marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcikowy taniec brzucha :*

Ale Supcio jest aniolkowaty tylko jak spi

Podgladywowywałaś :O a zawsze myślałem, ze słodziaśnie śpioszkasz :rumieniec:

Co takiego robi Supcio, że marcik uważa iz inaczej się On się zachowuje? Często tak mu sie zdarza? Jest to złe czy może miłe...jak to marcik widzi?

Czemu facet ogolony jest lepszy od nieogolonego? 0_o Nie lubisz być szmyrana brodzią po poliku? ;P

Jaki rodzaj, gatunek serka żołtego lubisz najbardziej?

Jaki wolisz odczuć smak potrawy...słodki, kwaśny, gorzki, słony...inny?

Uważasz, że Twoja pamięć codzienna jest bardzo dobra czy raczej często cuś zapominasz?

Czo lubisz dostawać od Mikołaja? :xbiggrin:

Co Cię zazwyczaj denerwuje u ludzi których bardzo dobrze znasz? Przyjaciół, rodziny...

/me lapie marcik za brzusia :kwiat: zaczyna go deliktanie masować, potem lekko szmyrać a na końcu namiętnie gilgać :xgszo: :xkiss:

edit ps.
    Po moim poście będzie dwusetna strona Twojego CT
    Dostane cuś od marcika w nagrode? Focie ]:-D albo cuś inszego może być...namiętny buziak :ziew:
  • .Archangel napisał(a):

Cześć :D
    Czesc :fgrin:

Po moim poście będzie dwusetna strona Twojego CT ^^
    Widze wlasnie :fsmile:

Ilu ty masz wielbicieli :E
    Ja nie mam wielbicieli :rumieniec:

Na ircu już rozmawialismy i dobrze ;)
    Cale 5 minut ]:-D

A teraz czas na gg :D Kiedy sie na gg odezwiesz?
    Ostatnio sie odezwalam to nawet nie odpisales pff

Ulubiona emotka? --->:fkiss:

Pa.
    Pa.

Superman napisał(a):

marcikowy taniec brzucha :*
    Supciowa makarena :fkiss:
    Ale Supcio jest aniolkowaty tylko jak spi

Podgladywowywałaś :O a zawsze myślałem, ze słodziaśnie śpioszkasz :rumieniec:
    Zawsze Cie podgladowywuje w lozku :fgrin:

Co takiego robi Supcio, że marcik uważa iz inaczej się On się zachowuje? Często tak mu sie zdarza? Jest to złe czy może miłe...jak to marcik widzi?
    Supciowi czasami sie to zdarza takie inne zachowywanie ...szczegolnie jak mu sie mysliciel wlaczy i za duzo mysli. Mysle, ze myslenie nie jest zle jesli sie mysli pozytywnie :bicz:

Czemu facet ogolony jest lepszy od nieogolonego? 0_o Nie lubisz być szmyrana brodzią po poliku? ;P
    Wiesz jak to boli taka broda na poliku ? auc

Jaki rodzaj, gatunek serka żołtego lubisz najbardziej?
    Taki ktory ma duze dziury ...nigdy nie patrze po gatunku tylko po dziurach ...Mamcik mowi ze ja nie mam sera z dziurami tylko dziury z serem :fgrin:

Jaki wolisz odczuć smak potrawy...słodki, kwaśny, gorzki, słony...inny?
    wole slodki albo ostry

Uważasz, że Twoja pamięć codzienna jest bardzo dobra czy raczej często cuś zapominasz?
    zapominam czesto :ffreak:

Czo lubisz dostawać od Mikołaja? :xbiggrin:
    niespodzianki :fgrin:

Co Cię zazwyczaj denerwuje u ludzi których bardzo dobrze znasz? Przyjaciół, rodziny...
    Jesli probuja zbyt intensywnie wplywac na moje decyzje ...wtedy sie buntuje :fgrin:

/me lapie marcik za brzusia :kwiat: zaczyna go deliktanie masować, potem lekko szmyrać a na końcu namiętnie gilgać :xgszo: :xkiss:

/me wskakuje na miotle , przywozi tone sniegu i przysypuje nim Supcia na ochlode :fkiss:

edit ps.
    Po moim poście będzie dwusetna strona Twojego CT
    Dostane cuś od marcika w nagrode? Focie ]:-D albo cuś inszego może być...namiętny buziak :ziew:
    tak :fgrin: :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Giant napisał(a):

A marcik me pamięta?
    Hehe pewnie ze pamieta :fkiss:

Czyje są te kolorowe szkietki na zdjęciu w skypie?
    Nie moje ...pewnie jakies pani :fsmile:

Bałwanek już ulepiony?
    Nie, sniezku za malo spadlo ...czekam na wiecej :fgrin:

Dlaczego konfiguracja IRCA jest taka trudna ?
    Gdzie tam trudna ? Latwizna przeciez .Napisz do mnie to Ci pomoge jesli masz z tym jakis problem =)

A dlaczego ;P ?
    A dlaczego by nie ? ;}

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • Dobry Wieczór Kochanie :*

Miałem się rozpisać o myślicielu ale zrezygnowałem oO

Czy jest coś obecnie takiego co chciałabyś bardzo wiedzieć, bardzo poznać? Nie pytam o szkołe, nauke itp oO

Patrząc wstecz, jak oceniłabyś, określiła i opisała marcika z czasów gimazjum? Co możesz o niej opowiedzieć? A jednocześnie czego Ci brakuje z tamtego okresu?

