numique napisał(a):
Dzień dobry wieczór,
Dobry wieczor ..../me dotyka numisia ...faktycznie to Ty
jak się dowiedziałaś o katatrofie samolotu prezydenckiego? bylam wtedy na studiach jak zostalo to ogłoszone i od razu zajecia zostaly odwolane Co Ci wtedy przeszło przez glowę? ze to chyba niemozliwe Raczej byś go nie wybrała na prezydenta, ale zrobiło Ci się smutno? tak zrobilo mi sie bardzo smutno a srodki masowego przekazu zadbaly o to zeby mi szybko nie przeszlo
Masz chłopaka? nie Dziewczynę? :?dziewczyny mam dwie Jeśli nie, to cieszysz się momentalną "wolnością", czy wolałabyś "być z kimś"?
Co myślisz o przemianie obrazu idealnej figury człowieka w przeciągu stuleci? (np. w średniowieczu pulchne kobiety były uważane za te najpiękniejsze, dzisiaj są to kobiety o rozmiarach 90-60-90)
Kwestia gustu , potrzeba jakies zmiany ...teraz w łaski powoli wchodza kobiety obfite nie tyle w biodrach co w klacie ...pewnie za jakis czas znowu sie to zmieni
Pa,
Pa nimisiu
numik
Mati napisał(a):
Kapusta kiszona
Ogorki w occie :fkiss:
Znasz kogoś sławnego? Jak go poznałaś? Kto to?
Chyba nie znam nikogo slawnego
Jaką rewolucję wprowadziłabyś w polskim systemie edukacji? A może wszystko jest ok?
Pewnie ze nie jest wszystko ok ...jest wiele bledow w/g mnie ktore trzeba bylo by poprawic ...w sumie latwiej bylo by wymienic to czego naprawic by nie trzeba bylo
Jesteś naiwna? Nabrałaś się kiedyś na coś głupiego?
Jasne ... bo ja do wielu spraw podchodze powaznie i pozniej tak to jest
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow