Gabi daj czlowiekowi odpoczac od cyferek,
zreflektuje sie, ze zycie bez oga nie ma sensu
i zaraz pacnie cos na xk%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
G A B I napisał(a)
Zpomniał o mnie nieprawda :*
NIUZ napisał(a)
Urlop do 25.01
Co to za urlop ? gdzie sie podziewasz ? (już mi tu na dywaniku sie tłumaczyć :*) urlop naukowy - nie wyrabiam z pracą i uczelnią :(
Kiedy Pan wraca złomować ? :> jak narazie nie wracam..poza tym ja nie potrafie złomować, farty sie nie liczą :)
Czy wiesz o jakim złomowanu mówie ? hmm..jest kilka rodzajów złomowań o jakich możemy pogadać [;
Dlaczego pomyślałeś nie o tym samym co ja ? a skąd to wiesz?? :D
I dlaczego mnie juz nie nachodzisz w moim ulubionym miejscu po godzinie 19 ? przepraszam - obiecuje poprawę - mam nową gabeczke :D
Ubije ojjjj.. no już sie nie gniewaj na mnie :*
Ale masz buziolki dziękuję Tobie tez wysyłam trochę
Ariel Szary napisał(a)
Gabi daj czlowiekowi odpoczac od cyferek,
Hehe powiem Ci Ariel że coś w Twych słowach jest takiego o czym od dawna nie moge zapomnieć, i co mnie ciągnie spowrotem do Was :)
Żeby nie było Ci smutno to zadam ci dwa pytanka na rozgrzewkę;)Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 264 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.
Vasco napisał(a):
Żeby nie było Ci smutno to zadam ci dwa pytanka na rozgrzewkę;)Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 264 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.
Z czego wynika fakt, że wybrałeś moderowanie w handlu? To handel wybrał mnie mówiąc crutko to cruella i enejcz postawili mnie przed faktem dokonanym :P
Mylisz się czasem w tych wszystkich przelicznikach? Podobno nie myli się tylko ten co nic nie robi, więc czasem mnie się zdarzy choć zazwyczaj sprawdzam swoje rachunki [;
Teraz coś ambitniejszego:P
Kawa czy herbata? herbata
Jezioro czy morze? morze
Sznurowadła czy rzepy? zależy w czym ale ogólnie sznurowadła
Dokończ:
Jestem trochę za leniwy..
Nigdy nie zrobię szpagatu :P
DeKi napisał(a):
Byk czy koza? Koza, byk już zaklepany przez Swetra na spółe z Szymkiem :P
kiciak napisał(a):
hej! cześć :)
lubisz spam? hmmm..trudne pytanie typoowego spamu nie trawie, jednak taki jak u nas w tym szczególnym dziale - nawet nawet mnie sie podoba [;
byłeś kiedyś w dziale spam? byłem byłem - kilka postów walnąłem w FC Żółfia i KaT, a nawet chyba i Jetha :)
lubisz koty? i tutaj nie zapunktuje - bardzo bardzo nie lubię kotów, nie wiem skąd to u mnie ale po prostu nie trafie tych futrzaków :(
ulubiony napój? noteckie niepasteryzowane :D
Wystraszyłeś go pytaniem.kiciak napisał(a):
a u Ciapki w PU nigdy nie byłeś?
1 gość