marcik - szefowa szefow;)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czarownico na miotle :*
    Wczoraj wsadzałem do lozeczka to dzisiaj częstuje kawusią :kawa:

Bo nigdy nie skakalam...skad Ci to przyszlo do glowy ?

Ze względu na użycie porownania.. oO

Dumna jestem z tego jaka jestem
    A za jaką się uważasz?

jedynie czego zaluje to tego ze po zakonczeniu urywa sie kontakt ew jest on bardzo oficjalny ...a wczesniej bylo sie w bardzo dobrych stosunkach i tego mi zal ...dlatego zawsze staralam sie wszystko przemyslec jak najlepiej zeby nie pogorszyc czegos co jest fajne

Niestety ale tak jest w większości przypadków..z czasem może się to zmienić, jakoś polepszyć ale początkowo jest gorzej.
    Wszystko zależy z jakiego powodu było to rozstanie i z czyjej winy... pożniej dla jednej osoby kontakt z osobą, która się kochalo, lubiło może być cięzki i bolesny. Zazwyczaj stosuje się system bezpieczenstwa i stara jak najmniej myśleć o niej, zmniejszyć kontakt oO Oczekiwania się zmieniają a raczej przepadają...grunt to wlaśnie cały czas być szczerym wobec drugiej osoby, wszystko jej powiedzieć... bez wyjaśnien, powodując domysły i inne sytuacje gdy druga osoba popada w dezorientacje nic dobrego nie przyniesie.

kazdy moj zwiazek nie byl taki jak bym chciala

A czego chciałaś <:

Uważasz się za perfekcjonistke? Zawsze dążysz do perfekcji? Czy w swoim zyciu gdy coś robisz i jeśli w pelni się to nie uda to nie pochwalisz się nikomu? Nie pokażesz czegoś co Cię w pełni nie zadowala?

Jaką role w Twoim zyciu odgrywają uczucia? bardzo wpływaja na Ciebie czy raczej cieszysz się codziennym zyciem i nie odczuwasz potrzeby zmian?

Uwielbiasz horrory ale pod kocykiem :E a jak z oglądaniem ich w kinie? Jeszcze powiedzmy gdy będzie to 3D? Jak będziesz je oglądać i się zachowywać? ;P

Gdy miewasz zakwasy to coś z nimi robisz? jakieś kremy, masowanie czy cuś?

Opisz chlostanie :D jak wygląda i co czujesz gdy to robisz :D jesteś wtedy delikatna? :E

/me masuje marcikowe ramionka na rozluznienie oraz prumka na przepędzenie złych duszkow :cmok: :*
  • Superman napisał(a):

Czarownico na miotle :*
    Wczoraj wsadzałem do lozeczka to dzisiaj częstuje kawusią :kawa:
    Wsadzales wczoraj do lozeczka ? ]:-D

dziekuje za kawusie przyda sie oj przyda :fkiss:

Ze względu na użycie porownania.. oO
    Mialam porownac do czegos i tak sobie to jakos wyobrazilam...w sumie ciezko uczucia do czegos porownac . :ffreak:

Dumna jestem z tego jaka jestem
    A za jaką się uważasz?
    Za normalna , nie spaczona za bardzo dzisiejszym swiatem , trzezwo-myslaca istote, ktora nie musi sie za siebie ani za to co robi wstydzic.

A czego chciałaś <:
    Krotka mowiac zeby byl szczesliwy , oparty na wzajemnym zaufani,u ktory wnosilby do mojego zycia promyczki slonka

Uważasz się za perfekcjonistke? Nie Zawsze dążysz do perfekcji? Zazwyczaj tak Czy w swoim zyciu gdy coś robisz i jeśli w pelni się to nie uda to nie pochwalisz się nikomu? Dokladnie tak Nie pokażesz czegoś co Cię w pełni nie zadowala? Tak

Jaką role w Twoim zyciu odgrywają uczucia? bardzo wpływaja na Ciebie czy raczej cieszysz się codziennym zyciem i nie odczuwasz potrzeby zmian?
    Uczucia sa bardzo wazne w moim zyciu , oczywiscie( jesli sa pozytywne) wplywaja pozytywnie na moje zycie ...odczuwam potrzebe zmian ale nie bardzo wiem jak to wszystko poukladac zeby bylo dobrze

Uwielbiasz horrory ale pod kocykiem :E a jak z oglądaniem ich w kinie? Jeszcze powiedzmy gdy będzie to 3D? Jak będziesz je oglądać i się zachowywać? ;P
    Zabiore ze soba kocyk...to juz postanowione ]:-D a jak sie bede zachowywac to sam zobaczysz :E

Gdy miewasz zakwasy to coś z nimi robisz? jakieś kremy, masowanie czy cuś?
    Masuje sobie

Opisz chlostanie :D jak wygląda i co czujesz gdy to robisz :D jesteś wtedy delikatna? :E
    Ja nigdy nie jestem delikatna -_- ...biore pora i chlost chlost az milo :fgrin:

/me masuje marcikowe ramionka na rozluznienie oraz prumka na przepędzenie złych duszkow :cmok: :*
    /me czuje teraz ramionka rozluznione i bezduszkowa aure ...ale te duszki nie sa zle :fgrin:

Mati napisał(a):

Czosnek :*
    Wampirek :fkiss:

Co musi zrobić mężczyzna aby zawrócić Ci w głowie?
    Mysle, ze musi skrasc moje serduszko ale nie wiem w jaki sposob :fgrin:

Jest coś co potrafi Cię zdemoralizować?
    Jasne 90% roznych rzeczy

Z czym Ci kojarzy słowo granica (jedno, pierwsze skojarzenie)?
    z lektura

Mierzyłaś sobie kiedyś IQ? I co? :D
    I Doda ma ze mna na noc ...hahaha a tak na powaznie to sobie nie mierzylam :fgrin:
    A Ty sobie mierzyles ?

