ok , mam Bana twórczego dla @kasai i @Toadie   a mianowicie dla znających się na żartach powinna być limitowana wersja ostrzeżenia na forum
 a mianowicie dla znających się na żartach powinna być limitowana wersja ostrzeżenia na forum   czyli w tych zielonych ramkach pod poetami co czasami team lubi wklejać
 czyli w tych zielonych ramkach pod poetami co czasami team lubi wklejać   z offtopem, flame, wulgaryzmy , itp. Powinno znaleźć się tez takie ostrzeżenie w syntencji humoru dla niektórych
 z offtopem, flame, wulgaryzmy , itp. Powinno znaleźć się tez takie ostrzeżenie w syntencji humoru dla niektórych
" złość piękności szkodzi" 

Ban dla mnie bo chce takie ostrzeżenie 

a mianowicie dla znających się na żartach powinna być limitowana wersja ostrzeżenia na forum
 a mianowicie dla znających się na żartach powinna być limitowana wersja ostrzeżenia na forum   czyli w tych zielonych ramkach pod poetami co czasami team lubi wklejać
 czyli w tych zielonych ramkach pod poetami co czasami team lubi wklejać   z offtopem, flame, wulgaryzmy , itp. Powinno znaleźć się tez takie ostrzeżenie w syntencji humoru dla niektórych
 z offtopem, flame, wulgaryzmy , itp. Powinno znaleźć się tez takie ostrzeżenie w syntencji humoru dla niektórych" złość piękności szkodzi"

Ban dla mnie bo chce takie ostrzeżenie

Złość piękności szkodzi

:banned:
  :banned: 

i wylądował
 i wylądował