Czarownico na miotle :*
Wczoraj wsadzałem do lozeczka to dzisiaj częstuje kawusią
Ze względu na użycie porownania.. oO
Niestety ale tak jest w większości przypadków..z czasem może się to zmienić, jakoś polepszyć ale początkowo jest gorzej.
Wszystko zależy z jakiego powodu było to rozstanie i z czyjej winy... pożniej dla jednej osoby kontakt z osobą, która się kochalo, lubiło może być cięzki i bolesny. Zazwyczaj stosuje się system bezpieczenstwa i stara jak najmniej myśleć o niej, zmniejszyć kontakt oO Oczekiwania się zmieniają a raczej przepadają...grunt to wlaśnie cały czas być szczerym wobec drugiej osoby, wszystko jej powiedzieć... bez wyjaśnien, powodując domysły i inne sytuacje gdy druga osoba popada w dezorientacje nic dobrego nie przyniesie.
A czego chciałaś
Uważasz się za perfekcjonistke? Zawsze dążysz do perfekcji? Czy w swoim zyciu gdy coś robisz i jeśli w pelni się to nie uda to nie pochwalisz się nikomu? Nie pokażesz czegoś co Cię w pełni nie zadowala?
Jaką role w Twoim zyciu odgrywają uczucia? bardzo wpływaja na Ciebie czy raczej cieszysz się codziennym zyciem i nie odczuwasz potrzeby zmian?
Uwielbiasz horrory ale pod kocykiem
a jak z oglądaniem ich w kinie? Jeszcze powiedzmy gdy będzie to 3D? Jak będziesz je oglądać i się zachowywać?
Gdy miewasz zakwasy to coś z nimi robisz? jakieś kremy, masowanie czy cuś?
Opisz chlostanie
jak wygląda i co czujesz gdy to robisz
jesteś wtedy delikatna?
/me masuje marcikowe ramionka na rozluznienie oraz prumka na przepędzenie złych duszkow
Wczoraj wsadzałem do lozeczka to dzisiaj częstuje kawusią

Bo nigdy nie skakalam...skad Ci to przyszlo do glowy ?
Ze względu na użycie porownania.. oO
A za jaką się uważasz?Dumna jestem z tego jaka jestem
jedynie czego zaluje to tego ze po zakonczeniu urywa sie kontakt ew jest on bardzo oficjalny ...a wczesniej bylo sie w bardzo dobrych stosunkach i tego mi zal ...dlatego zawsze staralam sie wszystko przemyslec jak najlepiej zeby nie pogorszyc czegos co jest fajne
Niestety ale tak jest w większości przypadków..z czasem może się to zmienić, jakoś polepszyć ale początkowo jest gorzej.
Wszystko zależy z jakiego powodu było to rozstanie i z czyjej winy... pożniej dla jednej osoby kontakt z osobą, która się kochalo, lubiło może być cięzki i bolesny. Zazwyczaj stosuje się system bezpieczenstwa i stara jak najmniej myśleć o niej, zmniejszyć kontakt oO Oczekiwania się zmieniają a raczej przepadają...grunt to wlaśnie cały czas być szczerym wobec drugiej osoby, wszystko jej powiedzieć... bez wyjaśnien, powodując domysły i inne sytuacje gdy druga osoba popada w dezorientacje nic dobrego nie przyniesie.
kazdy moj zwiazek nie byl taki jak bym chciala
A czego chciałaś

Uważasz się za perfekcjonistke? Zawsze dążysz do perfekcji? Czy w swoim zyciu gdy coś robisz i jeśli w pelni się to nie uda to nie pochwalisz się nikomu? Nie pokażesz czegoś co Cię w pełni nie zadowala?
Jaką role w Twoim zyciu odgrywają uczucia? bardzo wpływaja na Ciebie czy raczej cieszysz się codziennym zyciem i nie odczuwasz potrzeby zmian?
Uwielbiasz horrory ale pod kocykiem
a jak z oglądaniem ich w kinie? Jeszcze powiedzmy gdy będzie to 3D? Jak będziesz je oglądać i się zachowywać?
Gdy miewasz zakwasy to coś z nimi robisz? jakieś kremy, masowanie czy cuś?
Opisz chlostanie
jak wygląda i co czujesz gdy to robisz
jesteś wtedy delikatna?
/me masuje marcikowe ramionka na rozluznienie oraz prumka na przepędzenie złych duszkow

...biore pora i chlost chlost az milo

(dobra żartowałem).
Czemu mu sie nie poddasz...skoro sama wiesz, że nie powinnaś robić tego co robisz. Pobijesz go kiedyś gdy jeszcze będzie probował Ci pomóc?
Czy wiesz, że jezdząc sama bez Supcia stajesz się Mamcikiem

Dlaczego poznanie wiedzy musi boleć? Czemu przeszłość jest zagadką, terażniejszość mętlikiem? a przyszłość..niech sobie narazie czeka

kto to taki, czo mam mu zrobić?