Kiedy pierwszy raz posmakowałaś piwka? Gdzie i jak to było?

Wiesz jak się zachowywać na śliskiej drodze? Co robić jak wpadniesz w poslizg albo gdy hamujac autko będzie jechac/sunąć dalej?

Ile musiałabyś zarabiać, zeby dobrze Ci się zyło w Polsce?

Czy kłamstwo jest grzechem? Czy można przyzwyczaić sie do mówienia kłamstw? Jak to z nimi jest?

Gdybyś miała 3 pieska to jak miałby na imię?

Czy jeśli nie poznajesz całej prawdy o wydarzeniach, sytuacjach czy czymś inszym co Cię dotyczy ... to wprowadza Cię to w domysły, myślenie czy raczej olewasz sprawe i mimo ciekawości przestajesz o tym myśleć?

To dorzuce jeszcze jedno pytanko, zeby nie było ich za mało ;O Twój obecny opis na fejsie czo dla Ciebie oznacza? z czym jest związany? ICQ samo go dało czy jednak sama to zrobiłaś? oO

Widze, że odpisałaś jak pisałem pościka...mam nadzieje, że zaglądniesz jeszcze dzisiaj jak Cię pacne z info :O

Dobranoc :kocham:
  • Cześć Malutka. :*

Dawno mnie nie było... Stęskniłaś się? Myślisz, że jestem tu przydatny? :)
    Uważasz, że jesteś kobieca?
    Coraz bliżej święta... :P jak sobie je wyobrażasz bez Kevina? :D
    Którą stolicę Europy byś najchętniej odwiedziła w Sylwestra?

Pozdrówka od królika co dzisiaj strasznie fika... :) :*
  • Superman napisał(a):

Dobry Wieczór Kochanie :*
    Dobry Wieczor Skarbie :fkiss:

Miałem się rozpisać o myślicielu ale zrezygnowałem oO
    Dlaczego ?

Czy jest coś obecnie takiego co chciałabyś bardzo wiedzieć, bardzo poznać? Nie pytam o szkołe, nauke itp oO
    Mysle, ze jak kazdy bardzo chcialabym znac przyszlosc :fsmile:

Patrząc wstecz, jak oceniłabyś, określiła i opisała marcika z czasów gimazjum? Co możesz o niej opowiedzieć? A jednocześnie czego Ci brakuje z tamtego okresu?
    marcik z czasow gimnaznjum byla bardzo grzecznym marcikiem ...brala udzialy w licznych konkursach , udzielala sie spolecznie i takie tam ...w sumie teraz nie ma az tak wielkich zmian tyle, ze obowiazki sa inne wydawac by sie moglo, ze bardziej wazne i trudniejsze ...z tamtego okresu brakuje mi prostoty przedmiotow do nauki i tych fajnych ludzi z ktorymi rozlaczyly nas wybory innych szkol a z ktorymi nie mam teraz za bardzo kontaktu

Kiedy pierwszy raz posmakowałaś piwka? Gdzie i jak to było?
    na ognisku klasowym w gimnazjum ale wczesniej jakis tam lyczek tez zrobilam

Wiesz jak się zachowywać na śliskiej drodze? Co robić jak wpadniesz w poslizg albo gdy hamujac autko będzie jechac/sunąć dalej?
    Nie wiem jeszcze bo tego nie przezylam

Ile musiałabyś zarabiać, zeby dobrze Ci się zyło w Polsce?
    Jak na dzien dzisiejszy tak ze 2-3 tys ale wiem, ze w miare jedzenia apetyt rosnie :fgrin:

Czy kłamstwo jest grzechem? Czy można przyzwyczaić sie do mówienia kłamstw? Jak to z nimi jest?
    Podobno to grzech ...jak sie klamie nalogowo to ciezko odroznic klamstwo od prawdy albo trzeba klamac dalej i ciagle sie pilnowac a to straszne ...dlatego lepiej nie klamac i trzeba pamietac , ze klamstwo ma krotkie nogi i dlugi jezyk

Gdybyś miała 3 pieska to jak miałby na imię?
    hehe nie wiem ...moze Emik ?

Czy jeśli nie poznajesz całej prawdy o wydarzeniach, sytuacjach czy czymś inszym co Cię dotyczy ... to wprowadza Cię to w domysły, myślenie czy raczej olewasz sprawe i mimo ciekawości przestajesz o tym myśleć?
    to zalezy od tematu wydarzen ...jesli sa malo istotne to olewam a jesli dla mnie wazne, staram sie poznac cala prawde
    To dorzuce jeszcze jedno pytanko, zeby nie było ich za mało ;O Twój obecny opis na fejsie czo dla Ciebie oznacza? z czym jest związany? ICQ samo go dało czy jednak sama to zrobiłaś? oO
    sama go zrobilam , jest to cytat Nietzsche jeden z ciekawszych do zastanowienia sie nad nim

Widze, że odpisałaś jak pisałem pościka...mam nadzieje, że zaglądniesz jeszcze dzisiaj jak Cię pacne z info :O
    Oczywiscie , ze zagladnelam :fgrin:

Quauli napisał(a):

Cześć Malutka. :*
    Hej Duzutki :fkiss:

