Dudek odchodzi z Realu. Co by nie powiedzieć, zarobił kupe siana za samo siedzenie na ławce, też bym tak chciał. Ciekawe czy jakiś polski klub go weźmie.
Real Madryt
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Znając życie Wojciechowski go zakontraktuje I pensja będzie niedużo mniejsza niż w Realu
praktycznie tylko Bayern/Real/Arsenal są finansowo spokojni. Manchester też powoli już wychodzi z kredytów
Arsenal od 6 sezonów ma każdy sezon na plusi, a transferów jak nie było, tak nie ma. W tym sezonie Wenger powie, że przecież wraca Verma a kontuzji, przyszedł Lehman i kupi pewnie 17-letniego wychowanka Barcy z wielkim talentem. Chociaz jedno podstawowe wzmocnienie jest - odchodzi Denilson.
Czytałem wywiad z Bendtnerem i powiedział, że kiedyś chce zagrać w Barcelonie - współczujeHyperion ON
Nick: NotoriousTTPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
-
Dudek w Realu zarabiał 1.8 mln euro
wiec w Polsce tyle do końca karery nie nazbiera co tam w jeden sezon
C.Ronaldo zdobył dzisiaj 39 i 40 bramke w La Liga
Historia zaostała napisana na naszych oczach
wątpie żeby ktoś to szybko pobił -
Mocny rekord.
A tu filmik jak się drużyna pożegnała z Jerzym podczas zmiany. (na początku jest gol Ronaldo ale dalej już jest o naszym bramkarzu).
youtube.com/watch?v=rY46fEMUQVQPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Narcystyczny ().
-
Cezarcfc napisał(a):
Nie ma nic piękniejszego niż triumf taktyki i harówki w obronie nad finezja w ataku. [...] Z Barceloną inaczej się ni da.
Jesteście Królewskimi? To Wy macie być "LWAMI" (w nawiązaniu do słów Alfredo Di Stefano).
-
Od gówniarskich lat kocham tylko dwa kluby -> pierwszy to Liverpool, a drugi to właśnie Real .
-
Miłość czy to do klubu, czy to do kobiety ma się zazwyczaj tak, że jak kocha się jedną kobietę niemożliwym jest kochać drugą.
-
Yamato Damashi napisał(a):
że jak kocha się jedną kobietę niemożliwym jest kochać drugą. -
To nie można mówić chyba o miłości w takim wypadku do żadnej kobiety (klubu)?
-
-
Redyplomowany napisał(a):
Dudek odchodzi z Realu. Co by nie powiedzieć, zarobił kupe siana za samo siedzenie na ławce, też bym tak chciał. Ciekawe czy jakiś polski klub go weźmie.
Jeżeli przez siedzenie na ławce pierwszego składu rozumiesz bycie gotowym w każdym meczu do zastąpienia Casillasa- to zasługa jego zdrowia i dyspozycji pozwoliła takim jak ty pisać co piszesz, ostre treningi oraz grę niemal w każdym meczu 2 składu realu to tak, moim zdaniem w pełni zarobił na te pieniądze. Fajnie się śmiać z kogoś, kogo kamery tylko pokazują jak siedzi na ławce podczas meczu ekstraklasy hiszpańskiej i formułować bardzo subiektywne i rozminięte z prawdą opinie.
O tym, że Liverpool wygral z milanem dzięki niemu też nie pamietasz? Jego obrony karnych i 2 sytuacje z szewczenko w dogrywce zostały przez fifa (czy uefa- dokładnie nie pamietam) uznane za jede z trzech najlepszych w historii piłki nożnej. Pewnie zapomniałeś też o tym, że w fejenordzie został 2 razy uznany za najlepszego piłkarza holenderskiej ekstraklasy.
Na "grzanie" ławy w Realu trzeba sobie zasłużyć, i tylko uśmiech politowania pojawia mi się na twarzy jak czytam opinie "ekspertów" twojego pokroju."Natura deszczu jest taka sama, pozwala rosnąć cierniom na bagnach, jak i kwiatom w ogrodach"
"My z poprawczaka", Orfeusz Nowakowski. -
Bardzo fajny mecz Realu pewne 6:0. Mogło być o wiele wiele wyżej.
Chciałbym wreszcie zobaczyć Sahina , czy uda mu się wywalczyć pierwszy skład.Sie sehen mich rodeln
Sie hassen ... -
Gorszy okres w grze zespołu
-
I tak Real rządzi Kwestia czasu kiedy będzie mieć więcej pkt od Barcy
-
Pięknie Królewscy na prowadzeniu w Primera Division, 1 pkt nad Barcą Mam nadzieję że do końca sezonu a nie do 11.12...
