Ce Słonko :*
Jak widzisz siebie za 5latek?
Ulubiony kolor majtasek?
Co byś chciała mieć w swoim domku...powiedzmy, że wprowadzasz się do nowego mieszkania/domku i co byś tam zabrała ze swoich starych rzeczy (ciuszki, szafki..) a co byś tam chciała miec, kupić? Tak na początek
Co jest najgorsze w nowym miejscu zamieszkania?
Myślisz, że marzenia się spełniają? Jak to jest...ludzie mają chyba duzo marzeń, czy jeśli spełni się tylko ich część to można mówić o spełnieniu czy jak? Będzie to szczęście czy normalna kolej losu? oO
Ale ale to Ty mnie z kuleczkami wysyłałaś więc ja nic nie wiem
Ile czasu przesiadujesz na nowym komczaku? Jak często na nim fejsujesz? Ile esków na tydzien wysyłasz
/me poprawia kołderke i czmoka w czołko
Supciaszkowych
edit! down
xD
Ja nic o tym nie wiem! Kulka jest tylko jedna ; )
Jak widzisz siebie za 5latek?
Ulubiony kolor majtasek?
Co byś chciała mieć w swoim domku...powiedzmy, że wprowadzasz się do nowego mieszkania/domku i co byś tam zabrała ze swoich starych rzeczy (ciuszki, szafki..) a co byś tam chciała miec, kupić? Tak na początek
Co jest najgorsze w nowym miejscu zamieszkania?
Myślisz, że marzenia się spełniają? Jak to jest...ludzie mają chyba duzo marzeń, czy jeśli spełni się tylko ich część to można mówić o spełnieniu czy jak? Będzie to szczęście czy normalna kolej losu? oO
Ale ale to Ty mnie z kuleczkami wysyłałaś więc ja nic nie wiem
Ile czasu przesiadujesz na nowym komczaku? Jak często na nim fejsujesz? Ile esków na tydzien wysyłasz
/me poprawia kołderke i czmoka w czołko
Supciaszkowych
edit! down
Supermanowi jakieś bliżej nieokreślone kulki
xD
Ja nic o tym nie wiem! Kulka jest tylko jedna ; )