Dawno mnie nie było... Stęskniłaś się? Myślisz, że jestem tu przydatny? :)
    Bardzo sie stesknilam . Jestes tutaj bardzo przydatny :fsmile:
    Uważasz, że jesteś kobieca?
    Nie mnie to oceniac :fsmile: Na pewno nie jestem typem chlopczycy obcietej na krociutko ale lubie chodzic w spodniach bardziej niz spodniczkach . :uhuh:
    Coraz bliżej święta... :P jak sobie je wyobrażasz bez Kevina? :D
    W ogole sobie nie wyobrazam swiat bez Kevina...dobrze, ze chociaz coca-cola wyjedzie ....coooraz blizej swietaaa, coooraz blizej swietaaa :xntongue:
    Którą stolicę Europy byś najchętniej odwiedziła w Sylwestra?
    Madryt

Pozdrówka od królika co dzisiaj strasznie fika... :) :*
    Pozdrowka od marcika co z kroliczkiem fika :xkiss:

Shax napisał(a):

Cześć :*
    Hej :xkiss:

U mnie dobrze tylko jakoś nie umiem czasu wykorzystać :(
    Oj jak to tak ?

Może masz jakiś pomysł ? :D
    Pomysl sie zawsze znajdzie tylko trzeba o tym podyskutowac

Umiesz obejść się bez telefonu ?
    Jasne

Bez komputera ? :P
    ciemne :xquasi:

Papasie :*
    Papusie :xkiss:

• pff napisał(a):

Marcik, Marcik ! :(

IRC, mój IRC popsuło się :(
    Buuu...
    A co mu sie stanelo ?

• Kudłaczku :*

Czy w ostatnich latach wróżyłaś sobie w Andrzejki? Obchodziłaś jakoś ten dzień? Bo w dziecinstwie pewnie w szkole były zabawy? :P
    Wierzysz w wróżby? Spełniło Ci się kiedyś coś co gdzies wyczytałaś, wywrozyłaś sobie z kart albo...jakoś inaczej?
    Czy Twój stosunek do gilgania zmienił się coś od kwietnia? :D czy może pogodziłaś się z tym, że zawsze przegrywasz i wmawiasz teraz, ze nie lubisz gilgania ;}
    Czy jeśli ktoś dowiedziałby się o Tobie czegoś czego nie chciałaś tej osobie powiedzieć to...co byś pomyślała sobie, jak byś zareagowała? Uważałabyś, ze nie potrafi uszanować prywatności...mimo, że to jest bliższa osoba?
    Jeżdziłaś juz autkiem po sniegu? oO boisz się go? ... a lubisz nacierać się śniegiem...wojny na sniezki itp :P

/me masuje całe marcikowe ciałko po cięzkim weekendzie i przed nadchodzącym nowym tygodniem :* :*
  • Superman napisał(a):

Kudłaczku :*
    Gilgaczku :fkiss:

Czy w ostatnich latach wróżyłaś sobie w Andrzejki? Obchodziłaś jakoś ten dzień? Bo w dziecinstwie pewnie w szkole były zabawy? :P
    Co roku sobie wroze w Andrzejki , co roku leje wosk i w sposob szczegolny obchodze ten dzien :fgrin:
    Wierzysz w wróżby? Spełniło Ci się kiedyś coś co gdzies wyczytałaś, wywrozyłaś sobie z kart albo...jakoś inaczej?
    To zalezy od sily sugestii, ktora mamy w sobie ...czasami sie spelnilo, czasami nie... ale fajnie jest sie pobawic i posmiac :fgrin:
    Czy Twój stosunek do gilgania zmienił się coś od kwietnia? :D czy może pogodziłaś się z tym, że zawsze przegrywasz i wmawiasz teraz, ze nie lubisz gilgania ;}
    Ja bym powiedziala ze laskotki przez dluzszy czas nie sa lubiane...bo laskotanie wcale nie jest przyjemne ;P
    Czy jeśli ktoś dowiedziałby się o Tobie czegoś czego nie chciałaś tej osobie powiedzieć to...co byś pomyślała sobie, jak byś zareagowała? Uważałabyś, ze nie potrafi uszanować prywatności...mimo, że to jest bliższa osoba?
    Pewnie nie bylabym tym zachwycona
    Jeżdziłaś juz autkiem po sniegu? oO boisz się go? ... a lubisz nacierać się śniegiem...wojny na sniezki itp :P
    Nie jezdzilam jeszcze po sniezku ...pewnie niedlugo sie przekonam jak to jest ;)
    Wojne na sniezki uwazam za otwarta :E

/me masuje całe marcikowe ciałko po cięzkim weekendzie i przed nadchodzącym nowym tygodniem :* :*
    /me pac pac Supcia sniegiem wyjetym spod poduszki :fkiss:

• Słodki brzuszek :*

Lubisz rzucać się śnieżkami? Ale takimi w realu a nie na ircku/forum/gg :E boisz się, ze z Supciem przegrasz?
    Jakiego największego bałwanka w życiu ulepiłaś? Kiedy to było i co z nim potem robiłaś? ;}
    Zaliczyłaś juz kangurka tej zimy? jakaś mała wywrotka lub coś ciekawszego z poślizgiem przy chodzeniu? :E mam nadzieje, ze na rowerku nie jezdzisz :D
    Jaką niespodzianke chciałabyś dostać od Mikołaja? Wymień kilka przykładzikow ^^
    Uważasz, że bycie tajemniczym wobec bliskich osób jest dobre...czy raczej to może ich od nas odrzucić?
    Co myślisz o osobach które są wobec Ciebie 'tajemnicze'?
    W Mikołajki przebierzesz się za Elfa albo cuś? Udekorujesz ładnie mieszkanko? Jak zazwyczaj obchodzisz ten dzien?

