Nie ten. Podpowiedż - z rodziny kaczkowatych									

Biologiczny
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
- 

- 
			Podpowiedz malo daje poniewaz tych kaczek troszke jest i dodatkowo labedz tez jest z rodziny kaczkowatych  
 Bede strzelala. Edredon lub biernikla obrozna________________________________________________________________________________________________________________________________

• Multikonto (1/2) z b4el •
 "Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
 -Stanisław Lem-
- 
			bernikla - trafiłeś, zadajesz
- 
			Gatunek glebinowego skorupiaka , odkryty stosunkowo niedawno w poludniowej czesci Oceanu Spokojnego. Glownym ich pokarmem sa symbiotyczne bakterie.________________________________________________________________________________________________________________________________

"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
 -Stanisław Lem-
- 
			Obunog
- 
			To nie ten.
 Odkryty zostal w 2005 roku na glebokosci ponad 2000 metrow. Drugi gatunek odkryto rok pozniej. Nalezy do dziesiecionogow. Cecha charakterystyczna - wyglada jakby byl owlosiony________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			owłosiony homar
- 
			Mozna go tak nazwac Bardziej znany jest jako krab yeti. (az musialam sprawdzic czy nazywaja go owlosionym homarem ;p) Bardziej znany jest jako krab yeti. (az musialam sprawdzic czy nazywaja go owlosionym homarem ;p)
 Twoja kolej

ps
 Ten krabik wyglada bardzo milusio ________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			Rasa kota azjatyckiego, występującego w Tajlandii, skojarz z - kolor pieniędzy
- 
			Korat________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			Dokładnie ten. Twoja kolej
- 
			Gatunek malpiatki , jedyny zyjacy przedstawiciel pewnej rodziny. Prowadzi nocny tryb zycia. Nazwa pochodzi od cechy charakterystycznej tego zwierzecia i od rejonu w ktorym wystepuje.________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			Palczak madagaskarski? 
  OGame.pl OGame.pl
  Z Życia Uniwersów Z Życia Uniwersów
  Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
 Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
- 
			to ten ________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			Ryba, odkryta w XX wieku, wcześniej znano podobne okazy tylko ze skamieniałości i uważano za wymarłe od bardzo, bardzo dawna. Stąd jej pojawienie się było szokiem dla naukowców. 
  OGame.pl OGame.pl
  Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
- 
			latimeria
- 
			Jasne, zadawaj   
  OGame.pl OGame.pl
- 
			Jjak nazywa się 2700 letnia sekwoja z parku narodowego znajdującego się w Kordylierach
- 
			Grizzly Giant________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			Pewnie. Zadajesz
- 
			Najwiekszy latajacy ptak z rodziny papugowatych , objety ochrona. Naturalnie wystepuje w deszczowych lasach tropikalnych________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			modroara hiacyntowa
- 
			twoja kolej________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			Gatunek stekowca australijskiego o masie 2-7 kg i wielkości 30-45 cm. Żywi się mrówkami i termitami
- 
			kolczatka australijska________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			Bardzo dobrze. Zadajesz
- 
			Duzy ssak z rodziny wolowatych , masa jego ciala dochodzi do 1000kg. Wystepuje w Tybecie , Indiach i Chinach________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			jak
- 
			twoja kolej________________________________________________________________________________________________________________________________

-Stanisław Lem-
- 
			kwiat jak cukierek
- 

Udostępnij- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Użytkownicy online 11 gość