A znacz moze Mareczka 2 z u41? ...taki jeden "no lifer", tez z Grudziadza.
Art
- COMA
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Art czemu tak szybko zmieniłes avka
miales takiego ładnego (mojej roboty^^)
tera jakiś taki wychudzony jest ten twoj avek ;d -
Lubisz swoją pracę jak tak to dlaczego ??
-
Sith napisał(a)
Art co ta Twoja niuniuśka jakaś wychudła na tym avku? Ja tam sądze, że najbardziej do twarzy pasowała Ci ta oto:
Wpisz sobie w Google: Scrat No Time For Nuts
Najnowszy filmik ze scratem, stamtąd mam avka, to była najlepsza minka jaką zrobił
Ice Sun napisał(a)
Lubisz swoją pracę jak tak to dlaczego ??
Kocham tą robotę, uwielbiam ludzi, z którymi pracuję, pasjonuje mnie praca Adm. Gry pomimo niewielkich możliwości
Samotny smok napisał(a)
Art czemu tak szybko zmieniłes avka
miales takiego ładnego (mojej roboty^^)
tera jakiś taki wychudzony jest ten twoj avek ;d
Odpowiedziałem wyżej
Community Manager -
Dlaczego masz ciagle avki z ta wiewiarka?
Maslo czy margaryna? -
nie znudziło ci się być głównym adminem ?
jak to się stało że nim zostałeś ?
Czy twoi koledzy grają w ogame ? -
Czy kiedykolwiek jak grałes, otrzymałes bana??
-
Ja bym zaproponował taki obrazek po prostu miłość do swoich kochanych userów
ps. ładny filmik z wiewiórą---Nowy film: Dr Chaos---Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Glodny Wilk ().
-
Czy nie nużą cie te powtarzające sie pytania??
-
Czy mnie lubisz i dlaczego nie?
o_O, to był tysięczny post tego tematu ;pPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ekąt ().
-
Account napisał(a)
Czy mnie lubisz i dlaczego nie?
o_O, to był tysięczny post tego tematu ;p
Ja widze że to był 999 post
Ten jest 1000
Żeby nie było offtopu
Art umisz liczyć do 1000??
Jak ty znosisz krytyke innych graczy?? -
gnojek pl:
Ten jest 1000
Żeby nie było offtopu
Jak ty znosisz krytyke innych graczy??
Żeby był offtop
To byla 999 odpowiedz, czyli 1000 post, Twoj to 1001, ten 1002 :p -
Art napisał(a)
strambus napisał
nie tylko wy
jako ze nie mam pomyslow na pytanie wiec zadam to:
masz jakies zwierzaczki ?
Mam rocznego tygrysa, Puszka
img429.imageshack.us/img429/2412/puszek18mp.jpg
img429.imageshack.us/img429/8865/puszek20ix.jpg
a ja mam 3 letnia pume Fortune
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Feldwebel ().
-
Art czy ty lubisz banowac ludzi?:P
i czy masz ochotę mnie zbanowac;> -
Krwiożeczy ten twój tygrys
Czy wkurzają cię ludzie którzy tu(w tym temacie)spamują??? -
Account napisał(a)
gnojek pl:
Ten jest 1000
Żeby nie było offtopu
Jak ty znosisz krytyke innych graczy??
Żeby był offtop
To byla 999 odpowiedz, czyli 1000 post, Twoj to 1001, ten 1002 :p
NO to napisałem 1000 odpowiedź
A ja mam takiego kotka
edit: nie wiedziałem, że to aż tak obszerny obraz.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gnojek pl ().
-
Ach Art jak mogles sobie takie zmije na wlasnej szyji wychodowac zeby spiskowali przeciwko Tobie
toz to niedopuszczalne
pokaż im wladze, pokaz im kto tutaj rzadzi
pokaz im ze teraz ty jestes Sprite a oni sa pragnienie
uwolnij swa zlosc nie dus jej w sobie
bez litosci zniszcz to zlo !!
ps Stefcia pewnie juz Ci to mowila -
Art dajesz sobie w kasze dmuchać? rozgon ich wszystkicyh na 4 wiatry ... do TEAMY wez 90 letnich niedoleznych dziadkow co i tak nie wiedza co robia, wiec zrobia co im kazesz i bedzie ok
-
-
To nie miejsce na takie pytania. Przed graczami, którzy robią TYLKO za publiczność nie mam obowiązku się tłumaczyć. Miłego czytania "Faktu OGejmowego"
Szantanozu, tekst ze sprite i pragnieniem jest świetny
Ale proszę nie rób ze mnie tyrana bo nim nie jestem
Nie znamy się i niech tak zostanie
Community Manager -
Art to prawda, ze bedziecie oczyszczac cale forum ?:D
-
..::Jeefo::..:
apf, Art, to prawda, że przechodzicie na IPB (2.2)?