Miłej :*
    Milszej :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • Skarbeczku :*

Co robisz jak się z kimś pokłocisz? Jak się potem czujesz, co myślisz? Starasz się po jakimś czasie polepszyć sytuacje czy czekasz na reakcje z drugiej strony?
    Co myślisz o tzw kobiecych fochach? Miewasz takie? :E
    Czego można sie po Tobie spodziewac?
    Gdzie sie bawisz najlepiej? :)
    Co zmienilabys w Supcioszku a co byś chciała, żeby w nim zostało niezmiennego?
    Kogo zabrałabys ze soba na bezludna wyspe?
    Czy będziesz w stanie ograniczyć się z internetowym nałogiem podczas tego roku studenckiego :>
    Często zdarza Ci się zapominać o czymś? :P

/me masuje marcikowy brzuszek, delikatnie bez łaskotek :kocham:
  • Superman napisał(a):

Skarbeczku :*
    Dziubasku :fkiss:

Co robisz jak się z kimś pokłocisz? Przestaje sie odzywac do danej osoby Jak się potem czujesz, co myślisz? Jestem zla i analizuje cala sytuacje na spokojnie Starasz się po jakimś czasie polepszyć sytuacje czy czekasz na reakcje z drugiej strony? Jesli nie czuje sie winna to czekam na reakcje z drugiej strony ...
    Co myślisz o tzw kobiecych fochach? Miewasz takie? :E miewam :fgrin:
    Czego można sie po Tobie spodziewac? a co masz konkretnie na mysli ?
    Gdzie sie bawisz najlepiej? :) wszedzie gdzie sa fajni ludzie i fajne towarzystwo
    Co zmienilabys w Supcioszku a co byś chciała, żeby w nim zostało niezmiennego?
    nic bym nie zmienila ...bo jakbym cos zmienila wtedy supcioszek nie bylby tym samym supcioszkiem co teraz :fkiss:
    Kogo zabrałabys ze soba na bezludna wyspe?
    moich najblizszych
    Czy będziesz w stanie ograniczyć się z internetowym nałogiem podczas tego roku studenckiego
    tak
    Często zdarza Ci się zapominać o czymś? :P
    czasami w natloku zajec

/me masuje marcikowy brzuszek, delikatnie bez łaskotek :kocham:
    /me delikatnie bez laskotek zasypia :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • Brykuś :*

Gdybyś miała iść na impreze Halloween`ową to za co byś się przebrała? Czarownica na miotle? :E Opisz strój ;p
    Gdybyś przez jeden dzień mogła być niewidzialna to co byś zrobiła? Jak byś wykorzystała tą okazje? :P
    Co myślisz o quadach ale śnieżnych? Nie wiem jak się nazywają :P bałabyś się takim pojeżdzić?
    Prawko na autko już masz, czo powiesz o prawku na motor? ^^
    Gdybyś straciła możliwość zasypiania (ponoć jakiś człowiek nie spał od wielu lat) to jakbyś wykorzystała ten czas? :)

Czego można sie po Tobie spodziewac? a co masz konkretnie na mysli ?

mhy...akurat poprzednia seria pytań była skopiowanymi :) kiedyś je zadawałaś w 2-3 cetkach :) Myślałem, ze sama najlepiej będziesz wiedzieć co miałaś na myśli ^^

Na koniec jeszcze coś o chlostaniu...jak obrazowo wygląda, jak do tego podchodzisz, przygotowujesz się specjalnie?...jakie są emocje, jak się ofiara może czuć? Na stojąco czy trza się wypinać? :E Próbuje sobie to wyobrazić :D

Dobranocnych :*
  • Superman napisał(a):

Brykuś :*
    cmokus :fkiss:

Gdybyś miała iść na impreze Halloween`ową to za co byś się przebrała? Czarownica na miotle? :E Opisz strój ;p
    Mysle, ze nawet nie musialabym sie przebierac ...haha ...
    nie no przebralabym sie za biala dame ...cala na bialo

Gdybyś przez jeden dzień mogła być niewidzialna to co byś zrobiła? Jak byś wykorzystała tą okazje? :P
    Podgladalabym ludzi co robia hehe ale fajnie by bylo :fgrin:
    Co myślisz o quadach ale śnieżnych? Nie wiem jak się nazywają :P bałabyś się takim pojeżdzić?
    nie balabym sie i chetnie bym sprobowala
    Prawko na autko już masz, czo powiesz o prawku na motor? ^^
    zrobie moze kiedys , narazie musze sie naumiec jezdzic dobrze autkiem
    Gdybyś straciła możliwość zasypiania (ponoć jakiś człowiek nie spał od wielu lat) to jakbyś wykorzystała ten czas? :)
    pewnie bym medytowala albo zaczela cwiczyc joge , mialabym dluzszy dzien o jakies 8 godz wiec robilabym cokolwiek byle nie obudzic domownikow :fgrin:

mhy...akurat poprzednia seria pytań była skopiowanymi :) kiedyś je zadawałaś w 2-3 cetkach nie ladnie tak kopiowac marcikowe pytanka :bicz: :) Myślałem, ze sama najlepiej będziesz wiedzieć co miałaś na myśli ^^ Co ja mam na mysli to wiem ale co Ty masz na mysli ? :uhuh:

Na koniec jeszcze coś o chlostaniu...jak obrazowo wygląda, jak do tego podchodzisz, przygotowujesz się specjalnie?...jakie są emocje, jak się ofiara może czuć? Na stojąco czy trza się wypinać? :E Próbuje sobie to wyobrazić :D
    Jak bedziesz u mnie to przypomnij pokaze Ci zdjecie z marcikowego chlostania :fgrin:

Dobranocnych :*
    marcikulowatych :fkiss:

• Ce Porku :*

Ale na Halloween powinnaś strojem straszyć a nie, no wiesz :O
    Co ja mam na mysli to wiem ale co Ty masz na mysli ?
    Ja mam dużo myśli :P Powiedzmy zachowań w róznych sytuacjach :) Wymień kilka.

