marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ce Słonko :*

Jak widzisz siebie za 5latek? :)

Ulubiony kolor majtasek? ;P

Co byś chciała mieć w swoim domku...powiedzmy, że wprowadzasz się do nowego mieszkania/domku i co byś tam zabrała ze swoich starych rzeczy (ciuszki, szafki..) a co byś tam chciała miec, kupić? Tak na początek :)

Co jest najgorsze w nowym miejscu zamieszkania?

Myślisz, że marzenia się spełniają? Jak to jest...ludzie mają chyba duzo marzeń, czy jeśli spełni się tylko ich część to można mówić o spełnieniu czy jak? Będzie to szczęście czy normalna kolej losu? oO

Ale ale to Ty mnie z kuleczkami wysyłałaś :ziew: więc ja nic nie wiem :}

Ile czasu przesiadujesz na nowym komczaku? Jak często na nim fejsujesz? :) Ile esków na tydzien wysyłasz ;P

/me poprawia kołderke i czmoka w czołko
    Supciaszkowych :*

edit! down
    Supermanowi jakieś bliżej nieokreślone kulki

xD
    Ja nic o tym nie wiem! Kulka jest tylko jedna ; )
  • /me, pożarłszy ciastka i wypiwszy mleczko sprawdza jak tam się śpi marcikowi i poprawia jej kolderkę delikatnie i podusię też :*

Wracając do OGame'a:) Chodziło mi o ST, zarówno te do przodu, jak i te w plecki:)

Matiemu obiecałaś 3 pączki, Supermanowi jakieś bliżej nieokreślone kulki - a mi co przywieziesz do Torunia?
    (Nie chodzi mi tu o szklaną butelkę, która pewnie zagraca Ci kuchnię teraz^^)

A może Ty chciałabyś coś dostać w Toruniu?

Rozwalimy reprezentację Wielkopolski i Pomorza w kręgle?

/me ukochuje jeszcze marcika przez sen leciutko i poprawia aurę wokół jej sypialni, bo faktycznie jakaś taka niewydarzona wyszła wieczorem :fkiss::*

Lwica jest boska :)
  • Ce Słonko :*
    Ce Ksiezycku :fkiss:

Jak widzisz siebie za 5latek? :)
    stara, pomarszczona i odstajacym uchem i krzywymi zebami :fgrin:
    Ulubiony kolor majtasek? ;P
    kobiety lubia brazzzzz....a ja lubie czerwone :fgrin:

Co byś chciała mieć w swoim domku...powiedzmy, że wprowadzasz się do nowego mieszkania/domku i co byś tam zabrała ze swoich starych rzeczy (ciuszki, szafki..) a co byś tam chciała miec, kupić? Tak na początek :)
    Zabralabym szafe wraz ze wkladem , zyrandol , kompa , kwiatki i siebie ...kupilabym mebelki jak by sie zmiescily , sprzet jakis normalny , i cos duzego i okraglego do spania :fgrin:
    Co jest najgorsze w nowym miejscu zamieszkania?
    To, ze jeszcze sie nie zna nikogo i sie nie wie gdzie co jest

Myślisz, że marzenia się spełniają? Jak to jest...ludzie mają chyba duzo marzeń, czy jeśli spełni się tylko ich część to można mówić o spełnieniu czy jak? Będzie to szczęście czy normalna kolej losu? oO
    Szczescie osiagaja tylko ludzie nastawieni na sukces ...i jesli oni pragna sukcesu to go osiagna ...to samo tyczy sie marzen ...jesli czegos bardzo pragiemy to jest duza szansa ze to osiagniemy ... tylko trzeba wierzyc

Ale ale to Ty mnie z kuleczkami wysyłałaś :ziew: więc ja nic nie wiem :}
    Jaaa? :fshocked: :fgrin:

Ile czasu przesiadujesz na nowym komczaku? Jak często na nim fejsujesz? :) Ile esków na tydzien wysyłasz ;P
    Nie wiecej niz na starym ...pomijajac u starego pobyty w naprawie (naprawach)

/me poprawia kołderke i czmoka w czołko
    Supciaszkowych :*

/me zyczy supciowi pacynkowych :spi: :fkiss:

edit! down
    Supermanowi jakieś bliżej nieokreślone kulki

xD
    Ja nic o tym nie wiem! Kulka jest tylko jedna ; )

/me, pożarłszy ciastka i wypiwszy mleczko sprawdza jak tam się śpi marcikowi i poprawia jej kolderkę delikatnie i podusię też :*
    Thx :fkiss:

Wracając do OGame'a:) Chodziło mi o ST, zarówno te do przodu, jak i te w plecki:)
    nie no jakis rewelacji nie bylo ...chociaz niezly procencik ze mnie sie zdarzyl :fgrin:

Matiemu obiecałaś 3 pączki, Supermanowi jakieś bliżej nieokreślone kulki - a mi co przywieziesz do Torunia?
    (Nie chodzi mi tu o szklaną butelkę, która pewnie zagraca Ci kuchnię teraz^^)
    Jakie paczki ? hahaha padlam ...my nie gadalismy o pączkach tylko o paczkach :fgrin:
    Supciowi kulki przywiezie Hypek :fgrin:
    A ja Tobie to co zostawiles u mnie w lodowce ...i nie wiem co bys jeszcze chcial ?

A może Ty chciałabyś coś dostać w Toruniu?
    Nieeeeeee :fgrin:

Rozwalimy reprezentację Wielkopolski i Pomorza w kręgle?
    No ba !

/me ukochuje jeszcze marcika przez sen leciutko i poprawia aurę wokół jej sypialni, bo faktycznie jakaś taka niewydarzona wyszła wieczorem :fkiss::*
    /me teraz bedzie slodko spala ...
    ciasteczka i soczek klade tam gdzie zawsze

Hakuna Matata :*
    Umpa pumpa :fshocked:

Inwestowałaś kiedyś w akcję? Byłabyś skłonna zaryzykować?
    Nie. Tak
    Jaka inwestycja jest obecnie najlepsza?
    Brylanty i dzialki budowalne

Lubisz hazard tudzież gry losowe?
    lubie
    Kiedy odwiedzisz Kraków? :D
    niedlugo

Pozdro od konia co pożarł słonia :D
    Pozdro od lamy co byla u mamy :fgrin:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Skarbie :*

Wpadłem zapodać linkiem zbury.type.pl/gallery/73.html Chyba nas tutaj nie ma oO ale kilka autek jest! Szkoda, że nie udało się jechać na prawdziwy rajdzik. Za pierwszym razem jakbyś zobaczyła porządne rajdy to inaczej by to na Tobie wywarło wrażenia. Mam nadzieje, że jednak dalej będziesz chętna pojechać na kolejne =)
    Nie wiem czy Cię ta galeria zaciekawiła ale powiedz mi które autką najbardziej Ci się spodobały? podaj kilka (mogą być numerki zdjęć)

