Nie ten. Podpowiedż - z rodziny kaczkowatych
Biologiczny
- Quiz
-
-
Podpowiedz malo daje poniewaz tych kaczek troszke jest i dodatkowo labedz tez jest z rodziny kaczkowatych
Bede strzelala. Edredon lub biernikla obrozna________________________________________________________________________________________________________________________________
• Multikonto (1/2) z b4el •
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem- -
bernikla - trafiłeś, zadajesz
-
Gatunek glebinowego skorupiaka , odkryty stosunkowo niedawno w poludniowej czesci Oceanu Spokojnego. Glownym ich pokarmem sa symbiotyczne bakterie.________________________________________________________________________________________________________________________________
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem- -
Obunog
-
To nie ten.
Odkryty zostal w 2005 roku na glebokosci ponad 2000 metrow. Drugi gatunek odkryto rok pozniej. Nalezy do dziesiecionogow. Cecha charakterystyczna - wyglada jakby byl owlosiony________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
owłosiony homar
-
Mozna go tak nazwac
Bardziej znany jest jako krab yeti. (az musialam sprawdzic czy nazywaja go owlosionym homarem ;p)
Twoja kolej
ps
Ten krabik wyglada bardzo milusio________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Rasa kota azjatyckiego, występującego w Tajlandii, skojarz z - kolor pieniędzy
-
Korat________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Dokładnie ten. Twoja kolej
-
Gatunek malpiatki , jedyny zyjacy przedstawiciel pewnej rodziny. Prowadzi nocny tryb zycia. Nazwa pochodzi od cechy charakterystycznej tego zwierzecia i od rejonu w ktorym wystepuje.________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Palczak madagaskarski?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
to ten________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Ryba, odkryta w XX wieku, wcześniej znano podobne okazy tylko ze skamieniałości i uważano za wymarłe od bardzo, bardzo dawna. Stąd jej pojawienie się było szokiem dla naukowców.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
latimeria
-
Jasne, zadawaj
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Jjak nazywa się 2700 letnia sekwoja z parku narodowego znajdującego się w Kordylierach
-
Grizzly Giant________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Pewnie. Zadajesz
-
Najwiekszy latajacy ptak z rodziny papugowatych , objety ochrona. Naturalnie wystepuje w deszczowych lasach tropikalnych________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
modroara hiacyntowa
-
twoja kolej________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Gatunek stekowca australijskiego o masie 2-7 kg i wielkości 30-45 cm. Żywi się mrówkami i termitami
-
kolczatka australijska________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Bardzo dobrze. Zadajesz
-
Duzy ssak z rodziny wolowatych , masa jego ciala dochodzi do 1000kg. Wystepuje w Tybecie , Indiach i Chinach________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
jak
-
twoja kolej________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
kwiat jak cukierek
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0