-
RM wygral 6:2 w lidze mistrzow ale jakby lepiej grali pod koniec to mozliwe ze wygraliby do zera
-
Specjalnie dla !Pete, coby sobie nie myślał, że jestem takim hejterem Barcelony
youtube.com/watch?v=mLc-Ked49og
youtube.com/watch?v=XBUw_nKDN8I
i bym zapomniał
youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk&feature=relatedHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
Podbijam temacik. Chętny ktoś do paru dyskusji ?
-
Barcelowna zrobiła Los Blancos piękny prezent, grzechem byłoby go nie wykorzystać tym bardziej, że jeżeli Madryt wygra to praktycznie tytuł mistrza mają w kieszeni. Jako ciekawostkę dodam iż nikt, kto posiadał przewagę 10ciu punktów(tyle może mieć REAL jak dzis ogra Levate) nad drugą drużyna w wyścigu po mistrzostwo La Liga nie roztrwonił tej przewagi. Zatem mówiąc którko i na temat hala madrid!80 ST
-
Nareszcie jakaś zmiana w lidze hiszpańskiej. Osobiście sądziłem, że już w drugim sezonie się im to uda, lecz jak wyszło wszyscy wiemy. W tym sezonie Real jest w zasadzie bezbłędny ze wszystkimi drużynami za wyjątkiem Barcelony (do czego zdążyli Nas już przyzwyczaić). Nie będę dzielił skóry na niedźwiedziu, ale jeśli nie teraz to kiedy?! To jest sukces który być może pozwoli im się zjednoczyć, zniszczyć grupy wewnętrzne i co najważniejsze pokonać ten kompleks Barcelony i wrzucić im tego zwycięskiego gola przy następnej potyczce. Jakby nie było, w lato spodziewam się z ich strony ciekawych transferów, aczkolwiek ciężko mi stwierdzić gdzie tych wzmocnień potrzebują.
-
Czemu wszyscy mówią o kompleksie Barcelony? Real nie wliczając ostatniego meczu z FCB był po prostu słabszy, wiec nie rozumiem o jakim kompleksie tu mowa. Teraz Barcelona jest w dosyć kiepskiej formie, więc Real moze ich pokonać. To tak jakby mówić, że Arsenal ma kompleks United. Teraz Arsenal jest słabszy, wiec dostaje notorycznie w dupęHyperion ON
Mam nieco inne zdanie na ten temat, a nawet jeśli byli 'po prostu słabsi' to to też świadczy chyba o jakimś kompleksie czy strachu, nie? Przecież niezależnie jak wyśmienicie spisywał się Real i jak długie serie mieli koniec końców z Katalończykami byli w plecy.
-
Myślę, że można formułować podobne stwierdzenie jak "kompleks Barcelony". Otóż Real w lidze jest lepszy ale mimo to z Barceloną przegrywa. odnosząc to do Twojego przykładu dragonartur, byłaby to sytuacja, w której Arsenal jest pierwszy w lidze, radzi sobie lepiej we wszystkich rozgrywkach, ale mimo to ciągle nie potrafi pokonać Machesteru United. Wtedy można mówić o jakimś kompleksie, kiedy jeden zespół powinien być teoretycznie lepszy ale w praktyce okazuje się inaczej, notorycznie.
-
Narcystyczny. No ale przez 2/3 sezony, kiedy to Real dostawał takie baty to Barcelona zazwyczaj była przed Realem Dopiero teraz jest taka sytuacja, że to Real ma bardzo dużą przewagę
Jeżeli Real przegra następne Gran Derbi to wtedy będzie można powiedziec, że mają kompleks Barcelony
No ale co im z kompleksu Barcelony, jak z Barceloną w lidze grają 2 mecze, a nie 38Hyperion ON
Real pewnie zmierza po mistrzostwo i wątpię żeby zaczął przegrywaćWcześniejszy nick: Manamanah
PB Solo - 1.531,25%
PB ACS - 5959,,01%
u42 top 9, u60 top 60, uKallisto top 30, uRhea top 20...
Urlopik 02.2018
-
Zobaczymy jak się spisze w środowym meczu z Cska. Mam nadzieję, że łatwo przebrnie do następnej rundy.
-
nie powinien ten mecz stanowić większych kłopotówWcześniejszy nick: Manamanah
PB Solo - 1.531,25%
PB ACS - 5959,,01%
u42 top 9, u60 top 60, uKallisto top 30, uRhea top 20...
Urlopik 02.2018
-
Pętla się zaciska ale wierze w Mou i moja drużynę.80 ST
-
-
Czy to źle,że ktoś utożsamia się z klubem?Hyperion ON
Nick: NotoriousTT
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0