/me gilgocze marcik po każdym milimetrze jej nagiego ciała, by ściągnać z niej aure mroczności :*
  • Mati napisał(a):

Fabregas :*
    Francesc :fkiss:

Jaka jest Twoja ulubiona przekąska?
    nachos :fgrin:

Z czym pizze lubisz najbardziej?
    z duza iloscia sera , pieczarkami, kukurydza i innymi takimi

Ulubiona sałatka do drugiego dania?
    zielona salata lodowa z rzodkiewkami, pomidorami i papryka

Miłej :P
    Milszej :fkiss:

Superman napisał(a):

Słodki brzuszek :*
    Slodkie mysli :fkiss:

Lubisz rzucać się śnieżkami? Ale takimi w realu a nie na ircku/forum/gg :E pewnie, ze lubie :fgrin: boisz się, ze z Supciem przegrasz? nie boje sie , poczekaj Ty o !
    Jakiego największego bałwanka w życiu ulepiłaś? Kiedy to było i co z nim potem robiłaś? ;} To bylo w Schwarzwaldzie oj duzy byl balwanek ale i sniegu bylo mnostwo...nie mierzylam go...jak wyjechalismy do domku to balwanek tam zostal biedaczek :fsad:
    Zaliczyłaś juz kangurka tej zimy? Oczywiscie nazwalabym to raczej paculka jakaś mała wywrotka lub coś ciekawszego z poślizgiem przy chodzeniu? wywrotka z poslizgiem calkiem z zaskoczenia przed wejsciem do domku oj sliskie kafelki sa tej zimy :E mam nadzieje, ze na rowerku nie jezdzisz :D no jeszcze nie jechalam w tym sniegu :fgrin:
    Jaką niespodzianke chciałabyś dostać od Mikołaja? Wymień kilka przykładzikow ^^
    napisalam mu list, wiec on juz wie co bym chciala dostac :fgrin:
    Uważasz, że bycie tajemniczym wobec bliskich osób jest dobre...czy raczej to może ich od nas odrzucić?
    Mysle, ze czasami jest dobre ...jakies male tajemnice kazdy z nas ma a ktos bliski czy bardzo bliski nam czlowiek nie musi wszystkiego wiedziec bo wtedy stajemy sie tacy obnazeni
    Co myślisz o osobach które są wobec Ciebie 'tajemnicze'?
    Probuje je poznac
    W Mikołajki przebierzesz się za Elfa albo cuś? Udekorujesz ładnie mieszkanko? Jak zazwyczaj obchodzisz ten dzien?
    No nie przebieram sie za nic , raczej czekam na Mikolaja i slucham swiateczno-mikolajowych piosenek ...ogolnie zawsze jest w tym dniu wesolo u mnie w domku :fsmile:

/me gilgocze marcik po każdym milimetrze jej nagiego ciała, by ściągnać z niej aure mroczności :*
    /me okrywa sie Supciem, zeby troszke aury tajemniczosci zostalo :fkiss:

• Witaj Śpioszku :*

Masz sanki, jabłuszko albo cuś inszego w domku na czym mozna zjezdzać z górek?

Jakie robisz śniezki? Masz jakiś sposobik, tajemniczą metode do ich lepienia, ubijania? Daleko rzucasz, mocno walisz czy raczej delikatnie? ;P

Masz jakiś specjalnie przygotowany strój do śniezkowej wojny z Supciem? Do rzucania się sniezkami, nacierania, robienia aniołkow, turlania, tarzania i czego to tam jeszcze się nie robi zimą i na śniegu, w śniegu i pod śniegiem ^^ Wiesz, ze będziesz cała mokra ;}

Masz wolne na wakacyjny wyjazd w górki :> przynajmniej dwa dni :ziew:

Wierzysz w siebie, w swoje myśli i w to co mówisz? :P

/me patrzy tulasząc marcik jak sobie słodko śpi i wygląda jak aniołek :*
  • Superman napisał(a):

Witaj Śpioszku :*
    Witaj Kolderku :fkiss:

Masz sanki, jabłuszko albo cuś inszego w domku na czym mozna zjezdzać z górek?
    Mam sanki , jabluszko a cos innego sie zepsulo

Jakie robisz śniezki? Masz jakiś sposobik, tajemniczą metode do ich lepienia, ubijania? Daleko rzucasz, mocno walisz czy raczej delikatnie? ;P
    Sniezki robie takie, ze zanim doleca to sie rozsniezkowywuja na drobne ...no chyba, ze snieg jest mokry wtedy latwiej sie taka sniezke skleja i sie nawet trzyma kupy ...rzucam blisko wiec jak sie nie rozleci po drodze to spada na ziemie zanim doleci... a delikatna nie jestem jak zawsze zreszta :fgrin:

