Zabieg przeszedl jakis czas temu - w czerwcu kolejne zgrupowanie, wiec juz powinien byc dostepny

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A co ma piernik do wiatraka? Znowu probujesz zrownac mecze ligowe do reprezentacji...
To nie temat Lecha ale napisz mi co w Bakero Cie zachwycilo, ze tak usilnie probujesz mi go wmowic?
Smude zamierzam rozliczyc po Euro - nie jego wina, ze mamy taka slaba generacje pilkarzy. Kto by nie mial tej reprezentacji to wyniki beda podobne.
A czesc placze, ze pokonala Nas Litwa - to ja sie pytam czy wiecie na jakim miejscu ta "slaba" Litwa jest i jaki skok notuje co podsumowanie?
I porownajmy do tego historie Naszych "osiagniec" i mozna smialo napisac, ze taki wynik byl mozliwy mimo, ze nie grali najmocniejszym skladem.
Co do Boruca - gosciu sie sfrajerzyl 2 razy fest - u Leo jak z Majewskim zdemolowali po meczu hotel i potem kiedy Smuda mu to wybaczyl i przedstawil reguly gry ten znowu je lamie.
Nie od razu Rzym zbudowano i nie od razu Engela maszynka zaczela chodzic i seryjnie wygrywac.
Na ta chwile nie mamy dobrych srodkowych obroncow, Piszczek jest cienem zawodnika jakiego widze w meczach BVB, Blaszczykowski to samo - z reszta kto sie wyroznil w tych meczach? Z kupy bata nie ukreci...
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Bagin :D ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez krecik10 ().
Orientuje się ktoś czy selekcjoner ogłosił już z jakich zawodników będzie budować drużynę?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
Icetouch napisał(a):
no noktoś się odezwał
a zastanawiałem się gdzie się krytycy i wszyscy pochowali
Ładnie momentami nasi grali w piłkę i to jest najważniejsze, jeszcze czas jest więc myślę, że się zgrają i system gry się zazębi, jeszcze tylko defensywę trochę wzmocnić i można powalczyć. Jutro z Francją i po tym co pokazali na Ukrainie można się spodziewać ciężkiego meczu i to bardzo, Jako optymista pod względem naszej kadry liczę na minimum remismyślę, że jak Nasi się zepną to wynik do osiągnięcia
![]()
Icetouch napisał(a):
Dobrze, że chociaż jakiegoś tam trenera z USA ściągnęli do przygotowania fizycznegozgadza się problem jest po stronie PZPN, a to dlatego że nie chcą dawać nikomu kasy byle się samemu nachapać i to jak najwięcej
i dlatego sztab trenerski taki kruchy jest
Nie chcieli dać Smudzie wyboru ludzi bo za dużo kasy by wzięli, najlepiej wsadzić swoich przeciętniaków ale mieć więcej pieniędzy dla siebie
Polska ideologia osiągnięcia sukcesu
Szkoda, że to sukces dla własnej kieszeni, a nie dla kraju
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Icetouch: bo mi się za szybko nacisnęło :D ().
Cezarcfc napisał(a):
Nie no aż tak wysoko jak z Hiszpanią to nie przegrają raczej bo nie będzie się chciało Francuzom aż tyle biegać żeby tyle goli nastrzelać zwłaszcza że to 3 ich mecz w krótkim czasie. Co nie zmienia faktu że raczej Polacy to za wiele do powiedzenia mieć nie będą. To nie Argentyna z 10 składem.
dragonartur napisał(a):
Jodłowiec - Mimo, że strzelił bramkę samobójczą to podobała mi się jego gra. Jest silny, dobrze gra głową, technikę także ma jako taką.
Vechi napisał(a):
Nie jestem pesymistą,ale nie sądze żebyśmy wyszli nawet z grupy [...] cały system szkolenia w naszym kraju jest zły. [...]
Ogólnie,nie bedzie dobrej reprezentacji przez najbliższe 10-15 lat [...] Tak do niczego nie dojdziemy ale leśne dziadki z Miodowej wiedzą lepiej
Wydaje się, że w zaistniałej sytuacji jedynie słusznym rozwiązaniem jest wprowadzenie przez prezydenta lub premiera tak zwanej Opcji Putina.
Przypomnę tylko, że kilka lat temu, kiedy w Rosji zaczęło się dziwnie dziać w tamtejszej federacji piłkarskiej (dziwnie, ale zaledwie 10 procent tego, co u nas), prezydent Władimir Putin, nie obawiając się sankcji ze strony FIFA i UEFA, rozgonił na cztery strony świata wszystkich działaczy, doprowadził do nowych wyborów i… „sbornaja kamanda” Rosji była rewelacją na ostatnim europejskim czempionacie, a klubowe drużyny, ze słynnym już Zenitem Sankt Petersburg na czele, z wielce satysfakcjonującym kibiców powodzeniem grają jak równe z równymi z najlepszymi na świecie. [...]
Autor: Jan Tomaszewski
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Wawrzyniec Pruski ().