Boisz się czegoś w samotnej jeżdzie samochodem? Czy raczej cieszysz się na tą myśl...jak to będzie, jak to widzisz? :)

łoszty! A ze mnie chcesz zrobić niedobrutka :O

Co najmilej wspominasz ze zlotow na których byłaś? Ile ich tak ok było? A co najgorszego sie przytrafiło? :P

Nadchodzi zima...czy ona wpływa jakoś na Ciebie? Zmienia Cię na ten okres ... częsciej w domku siedzisz czy jakoś inaczej to widzisz? :)

Jak oceniasz jazde koleżanki? z perspektywy kierowcy którym się stałaś? Prosiłbym o rozpiske z porównaniem :)

/me wrzuca całą potrzebną wiedze marcik do głowki po czym łagodnie głaszcze ją :*
  • /me tuli marcik mocno mocno, ukochuje ją też serdecznie, roztacza śliczną, spóźnioną aurę wokół jej sypialni, otula ją delikatnie kołderką puchową w łososiowe gwiazdki i na koniec śpiewa jej kołysankę głosem zachrypniętego łabędzia, ale taką, która umacnia sen, a nie go wywołuje :*

A ja Tobie to co zostawiles u mnie w lodowce ...i nie wiem co bys jeszcze chcial ?

No właśnie - Ty przywieź to, co zwykle, ja też to, co zwykle, Supcio jak zwykle nas przywieziem Mati jak zwykle nic nie przywiezie^^ i bawić się będziemy znakomicie:)

Paczki, pączki, wszystko jedno... :quasi:

Teraz pytanka:
    Umiesz robić masaż?
    A zastrzyki dawać?
    Lubisz szpitale i swoich lekarzy?

/Pozdro od osiołka, co udaje aniołka :fkiss::*

• Skarbie :*
    Kotus :fkiss:

Wpadłem zapodać linkiem zbury.type.pl/gallery/73.html Chyba nas tutaj nie ma oO ale kilka autek jest! My tam jestesmy tylko z drugiej strony :fgrin: Szkoda, że nie udało się jechać na prawdziwy rajdzik.Wszystko przed nami Za pierwszym razem jakbyś zobaczyła porządne rajdy to inaczej by to na Tobie wywarło wrażenia. Mam nadzieje, że jednak dalej będziesz chętna pojechać na kolejne =) Jasne,ze tak :fsmile:
    Nie wiem czy Cię ta galeria zaciekawiła ale powiedz mi które autką najbardziej Ci się spodobały? podaj kilka (mogą być numerki zdjęć) 3,54,75

Boisz się czegoś w samotnej jeżdzie samochodem? Czy raczej cieszysz się na tą myśl...jak to będzie, jak to widzisz? :)
    Nie boje sie ...bede ostroznie jezdzic...i ciesze sie na sama mysl :fgrin: Chociaz z pilotem mi tez nie jest zle :fkiss:

łoszty! A ze mnie chcesz zrobić niedobrutka :O
    ja z Ciebie ? nie nie nie 8-o

Co najmilej wspominasz ze zlotow na których byłaś? Ile ich tak ok było? A co najgorszego sie przytrafiło? :P
    Najmilsze jest to, ze moge poznac ludzi , ktorych znam tylko z IRCa , spotkam ludzikow z ktorymi sie dawno nie widzialam , ze zwiedze nowe miejsca i milo spedze czas na rozmowach wyglupach i zabawach .Nie pamietam ile ich bylo ale nie duzo :fsmile: Najgorsze ? ze tak szybko sie koncza i nigdy nie mam czasu posiedziec z wszystkimi dluzej :fsmile:

Nadchodzi zima...czy ona wpływa jakoś na Ciebie? Zmienia Cię na ten okres ... częsciej w domku siedzisz czy jakoś inaczej to widzisz? :)Oczywicie ...jestem cieplolubna wiec ciagle jest mi zimno, zaczynam sie grubiej ubierac co powoduje, ze czuje sie bardziej ociezala i moje ruchy tez nie sa tak lekkie jak latem ...krotkie dnie powoduja , ze ciagle chce mi sie spac bo jest szaro i szybko robi sie ciemno ...co do siedzenia w domku to mozna powiedziec, ze nie wychodze tak czesto jak latem ...latem wiadomo jakies opalanko czy chociazby siedzenie na ogrodku, grille itp czego zima raczej sie nie da ...oczywiscie tez wychodze ale te wyjscia sa innego typu ...raczej odpowiadajace danej porze roku

Jak oceniasz jazde koleżanki? z perspektywy kierowcy którym się stałaś? Prosiłbym o rozpiske z porównaniem :)
    Kolezanka jezdzi dluzej i czesciej wiec oczywiscie lepiej niz ja ...wiec nawet nie ma co porownywac :fgrin:

/me wrzuca całą potrzebną wiedze marcik do głowki po czym łagodnie głaszcze ją :*
    /me poprosi o uklepanie tej wiedzy zeby nie wyleciala :fkiss:

/me tuli marcik mocno mocno, ukochuje ją też serdecznie, roztacza śliczną, spóźnioną aurę wokół jej sypialni, otula ją delikatnie kołderką puchową w łososiowe gwiazdki i na koniec śpiewa jej kołysankę głosem zachrypniętego łabędzia, ale taką, która umacnia sen, a nie go wywołuje :*
    /me dziekuje buleonkowi za aure , kolderke i kolysanke ...i cieszy sie ze miala twardy sen ale strasznie krotki :fkiss:

No właśnie - Ty przywieź to, co zwykle, ja też to, co zwykle, Supcio jak zwykle nas przywieziem Mati jak zwykle nic nie przywiezie^^ i bawić się będziemy znakomicie:)
    no juz sie ciesze

Paczki, pączki, wszystko jedno... :quasi:
    no nie wiem nie wiem :fgrin:

Teraz pytanka
    Umiesz robić masaż? nie :bicz:
    A zastrzyki dawać? nie :fshocked:
    Lubisz szpitale i swoich lekarzy? Nie lubie szpitali ...moja lekarke lubie chociaz Ona przewaznie panikuje i wysyla mnie do szpitala na konsultacje

/Pozdro od osiołka, co udaje aniołka :fkiss::*
    Pozdro od osliczki co ma futro lasiczki :fkiss:

hej Marciczku :)
    hej, ale niespodzianka :fkiss:

Jak spędzasz czas ?
    Roznie rozniscie ...chociaz ostatnio troszke mi go brakuje :ffreak:

Cos się zmieniło od czasu wakacji ? oprócz wieku ? :P
    hehe zimno sie zrobilo , szaro buro i deszczowo ...studia sie zaczely , znowu czasu mniej a u Ciebie ?