To jak już o myślach to...odpowiedz na to pytanko z demotka demotywatory.pl/2214807/O-czym-bys-myslal :>
    Jako, że jestem fotkowy maniak to pokażesz mi wszystkie swoje fotki? :E
    Jakie dowcipy śmieszą Cie najbardziej? :klaun:
    Jak myslisz , czego nie wypada robic kobiecie?
    Jak oceniasz brzmienie Supciowego glosu? :rumieniec:
    Czy przed wyjazdem do Niemiec, były szanse na to że wybuchniesz tym czo ost mówiłaś? :P Czy raczej nigdy nie miałaś takich myśli? :O
    Oprócz zlotu, co ciekawego może wydarzyć się w Listopadzie? :P

/me szmyra marcikowe kuleczki, żeby miło spała i o słodkich rzeczach śniła
  • Superman napisał(a):

Ce Porku :*
    Ce Marchewku :fkiss:

Ale na Halloween powinnaś strojem straszyć a nie, no wiesz :O
    No biala dama straszy strojem przeciez :ffreak:

Co ja mam na mysli to wiem ale co Ty masz na mysli ?
    Ja mam dużo myśli :P Powiedzmy zachowań w róznych sytuacjach :) Wymień kilka.
    Nie wiem , pewnie sa sytuacje kiedy panikuje np gdy widze pajaka , czy w jakis tam inny sposob sie zachowuje ale to miales okazje zobaczyc :fshocked:

To jak już o myślach to...odpowiedz na to pytanko z demotka demotywatory.pl/2214807/O-czym-bys-myslal
    O czyms milym :fgrin:
    Jako, że jestem fotkowy maniak to pokażesz mi wszystkie swoje fotki? :E
    Wszystkie wszysciutkie ? To bys musial u mnie zostac z tydzien :fgrin:
    Jakie dowcipy śmieszą Cie najbardziej? :klaun:
    Smieszne ... :fgrin:
    Nie wazne jest jaki dowcip ale w jaki sposob , przez kogo jest opowiedziany i w jakiej 'atmosferze '

Jak myslisz , czego nie wypada robic kobiecie?
    Tego czego nie chce np klepac ja w tylek o :ffreak:
    Jak oceniasz brzmienie Supciowego glosu? :rumieniec:
    mrumciasny :fkiss:
    Czy przed wyjazdem do Niemiec, były szanse na to że wybuchniesz tym czo ost mówiłaś? :P Czy raczej nigdy nie miałaś takich myśli? :O
    Nie rozumiem ? :fshocked:

Oprócz zlotu, co ciekawego może wydarzyć się w Listopadzie? :P
    bedzie wiecej wolnych i ciekawych dni :fgrin:

/me szmyra marcikowe kuleczki, żeby miło spała i o słodkich rzeczach śniła
    /me szmyra Supcia tu i tam zeby nie byl juz glodny :kocham:

• Nocka Łobuzico :*

Jeśli będziesz w białym wyglądać tak jak w rózowym to wiesz :ziew:
    Dopsze, szykuj tygodniowy urlop i wpadam do Ciebie ^^ wezme ze sobą naczosy a Ty zrobisz sosik i będziemy fociaki oglądać ;}
    Jutro Ci wytłumacze :P

Jadłaś kiedyś dynie? Czo możesz ciekawego o nich powiedzieć? Kojarza Ci sie jakoś oporcz Halloween? :P
    I czo z ciuszkami? Znalazłaś coś ciekawego? I jak porządki w szafie? Mineło kilka dni więc moze juz nic w niej nie widać? ^^
    Co 16tka ma w sobie tego czego 8semka nie ma :> i czemu wolisz 16tki od 8mek? :E
    A można sobie zrobić piknik w kinie? Kocyk, własne jedzenie, tulaśne gilganie i w ogole? Jak myślisz? 0_o
    Jak często zdarzyło Ci się zerwać z kimś kontakt...z przyjacielem, bliską osobą? Jak potem się czujesz i czy po jakimś czasie starałaś się go odzyskać?
    Skoro zrobiłaś prawko i starasz się teraz samodzielnie jezdzić to czym dla Ciebie zrobiły się odległości? Do ilu km to dla Ciebie normalna odległość a od ilu zaczyna się dalekość? oO
    Czy jesteś skłonna dla ukochanej osoby zmienić coś w swoim życiu?
    Robiłaś kiedyś coś z dyni? Chciałabyś zrobić jakaś twarz albo cuś? :)

/me szmyra marcik po brzuszku i szmaruje ją dynią, zeby miała lepszą cere i była tak murzynkowa jak Supcio
    :kocham:
  • Krowa :*

Jesteś ZAWSZE uczciwa? Kiedy nie?

Czego zazwyczaj najbardziej żałujesz?