Masz jakiś specjalnie przygotowany strój do śniezkowej wojny z Supciem? Do rzucania się sniezkami, nacierania, robienia aniołkow, turlania, tarzania i czego to tam jeszcze się nie robi zimą i na śniegu, w śniegu i pod śniegiem ^^ Wiesz, ze będziesz cała mokra ;}
    nie mam zadnego specjalistycznego stroju na te okazje ...ale z cukru nie jestem wiec sie nie roztopie tak szybko...nie boje sie 8-)

Masz wolne na wakacyjny wyjazd w górki przynajmniej dwa dni :ziew:
    Mam 5 dni urlopu do wybrania tylko musze wiedziec kiedy wybrac :fsmile:

Wierzysz w siebie, w swoje myśli i w to co mówisz? :P
    Tak komu jak komu ale sobie chyba moge wierzyc :fgrin:

/me patrzy tulasząc marcik jak sobie słodko śpi i wygląda jak aniołek :*
    /me sie budzi bo Supcio zahaczyl ja rozkiem i gilga Supcia po kopytkach
    :fkiss:

Mati napisał(a):

kicramowa :*
    itaMowy :fkiss:

Umiesz przepraszać?
    Umiem ale przyznam sie, ze rzadko to robie i jakos nie przechodzi mi przez gardlo :ffreak:

Często zapominasz o cudzych długach? A swoich?
    Nie zapominam o swoich dlugach bo ich nie zaciagam a cudzych nie zapominam ma sie rozumiec :uhuh:

Jak tam komunikacja miejska u Ciebie? Bo u mnie było wesoło \o/
    Nie wiem bo nie poruszalam sie ostatnio komunikacja miejska ale pewnie kuleje jak w calym kraju ...zima ich zaskoczyla :fgrin:

Miłej :O
    Milszej :fziew:

• Hello Kochanie :*

Jak zdrówko, jak samopoczucie?

Jaki jest idealny prezencik dla marcika? Na mikołaja albo pod choineczke? Co lubisz dostawać? Wiem już czego nie, pisałaś mi ze 100tnej nie chcesz dostać ;) Z czego marcik się cieszy gdy to dostanie?

Czego nie lubisz w zimie? Co Cię od niej odstrasza? Nie licząc zimna ^^ a czo w niej lubisz i co powoduje, ze cieszysz się gdy nadchodzi? :)

Pozbyliśmy się już Twojego lęku wysokości? Bo nie wiem czy mam do Ciebie z pająkami jechać czy dalej na skałki wyciągać :E

Kiedy jest odpowiedni czas na rozkładanie choinki? jak to u Ciebie wygląda, sama rozkładasz czy jak? Gdzie ją rozkładacie i ile taki zabieg zajmuje? :)

Jak myślisz, jaka będziesz za 20 lat? Jak Twój charakter się rozwinie i w która strone ewoluuje :D hrhr

/me mac mac marcik gałązka z choinki po gołej pupce :*

• Superman napisał(a):

Hello Kochanie :*
    Hej Skarbie :fkiss:

Jak zdrówko, jak samopoczucie?
    Dobrze a dlaczego pytasz ?

Jaki jest idealny prezencik dla marcika? Na mikołaja albo pod choineczke? Co lubisz dostawać? Wiem już czego nie, pisałaś mi ze 100tnej nie chcesz dostać ;) Z czego marcik się cieszy gdy to dostanie?
    Najlepiej cos przydatnego ale niekoniecznie skokwirowka :fgrin: Najwazniejsze, zeby to byla niespodzianka .

Czego nie lubisz w zimie? Co Cię od niej odstrasza? Nie licząc zimna ^^ a czo w niej lubisz i co powoduje, ze cieszysz się gdy nadchodzi? :)
    Jedynie zimno i to, ze jest slisko mnie odstrasza ...a snieg powoduje , ze sie ciesze w sensie oczywiscie zabawowym :fsmile:

Pozbyliśmy się już Twojego lęku wysokości? Bo nie wiem czy mam do Ciebie z pająkami jechać czy dalej na skałki wyciągać :E hehe ani mi sie waz z pajakami ...ale na skalki a pozniej na basenik to z przyjemnoscia :fsmile:

Kiedy jest odpowiedni czas na rozkładanie choinki? jak to u Ciebie wygląda, sama rozkładasz czy jak? Gdzie ją rozkładacie i ile taki zabieg zajmuje? :)
    Jak dla mnie to rozkladanie choinki mozna by zaczac juz w listopadzie ...ale sily wyzsze czyt mamcik kaze mi zawsze czekac do grudnia ...wiec grzecznie czekam chociaz niekoniecznie cierpliwie .
    W tym roku ubierac bede za tydzien w niedziele , przynajmniej taki mam plan ...z reguly ubieram choinke sama i po swojemu a przed samymi swietami robie stroiki...choinke rozkladamy w duzym pokoju i nie liczylam nigdy ile to zajmuje bo to przyjemne jest a jak sie robi cos przyjemnego to sie czasu nie liczy
    :fgrin:

Jak myślisz, jaka będziesz za 20 lat? Jak Twój charakter się rozwinie i w która strone ewoluuje :D hrhr
    Mam nadzieje , ze rozwinie sie na lepsze bo jak na gorsze to katastrofa :fgrin:

/me mac mac marcik gałązka z choinki po gołej pupce :*
    /me pac pac rozga po pupce Supciowej
    :fkiss:

• Szczerość :xkiss:

Co możesz powiedzieć ciekawego o szczerości? Czym ona według Ciebie jest, jak się przejawia i jaka powinna być? Jak powinna wyglądać pomiędzy ludzmi, tymi bliższymi jak i troszku dalszymi? Czy trzeba się nią w życiu kierować? Czy jeśli ktoś wobec Ciebie nie będzie szczery to może stracić Twoje zaufanie? W jakim stopniu w codziennym życiu jest ona ważna? Prosiłbym o rozpiske, bez googlowych opisow...tylko własne przemyślenia :)

Boisz się wojny na śnieżki? ćwiczysz coś do niej? Robisz jakies pułapki, tajne schowki na kulki, jakies zasadzki, schrony, może nawet iglo..? :P

aha..

