Barney89 napisał(a)
Teraz szlagier kolejki
Jak myślicie jaki będzie wynik ?
Jak dla mnie 2:1 dla Wisły
Oczywiście chciałbym żeby Wisła wygrała ale obstawiam 0-0. Myślę że to będzie dobry wynik. Szkoda Boguskiego.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Barney89 napisał(a)
Teraz szlagier kolejki
Jak myślicie jaki będzie wynik ?
Jak dla mnie 2:1 dla Wisły
Szyszka napisał(a)
Wielka szkoda, świetny mecz Muchy. Gratulacje dla Legii, brawo Brozio.
Szyszka napisał(a)
Jutro ciężki mecz u siebie z Ruchem
m954 napisał(a)
Wybiera się ktoś na mecz Wisła Kraków - Lechia Gdańsk ??
Na jaką trybunę ??
Ja prawdopodobnie będę na trybunie D :):D
pozdro
Statystyka meczu Wisła - ŁKS:
Sytuacje: 15-2
Strzały: 20-7
Strzały celne: 7-1
Strzały zablokowane: 2-0
Rzuty rożne 13-1
Spalone: 2-2
Faule: 15-11
Wisła Kraków - Łódzki KS 0:0
Żółte kartki: Haliti (39'), Jarka (76'), Adamski (84')
Sędzia: Tomasz Mikulski (Lublin)
Widzów: 10 000
Wisła: 81. Mariusz Pawełek 2. Peter Singlar (83 min - 17. Marek Zieńczuk), 6. Arkadiusz Głowacki, 3. Marcelo, 15. Junior Diaz 19. Patryk Małecki, 7. Radosław Sobolewski, 16. Tomas Jirsak, 9. Rafał Boguski (69 min - 21. Wojciech Łobodziński) 23. Paweł Brożek, 18. Andrzej Niedzielan (46 min - 8. Piotr Brożek)
ŁKS: 30. Bogusław Wyparło 13. Mladen Kascelan, 28. Zdzisław Leszczyński, 5. Marcin Adamski, 16. Adam Marciniak 17. Jakub Biskup, 7. Labinot Haliti, 6. Dariusz Stachowiak 22. Vahan Geworgian (74 min - 19. Mariusz Mowlik), 14. Paweł Drumlak (90 min - Adrian Woźniczka) 11. Adam Czerkas (46 min - 10. Dawid Jarka)
Źródło: wislakrakow.com
Kar(L)ik napisał(a)
no i Wisla ....... mi kuponik w stsie.
Filostratus napisał(a)
Ponieważ piłkarze Odry, braki umiejętności nadrabiają zaangażowaniem... Takie przynajmniej jest moje zdanie...
Szyszka napisał(a)
W końcu zwycięstwo w Wodzisławiu. Zabójcza końcówka Wisły, bramki w 91 i 94 minucie. Brawo.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().
m954 napisał(a)
Teraz zastanawiam się tylko jakbyś Ty postąpił gdyby jednym z powodów porażki były rażące błędy sędziego ??:P