Przestrzegasz zasady BHP? Masz u siebie w Fieście gaśnicę, apteczkę, kamizelkę odblaskową? :D

Co najlepiej wspominasz z wycieczek szkolnych?

z lektura

Zapraszam na studia techniczne, zmienią Ci się skojarzenia :D

Miłej :D
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)

• Superman napisał(a):

Nocka Łobuzico :*
    Nocka Lobuzie to sie szykuje dopiero :fkiss:

Jeśli będziesz w białym wyglądać tak jak w rózowym to wiesz :ziew:
    Chodzi o czapke ? :fgrin:
    Dopsze, szykuj tygodniowy urlop i wpadam do Ciebie ^^ wezme ze sobą naczosy a Ty zrobisz sosik i będziemy fociaki oglądać ;}
    to musze w szafie zrobic miejsce :fshocked:
    Jutro Ci wytłumacze :P
    Oki nie zapomnij, ze dzis jest juz jutro
    Jadłaś kiedyś dynie? Czo możesz ciekawego o nich powiedzieć? Kojarza Ci sie jakoś oporcz Halloween? :P
    Nie jadlam dyni i nie wiem jak smakuja ...jedyne z czym mi sie kojarza to z Halloween wlasnie ...chcialabym kiedys taka dynie wyciac i zrobic z niej jakas straszna glowe :fgrin:
    I czo z ciuszkami? Znalazłaś coś ciekawego? I jak porządki w szafie? Mineło kilka dni więc moze juz nic w niej nie widać? ^^
    No nawet sie trzyma az sama jestem w szoku ...ale nic nie znalazlam w niej ciekawego wiec musze wyskoczyc na jakies sklepy jeszcze raz
    Co 16tka ma w sobie tego czego 8semka nie ma i czemu wolisz 16tki od 8mek? :E
    Bo 16stki sa stabilniejsze :fgrin:
    A można sobie zrobić piknik w kinie? Kocyk, własne jedzenie, tulaśne gilganie i w ogole? Jak myślisz? 0_o
    Mysle, ze dzis to przetestujemy ale ...bez gilgania !
    Jak często zdarzyło Ci się zerwać z kimś kontakt...z przyjacielem, bliską osobą? Jak potem się czujesz i czy po jakimś czasie starałaś się go odzyskać?
    Nie zdarzylo mi sie chyba :ffreak: jesli chodzi o osoby mi bliskie
    Skoro zrobiłaś prawko i starasz się teraz samodzielnie jezdzić to czym dla Ciebie zrobiły się odległości? Do ilu km to dla Ciebie normalna odległość a od ilu zaczyna się dalekość? oO
    za Katowicami jest dalekosc :fgrin:
    Czy jesteś skłonna dla ukochanej osoby zmienić coś w swoim życiu?
    tak
    Robiłaś kiedyś coś z dyni? Chciałabyś zrobić jakaś twarz albo cuś? :)
    no wlasnie pisalam o tym wyzej , ze bardzo bym chciala :fgrin:

/me szmyra marcik po brzuszku i szmaruje ją dynią, zeby miała lepszą cere i była tak murzynkowa jak Supcio
    :kocham:
    /me odszmyrowywuje Supcia i smaruje sosem do nachos :fkiss:

Mati napisał(a):

Krowa :*
    Byk :fkiss:
    Jesteś ZAWSZE uczciwa? Kiedy nie?
    Staram sie zawsze ale czasami kiedy wymaga tego sytuacja i w ostatecznosci moglo mi sie zdarzyc ze nie bylam :rumieniec:

Czego zazwyczaj najbardziej żałujesz?
    nie zaluje niczego bo wszystkie wybory jakich dokonalam byly moje i moge powiedziec ze byly zgodne z moim sumieniem

Przestrzegasz zasady BHP? Masz u siebie w Fieście gaśnicę, apteczkę, kamizelkę odblaskową? :D
    apteczke i gasnice woze w bagazniku a kamizelke mam w schowku w drzwiach

Co najlepiej wspominasz z wycieczek szkolnych?
    znajomych ze szkolnej lawy i wspolne zabawy :fgrin:

z lektura

Zapraszam na studia techniczne, zmienią Ci się skojarzenia :D
    nie nie nieee dziekuje nie skorzystam :fgrin:

Miłej :D

• Mati napisał(a):

AC/DC \o/:*
    TSA :fkiss:

Miałaś już jakąś niebezpieczną sytuację na drodze z Twoim udziałem?
    Raz mi gosciu wyjechal

Umiesz "bajerować"?
    Alez skad :fgrin:

Miałaś już jakąś kontrolę od czasu dostania prawka?
    nie

Dla kogo czujesz tzw. respekt?
    do ludzi , ktorzy maja jakis wplyw na to co dzieje sie w moim zyciu

• Witaj Mega Uparciuszku :bicz:

Dlaczego tak reagujesz gdy Supcioszek łapie Ci rączki gdy robisz sobie bzitkie rzeczy? Czy wiesz, że On chce dla Ciebie jak najlepiej :> Czemu mu sie nie poddasz...skoro sama wiesz, że nie powinnaś robić tego co robisz. Pobijesz go kiedyś gdy jeszcze będzie probował Ci pomóc? ^^

Co lubisz a czego nie w Supciowej jeżdzie samochodem? Czy wiesz, że jezdząc sama bez Supcia stajesz się Mamcikiem :> Przejmujesz jej nawyki i zaczynasz mówić o tym jak ktoś jezdzi :E Jak myślisz, czym to jest spowodowane...czy tym, że sama jezdzisz i inaczej teraz patrzysz na prowadzenie samochodu :uhuh:

W nawiązaniu do tego pytanka "milosc bez seksu"... napisz mi co myślisz o miłości :) nie będe Cię juz pytał o porownanie oO nie musisz tez pisać o uczuciach...powiedz mi tylko jak Ty ją widzisz, jak ona wygląda pomiędzy dwojgiem ludzi...tylko prosze o dłuzszą rozpiske :D A czy seks nie jest elementem miłości? :P

Jak często chodzisz na cmentarz? Czy tylko w święta czy raczej czasami tez zaglądasz? Czy będąc nad grobem masz chwile zadumy?

Naczoski już zjedzone? z sosikiem? :P Jak oceniasz swój wyrob? Oceń go w skali 1-10 gdzie 10 odpowiada sosowi z kina :P

Miewałaś w życiu chwile niewiedzy? Że chciałaś coś bardzo wiedzieć, coś zrozumieć ale nie potrafiłaś uzyskać tej odpowiedzi? Jeśli tak to jak się wtedy czułaś, czo robiłaś? (nie chodzi mi o poznanie przyszłośći ani rzeczy które są ciezkie do poznania, jak chocby numery w totka :P)

Potrącenie Supcia liczy się? :E

editek
    "bo po smierci chyba nicz nie ma?" ... rozpisz się na kilkadziesiąt zdań. Jak to z nami jest po śmierci? Co się dzieje...gdy umieramy, nasze ciało zamiera..