Kiedy zaprosisz mnie na ciastuszko ? ^^
    Lubisz precle ? Mam w planach zrobic

Pozdrawiajki :*
    Pacalajki :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • /me uklepuje wiedze, żeby porządnie się ułożyła i była gotowa do wykorzystania w odpowiednim momencie :bicz:

Polubiłaś rajdy..chciałabyś zdobyć to co ja ;) skałki chyba też Cię zaciekawiły, pływanie i relaksowanie lofciasz, tak samo z zameczkami :) nuuu i wspomne jeszcze o gokartach ^^ qrcze, dużo lubisz rzeczy i to w takim samym guście jak ja :) powiedz mi jeszcze co Cię ciekawi, czo interesuje i co byś chciała zrobić i zobaczyć <:

Skoro zimą czujesz się ocięzale w ciuszkach to napisz czo zakłądasz :) 2 pary spodni? jakieś getry, rajtuzy pod nie? Jak wyglądasz ubrana, powiedzmy w grudniowe popołudnie wychodząc gdzieś na zewnątrz? :)

A dla Ciebie która stronka internetowa oprócz tych związanych z forumami, grami jest taką na którą często i dla przyjemności wchodzisz? Jakiś portalik czy cuś? ^^

Co sprawia, że nie uważasz siebie za Diablątko? ;P A jeszcze powiedz czym rózni się Diablątko od niedobrotka? ;)

Czego Ci brakuje w Twoim mieście?

Jaki masz stosunek do ściemniaczy? Do ludzi którzy zamiast powiedzieć coś wprost to wymyślają jakiś inny powód swoich działań a Ty czujesz czy tam widzisz, że jest inaczej? :uhuh:

Które drzewko najładniej wygląda w jesiennym klimacie? Swoją odpowiedz uzasadnij w kilku słowach bądz zdaniach =)

/me podaje kawusie i naczosy na rozlużnienie... Spokojnego dnia :*
  • /me tuli marcik mocno mocno i ukochuje ją też serdecznie :*

Nudzisz się czasami?

Zdarza Ci się drzemać w ciągu dnia?

Potrafisz spać w samochodzie?

Wolisz pociągi czy autobusy?

Cienkie te moje pytania dzisiaj. Postaram się następnym razem wymyślić coś ciekawszego:)

Pozdro od zająca, co Cię nosem trąca :fkiss::*

• /me uklepuje wiedze, żeby porządnie się ułożyła i była gotowa do wykorzystania w odpowiednim momencie :bicz:
    /me czuje , ze zaraz jej glowa eksploduje od nadmiaru wiedzy :help:

Polubiłaś rajdy..chciałabyś zdobyć to co ja ;) skałki chyba też Cię zaciekawiły, pływanie i relaksowanie lofciasz, tak samo z zameczkami :) nuuu i wspomne jeszcze o gokartach ^^ qrcze, dużo lubisz rzeczy i to w takim samym guście jak ja :) powiedz mi jeszcze co Cię ciekawi, czo interesuje i co byś chciała zrobić i zobaczyć <:
    hmm pewnie znalazlo by sie troszke rzeczy ktorych chcialabym sprobowac badz zobaczyc ...ja tam jestem otwarta na tego typu przyjemnosci ... w sumie na quadach jeszcze razem nie jezdzilismy , na paint ballu nie bylismy ...chetnie sie wybiore :fgrin:

Skoro zimą czujesz się ocięzale w ciuszkach to napisz czo zakłądasz :) 2 pary spodni? jakieś getry, rajtuzy pod nie? Jak wyglądasz ubrana, powiedzmy w grudniowe popołudnie wychodząc gdzieś na zewnątrz? :)
    nie nie ...jak wychodze nie ubieram sie znowu az tak grubo ...normalnie jakis sweterek , spodnie , cieple kozaczki ( lub mniej cieple) najwyzej marzne :fgrin:

A dla Ciebie która stronka internetowa oprócz tych związanych z forumami, grami jest taką na którą często i dla przyjemności wchodzisz? Jakiś portalik czy cuś? ^^
    facebook , demotywatory , bash i onet :fgrin:

Co sprawia, że nie uważasz siebie za Diablątko? sprawia to aureolka i anielskie skrzydelka :uhuh: ;P A jeszcze powiedz czym rózni się Diablątko od niedobrotka? ;) niczym bo niedobrotek to jest diablatko :fgrin:
    /me hides

Czego Ci brakuje w Twoim mieście?
    duzego centrum rozrywki , super wypasionego basenu ( ktory sie juz robi ) :fgrin:

Jaki masz stosunek do ściemniaczy? Do ludzi którzy zamiast powiedzieć coś wprost to wymyślają jakiś inny powód swoich działań a Ty czujesz czy tam widzisz, że jest inaczej? :uhuh:
    nie lubie takich ludzi ale czasami trzeba lekko posciemniac np zeby komus nie sprawic przykrosci albo uratowac swoj tylek lub cos w ten desen ...ogolnie rzecz biorac kazdy kiedys cos tam posciemnial ...byle nie robi tego nalogowo... to chyba nie taki wielki grzech

Które drzewko najładniej wygląda w jesiennym klimacie? Swoją odpowiedz uzasadnij w kilku słowach bądz zdaniach =)
    najladniej wyglada to fioletowe z parku ...ale nie wiem jak sie nazywa 8-o
    ogolnie kazde drzewko na ktorym sa kolorowe jesienne listki wyglada ladnie

/me podaje kawusie i naczosy na rozlużnienie... Spokojnego dnia :*
    mam sos sama zrobic czy dostane serowy ? :fkiss:

/me tuli marcik mocno mocno i ukochuje ją też serdecznie :*
    /me wita buleonka sciska i cmoka :fkiss:

Nudzisz się czasami?
    jakos nie mam czasu na nude ...tyle ciekawych rzeczy jest do zrobienia a tak malo czasu zawsze

Zdarza Ci się drzemać w ciągu dnia?
    jasne ...spioch ze mnie jest niemozliwy

Potrafisz spać w samochodzie?
    potrafie spac wszedzie

Wolisz pociągi czy autobusy?
    autobusy

Cienkie te moje pytania dzisiaj. Postaram się następnym razem wymyślić coś ciekawszego:)
    zeby tylko nie byly tak trudne jak na quiz :fgrin:

Pozdro od zająca, co Cię nosem trąca :fkiss::*
    Pozdro od krolika co mu uszko fika :fkiss:

• Relaksująco-masujące powitanie :*

Nio to w sumie wychodzi lista z notatnika :) czyli wiem co byś chciała robić ^^
    To musisz mi obowiązkowo pokazać te skrzydełka i tą aureolke! musisz je bardzo dobrze ukrywać ;P Dopsze, ze ja jestem dobrotek ;P
    Co do ściemniania... przykrość, zależy względem kogo :) czy bliskiej osoby czy kogoś obcego. Bo szczerość jest ważniejsza w przyjażni. Byle nie robic tego nalogowo - święte słowa :) bo jak zacznie się ściemniać częściej i nawet juz w błachych sprawach to...sama wiesz :) ... czy grzech, nie mnie to oceniać, zależy od kilku czynników :)

