TS Wisła Kraków.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Y2K napisał(a)
      już niecałe 9 h do meczu :D
      nie mogę się doczekać

mam nadzieję że Wisła wygra bez problemów

Też mam taka nadzieję. Przez głupie koniki nie kupiłem biletu :wrr: Ale i tak pod stadion przyjdę, żeby potem razem świętować mistrzostwo :)
    • szkoda że tak mało biletów (czyt. miejsc):P też się nie załapałem
      ale jak będzie już nowy stadion to tych problemów nie będzie :D:D

Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW

Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
      2012-2015 Przerwa
      Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().

• Jak patrzę na budowę to aż miło: z dnia na dzień na kamerce coraz więcej widać :)

Martwię się tylko, czy będzie jak zapełnić stadion... Bo jak mieliśmy stadionik na 10'000 to zawsze był komplet. Po wybudowaniu D i E, gdy możliwości stadionu wzrosły 2x, rzadko zapełnialiśmy trybuny... A co będzie jak będzie 35'000 miejsc? :-/ Może to wszystko wyglądać strasznie pustawo :(

Ale nie to dziś jest najważniejsze, jeszcze 3,5h i meczyk. Szkoda, że nie miałem szans się dziś pojawić w Krk (braki w możliwościach komunikacyjnych i nie było z kim jechać :( )...
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • Na mecze z Lechią, Śląskiem, Legią, Lechem nie powinno być problemu z zapełnieniem

ale nie ma co gdybać zobaczymy jak skończą stadion :D

2012-2015 Przerwa
    • Mati napisał(a)
      Jak patrzę na budowę to aż miło: z dnia na dzień na kamerce coraz więcej widać :)

Martwię się tylko, czy będzie jak zapełnić stadion... Bo jak mieliśmy stadionik na 10'000 to zawsze był komplet. Po wybudowaniu D i E, gdy możliwości stadionu wzrosły 2x, rzadko zapełnialiśmy trybuny... A co będzie jak będzie 35'000 miejsc? :-/ Może to wszystko wyglądać strasznie pustawo :(

Ale nie to dziś jest najważniejsze, jeszcze 3,5h i meczyk. Szkoda, że nie miałem szans się dziś pojawić w Krk (braki w możliwościach komunikacyjnych i nie było z kim jechać :( )...

Na jakiś przeciętny mecz pewnie tyle nie przyjdzie. Max 15 000. Ale na Legie będzie full. Na ostatni mecz z Legią było 35 000 chętnych na bilety. Więc jak by był stadion, to było by full. I pewnie na Cracovie może jeszcze tylko tyle przyjść.
    • Wisła ma Mistrza. Lechia się utrzymała.

Mój hurraoptymizm okazał się realizmem ;) (odnośnie dyskusji na temat szans Lechii na utrzymanie w razie przegranej z Wisłą)

Tak się bawi, tak się bawi, WISEŁKA!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().

• *ThoR* napisał(a)
      Wisła ma Mistrza. Lechia się utrzymała.

Mój hurraoptymizm okazał się realizmem ;) (odnośnie dyskusji na temat szans Lechii na utrzymanie w razie przegranej z Wisłą)

Twój hurraoptymizm dotyczył wyników typowanych przez Ciebie w dole tabeli. Oczywiście niemal wszystkie spudłowałeś.

Dla utrzymania Lechii kluczowe było zwycięstwo Piasta w poprzedniej kolejce. W tej gliwiczanie grali na luzaku i dlatego Lechia miała szansę wygrać i uratować ligę.

Lech niezłego zonka zaliczył bajdełejem. Nie mają mistrza, nie mają wice a jednocześnie Cracovie spuścili.

EDYTKA:
      Wiśle gratuluje tytułu. Zasłużyli.
      zgniły liberał/podły ateista

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Thorgoth ().

• "niemal wszystkie" spudłowałem, ale efekt końcowy taki sam jak przewidywałem/marzyłem.

A teraz "Wszyscy na Rynek!" Feta :D Kolejne pobożne życzenie to, aby Wisła grała na R22 w przyszłym sezonie mimo wszystko ;)
    • Tytuł obroniony!!!Lechia zostaje w lidze!Śląsk 6 miejsce!Cracovia spadek,Lech wyszedł na totalnych frajerów bo przecież mierzyli w mistrza a są na trzecim,Legia druga...myślę że to naprawdę udany sezon :) i niezwykle ciekawy.Oby więcej takich końcówek z happy end-em ;)

Trzej Królowie wielkich miast!!!

Śląsk ! Wisełka ! Lechia Gdańsk !
    • Niby Lech frajerzy, ale w spotkaniach między Lechem, a Wisłą Poznań wygrał 3 razy (wyniku ostatniego nie pamiętam) ;)
      Tak czy inaczej gratuluje Wiśle wygranej ligi i Pawła Brożka :>
      Szkoda, że już derbów Krakowa nie będzie :(

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DragoN XTR ().

• teraz moge Wam pogratulowac mistrza, czy byliscie lepsi? moze, ale napewno mieliscie wiecej szczescia, a my za duzo remisowalismu u siebie (przynajmniej 4 mecze mozna bylo wygrac ehh), nawet nie wiecie jaka byla wrzawa jak ktos plote puscil ze przegrywacie 2:1 :E

jeszcze raz graty :)
    • Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie !!!