Jakiej wielkości masz choinke? Co zakładasz na jej czubku? :P

Zaufanie :xkiss:
  • Superman napisał(a):

Szczerość :xkiss:
    ??? :fkiss:

Co możesz powiedzieć ciekawego o szczerości? Szczerosc to mowienie sobie prawdy...ale nie wiem czy o takie cos Ci chodzilo ???Czym ona według Ciebie jest, jak się przejawia i jaka powinna być? Czym jest odpowiedzialam pietro wyzej , przejawia sie w kazdym kawalku naszego zycia , nie wiem jak mam odpowiedziec bo nie znam rodzajow szczerosci , znam tylko jedna te o ktorej pisalam w pierwszej odp Jak powinna wyglądać pomiędzy ludzmi, tymi bliższymi jak i troszku dalszymi?Jak mozna opisac jak powinna wygladac skoro jest to cos ,co albo jest albo tego nie ma , albo mowimy sobie prawde albo nie ,nie znam innej wersji Czy trzeba się nią w życiu kierować? Zawsze sie nia trzeba kierowac ...chociaz sa sytuacje w ktorych niekoniecznie jest to wskazane Czy jeśli ktoś wobec Ciebie nie będzie szczery to może stracić Twoje zaufanie? Zalezy w jakiej sprawie i w jakiej sytuacji ...ale faktycznie szybko mozna mnie do siebie zrazic takim postepowaniem W jakim stopniu w codziennym życiu jest ona ważna? Prosiłbym o rozpiske, bez googlowych opisow...tylko własne przemyślenia :) W kazdym stopniu codziennego zycia jest ona wazna ale nie w kazdym pozadana

Boisz się wojny na śnieżki? ćwiczysz coś do niej? Robisz jakies pułapki, tajne schowki na kulki, jakies zasadzki, schrony, może nawet iglo..? :P
    Nie powiem :-x Mam tylko nadzieje, ze snieg bedzie

aha..
    ???

Jakiej wielkości masz choinke? Co zakładasz na jej czubku? :P
    ma moze 1,5 m na czubku zakladam jej gwiazdke albo takie cos nie wiem jak sie to nazywa

Zaufanie :xkiss:
    Ty mi tu nie mydlij oczu tylko mow ocb ???

• Mydło :*

Co mam zabrać albo jak się przygotować do naszej Wojny? :E

Jesteśmy lamki? :E

Kto odśnieza placyk, przed bramką itd? Przykładasz się jakoś do tego...zeby pupy sobie potem nie poobijać? :E

Włączył Ci się juz świąteczny nastroj? Miewasz taki...jak tak to jak sie przejawia?

W jakim kolorze będzie choinka? Cały czas macie tą sama czy coś zmienialiscie...jakies łancuchy, lampki...? Tradycyjność co roku czy drobne zmiany..

Pianka :*
  • Superman napisał(a):

Mydło :*
    Wszystko umyje nawet uszy i szyje :fkiss:

Co mam zabrać albo jak się przygotować do naszej Wojny? :E
    Ubierz sie cieplo, wez ubranie zapasowe chyba, ze chcesz pozniej latac nago :fkiss:

Jesteśmy lamki? :E
    Jestescie :fgrin:

Kto odśnieza placyk, przed bramką itd? Przykładasz się jakoś do tego...zeby pupy sobie potem nie poobijać? :E
    Babcia zawsze odsnieza i zanim ktokolwiek by sie zabral za to, to juz jest poodsniezane . A pupke obijam i tak . Mam talent :fgrin:

Włączył Ci się juz świąteczny nastroj? Miewasz taki...jak tak to jak sie przejawia?
    Wlaczyl sie od czasu jak w radiu zaczynaja puszczac kolendy . Objawia sie tym, ze jest objawiony :fgrin:
    Mysle juz o prezentach , choince, pieczeniu ciasteczek i w ogole jakos tak fajnie i cieplo sie robi na sama mysl o tej mysli :fgrin:

W jakim kolorze będzie choinka? Cały czas macie tą sama czy coś zmienialiscie...jakies łancuchy, lampki...? Tradycyjność co roku czy drobne zmiany..
    W zaleznosci od ilosci moich latek choinka zmienia swoj swiateczny stroj . Kiedys byla obwieszona moimi wypocinkami czyt lancuchy z papieru i takie tam inne ozdoby wlasnorecznie przezemnie wykonane .
    Kiedy doroslam kupilysmy z mamcikiem same fioletowe ozdoby ale ciagle nam ich brakuje wiec dokupujemy co roku cos nie zawsze fioletowego wiec sila rzeczy choinka zaczyna robic sie kolorowa :fgrin:

Pianka :*
    Babelki :fkiss:

• Witaj Promyczku :*

chcesz pozniej latac nago :fkiss:

z marcikiem zawsze ;}

Wyciągasz wnioski z tego jak ktoś coś Ci mówi, tłumaczy? bynajmniej nie chodzi o szkołe ;)

Wpadłaś kiedyś do zamarzniętego stawu? Chodziłaś po nim? Czy raczej bałaś sie albo nigdy nawet nie miałaś okazji? :P

Jakie marcik ma potrawy na święta? Czym się zajadacie? Proszę o pełna rozpiske...a w ogole to opisz jak wygląda u Ciebie 24ty :)

Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie? A jaka jest teraz? ]:-D

Dokończ:

Najbardziej cieszy mnie ...

Nigdy nie odezwe sie ...

Idiotyzmem jest ...

Boje się, że ...

W Święta chciałabym ...

/me otula marcik wielką aurą Supciowych uczuć :*

Ładne ciuszki :kocham: a moge zobaczyć czo Supcioszek miał załozyć? ;p
  • Superman napisał(a):

Witaj Promyczku :*
    Witaj Sniegowa Kuleczko :xkiss:

z marcikiem zawsze ;}
    a wczoraj latales sam :xbiggrin:

Wyciągasz wnioski z tego jak ktoś coś Ci mówi, tłumaczy? bynajmniej nie chodzi o szkołe ;)
    staram sie wyciagac a i tak upieram sie przy swoim :klaun:

Wpadłaś kiedyś do zamarzniętego stawu? Chodziłaś po nim? Czy raczej bałaś sie albo nigdy nawet nie miałaś okazji? :P
    Nie chodzilam , nie mam zamiaru wpasc do zamarznietego stawu i nawet jak mialabym okazje to raczej nie wejde :kwiat:
    Jakie marcik ma potrawy na święta? Czym się zajadacie? Proszę o pełna rozpiske...a w ogole to opisz jak wygląda u Ciebie 24ty :)
    nic Ci nie powiem bo miales mi wczoraj poopowiadac o swojej wigilii a nicz zupelnie nie powiedziales :bunt:

Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie? A jaka jest teraz? ]:-D
    mialam duzo zabawek ale pewnie lalka Barbie :xwink:

Dokończ:

Najbardziej cieszy mnie ... kiedy wszystko uklada sie po mojej mysli

Nigdy nie odezwe sie ... do pana Twardowskiego na ksiezycu

Idiotyzmem jest ... ryzykowac zyciem dla blachostek

Boje się, że ...gdy bede spala do buzi wejdzie mi pajak :xquasi:

W Święta chciałabym ...zeby spadlo duzo sniegu

/me otula marcik wielką aurą Supciowych uczuć :*
    /me czuje teraz przyjemne ciepelko :xkiss:

Ładne ciuszki :kocham: a moge zobaczyć czo Supcioszek miał załozyć? ;p
    Tak ale musze je dobrze skroic
    :xkiss:

• Hej Szataniku :*

Jak Ci się podobała Niedziela? Jak myślisz czemu przegrałaś? :E

Czy posiadasz jakąś wiedze lub cuś co mogłoby wpłynąć na mnie? :uhuh:

nic Ci nie powiem bo miales mi wczoraj poopowiadac o swojej wigilii a nicz zupelnie nie powiedziales :bunt:

Ale nie pytałaś więc czemu na mnie foch? :E Opowiadaj! Rozpisz się ładnie :) Tylko nie pisz, ze na spotkaniu jakimś tam opowiesz ;o

Lepiłaś juz bałwanka tej zimy? Nie licząc, że z siebie zrobiłaś :XP:

Jak myślisz...czy można mówić o miłości przez Internet? Jak to wtedy jest...ludzie piszą, gadają ze sobą cały czas, niby się poznają ale bez spotkania się w cztery oczka to tak cięzko ... a co jak się spotkali kilka razy ale odległość im nie pozwala na spędzanie ze sobą czasu, czy wtedy też można mówić o uczuciach? Bo, żeby kogoś poznać trzeba z nim być? Myślisz, ze pojawienie się internetu wpłyneło pozytywnie na takie relacje czy może odwrotnie? 0_o

Qrczaczku...a co Ci się w tej fotce nie podobało? Bo jak została wystawiona to ktoś musiał uważać, ze jest bardzo ładna ^^ A oczka tam było tylko widac..

Ciepłego śpioszkania :*

• Superman napisał(a):

Hej Szataniku :*
    Hej Diabelku :xkiss:

Jak Ci się podobała Niedziela? Jak myślisz czemu przegrałaś? :E
    Niedziela mi sie bardzo podobala. A kto przegral ten przegral i tak wszyscy wiemy, ze to Ty :xgszo:

Czy posiadasz jakąś wiedze lub cuś co mogłoby wpłynąć na mnie? :uhuh:
    Mysle, ze nie

Ale nie pytałaś więc czemu na mnie foch? :E Opowiadaj! Rozpisz się ładnie :) Tylko nie pisz, ze na spotkaniu jakimś tam opowiesz ;o
    Nie pytalam bo myslalam, ze sam mi opowiesz
    kapusta z grzybami, moczka, makowki , karp, ciasta i ciasteczka

