Kar(L)ik napisał(a):
Kluczowe mecze, które rozstrzygną o mistrzu to : Sevilla - Barcelona i Mallorca - Real. Kto je przegra/zremisuje to papa mistrzu.
kto popełni błąd w tych meczach ten odpada
Kar(L)ik napisał(a):
Kluczowe mecze, które rozstrzygną o mistrzu to : Sevilla - Barcelona i Mallorca - Real. Kto je przegra/zremisuje to papa mistrzu.
QuneR napisał(a):
Co do Realu to muszę pogratulować tego jak spisuję się w lidzę. Naprawdę gra ładnie i ma masakryczną ilość punktów ale jestem pewny że ligę wygra mój kochany klub.!!
Black Grucha napisał(a):
QuneR napisał(a):
Co do Realu to muszę pogratulować tego jak spisuję się w lidzę. Naprawdę gra ładnie i ma masakryczną ilość punktów ale jestem pewny że ligę wygra mój kochany klub.!!
Jak to powiedział Zidane
oba kluby w tym sezonie zasłużyły na Mistrzostwo Hiszpanii
zdobywając tak niesamowitą liczbę punktów
dla niego mistrzów jest dwóch
ale tytuł dostanie tylko jedna drużyna
SeV napisał(a):
no i wszystko jasne, Barca mistrzem. Real dzielnie walczył, Sevilla podobnie, niestety na Messiego i spółkę nie ma mocnych...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
Yamato Damashi napisał(a):
SeV napisał(a):
no i wszystko jasne, Barca mistrzem. Real dzielnie walczył, Sevilla podobnie, niestety na Messiego i spółkę nie ma mocnych...
Pozdrowienia z Mediolanu.
pozdrawiam również z Barcelony
pamiętajcie, że słabe Valladolid walczy o utrzymanie, więc na pewno tak łatwo się nie podda
Cezarcfc napisał(a):
Niestety z tym jakże przykrym faktem trza się pogodzić bo cuda rzadko się zdarzają.
haha
, ale marzenia to marzenia 

Real powinien zaufać Benzemie tylko że oni chcą go sprzedać
polityka Pereza wymiata
Ktoś napisał że nie będzie dużych zmian oprócz trenera... Trenera powinni zostawić, bardzo dobry pierwszy sezon... A co do składu to raczej z "pierwszej 11" nie powinni nikogo sprzedawać, ale wydaje mi się że posprzedaje niektórych i Perez znów wyda kolosalne pieniądze na kolejne gwiazdki co skutku i tak nie przyniesie
Henry, w tym sezonie zupełnie nic nie gra, totalny brak formy, może powinien mimo to grać w pierwszej 11?
Ibra nie mogę już słuchać jak ludzie narzekają cały czas na jego grą... 16/26 (g/m) - jak na pierwszy sezon uważam że to bardzo dobry wynik... Berbatov, również brak formy... a mimo to gra, no ale nie ma kto inny grać za Rooneya (chodzi mi o piłkarza doświadczonego, bo w niektórych mogliby grać młodzi ale do każdego meczu się nie nadają). Czyhryński, nie powiedział bym że to jest zmarnowanie piłkarza, aż takih ogromnych umiejętności to on nie ma (chyba:P) to jest ewidentne przepłacenie za piłkarza
3 gości