Barney89 napisał(a)
Teraz szlagier kolejki![]()
![]()
Jak myślicie jaki będzie wynik ?
Jak dla mnie 2:1 dla Wisły![]()
Oczywiście chciałbym żeby Wisła wygrała ale obstawiam 0-0. Myślę że to będzie dobry wynik. Szkoda Boguskiego.
Barney89 napisał(a)
Teraz szlagier kolejki![]()
![]()
Jak myślicie jaki będzie wynik ?
Jak dla mnie 2:1 dla Wisły![]()
Szyszka napisał(a)
Wielka szkoda, świetny mecz Muchy. Gratulacje dla Legii, brawo Brozio.
Szyszka napisał(a)
Jutro ciężki mecz u siebie z Ruchem
m954 napisał(a)
Wybiera się ktoś na mecz Wisła Kraków - Lechia Gdańsk ??
Na jaką trybunę ??
Ja prawdopodobnie będę na trybunie D :):D
pozdro
Statystyka meczu Wisła - ŁKS:
Sytuacje: 15-2
Strzały: 20-7
Strzały celne: 7-1
Strzały zablokowane: 2-0
Rzuty rożne 13-1
Spalone: 2-2
Faule: 15-11
Wisła Kraków - Łódzki KS 0:0
Żółte kartki: Haliti (39'), Jarka (76'), Adamski (84')
Sędzia: Tomasz Mikulski (Lublin)
Widzów: 10 000
Wisła: 81. Mariusz Pawełek 2. Peter Singlar (83 min - 17. Marek Zieńczuk), 6. Arkadiusz Głowacki, 3. Marcelo, 15. Junior Diaz 19. Patryk Małecki, 7. Radosław Sobolewski, 16. Tomas Jirsak, 9. Rafał Boguski (69 min - 21. Wojciech Łobodziński) 23. Paweł Brożek, 18. Andrzej Niedzielan (46 min - 8. Piotr Brożek)
ŁKS: 30. Bogusław Wyparło 13. Mladen Kascelan, 28. Zdzisław Leszczyński, 5. Marcin Adamski, 16. Adam Marciniak 17. Jakub Biskup, 7. Labinot Haliti, 6. Dariusz Stachowiak 22. Vahan Geworgian (74 min - 19. Mariusz Mowlik), 14. Paweł Drumlak (90 min - Adrian Woźniczka) 11. Adam Czerkas (46 min - 10. Dawid Jarka)
Źródło: wislakrakow.com
Kar(L)ik napisał(a)
no i Wisla ....... mi kuponik w stsie.
Filostratus napisał(a)
Ponieważ piłkarze Odry, braki umiejętności nadrabiają zaangażowaniem... Takie przynajmniej jest moje zdanie...
Szyszka napisał(a)
W końcu zwycięstwo w Wodzisławiu. Zabójcza końcówka Wisły, bramki w 91 i 94 minucie. Brawo.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().
m954 napisał(a)
Teraz zastanawiam się tylko jakbyś Ty postąpił gdyby jednym z powodów porażki były rażące błędy sędziego ??:P