12 tytuł Wisełki w historii brawo

cieszy także dobra postawa Śląska w tym sezonie oraz to że Lechia zostaje w ekstraklasie

wszystko zgodnie z planem

2012-2015 Przerwa
    • Kto nie był na rynku niech żałuje !!
      Atmosfera była zajebista, gdy Wyszedł cały skład wraz ze Skorżą myślałem że rynek wybuchnie z euforii !!
      Do zobaczenia za rok na rynku, czas trzeźwieć.
    • gratuluje
      wazne, ze Wy, a nie Legia macie ten tytul =)
      mam nadzieje, ze nie jak zwykle odpadniecie w eliminacjach LE, a cos tam zawojujecie
      powodzenia wszystkim klubom bioracym udzial w europejskich pucharach ;]
      pisze kibic Lecha ]:-D
    • PimP 1987 napisał(a)
      gratuluje
      wazne, ze Wy, a nie Legia macie ten tytul =)
      mam nadzieje, ze nie jak zwykle odpadniecie w eliminacjach LE, a cos tam zawojujecie
      powodzenia wszystkim klubom bioracym udzial w europejskich pucharach ;]
      pisze kibic Lecha ]:-D

Pimp myslalem ze tez jestes za Legia a tu niespodzianka xD
      ale ten mecz ostatni zmasciliscie;pp
      Wisła zdobyla tytul prawde mowiac juz po meczy wygranym z Legia
      utrzymalu przewage i tyle

Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego :P
      "The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts. - Bertrand Russell
    • Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego :P

Nie sądzę by już w przyszłym sezonie Śląsk włączył się do gry o mistrza, raczej będzie walczył o europejskie puchary, ale kto wie co będzie za 2 czy 3 lata.
    • Gratulacje, ale teraz macie wrecz obowiazek nie dac plamy w walce o LM i wejsc do fazy grupowej =)

Chief napisał(a)
      Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego :P

Nie sądzę by już w przyszłym sezonie Śląsk włączył się do gry o mistrza, raczej będzie walczył o europejskie puchary, ale kto wie co będzie za 2 czy 3 lata.

Nasza liga jest słaba, wiec jesli "Wielka Trójka" sie nie wzmocni a zrobia to inni: Polonia i Sląsk to bedzie jeszcze ciekawiej.
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:
      U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rassija ().

• Leon Zawodowiec napisał(a)
      teraz moge Wam pogratulowac mistrza, czy byliscie lepsi? moze, ale napewno mieliscie wiecej szczescia, a my za duzo remisowalismu u siebie (przynajmniej 4 mecze mozna bylo wygrac ehh), nawet nie wiecie jaka byla wrzawa jak ktos plote puscil ze przegrywacie 2:1 :E

jeszcze raz graty :)

na pewno nie byliśmy dużo lepsi od Legii czy Lecha - tu się zgodzę :)

ale czy Wisła miała więcej szczęścia od Lecha? Kto zdobywał b. dużo punktów w ostatnich minutach? Chyba nie Wisła? Jedyny mecz, w którym mieliśmy dużo, bardzo dużo szczęścia to mecz z Legią na R22 i sytuacje, które rywale zmarnowali.

Komu "sprzyjali" (nie jest to oskarżenie o korupcję, tylko po prostu zauważenie błędów sędziowskich) arbitrzy w ostatnich kolejkach? Bramka Śląska przeciw Legii, karny Lechii w meczu z Wisłą, bramka ze spalonego+ręka Stilicia i uznana bramka Lecha? To wszystko było takie anty Wisło-Legijne.

Mimo to na pewno był taki czas, w którym Lech grał najlepszą i najładniejszą piłkę w Polsce, całkiem fajną nawet jak na średnią-Europę. Ale potem opadli z sił i także z formy (np. Stilic). Dla mnie to wyglądało tak, że załamali sie po odpadnięciu z UEFY.
    • Zieńczuk i Baszczyński do Grecji się wynoszą, Brożek pójdzie jeśli pojawi się dobra oferta, nie wiem czy Szinglarowi się kontrakt nie skończył

Teraz wszystko w rękach Cupiała, na LM można zarobić ładne parę milionów Ź a droga nie powinna być trudna, więc może w końcu się skusi coś zainwestować...
    • vul6 napisał(a)
      Zieńczuk i Baszczyński do Grecji się wynoszą, Brożek pójdzie jeśli pojawi się dobra oferta, nie wiem czy Szinglarowi się kontrakt nie skończył

Teraz wszystko w rękach Cupiała, na LM można zarobić ładne parę milionów Ź a droga nie powinna być trudna, więc może w końcu się skusi coś zainwestować...

Ile to on juz milionow wylozyl a LM jak nie bylo tak nie ma :-/ - nawet wygrana ze zwyciezca tegorocznej edycji. Krory zespol moze pochwalic sie wygrana z Barcelona ? :E Oby losowanie bylo dla was laskawe.
    • Tak jak wyżej:

Zieńczuk, Baszczyński - odchodzą
      Brożek Paweł - jeżeli będzie dobra oferta
      Singlar - przedłużył kontrakt

Coś czytałem o Żurawskim, że MOŻE dojść. Będzie jeszcze dużo plotek transferowych :D

edit: właśnie przeczytałem że Żurawski z Omonią Nikozja podpisał.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().