Nio to zapytamy:
    - co zrobisz gdy jadąc autkiem zabraknie Ci paliwa a w komórce nie będzie zasięgu? :)
    - którego koloru nie lubisz najbardziej? Powiedzmy, że- koszulki - skarpetek - samochodu - telefonu :)
    - co trzeba zrobić, żeby zasłużyć na miano fałszywej osoby?
    - kiedy mi podasz numery totka które wygrają w losowaniu jak pośle kupona? Może podać 6 liczb :D to tak przy okazji ;) 1-49
    - kto wymyślił określenie Sangwinik? 0_o
    - po jakim czasie zapominasz to czego się wyukasz? Czy raczej częsciowa wiedza Ci zostaje? Jak to jest, co Ci zostaje na dłuzej a co szybciej zanika? :P
    - jabłko czy gruszka? :XP:

/me tulasikuje Martusie delikatnie, głaszcze po głowce i napełnią ją pozytywną energią :*
  • Relaksująco-masujące powitanie :*
    /me wita supcia odprezona :fkiss:

Nio to w sumie wychodzi lista z notatnika :) czyli wiem co byś chciała robić ^^
    pewnie jeszcze cos w trakcie wyjdzie jak cos zobaczymy fajnego do zrobienia :fgrin:
    To musisz mi obowiązkowo pokazać te skrzydełka i tą aureolke! musisz je bardzo dobrze ukrywać ;P Dopsze, ze ja jestem dobrotek ;P
    dzis sie przyznales, ze jest inaczej :fgrin:
    Co do ściemniania... przykrość, zależy względem kogo :) czy bliskiej osoby czy kogoś obcego. Bo szczerość jest ważniejsza w przyjażni. Byle nie robic tego nalogowo - święte słowa :) bo jak zacznie się ściemniać częściej i nawet juz w błachych sprawach to...sama wiesz :) ... czy grzech, nie mnie to oceniać, zależy od kilku czynników :)

Nio to zapytamy:
    - co zrobisz gdy jadąc autkiem zabraknie Ci paliwa a w komórce nie będzie zasięgu? :)
    zatrzymam sie na poboczu i bede probowala zatrzymac jakies autko z dzentelmenem w srodku ktory mi pomoze
    - którego koloru nie lubisz najbardziej? Powiedzmy, że- koszulki - skarpetek - samochodu - telefonu :)
    nie ma takiego ...ew moge wybrac szary ...ale to tez tak nie do konca
    - co trzeba zrobić, żeby zasłużyć na miano fałszywej osoby?
    taka osoba byc :fziew:
    - kiedy mi podasz numery totka które wygrają w losowaniu jak pośle kupona? Może podać 6 liczb :D to tak przy okazji ;) 1-49
    18, 29, 45, 22, 8, 6 jak wygrasz polowa dla mnie :fgrin:
    - kto wymyślił określenie Sangwinik? 0_o
    Hipokrates
    - po jakim czasie zapominasz to czego się wyukasz? Czy raczej częsciowa wiedza Ci zostaje? Jak to jest, co Ci zostaje na dłuzej a co szybciej zanika? :P
    Cos co jest nudne szybciej znika , co mnie ciekawi , zaciekawilo to zapamietuje na dlugo
    - jabłko czy gruszka? :XP:

/me tulasikuje Martusie delikatnie, głaszcze po głowce i napełnią ją pozytywną energią :*
    /me dziekuje za energie ...przydala sie dzis :fkiss:

• Witaj Szatański Aniołku :*
    /me tulaskuje i podrzuca Martusie z radości! \o/

To tak o realku teraz:
    -A Ty jak reagujesz gdy widzisz, że komuś jest zle, że coś go gryzie i jego myśli plącza się gdzieś poza jego głowką? :)
    -Wolisz opowiadać czy słuchać innych? A jak opowiadać to o czym? :)
    -basen czy rzeka?
    -lepsza najgorsza prawda czy dobre ściemnienie <:
    -gdybyś nie ogarneła linka od znajomego z grą ogame to co myslisz, co byś teraz robiła w swoim zyciu?
    -jak bardzo wpływają na Ciebie opinie innych na Twój temat?
    -pozdrawiamy mamcika o/
    -jest już bałagan w szafie? :E
    -którego uczucia najbardziej się boisz? a którego pragniesz, czy tam lubisz :)
    -jak myślisz, co myślą o Tobie przyjaciele?
    -sama siebie nazwałaś Sangwinikiem? oO

/me packa swoim ogonkiem `marcik na słodkie sny :*
  • Paprotek :*

Chciałabyś być wyższa/niższa? Co by Ci to dało (ułatwiło)?

Jak patrzysz na siebie sprzed trzech lat to co w Tobie się najbardziej zmieniło?

Kiedy jesteś w stanie komuś coś kupić?

Jesteś otwarta na problemy innych? W jaki sposób?

Co w Twoim życiu najbardziej zniszczył Internet?

Branoc :P
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Tulę, tulę, ściskam i tulę, bo dawno tu nie byłem... :*

Tęskniłaś? :>
    Gdzie zawsze tankujesz? Masz ulubioną stację i kartę członkowską? :)
    Lubisz być gospodynią domową?
    Pieczesz ciasta, ciasteczka? :)
    Twój dom pachnie czym najczęściej?

Pozdrówka od Joniego co ma małe ego. :P :*
  • Witaj Szatański Aniołku :*
    Witaj Diabelski Szatanku :fkiss:
    /me tulaskuje i podrzuca Martusie z radości! \o/
    /me sama podskakuje z radosci tez :fgrin:

To tak o realku teraz:
    -A Ty jak reagujesz gdy widzisz, że komuś jest zle, że coś go gryzie i jego myśli plącza się gdzieś poza jego głowką? :)
    Staram sie pomoc ale nie narzucac , jesli ktos widze ze nie chce powiedziec co go gryzie to nie stosuje zadnych kar cielesnych czy innych aby wymusic na nim spowiedz ...wychodze z zalozenia ze jesli ktos chcialby mi opowiedziec o swoich smuteczkach to sam opowie przy odpowiednim podejsciu ...jesli potrafie w jakis sposob pomoc tej osobie to oczywiscie to robie ...jesli nie..wtedy chociaz staram sie powiedziec dobre slowo czy chociazby taki banal ze wszystko bedzie dobrze
    -Wolisz opowiadać czy słuchać innych? A jak opowiadać to o czym? :)
    Wole sluchac :fgrin:
    -basen czy rzeka?
    oczywiscie, ze rzeka :fkiss:
    -lepsza najgorsza prawda czy dobre ściemnienie <:
    hehe zdecydowanie najgorsza prawda
    -gdybyś nie ogarneła linka od znajomego z grą ogame to co myslisz, co byś teraz robiła w swoim zyciu?
    nie wiem...powaznie nie mam pojecia ...czasami tak pomysle jak jeden nic nie znaczacy ruch moze zawazyc na calym zyciu czy na kilku jego latach
    -jak bardzo wpływają na Ciebie opinie innych na Twój temat?
    to zalezy kogo masz na mysli ...bo jesli chodzi o osoby z neta to raczej mnie nie wzrusza to co mowia ...a uwierz mi ze nasluchalam sie wiele :fgrin: raczej mnie to smieszy ...jesli natomiast chodzi o osoby ktore znam z reala i one tez mnie znaja wtedy oczywiscie kazda opinia jest dla mnie wazna i godna przemyslenia
    -pozdrawiamy mamcika o/
    pozdrawiamy \o
    -jest już bałagan w szafie? :E
    taki malutki :ffreak:
    -którego uczucia najbardziej się boisz? a którego pragniesz, czy tam lubisz :)
    boje sie uczucia bezradnosci natomiast lubie i pragne uczucia szczescia
    -jak myślisz, co myślą o Tobie przyjaciele?
    nie wiem co mysla ...ale skoro dalej sa moimi przyjaciolmi tzn ze mnie lubia :fgrin:
    -sama siebie nazwałaś Sangwinikiem? oO
    tak wiem dlaczego sie dziwisz ? :fgrin:

/me packa swoim ogonkiem `marcik na słodkie sny :*
    /me otula supcia skrzydelkami do snu

Paprotek :*
    Orchideek :fkiss:

Chciałabyś być wyższa/niższa? Co by Ci to dało (ułatwiło)?
    Chcialabym byc wyzsza , dalo bymi to lepsze samopoczucie :fgrin:

Jak patrzysz na siebie sprzed trzech lat to co w Tobie się najbardziej zmieniło?
    chyba nic za duzo :fgrin: moze troche wydoroslalam

Kiedy jesteś w stanie komuś coś kupić?
    zawsze jesli mnie stac :fgrin:

Jesteś otwarta na problemy innych? W jaki sposób?
    Tak...w kazdy mozliwy sposob
    Rozwiazywanie problemow to moja specjalnosc

Co w Twoim życiu najbardziej zniszczył Internet?
    oczy

Branoc :P
    Brykolinka

Tulę, tulę, ściskam i tulę, bo dawno tu nie byłem... :*
    /me sciska caluje i mocno tulasi :fkiss:
    oj dawno dawno :bicz:
    Tęskniłaś?
    bardzo ! ;(
    Gdzie zawsze tankujesz? Masz ulubioną stację i kartę członkowską? :)
    karte jakas mam ale powiem szczerze jakos specjalnie czesto nie tankowalam jeszcze ...jedze dopiero 2 miesiace :fgrin:
    Lubisz być gospodynią domową?
    nie :fgrin:
    Pieczesz ciasta, ciasteczka? :)
    tak i bardzo lubie piec ...ale nie lubie sprzatac i zmywac i ukladac w szafie
    Twój dom pachnie czym najczęściej?
    olejkiem o zapachu rozy

Pozdrówka od Joniego co ma małe ego. :P :*
    Pozdrowka odemnie bo ze mna jest przyjemnie :fkiss: :fgrin:

• Wieczorek Martuś :*

To dobrze, że rzeczka i ciesze się że przekonałaś się do niej =)

-Co myślisz o USA, jak oceniasz ludzi tam żyjących, chciałabyś tam polecieć? Jak tak to gdzie i po co? :)
    -A dla Ciebie jak jest ze związkiem i miłością...jaką wage do tego przywiązujesz?
    -Pisałaś o szczęściu...a jak Ty je widzisz? Czym ono dla Ciebie jest i co musi się wydarzyć, zebyś czuła się szczęśliwa i niczego więcej do życia nie potrzebowała?
    -Jak myślisz, czemu hypcio zwleka z odpowiedziami na swoje ostatnie pytanka? ;P

Na koniec trzy pytanka...na widełki :xfa:
    -Jakie trzeba posiadać cechy charakteru i co trzeba robić, żebyś powiedziała o danej osobie, że jest Aniołkiem?
    -Jak wyglądałby Świat, gbyby każdy był Aniołkiem? Bez diablątkowatych osób. Czy byłaby nuda i monotonia?
    -Lepszy aniołek czy diablątko? Co przemawia za poszczegolnymi określeniami danych osób? Rozpisz to ;P

Naczosowych z serkiem :cmok:
  • Superman napisał(a):

Wieczorek Martuś :*
    Nocka Wojtus :fkiss:

To dobrze, że rzeczka i ciesze się że przekonałaś się do niej =)
    Ja do niej bylam caly czas przekonana :fgrin:

-Co myślisz o USA,Mysle ze jest fajnym krajem i warto bylo by go zobaczyc . jak oceniasz ludzi tam żyjących,Bardzo malo osob stamtad poznalam a tych ktorych znam oceniam bardzo
    pozytywnie mimo, ze problem jest pogadac...jeden kolega zawsze w piatki
    wiedzial kiedy trzeba isc spac jak marcik wchodzila bo to oznaczalo, ze
    u nich jest 3 nad ranem a u nas 9 rano :fgrin:
    chciałabyś tam polecieć? tak Jak tak to gdzie i po co?
    Kalifornia , Las Vegas i NY...pozwiedzac i odwiedzic znajomych :)

-A dla Ciebie jak jest ze związkiem i miłością...jaką wage do tego przywiązujesz?
    Bardzo duza wage przywiazuje do tego...dlatego nie podejmuje zbyt pochopnych decyzji w tej dziedzinie a raczej powiedzialabym, ze im jestem starsza tym bardziej moje decyzje sa bardziej przemyslane jesli chodzi o zwiazek ...
    -Pisałaś o szczęściu...a jak Ty je widzisz? Czym ono dla Ciebie jest i co musi się wydarzyć, zebyś czuła się szczęśliwa i niczego więcej do życia nie potrzebowała?
    Szczescie to uczucie , ktore czasami jest samo od siebie , czasami trzeba na nie zapracowac, czasami trzeba mu pomoc wyplynac na powierzchnie ...nie wiem czy mozna byc tak szczesliwym, ze nic sie juz nie potrzebuje to raczej nierealne albo ja czegos takiego do tej pory nie przezylam ...co musi sie wydarzyc? mysle, ze nie trzeba wiele zeby w ogole byc szczesliwym ...trzeba umiec dostrzegac je we wszystkim co sie robi, widzi czuje ...to wazne ...bo szczescie czai sie za kazdym rogiem i trzeba je tylko dogonic :fsmile:
    -Jak myślisz, czemu hypcio zwleka z odpowiedziami na swoje ostatnie pytanka? ;P
    nie mam rozowego pojecia :fgrin:

Na koniec trzy pytanka...na widełki :xfa:
    -Jakie trzeba posiadać cechy charakteru i co trzeba robić, żebyś powiedziała o danej osobie, że jest Aniołkiem?
    Trzeba byc bardzo cierpliwym , sluchac marcika i zasluzyc na takie miano :fgrin:
    -Jak wyglądałby Świat, gbyby każdy był Aniołkiem? Bez diablątkowatych osób. Czy byłaby nuda i monotonia?
    oczywiscie, ze bylo by nudno i monotonnie ...to bylo by straszne
    -Lepszy aniołek czy diablątko? Co przemawia za poszczegolnymi określeniami danych osób? Rozpisz to ;P
    oczywiscie jedno i drugie z tym ze jedno jest niegrzeczne a drugie grzeczniutkie , jedno ma widelki ogonek i kopytka a drugie aureolke i skrzydelka , jedno namawia do grzeszkowania a drugie od tego odwodzi , jedne sa na gorze a inne na dole , u jednych jest anielsko u innych diabelsko , jedne to Wojtusie a drugie Martusie :fgrin:

Naczosowych z serkiem :cmok:
    Sangriowo-grzancowych
    :cmok:

• Nocny tulasek :*

Czy przeciwieństwa się przyciągają czy raczej odpychają :> Jak to jest z ludzmi...z ich charakterami...tak ogólnie i tak szczegółowo?

Jak lubisz się relaksować w zimie? Latem to woda, opalanko, park... a jak jest gdy za oknem mrożno i zazwyczaj ciemno?

Można uwierzyć w coś kto nam ciągle to wmawia? :)

Diablątkowaty Supcio jest zły czy jednak dobry? Jak to z nim jest, tak naprawdę :P

Kiedy zmienisz ciuszki? ^^

Weekendowych snów :cmok:
  • Superman napisał(a):

Nocny tulasek :*
    nocny pacalek :fkiss:

Czy przeciwieństwa się przyciągają czy raczej odpychają Jak to jest z ludzmi...z ich charakterami...tak ogólnie i tak szczegółowo?
    Mysle, ze trzeba miec cos wspolnego ale tez sie roznic ...zalezy tez jakie relacje maja z tego wyniknac
    czy przyjacielskie czy zwiazek dwojga osob ...ale tak jak napisalam na poczatku trzeba miec cos wspolnego aby razem cos robic, czyms sie pasjonowac ...ale tez roznic zeby za nudno nie bylo

Jak lubisz się relaksować w zimie? Latem to woda, opalanko, park... a jak jest gdy za oknem mrożno i zazwyczaj ciemno?
    lubie robic orly na sniegu :fgrin: , jezdzic na lyzwach i sankach , lubie zrzucac supciowi snieg z choinki za koszulke ...lubie grzac sie pod kaloryferkiem ...grac w karty , monopol , kregle :fgrin: plywac w baseniku itd itd

Można uwierzyć w coś kto nam ciągle to wmawia? :)
    teoretycznie tak :fsmile:

Diablątkowaty Supcio jest zły czy jednak dobry? Jak to z nim jest, tak naprawdę :P
    tak naprawde to nie wiedza tego nawet najstarsi gorale :fkiss:

Kiedy zmienisz ciuszki? ^^
    powoli zmieniam juz na cieplejsze :xntongue:

Weekendowych snów :cmok:
    Niech Ci sie przysnia same kule ...ktorymi jutro bedziesz rzucal
    :xgszo:

• Kuleczko:*

Czyli jednak Supcio jest zUem tego świata :O :chory: może by go poddać egzorcyzmowi albo jak można zrobić z niego dobrotka i Aniołka? Chyba, ze ma zostać taki jaki jest :klaun:
    Co to jest pacałek? :)
    Jak wygląda pacynocka? Mnie się kojarzy jakoś tak bez emocji :>
    Jak jest z Twoim charakterem? Często miewasz zmienny czy raczej uważasz, że jesteś w tej sprawie stabilna? ;P
    Za jakiego gracza w kręgle się uważasz? ^^
    Wolisz zapytać czy częsciej sama wyciągasz pochopne wnioski? W jakich sytuacjach bywasz odważniejsza z pytankami a w jakich jest Ci głupio, boisz się albo wstydzisz o coś pytać? :)
    Chodziłaś kiedyś do teatru? Oglądałaś jakieś pokazy marionetek? Trzymałaś kiedyś w ręce pacynki? Czemu pacynka myliła mi się z małpkami :P

Szalonych snów z bioderkami do przodu :kocham:
  • Kiełbaska :*

O czym myślisz jak wracasz po "ciężkiej" imprezie do domu?

Często przeklinasz? W jakich sytuacjach?

Posiadasz jakąś "nadprzyrodzoną" umiejętność?

Czym objawia się Twoja perfekcja?

Pozdro od borsuka co na Ciebie co wieczór luka :P
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Superman napisał(a):

Kuleczko:*
    Supcioszku :fkiss:

Czyli jednak Supcio jest zUem tego świata :O :chory: może by go poddać egzorcyzmowi albo jak można zrobić z niego dobrotka i Aniołka? Chyba, ze ma zostać taki jaki jest :klaun:
    Supcio ma zostac taki jaki jest ...bo taki jaki jest , jest idealniuski :fkiss: Taki dobry, ze az zUy :fgrin:
    Co to jest pacałek? :)
    to takie cos co paca :fsmile:
    Jak wygląda pacynocka? Mnie się kojarzy jakoś tak bez emocji
    Jak pacynocka moze kojarzyc sie bez emocji ? ;( pacynocka to taka nocka z pacaniem ;( mila i w ogole naladowana emocjami
    Jak jest z Twoim charakterem? Często miewasz zmienny czy raczej uważasz, że jesteś w tej sprawie stabilna? ;P
    charakter to moze mam staly . humorki roznie :E
    Za jakiego gracza w kręgle się uważasz? ^^
    za poczatkujacego
    Wolisz zapytać czy częsciej sama wyciągasz pochopne wnioski? roznie , wole zapytac ale tez sa sytuacje , ze wyciagam wnioski bez pytania W jakich sytuacjach bywasz odważniejsza z pytankami a w jakich jest Ci głupio, boisz się albo wstydzisz o coś pytać? :) zalezy od czlowieka i jakie sa relacje miedzy nami , nie lubie tez zadawac komus pytan zbyt osobistych , intymnych ...i nie lubie gdy ktos mi takie zadaje
    Chodziłaś kiedyś do teatru? bylam kilka razy w teatrze jeszcze za szkolnych czasow Oglądałaś jakieś pokazy marionetek? nie, ale mialam kiedys takiego pajaka na sznurkach Trzymałaś kiedyś w ręce pacynki? pewnie i bawilam sie nimi Czemu pacynka myliła mi się z małpkami :Ppewnie z kapucynka , podobnie brzmi :fgrin:

Szalonych snów z bioderkami do przodu :kocham:
    tzn. ze niby, ze jak ? :fgrin:

Mati napisał(a):

Kiełbaska :*
    Musztardka :fkiss:

O czym myślisz jak wracasz po "ciężkiej" imprezie do domu?
    o tym zeby sie wyspac