@Raptor: buahahahaahahah, chyba do 1.3/2.0... ;DPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ekąt ().
-
Jakby by bylo IPB to ja mam gotowe exploity
-
Art widze spore zainteresowanie Twoim tematem Szkoda tylko, ze niektorzy nie wiedza gdzie wpasc: czy w kupe czy w masc ( oczywiscie z calym szacunkiem dla nich ). Szukanie nowych nieznanych drog.... dotarcia do Arta i zmuszenia go do wypowiedzi w danym temacie I kto nie potrafi opanowac swoich emocji Ahh niektorym wydaje sie, ze jak oni maja takie podejscie do sprawy, to wszyscy takie musza miec Przypomina mi to jeczenie babki czekajacej na rente :>.
Zatem pytanko... co najbardziej lubisz w kontaktach z userami, a co Cie irytuje ?
//Goldbluszcz
/me slaps Goldbluszcz around a bit with a large trout -
Stefcia napisał(a)
Art widze spore zainteresowanie Twoim tematem Szkoda tylko, ze niektorzy nie wiedza gdzie wpasc: czy w [cenzura]czy w masc ( oczywiscie z calym szacunkiem dla nich ). Szukanie nowych nieznanych drog.... dotarcia do Arta i zmuszenia go do wypowiedzi w danym temacie I kto nie potrafi opanowac swoich emocji Ahh niektorym wydaje sie, ze jak oni maja takie podejscie do sprawy, to wszyscy takie musza miec Przypomina mi to jeczenie babki czekajacej na rente :>.
Zatem pytanko... co najbardziej lubisz w kontaktach z userami, a co Cie irytuje ?
Stefciu dawno Cię tu nie widziałem ^^. Doskonale to ujęłaś, gracze próbują wszelkich metod, tylko po to, aby 'show must go on'. Ale zapowiadam wszystkim chętnym na sensacje, nie tędy droga
Co lubię? Szczerość, kulturalną rozmowę, ludzkie podejście do Gry i do graczy/teamu.
Co mnie irytuje? Tutaj mógłbym długo wymieniać: zawistność, egocentryzm, brak kultury, wypowiadanie się na temat, o którym komplenie nie ma się pojęcia oraz czego najbardziej nie znosze to adwokatury
Steffi
Account napisał(a)
..::Jeefo::..:
apf, Art, to prawda, że przechodzicie na IPB (2.2)?
@Raptor: buahahahaahahah, chyba do 1.3/2.0... ;D
Plotki, plotki i jeszcze raz plotki
Community Manager -
Ile czasu zajmuje ci odpowiadanie na wszystkie pytania??
Ulubiona strona w necie?? -
Czy twoj urlop do 15 grudnia jest zwiazany z cala afera i poznaniem twojej drugiej - niezbyt dobrej strony ?
[SIZE=1]ps. jak juz bedizesz sie chcial jakos wykrecic to prosze cie nie mow ze to nie miejsce na takie pytania chociaz sproboj wymyslec jakas historyjke ;p[/SIZE]5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rassija ().
-
rassija napisał(a)
Czy twoj urlop do 15 grudnia jest zwiazany z cala afera i poznaniem twojej drugiej - niezbyt dobrej strony ?
[SIZE=1]ps. jak juz bedizesz sie chcial jakos wykrecic to prosze cie nie mow ze to nie miejsce na takie pytania chociaz sproboj wymyslec jakas historyjke ;p[/SIZE]
Cała afera nie ma z tym nic wspólnego
Ta "afera" już dawno została wyjaśniona i nie widzę sensu jej przeciągania na forum dla użytkowników.
Ten termin związany jest z moją pracą magisterską
Community Manager -
Art napisał(a)
Ten termin związany jest z moją pracą magisterską
Szefie to może Szef sie zajmie tą pracą co?
[SIZE=7]to.. to ja lepiej pójdę gdzieś... by nie zarobić po głowie albo coś ;][/SIZE] -
Widzisz Art: znow cisza i spokoj, chyba zrozumieli Ci co mieli zrozumiec. A skoro juz skarga na mnie poleciala to chyba wzieli do serca
Kolejne pytanie :
Jak radzisz sobie z falszywymi i zawistnymi ludzmi ? Jak sie wobec nich zachowujesz ?:)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 11
11 gości