac o swoim nie zadowoleniu.
Ciekawe co Ty bys pisal jakby sędziowie nie uznawali tych dodatkowych 12-14 pkt dla Lecha ? watpie czy bys po kazdym meczu siedzial cicho.
Mnie zdenerwowala ta bramka Jopa:/ przez niego moge nie pojechac na fete, jeszcze nie bralem w niej udzialu dlatego to mnie tak boli
Miejmy nadzieje ze po zakonczonym sezonie w Wisle cos sie zmieni. wkoncu moze zainwestują w porządnego bramkarza, obronców a nie znajda emeryta jako zapchaj dziury w skladzie (Jop) .
Jesli Wiśle nie uda się zdobyc mistrzostwa to miejmy nadzieje ze zdziala cos w LE.
Póki piłka w grze trzeba wieżyc !!
m954 napisał(a):
Mnie zdenerwowala ta bramka Jopa:/ przez niego moge nie pojechac na fete, jeszcze nie bralem w niej udzialu dlatego to mnie tak boli
Powiedział kibic drużyny która w cały województwie nie ma przeciwnika (chodzi o klub):quasi: .**PIMP** napisał(a):
Wow, to musisz być tym wierniejszym kibicemm954 napisał(a):
I co jest z tym faktem nie tak? Bo chyba chciales dogryzc, a ja tego kompletnie nie lapieIncinerate napisał(a):
Powiedział kibic drużyny która w cały województwie nie ma przeciwnika (chodzi o klub):quasi: .**PIMP** napisał(a):
To chyba dobrze, jeżeli drużyna jest bezkonkurencyjna?Incinerate napisał(a):
11 gości