"nie zaluje niczego bo wszystkie wybory jakich dokonalam byly moje i moge powiedziec ze byly zgodne z moim sumieniem" ... ale co jest złego w tym, że ktoś chce nam pomóc, że chce wpłynąć na nasz wybory, na nasze decyzje i działania (Nie chodzi tutaj o to, ze ktoś ma kierować naszym życiem i za wszystko decydować). Człowiek jest istotą omylną i nie zawsze to co nam się wydaje, że jest prawidłowe to potem takie jest. Naprawdę nie masz takich sytuacji które chciałabyś z perspektywy czasu zmienić? Wiadomo, że to co zrobiliśmy ukaształtowało nas takimi jakimi teraz jesteśmy, ale nie chodzi mi o to w tym momencie. Sumienie...ale czo ma sumienie do tego....też moge powiedzieć, ze zrobiłem coś co w danej chwili uważałem za prawidłowe ale z biegiem czasu zrozumiałem to co inni mi wtedy doradzali. Czy chodzi o to, ze jeśli zrobisz coś złego to tylko dzięki sobie i nie będziesz miała wtedy do nikogo urazy jak tylko do siebie? oO a nie lepiej czasami zaufać innym? Czego się boisz gdy ktoś chce coś zaoferować...? Mała refleksja bez przykładow z zapytankiem. Na koniec jeszcze raz zapytam, czy naprawdę niczego nie żalujesz? Nic a nic..?

Same editki...chłopczyku poniżej, miałeś chyba odejść z GF? bo takie żarciki to wiesz...
    /editek

Miłego odpoczynkowania
  • Supcio skąd Ty masz te obrazki to podchodzi pod pedofilię! :quasi: (dobra żartowałem).

Cześć.

Czemu nie ma Cię na irc a na gg to nie chce Ci się napisać? ;f

Jak ogólnie samopoczucie?

Co robisz w te piękne dni można powiedzieć że już listopada i co robiłaś w pażdzierniku.

Nie wiem co napisac.. zabrakło mi pytań może to starczy na jakie 3 tyg. albo więcej ;p

Pa ;*

Edit: hahaha marcikowa szyge i avka zmieniła ^^ Trzeba to oblać.. ;p

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .Archangel ().

• Miłość bez seksu? Jestem za! Hej marciku. :*

ESKA czy RMF FM?
    Poza tym to ostatnio na IRCu Cię więcej zauważam... :P co myślisz o nowym bocie na #team? :P
    Gdzie jest krzyż ale ten drugi? :P
    Myślisz, że partia Palikota dostanie się do Parlamentu?

Pozdrówka od rybki co ma duże szybki. :P

P.S.: Skąd te rymy bez sensu się wzięły? :P niech zgadnę... Pomysł buleona czy Supcia? :P
  • Superman napisał(a):

Witaj Mega Uparciuszku :bicz:
    Witaj aUc aUc ;(

Dlaczego tak reagujesz gdy Supcioszek łapie Ci rączki gdy robisz sobie bzitkie rzeczy? Czy wiesz, że On chce dla Ciebie jak najlepiej Czemu mu sie nie poddasz...skoro sama wiesz, że nie powinnaś robić tego co robisz. Pobijesz go kiedyś gdy jeszcze będzie probował Ci pomóc? ^^
    Hehe nie mam zamiaru Cie bic , juz i tak zrobiles ze mnie okrutnice ;P Ja poprostu nie lubie jak ktos krepuje mi raczki ...to takie krepujace :E
    Wiem wiem, ze nie powinnam tego robic ale to silniejsze odemnie . Postaram sie byc grzeczna
    ;)

Co lubisz a czego nie w Supciowej jeżdzie samochodem? nie lubie scinania zakretow na recznym ;] Czy wiesz, że jezdząc sama bez Supcia stajesz się Mamcikiem Sama bez Supcia ? Dlaczego ?Przejmujesz jej nawyki i zaczynasz mówić o tym jak ktoś jezdzi :E Ale tylko jak ktos jezdzi jak szaleniec :bicz: Jak myślisz, czym to jest spowodowane...czy tym, że sama jezdzisz i inaczej teraz patrzysz na prowadzenie samochodu :uhuh: Spowodowane jest to obawa o nasze zdrowie a nawet zycie :juzpotobie:

W nawiązaniu do tego pytanka "milosc bez seksu"... napisz mi co myślisz o miłości :) nie będe Cię juz pytał o porownanie oO nie musisz tez pisać o uczuciach...powiedz mi tylko jak Ty ją widzisz, jak ona wygląda pomiędzy dwojgiem ludzi...tylko prosze o dłuzszą rozpiske :D
    milosci sie nie widzi ...milosc sie czuje ... moze posluze sie cytatami bedzie mi prosciej :fsmile:
    "Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać." Phil-Bosmans

"Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym" Bernard z Clairvaux
    A czy seks nie jest elementem miłości? :P Jest

Jak często chodzisz na cmentarz? Czy tylko w święta czy raczej czasami tez zaglądasz? Czy będąc nad grobem masz chwile zadumy? Zagladam tam od swieta ...przewaznie sie w ciszy pomodle , zapale znicze , poloze kwiaty czy wience

Naczoski już zjedzone? z sosikiem? :P Jak oceniasz swój wyrob? Oceń go w skali 1-10 gdzie 10 odpowiada sosowi z kina :P
    naczoski zjedzone (prawie) z sosikiem , srednio na jeza ten sosik zdecydowanie wole ten z kina , w skali od 1-10 daje mu 2 bo byl zjadliwy ale czegos mu brakowalo ... :ffreak:

