Kar(L)ik napisał(a):
Kluczowe mecze, które rozstrzygną o mistrzu to : Sevilla - Barcelona i Mallorca - Real. Kto je przegra/zremisuje to papa mistrzu.
kto popełni błąd w tych meczach ten odpada
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kar(L)ik napisał(a):
Kluczowe mecze, które rozstrzygną o mistrzu to : Sevilla - Barcelona i Mallorca - Real. Kto je przegra/zremisuje to papa mistrzu.
QuneR napisał(a):
Co do Realu to muszę pogratulować tego jak spisuję się w lidzę. Naprawdę gra ładnie i ma masakryczną ilość punktów ale jestem pewny że ligę wygra mój kochany klub.!!
Black Grucha napisał(a):
QuneR napisał(a):
Co do Realu to muszę pogratulować tego jak spisuję się w lidzę. Naprawdę gra ładnie i ma masakryczną ilość punktów ale jestem pewny że ligę wygra mój kochany klub.!!
Jak to powiedział Zidane
oba kluby w tym sezonie zasłużyły na Mistrzostwo Hiszpanii
zdobywając tak niesamowitą liczbę punktów
dla niego mistrzów jest dwóch
ale tytuł dostanie tylko jedna drużyna
SeV napisał(a):
no i wszystko jasne, Barca mistrzem. Real dzielnie walczył, Sevilla podobnie, niestety na Messiego i spółkę nie ma mocnych...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
Yamato Damashi napisał(a):
SeV napisał(a):
no i wszystko jasne, Barca mistrzem. Real dzielnie walczył, Sevilla podobnie, niestety na Messiego i spółkę nie ma mocnych...
Pozdrowienia z Mediolanu.
Cezarcfc napisał(a):
Niestety z tym jakże przykrym faktem trza się pogodzić bo cuda rzadko się zdarzają.
1 gość