Lepiłaś juz bałwanka tej zimy? Nie licząc, że z siebie zrobiłaś :XP:
    nie lepilam jeszcze

Jak myślisz...czy można mówić o miłości przez Internet? mowic mozna wszedzie tylko jaki to ma sens ? Jak to wtedy jest...ludzie piszą, gadają ze sobą cały czas, niby się poznają ale bez spotkania się w cztery oczka to tak cięzko dokladnie, kochamy wyobrazenie o danej osobie a nie ja sama tak uwazam ... a co jak się spotkali kilka razy ale odległość im nie pozwala na spędzanie ze sobą czasu, czy wtedy też można mówić o uczuciach?kiedys mi sie wydawalo, ze tak ale zycie zweryfikowalo moje podejscie co do tej kwestii Bo, żeby kogoś poznać trzeba z nim być? bo zeby kogos poznac trzeba ze soba rozmawiac , spedzac duzo czasu, sprawdzic jaka ta osoba jest w roznych sytuacjach itp Myślisz, ze pojawienie się internetu wpłyneło pozytywnie na takie relacje czy może odwrotnie? 0_o ulatwilo relacje z osobami ktore sa daleko od siebie , pozwolilo przelamac sie osobom niesmialym ale co prawdziwe zycie to prawdziwe i zaden internet tego nie zastapi ale ulatwia pewne sprawy

Qrczaczku...a co Ci się w tej fotce nie podobało? Bo jak została wystawiona to ktoś musiał uważać, ze jest bardzo ładna ^^ A oczka tam było tylko widac..
    wygladalam tam jakos dziwnie ;(

Ciepłego śpioszkania :*
    Duuuzej pianki w kolorze piernikowej chatki :xkiss:

• /me częstuje marcik ciepłą kawusią w ten zimniusi dzionek :*

Skoro nie chciałaś opowiedzieć o 24tym to powiedz przynajmniej jak wyglada sprawa z prezencikami ^^ Kto je przynosi? (gwiazdka, mikołaj czy może małe marciki)... czekacie az gwiazdka pojawi się na niebie czy moze tuz po kolacji? :) Kto je rozdaje...jak to wyglada? ^^

Chodzisz na pasterke czy leniuszkujesz w ciepłym łozeczku? :P

Czy psiaczki kiedyś przemowiły ludzkim głosem? Jak tak to co Ciekawego powiedziały? :D

Co sprawia, ze marcik jest taka tajemnicza <: i nie lubi pisać o sobie :ziew:

Która prawda była prawdziwsza, to ze masz focie i zobacze je u Ciebie czy to, ze jednak ich nie masz i ich nie pokazesz? 0_o

Jeżdziłaś kiedyś na saniach przyczepionych do konika? Gdzies w gorkach albo moze u siebie w miescie? :D

/me daje marcik słodkiego i ciepłego buziaka :xkiss:
  • Superman napisał(a):

/me częstuje marcik ciepłą kawusią w ten zimniusi dzionek :*
    /me dziekuje za kawusie ale zaraz idzie spac =)

Skoro nie chciałaś opowiedzieć o 24tym to powiedz przynajmniej jak wyglada sprawa z prezencikami ^^ Kto je przynosi? (gwiazdka, mikołaj czy może małe marciki)... czekacie az gwiazdka pojawi się na niebie czy moze tuz po kolacji? :) Kto je rozdaje...jak to wyglada? ^^
    Prezenty pod choinke przynosi dzieciatko , czekamy z kolacja do pierwszej gwiazdki i cala rodzina zasiadamy do wigilijnego stolu , po kolacji dzielimy sie oplatkiem , nastepnie idziemy szukac prezentow pod choinka. Prezenty wyciaga jedna osoba i po kolei podaje je odpowiednim osoba . Kiedy prezenty sa juz rozdane zaczyna sie rozpakowywanie ich. Na samym poczatku robi to najstarsza osoba az dochodzi do najmlodszej , ktora juz przebiera nogami nie mogac sie doczekac rozpakowania prezentu ...ale podobno cierpliwosc to cnota .
    Po tej jakze milej ceremonii na stol wjezdzaja slodycze i inne slodkosci , zasiadamy z rodzinka wygodnie w fotelach i spedzamy rodzinnie pozostaly czas wigilijnego wieczoru

Chodzisz na pasterke czy leniuszkujesz w ciepłym łozeczku? :P
    Ostatnio leniuszkuje

Czy psiaczki kiedyś przemowiły ludzkim głosem? Jak tak to co Ciekawego powiedziały? :D
    Niestety nie przemowily ?(

Co sprawia, ze marcik jest taka tajemnicza <: i nie lubi pisać o sobie :ziew:
    nie wiem skad Ci sie to wzielo , wcale nie jestem tajemnicza :xquasi:
    Która prawda była prawdziwsza, to ze masz focie i zobacze je u Ciebie czy to, ze jednak ich nie masz i ich nie pokazesz? 0_o
    Jakie focie ? :xsneaky:

Jeżdziłaś kiedyś na saniach przyczepionych do konika? Gdzies w gorkach albo moze u siebie w miescie? :D
    Kiedys jak bylam mala

/me daje marcik słodkiego i ciepłego buziaka :xkiss:
    /me daje Supciowi wieczornego buziaka i ucieka spac