Miewałaś w życiu chwile niewiedzy? Że chciałaś coś bardzo wiedzieć, coś zrozumieć ale nie potrafiłaś uzyskać tej odpowiedzi? Jeśli tak to jak się wtedy czułaś, czo robiłaś? (nie chodzi mi o poznanie przyszłośći ani rzeczy które są ciezkie do poznania, jak chocby numery w totka :P)
    Czesto tak jest , ze czegos sie nie wie , to normalne . Jesli bardzo mi zalezy na poznaniu jakies wiedzy wtedy staram sie ja poznac jakims sposobem o ile jest to mozliwe ...jesli natomiast nie ma takiej mozliwosci musze niestety zyc z tym dalej. Troszke nie rozumiem pytania wiec odpowiedz jest taka ogolnikowa bardzo

Potrącenie Supcia liczy się? :E
    Nie ...bo to bylo bardzo bezpieczne potracenie :fgrin:

editek
    "bo po smierci chyba nicz nie ma?" ... rozpisz się na kilkadziesiąt zdań. Jak to z nami jest po śmierci? Co się dzieje...gdy umieramy, nasze ciało zamiera..
    kilkadziesiat zdan ? ej no wypracowanie mam pisac ? :uhuh:
    skad mam wiedziec jak to jest po smierci ? moge tylko domniemywac na podstawie roznych artykulow czy ksiazek , opowiesci, basni czy legend ...jedni mowia, ze jest tunel, raj , rownolegle zycie inni mowia ze nie ma juz nic ...ale tak naprawde dowiemy sie o tym po smierci

"nie zaluje niczego bo wszystkie wybory jakich dokonalam byly moje i moge powiedziec ze byly zgodne z moim sumieniem" ... ale co jest złego w tym, że ktoś chce nam pomóc, że chce wpłynąć na nasz wybory, na nasze decyzje i działania (Nie chodzi tutaj o to, ze ktoś ma kierować naszym życiem i za wszystko decydować). Człowiek jest istotą omylną i nie zawsze to co nam się wydaje, że jest prawidłowe to potem takie jest. Naprawdę nie masz takich sytuacji które chciałabyś z perspektywy czasu zmienić? Wiadomo, że to co zrobiliśmy ukaształtowało nas takimi jakimi teraz jesteśmy, ale nie chodzi mi o to w tym momencie. Sumienie...ale czo ma sumienie do tego....też moge powiedzieć, ze zrobiłem coś co w danej chwili uważałem za prawidłowe ale z biegiem czasu zrozumiałem to co inni mi wtedy doradzali. Czy chodzi o to, ze jeśli zrobisz coś złego to tylko dzięki sobie i nie będziesz miała wtedy do nikogo urazy jak tylko do siebie? oO a nie lepiej czasami zaufać innym? Czego się boisz gdy ktoś chce coś zaoferować...? Mała refleksja bez przykładow z zapytankiem. Na koniec jeszcze raz zapytam, czy naprawdę niczego nie żalujesz? Nic a nic..?
    Nie przychodzi mi do glowy nic co chcialabym zmienic bo nie ma chyba takiej rzeczy , ktorej bym zalowala , ze sie stala badz, ze ja zrobilam ...w sumie szperajac w mojej pamieci nie robilam w zyciu rzeczy jakis nagannych czy takich za ktore moglabym sie wstydzic ...i gdybym miala cofnac sie w czasie byc moze moje decyzje i wybory bylyby takie same czy podobne ...moglabym je jedynie jakos udoskonalic znajac przyszlosc
    Fajnie, ze sa ludzi ktorzy chca mi pomoc a ja chetnie poslucham dobrych rad ...ale podjecie decyzji dotyczacych mojego zycia zawsze zostawiam sobie ...wiem, ze nauka na cudzych bledach boli mniej niz na swoich, to mimo wszystko na swoich zapamieta sie szybciej i na dluzej

Same editki...chłopczyku poniżej, miałeś chyba odejść z GF? bo takie żarciki to wiesz...
    /editek

Miłego odpoczynkowania

ale slodziaczki :fkiss:

.Archangel napisał(a):

Supcio skąd Ty masz te obrazki to podchodzi pod pedofilię! :quasi: (dobra żartowałem).

Cześć.
    czesc
    Czemu nie ma Cię na irc a na gg to nie chce Ci się napisać? ;f
    jak nie ma mnie na IRC ? Jestem codziennie i nawet na gg jestem codziennie :fgrin:

Jak ogólnie samopoczucie?
    bardzo pozytywne
    Co robisz w te piękne dni można powiedzieć że już listopada i co robiłaś w pażdzierniku.
    to co zwykle ...chodze do pracy , studiuje ...a w wolnych chwilach milo spedzam czas

Nie wiem co napisac.. zabrakło mi pytań może to starczy na jakie 3 tyg. albo więcej ;p
    zabraklo pytan ? to lipa

Pa ;*
    pa :fkiss:

Edit: hahaha marcikowa szyge i avka zmieniła ^^ Trzeba to oblać.. ;p
    paskiem chyba po pupce :bicz:

Quauli napisał(a):

Miłość bez seksu? Jestem za! Hej marciku. :*
    Hej Qualiku :fkiss:

ESKA czy RMF FM?
    Poza tym to ostatnio na IRCu Cię więcej zauważam... :Pdzis ja bylam pierwsza \o/ co myślisz o nowym bocie na #team? :P hmm mam mieszane uczucia co do niego :ffreak:
    hmm
    Gdzie jest krzyż ale ten drugi? :P na sKRZYZowaniu
    Myślisz, że partia Palikota dostanie się do Parlamentu?
    mysle ze maja szanse :fgrin:

Pozdrówka od rybki co ma duże szybki. :P
    pozdrowka od makreli co pije do niedzieli :fkiss:

P.S.: Skąd te rymy bez sensu się wzięły? :P niech zgadnę... Pomysł buleona czy Supcia? :P
    nie nie to sie wzielo od Matiego :fgrin:

• Superman napisał(a):

Witaj Kochaniutka :*
    Witaj Skarbeczku :fkiss:

Jak moge pytać o inne rzeczy gdy najważniejszego nie wiem i nie potrafię tego zrozumieć? :-/ A czego nie wiesz badz nie potrafisz zrozumiec i w jaki sposob moge Ci pomoc to zrozumiec ? Dlaczego poznanie wiedzy musi boleć? Zalezy jaka wiedze chcemy posiasc Czemu przeszłość jest zagadką, terażniejszość mętlikiem? a przyszłość..niech sobie narazie czeka :help: Przeszlosc, jak dla mnie nie jest zagadka a raczej czyms juz poznanym ...terazniejszosc faktycznie jest metlikiem ale trzeba to jakos ogarnac , natomiast przyszlosc hmm to cos niepoznane ...cos co nas czeka ...cos co nas moze mile zaskoczyc , rozczarowac ...

Spokojnej nocki i rozjaśnionych snów :kocham:
    Milego wieczorku :fkiss:

• Dzień Dobry Wieczór Marto. :) :*

Co za dzień... Też miałaś tyle rzeczy do zrobienia co ja? Bo normalnie nie mam już siły. :P
    Cieszysz się, że to właśnie tutaj napisałem właśnie swojego 1.500 posta? :)
    Lubisz ironię? W sensie jak ludzie jej używają, niekoniecznie w stosunku do Ciebie.
    Już po Halloween. Na jaki temat będzie Twój następny avek/sygna? A tak przy okazji... Sama je tworzysz? :) w czym? :)

Pozdrówka od Kochanka co siedzi w kajdankach. ]:-D :*
  • Quauli napisał(a):

Dzień Dobry Wieczór Marto. :) :*
    Witaj :fkiss:

Co za dzień... Też miałaś tyle rzeczy do zrobienia co ja? Bo normalnie nie mam już siły. :P
    Ja mam codziennie tyle rzeczy do zrobienia , ze szok :ffreak:
    Cieszysz się, że to właśnie tutaj napisałem właśnie swojego 1.500 posta? :)
    Bardzo sie ciesze :fgrin:
    Lubisz ironię? W sensie jak ludzie jej używają, niekoniecznie w stosunku do Ciebie.
    Nie uzywam ironii i nie za bardzo ja lubie
    Już po Halloween. Na jaki temat będzie Twój następny avek/sygna? A tak przy okazji... Sama je tworzysz? :) w czym? :)
    Juz mam tylko wstawic musze ...Supciek wybieral ...wstawie dzis moze :fsmile:
    Sama je tworze w PS ;P

Pozdrówka od Kochanka co siedzi w kajdankach. ]:-D :*
    Heh jaki perwersik ...pozdro od kochanki co sciaga...kajdanki ]:-D :fkiss:

• Hej Puszku :*

Widze, że znowu odpowiadało Twoje słodkie bliżniacze Ja ;P Angel to Twoje drugie Ja, które jest wewnętrznie ukryte albo zewnętrznie odkryte :D Evilku \o/

Gdbyś miała nagle przestać jeść na dłuższy okres czasu to jaki ostatni posiłek zazyczyłabyś sobie?
    Wybierając pianke, wolałabyś zapachową czy kolorową? ;)
    Piwko z soczkiem czy drink ze słomką?
    A gdy Supciowy posiłek będzie bardzo ale to bardzo niejadalny to czo zrobisz? ;P
    Czego najbardziej boisz się jadąc samochodem?
    Jak najabardziej lubisz poświęcać czas dla siebie? Upiększać się, relaksować, kudłaczyć... proszę o rozpiske z duzymi przykładami =)

edit
    Juz mam tylko wstawic musze ...Supciek wybieral ...
    Cieszę się, ze w końcu je założyłaś. Dziękuje :cmok:

/me tarmosi marcik za poliki :*
  • Kiełbaska... :*

Jeśli masz jakiś problem to wolisz go rozwiązać od razu czy się z nim przespać?

Często szukasz przed wyjściem telefonu/kluczy, czy takie rzeczy zawsze wiesz gdzie masz?

Do jakiego kraju nigdy byś nie pojechała?

ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Superman napisał(a):

Hej Puszku :*
    Hej Okruszku :fkiss:

Widze, że znowu odpowiadało Twoje słodkie bliżniacze Ja ;P Angel to Twoje drugie Ja, które jest wewnętrznie ukryte albo zewnętrznie odkryte :D Evilku \o/

Gdbyś miała nagle przestać jeść na dłuższy okres czasu to jaki ostatni posiłek zazyczyłabyś sobie?
    cos bardzo kalorycznego
    Wybierając pianke, wolałabyś zapachową czy kolorową? ;)
    kolorowa :fgrin:
    Piwko z soczkiem czy drink ze słomką?
    A gdy Supciowy posiłek będzie bardzo ale to bardzo niejadalny to czo zrobisz? ;P
    bedzie jadalny ja to wiem ...zapytaj lepiej czego nie zrobie :fgrin:
    Czego najbardziej boisz się jadąc samochodem?
    ze kto moze do mnie sie wtarabanic
    Jak najabardziej lubisz poświęcać czas dla siebie? Upiększać się, relaksować, kudłaczyć... proszę o rozpiske z duzymi przykładami =)
    roznie rozniscie zalezy ile tego czasu mam , lubie polezec w wannie az mi sie skora zmarszczy :fgrin: wyspac tez sie lubie i calkiem dobrze mi idzie
    edit
    Juz mam tylko wstawic musze ...Supciek wybieral ...
    Cieszę się, ze w końcu je założyłaś. Dziękuje :cmok:
    :fkiss:

/me tarmosi marcik za poliki :*
    /me tarmosi Supcia za upcia

Mati napisał(a):

Kiełbaska... :*
    Chlebek :fkiss:

Jeśli masz jakiś problem to wolisz go rozwiązać od razu czy się z nim przespać?
    Rozwiazac a pozniej z nim przespac jesli nie da sie od razu rozwiazac

Często szukasz przed wyjściem telefonu/kluczy, czy takie rzeczy zawsze wiesz gdzie masz?
    nigdy nie wiem gdzie je mam i zawsze szukam

Do jakiego kraju nigdy byś nie pojechała?
    gdzies gdzie sa kanibale :fgrin:

milszej :fkiss:

• Hej Marcik:* :)

Teraz ja dam parę pytanek ;)

Może zacznijmy od zmiany sygny :P którą postacią bardziej się sama czujesz ;P?

Hm racjonalizm czy irracjonalizm ;)?

I coś może z bardziej przyziemnych :P

Czego słuchasz jadąc samochodem?

Może coś z jedzonkiem:) wolisz kombinować w kuchni czy wyskoczyć na miasto:)?

Miłego wieczoru:).

:evil:
  • Heksogen napisał(a):

Hej Marcik:* :)
    Hej :fkiss:

Teraz ja dam parę pytanek ;)

Może zacznijmy od zmiany sygny :P którą postacią bardziej się sama czujesz ;P?
    Oczywiscie z aniolkiem :fgrin: , chociaz niektorzy twierdza inaczej :bicz:

Hm racjonalizm czy irracjonalizm ;)?
    A pomiedzy tez moge wybrac ? Taki zloty srodek :fsmile:

I coś może z bardziej przyziemnych :P

Czego słuchasz jadąc samochodem?
    Albo radia albo tego co aktualnie mam nagrane

Może coś z jedzonkiem:) wolisz kombinować w kuchni czy wyskoczyć na miasto:)?
    zalezy w jaki dzien ...jesli mam czas to kombinuje w kuchni a jesli nie mam albo mam ochote na cos innego wtedy wyskakuje na miasto

Miłego wieczoru:).

Dziekuje i wzajemnie :fkiss:
    Korzystajac z okazji :
    Włosiu :fkiss:
    Jako, że nastał dzień Twych Urodzin,
    życzę Ci drogowskazów na zakrętach życia
    i pomyślnych wiatrów na oceanie wyzwań

i abyś poznał dużo języków obcych... najlepiej kobiecych
    :fgrin:

• Witaj Puszku :*

Jak oceniasz pomoc Supcia? :P
    W ilu stopniach jesteś zadowolona z tego co wybrałaś? :)
    Gdybyś miała wolne weekendy to czo byś chciała w nie robić...oprocz długiego spania, leniuszkowania, netkowania...? ;)
    Wiesz już wszystko o swoim samochodzie? co jeszcze chciałabyś się o nim dowiedzieć? Kobiety muszą się znać na autach? oO
    Z czyim zdaniem liczysz się najbardziej?
    Czy jeśli na imprezie ktoś poprosi Cię do tańca to...zgodzisz się czy mimo 7mln prośb będziesz odmawiać? :P

marcik napisał(a):

: , chociaz niektorzy twierdza inaczej :bicz:

łoszto łobuzy...kto ma Cie za aniołka :< kto to taki, czo mam mu zrobić? ]:-D

/me boi się o marcika ale będzie 3mać za nią kciuki! :xsuper:
    Zostały jakieś precelki? Jak smakowały? :)
    Jak oceniasz swoje poczucie humoru? ^^

Leniuszkowego dnia :*
  • Superman napisał(a):

Witaj Puszku :*
    Witaj Witaczku :fkiss:

Jak oceniasz pomoc Supcia? :P
    Oceniam bardzo, bardzo profesjonalnie :fkiss:
    W ilu stopniach jesteś zadowolona z tego co wybrałaś? :)
    w 100 stopniach Celciusza :fgrin:
    Gdybyś miała wolne weekendy to czo byś chciała w nie robić...oprocz długiego spania, leniuszkowania, netkowania...? ;)
    Oczywiscie wszystko co do tej pory robie jesli mam je wolne czyli zameczki , skaleczki, gokarty , filmowanie , quady i inne przyjemnosci :fsmile:
    Wiesz już wszystko o swoim samochodzie? co jeszcze chciałabyś się o nim dowiedzieć? Kobiety muszą się znać na autach? oO
    Pewnie, ze nie wiem wszystkiego dowiem sie z czasem no chyba, ze Ty mi powiesz :fgrin:
    Kobiety musza znac sie na autkach przynajmniej takie minimum podstawowe

Z czyim zdaniem liczysz się najbardziej?
    z mamcika i przyjaciol
    Czy jeśli na imprezie ktoś poprosi Cię do tańca to...zgodzisz się czy mimo 7mln prośb będziesz odmawiać? :P
    zgodze sie ale nie odpowiadam za szkody wyrzadzone delikwentowi podczas tanca :fgrin:

marcik napisał(a):

: , chociaz niektorzy twierdza inaczej :bicz:

łoszto łobuzy...kto ma Cie za aniołka :< kto to taki, czo mam mu zrobić? ]:-D
    hehe

/me boi się o marcika ale będzie 3mać za nią kciuki! :xsuper:
    czemu sie o mnie boisz ? i za co chcesz trzymac kciuki ?:fshocked:
    Zostały jakieś precelki? Jak smakowały? :)
    cos tam lezy na talerzyku ...nie byly takie jak w Worms, trzeba je dopracowac
    Jak oceniasz swoje poczucie humoru? ^^
    mam takowe ale zalezy czego dotycza zarty

Leniuszkowego dnia :*
    Ale dzis pospalam sobie
    :fkiss: