Y2K napisał(a)
już niecałe 9 h do meczu![]()
nie mogę się doczekać
mam nadzieję że Wisła wygra bez problemów
Też mam taka nadzieję. Przez głupie koniki nie kupiłem biletu

Y2K napisał(a)
już niecałe 9 h do meczu![]()
nie mogę się doczekać
mam nadzieję że Wisła wygra bez problemów
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().
Mati napisał(a)
Jak patrzę na budowę to aż miło: z dnia na dzień na kamerce coraz więcej widać
Martwię się tylko, czy będzie jak zapełnić stadion... Bo jak mieliśmy stadionik na 10'000 to zawsze był komplet. Po wybudowaniu D i E, gdy możliwości stadionu wzrosły 2x, rzadko zapełnialiśmy trybuny... A co będzie jak będzie 35'000 miejsc?Może to wszystko wyglądać strasznie pustawo
Ale nie to dziś jest najważniejsze, jeszcze 3,5h i meczyk. Szkoda, że nie miałem szans się dziś pojawić w Krk (braki w możliwościach komunikacyjnych i nie było z kim jechać)...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
*ThoR* napisał(a)
Wisła ma Mistrza. Lechia się utrzymała.
Mój hurraoptymizm okazał się realizmem(odnośnie dyskusji na temat szans Lechii na utrzymanie w razie przegranej z Wisłą)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Thorgoth ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DragoN XTR ().
PimP 1987 napisał(a)
gratuluje
wazne, ze Wy, a nie Legia macie ten tytul
mam nadzieje, ze nie jak zwykle odpadniecie w eliminacjach LE, a cos tam zawojujecie
powodzenia wszystkim klubom bioracym udzial w europejskich pucharach
pisze kibic Lecha![]()
Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego![]()
Chief napisał(a)
Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego![]()
Nie sądzę by już w przyszłym sezonie Śląsk włączył się do gry o mistrza, raczej będzie walczył o europejskie puchary, ale kto wie co będzie za 2 czy 3 lata.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rassija ().
Leon Zawodowiec napisał(a)
teraz moge Wam pogratulowac mistrza, czy byliscie lepsi? moze, ale napewno mieliscie wiecej szczescia, a my za duzo remisowalismu u siebie (przynajmniej 4 mecze mozna bylo wygrac ehh), nawet nie wiecie jaka byla wrzawa jak ktos plote puscil ze przegrywacie 2:1
jeszcze raz graty![]()
vul6 napisał(a)
Zieńczuk i Baszczyński do Grecji się wynoszą, Brożek pójdzie jeśli pojawi się dobra oferta, nie wiem czy Szinglarowi się kontrakt nie skończył
Teraz wszystko w rękach Cupiała, na LM można zarobić ładne parę milionów Ź a droga nie powinna być trudna, więc może w końcu się skusi coś zainwestować...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().