Często przeklinasz? W jakich sytuacjach?
    prawie w ogole ...czasami mi sie zdarzylo ,jak sie bardzo, bardzo wkurzylam

Posiadasz jakąś "nadprzyrodzoną" umiejętność?
    pewnie tak ale jeszcze nie wiem jaka :fgrin:

Czym objawia się Twoja perfekcja?
    ale ja nie jestem perfekcyjna :fgrin:

Pozdro od borsuka co na Ciebie co wieczór luka :P
    Pozdro od jelenia co ciagle rogi zmienia :fsmile:

• `marcikuszko :*

marcik napisał(a):

Supcio ma zostac taki jaki jest ...bo taki jaki jest , jest idealniuski :fkiss: Taki dobry, ze az zUy :fgrin:

Zacytuje to dla potomnych i żeby jakiś dowodzik został ^^

Co byś chciała, żebym Ci ugotował? :E
    Co mi ugotujesz na obiadek? ^^
    Smakuje Ci por? z czym można go jeść!?
    Miewasz zmienne nastawienia? Że jednego dnia jest tak, a drugiego już całkiem inaczej? Co na to wpływa?
    Jaki slogan pasowałby do Diabelskich Aniołków? Będziemy grali uczciwie czy jak? A może Słodkie kuleczki będa oszukistami? :D Co im zrobimy jak zobaczymy, że czituja :E
    Bywa Ci czasami głupio gdy za dużo o czymś opowiesz? zdradzisz komuś jakieś sekrety? Żałujesz tego potem? Czy raczej zawsze opowiadasz tylko zaufanym osobą, którym wierzysz i wiesz ze nie wykorzystaja tego nigdy? :)

Bioderka do przodu...czyli dokładnie takie jak były w podziemiu =)
    Diablątkowatych :*

• Superman napisał(a):

`marcikuszko :*
    supciokuszku :fkiss:

marcik napisał(a):

Zacytuje to dla potomnych i żeby jakiś dowodzik został ^^

dobrze :fgrin:

Co byś chciała, żebym Ci ugotował? :E
    Cos dobrego ...ale zostawiam to Twojej inwencji tworczej
    Co mi ugotujesz na obiadek? ^^
    Nie wiem jeszcze ale cos co bedzie zjadliwe a Ty nawet jak bedzie przesolone powiesz ze jest dobre :uhuh:
    Smakuje Ci por? z czym można go jeść!?
    troszke mozna dodac do salatki ...sredno mi smakuje ale znakomity jest do chlostania :fgrin:
    Miewasz zmienne nastawienia? Że jednego dnia jest tak, a drugiego już całkiem inaczej? Co na to wpływa?
    oczywiscie , ze miewam ...rozne czynniki moga miec na to wplyw...nawet pogoda
    Jaki slogan pasowałby do Diabelskich Aniołków?nie wiem ale wymyslimy cos fajnego Będziemy grali uczciwie czy jak?oczywiscie, ze uczciwie A może Słodkie kuleczki będa oszukistami?haha myslisz ?a co masz konkretnie na mysli ? :D Co im zrobimy jak zobaczymy, że czituja :E poskrecamy im tor :fgrin:
    Bywa Ci czasami głupio gdy za dużo o czymś opowiesz?nie mowie nigdy czegos, czego nie powinnam w zwiaku z tym nie jest mi glupio bo nie ma powodu mi byc zdradzisz komuś jakieś sekrety?nie zdradzam sekretow, nikomu i zadnych Żałujesz tego potem? nie mam czego Czy raczej zawsze opowiadasz tylko zaufanym osobą, którym wierzysz i wiesz ze nie wykorzystaja tego nigdy? :)
    nie mozna miec pewnosci tak na 100% ze nigdy tego nikt nie wykorzysta wiec mowie tylko to co powiedziec moge ...i co powiedziec chce

Bioderka do przodu...czyli dokładnie takie jak były w podziemiu =)
    Diablątkowatych :*
    Pacalkowatych naladowanych duza dawka emocji :fkiss:

• /me podaje smaczniusie malibu na dobre senki :*

Nie będziesz się wstydzić chodzić w swojej nowej czapeczce? Wyjdziesz śmiało w niej na miasto? Na uczelnie? Czy tylko na zlocik ją zabierzesz ;P
    Przechodziłaś w życiu okres buntu? Jak się zachowywałaś w okresie dojrzewania? ;)
    Do czego przyrównałabyś uczucie jakim jest miłość?
    Czego nie chciałabyś dla swoich dzieci? jakich wartości uczyłabyś ich...czego im zabronisz a czego chciałabyś, zeby się uczyły od najmłodszych lat? :)
    A Ty czo byś chciała robić na randce gdy pogoda za oknem sprawia, że odechciewa się wszystkiego ?
    Masz już w aucie skrobaczke? Jak zabezpieczysz samochodzik na zime? Co do niego kupisz? :)

Rajdowych snów :cmok:
  • Superman napisał(a):

/me podaje smaczniusie malibu na dobre senki :*
    /me zdecydowanie woli kamikaze :E :fkiss:

Nie będziesz się wstydzić chodzić w swojej nowej czapeczce? Wyjdziesz śmiało w niej na miasto? Na uczelnie?
    Nie bede sie wstydzic mojej czapeczki i wyjde w niej wszedzie tak samo jak w tamtym roku chodzilam w mikolajowej :fgrin:
    Czy tylko na zlocik ją zabierzesz ;P
    na zlocik tez ja zabiore ...juz jej obiecalam :fsmile:
    Przechodziłaś w życiu okres buntu? Jak się zachowywałaś w okresie dojrzewania? ;)
    ja mysle ze to pytanie jest do mamcika ...musisz ja zapytac :fgrin:
    Do czego przyrównałabyś uczucie jakim jest miłość?
    do hmmm skoku na bungee
    Czego nie chciałabyś dla swoich dzieci?nie chcialabym zeby byly nieszczesliwe jakich wartości uczyłabyś ich napewno tolerancji i otwartosci na inne osoby ...czego im zabronisz a czego chciałabyś, zeby się uczyły od najmłodszych lat? :) nie bede im niczego zabraniac ale bede starala sie im wytlumaczyc czego nie powinny robic i co jest zle
    A Ty czo byś chciała robić na randce gdy pogoda za oknem sprawia, że odechciewa się wszystkiego ?
    calowac sie , przytulac i robic duzo brzydkich rzeczy ...np objadac sie slodyczami :lol:
    Masz już w aucie skrobaczke?oczywiscie byla tam od zawsze Jak zabezpieczysz samochodzik na zime? przykryje kolderka i bede ogrzewac ]:-D ... nie wiem a jak go mam zabezpieczyc ? Co do niego kupisz? :)chcialabym spojlery :fgrin: ale sa drogie i troche szkoda mi kasy

Rajdowych snów :cmok:
    ale ladna czerwona fureczka :fkiss:

• /me zdecydowanie podaje `marcik 10 kamikaze ^^ :*

W mikołajkowej też się szlajam \o/ możliwe, ze widziałaś ją :P
    A pomieści Waflowe kuleczki? oO co potem z nią sie stanie gdy juz się tam zmieszczą? :uhuh:
    Ale mamcik nie ma tutaj temacika :> to może wklej jej cytata z odpowiedzią ^^
    Nie chwaliłaś się, że skakałaś na bungee, opowiedz jak było? Kiedy, gdzie i jak? 8-o
    nie bede im niczego zabraniac ale bede starala sie im wytlumaczyc czego nie powinny robic i co jest zle

A co myślisz o stosowaniu kar? Jakie mozna zastosować wobec dzieci? Jesteś za karami cielesnymi? ... wiesz, ze samo tłumaczenie zazwyczaj nic nie daje... ale to jest kwestia wychowania od najmłodszych lat.
    A jakie to są brzydkie rzeczy? Chyba nie umazane ręce w czekoladzie? :P
    Jak zabezpieczyć na zime?... google prawde Ci powie ;p przykryć też można, zeby sniezek i mroz mu nie szkodził :) są takie pokrowce. Można podwozie wysmarować roznymi smarami, dużo jest sposobow :P A co do kupna to chodziło o zime ;P spojlery...najlepiej takie pługowe :P Ale coś jak odmrazacz do zamka, do szyb ;) to tak podpowiadam tylko ^^

Najgorsza randka na której byłaś? Co sprawiło, ze o niej sobie pomyślałaś? :baby:
    Co Ci najłatwiej w życiu przychodzi? a co najgorzej?
    Z czego jesteś dumna, a czego się wstydzisz?
    W swoich związkach czego oczekiwałaś? Jak je widziałaś i ile potrzebowałaś czasu, żeby ze zwykłej znajomości przerodzić to w coś większego?
    Jak myślisz, w Toruniu będzie biało? Spadnie śnieg w listopadzie?
    W jakich bucikach będziesz jeżdzić zimą w samochodziku? :idea:

/życze Ci snów pełnych uczuć, które Cię w nocy ogrzeją :kocham:
  • Superman napisał(a):

/me zdecydowanie podaje `marcik 10 kamikaze ^^ :*
    /me czuje ze Supciek dzis bedzie musial wsadzac marcika do lozka :fkiss:

W mikołajkowej też się szlajam \o/ możliwe, ze widziałaś ją :P
    nie widzialam jej ale chetnie zobacze ...Cie w niej :fgrin:
    A pomieści Waflowe kuleczki? oO co potem z nią sie stanie gdy juz się tam zmieszczą? :uhuh:
    zalezy jak wielkie ma kuleczki ...ale sama nazwa kuleczki nie sugeruje nic duzego ...moja jedna kula spokojnie sie tam miesci :fgrin:
    Ale mamcik nie ma tutaj temacika to może wklej jej cytata z odpowiedzią ^^
    mamcik powiedziala, ze okres buntu mi sie jeszcze nie skonczyl :fgrin: i jestem najwiekszym buntownikiem jakiego zna :ffreak:
    Nie chwaliłaś się, że skakałaś na bungee, opowiedz jak było? Kiedy, gdzie i jak? 8-o
    Bo nigdy nie skakalam...skad Ci to przyszlo do glowy ? :fsmile:
    nie bede im niczego zabraniac ale bede starala sie im wytlumaczyc czego nie powinny robic i co jest zle

A co myślisz o stosowaniu kar? kary i nagrody musza byc aby dziecko czegos nauczyc Jakie mozna zastosować wobec dzieci? czegos zabronic Jesteś za karami cielesnymi? ... wiesz, ze samo tłumaczenie zazwyczaj nic nie daje... ale to jest kwestia wychowania od najmłodszych lat. nie jestem za karami cielesnymi ale mysle, ze klaps nie powinien byc uznany za kare cielesna
    A jakie to są brzydkie rzeczy? Chyba nie umazane ręce w czekoladzie? :P
    mozna ogladac brzydkie horrory i brzydko sie bac :uhuh:
    hehe no rece umazane w czekoladzie na pewno nie sa ladne ...ale z pewnoscia sa slodkie :fgrin:

Jak zabezpieczyć na zime?... google prawde Ci powie ;p przykryć też można, zeby sniezek i mroz mu nie szkodził :) są takie pokrowce.pokrowiec juz jest kupiony i bedzie na miejscu w czwartek Można podwozie wysmarować roznymi smarami, dużo jest sposobow :P sie zrobi A co do kupna to chodziło o zime ;P a nie wiedzialam ze chodzi konkretnie o zime spojlery...najlepiej takie pługowe :P Ale coś jak odmrazacz do zamka, do szyb ;) to tak podpowiadam tylko ^^ do zamka odmrazacz mam do szyb nie

Najgorsza randka na której byłaś? Co sprawiło, ze o niej sobie pomyślałaś? :baby:
    To pewnie taka na ktorej trzeba sie bylo rozstac bo dalsze bycie ze soba nie mialo sensu ...
    Zle wibracje

Co Ci najłatwiej w życiu przychodzi? a co najgorzej?
    Nie wiem ale czesto slysze ze jestem chyba w czepku urodzona bo wszystko przychodzi mi latwo ...ale to nieprawda i zeby cos osiagnac musze sie sporo napracowac
    Najlatwiej przychodzi mi granie ludziom na nerwach :fgrin:
    Najgorzej to spiewanie i tanczenie do tego grania
    :fgrin:
    Z czego jesteś dumna, a czego się wstydzisz?
    Dumna jestem z tego jaka jestem :fsmile:
    Wstydze sie ze nie jestem lepsza
    :fgrin:
    W swoich związkach czego oczekiwałaś? Jak je widziałaś i ile potrzebowałaś czasu, żeby ze zwykłej znajomości przerodzić to w coś większego?
    Oczekiwalam przedewszystkim zrozumienia i zaufania do mnie .
    Kazdy moj zwiazek rodzil sie inaczej ...i kazdy moj zwiazek nie byl taki jak bym chciala ...jedynie czego zaluje to tego ze po zakonczeniu urywa sie kontakt ew jest on bardzo oficjalny ...a wczesniej bylo sie w bardzo dobrych stosunkach i tego mi zal ...dlatego zawsze staralam sie wszystko przemyslec jak najlepiej zeby nie pogorszyc czegos co jest fajne
    Jak myślisz, w Toruniu będzie biało? Spadnie śnieg w listopadzie?
    mysle ze nie spadnie ...a jak spadnie to bedziemy robic orly tak jak na zlocie w Czestochowie :baby:
    W jakich bucikach będziesz jeżdzić zimą w samochodziku? :idea:
    w kozaczakch

/życze Ci snów pełnych uczuć, które Cię w nocy ogrzeją :kocham:
    /me zyczy Supciowi snow cieplych jak marcikowa koldereczka i niebieskich jak niebo :kocham: