Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 274.
-
Cytat od Wombat360: „@Hermes a jak to ma wyglądać, multi robi flotę, wystawia o specjalnej godzinie za połowę ceny? Chyba że źle odbieram to co napisałeś ” Popadasz ze skrajności w skrajność chcesz albo 105 % drożej albo za połowę kosztów sprzedawać,a nie wyobrażasz sobie ,że może być po prostu dajmy na to z 5 do 10% procent droższe.Takie rozwiązanie wydaje się logiczne i likwiduje wszelkie spekulacje .Twój kolega Elkanen też widzę nie kuma.
-
Cytat od smoki: „Po długich przygotowaniach, mamy przyjemność ogłosić, że już niedługo pojawią się zupełnie nowe funkcje w grze. ” Chyba idziemy trochę w złym kierunku w naszych domysłach.Nowe stateczki owszem ale wyraźnie napisane jest POJAWIĄ SIĘ ZUPEŁNIE NOWE FUNKCJE W GRZE . Ciekawe co to za nowe funkcje w grze,czy nowe stateczki będą miały z nimi powiązania ,czy to zupełnie dwie osobne bajki.
-
Przejmowanie planet
PostTak jak w życiu 90% wynalazków nie wchodzi w życie, choć ich wynalazcom wydają się genialne. Powyższy pomysł nie spełnia według nomenklatury Midama punktu 1 i 2 punkt trzeci jest moim zdaniem zachowany. Insynuacje kto coś rozumie ,a kto czegoś nie rozumie pominę milczeniem.
-
Przejmowanie planet
PostDas140 Może i ładnie to opisałeś ,ale ja kwestionuję nie Twój opis tylko sam zamysł. Czas nie ma tu znaczenia ,znam sporo górników którzy wysyłają flotę na tydzień teraz co następni urlopowicze . Ilu górników będzie chciało grać na takim unii ,sami flociarze będą się ścigać między urlopami.Jeden sojusz urośnie w siłę i przejmie całą unię-BEZSENS.
-
Przejmowanie planet
PostCytat od -hamer-: „najgłupszy pomysł w historii tego działu ” Zgadzam się w całej rozciągłości ,wzdłuż i wszerz. Genialny pomysł na jeszcze większe wyludnienie unii. Czyje planety będą przejmowane,aktywnie grających ekonomistów czy siedzących na urlopach flociarzy. Ten pomysł ma stymulować aktywność graczy czy więcej urlopowiczów .Wymagania ,czas budowy ,lotu może na nowych uniach to wielkie coś ,ale na starszych są śmiechu warte.Tacy ekonomiści jaką kontrę mają wysłać na top flociarza,na staryc…
-
Witam Świetne macie pomysły: -przejmowanie planet -kasowanie budynków -statek baza na wybranych współrzędnych zamiast lotki Gdyby którykolwiek z tych pomysłów się ziścił to połowa graczy grających eco kasuje konta,a ja byłbym w tym pierwszy. Flociarze będą się ganiać kto pierwszy załączy urlop. Z innej beczki po jakie licho wprowadzać nowy statek recykler zbierający deuter ,jak wystarczy dodać tą funkcję do już istniejących recyklerów. Co do okresu oczekiwania na zapowiedziane zmiany ,myślę że m…
-
Ładowność sond
PostPanie RENTEK czy ja gdziekolwiek podawałem jakieś sugerowane ilości osób ,które chcą lub nie chcą.W ostatnim poście napisałem ,że spora ilość graczy nie chce ,no bo o tym świadczą zarówno wpisy na forum ,prywatne dyskusje w grze czy wcześniejsze debaty chociażby przy zmianach parametrów unii.Napiszesz ,że spora ilość graczy chciałaby takich zmian i jestem wstanie się z Tobą zgodzić, ale które sporo jest wieksiejsze to już sprawa dyskusyjna. Napisałeś,że możesz mi zaświadczyć ,że spora ilość zwol…
-
Ładowność sond
PostNie będę odpowiadał na wszystkie punkty Buleono nie mam na to czasu, a poza tym po co.Ja odpiszę on odpisze i tak z rok może potrwać.Chłopie naprawdę nie rozumiesz ,że wprowadzenie ładowności sond zmienia całą rozgrywkę ,że jest spora ilość graczy ,którym taka zmiana się nie podoba.Chcesz grać na unii z ładownością sond to sobie graj ,nie wciskaj innym tego na siłę .Zagłosowałem na nową unii za ładownością sond graj sobie tam. Pozdrawiam ja:)
-
Ładowność sond
PostCytat od buleon: „Bo Ty możesz grać na uniwersum z ładownością sond nie wykorzystując sond, ja nie mogę wykorzystywać ładowności sond na uniwersum, w którym tej opcji nie ma. Graj tak jak chcesz, ale pozwól innym grać tak, jak chcą. ” Nie nie mogę grać na uniwersum z ładownością sond bo mi taka gra nie odpowiada,dla mnie to już nie zabawa tylko męczarnia,wyścig szczurów .Czegoś tu nie rozumiesz,chyba jaśniej już napisać nie mogę. Cytat od buleon: „Normalnie. Skoro na Aquariusie MT na moją farmę …
-
Ładowność sond
PostCytat od buleon: „No właśnie, ja Tobie nie bronię grać MT, nie bronię grać sondami, graj jak sobie chcesz i pozwól innym też grać jak chcą ” Przeczytaj mój punkt ze zrozumieniem,napisałem wyraźnie ,że nie chce grać na unii z ładownością sond -dlaczego TY nie pozwalasz innym grać tak jak chcą Cytat od buleon: „Jeśli będziesz grał z głową, będziesz zbierał tyle, co teraz, tylko będzie to trudniejsze. Bo teraz dowolna farma daje Ci tyle, ile magazyn pomieści, bo farmerów jest za mało, żeby nie dopu…
-
Ładowność sond
PostCytat od buleon: „Po pierwsze nikt Ci nie broni postawić sond i się pościgać.Po drugie, w odróżnieniu od np. złomu z obrony czy przyspieszenia floty, nie musisz zmieniać swoich własnych przyzwyczajeń. Po prostu Twoje MT czasem przywiozą mniej niż powinny, a czasem po zeskanowaniu okaże się, że nie ma sensu lecieć. Niemniej jednak, zarówno na Xanthus, jak i na Aquarius, nadal grają osoby farmiące MT. Po trzecie, jeśli wstanę o 5, to zanim przefarmię wszystko, będzie 23 (przy dobrych wiatrach), do…
-
Ładowność sond
PostCytat od zwierzak: „Dlatego niech każdy głosuje jak uważa, lecz jeżeli nie próbował ktoś farmienia sondami a mówi, że są złe to takie bez sensu gadanie. Polecam najpierw sprawdzić a później mówić. ” Uświadom sobie że niektórzy mają wyobraźnie i potrafią przewidzieć skutki jakiegoś działania. Cytat od buleon: „Dlatego, bo Tobie przeszkadza, że ktoś inny może i nie ma to bezpośredniego wpływu na Twoją grę, wyłącznie pośredni. ” Wprowadzenie ładowności sond nie będzie miało wpływu na grę górnika -f…
-
Ładowność sond
PostCytat od zwierzak: „Szkoda, że kłuci się kilka osób między sobą a nikt inny się nie wypowie. Powiem tak farmienie sondami nie przeszkadza niektorym wiec dlaczego ma byc nie wprowadzona ? Weżcie tez pod uwagę, że mając 2 kk sond wrazie jakiejś szybiej akcji transport trwa 3 minuty nie 40 ” a niektórym przeszkadza,dlaczego więc ma być wprowadzone
-
Ładowność sond
PostBuleon ile razy mam ci powtarzać te same argumenty ,o których zapominasz po paru postach. Przykład twoja wypowiedź:Zawsze jest tak, że piszą osoby, którym coś przeszkadza. Liczą się ankiety i to, czego naprawdę chcą gracze. i co mam Ci powtarzać parę postów wyżej w których pisałem ,że były ankiety i pomysł przepadł Upierasz się ,że jak ktoś chce to może sobie dalej farmić MT no jasne na Librze czy 68 też farmią dużymi transportowcami i ja ich popieram.Jakich Ty tu chcesz argumentów ,nie wystarcz…
-
Ładowność sond
PostNo i wypunktował Jeden Buleon ma rację reszta się myli Twoje punktowanie to bzdura na bzdurze,ja teraz wypunktuje Ciebie Ty mnie i tak w kółko ,a i tak nic nie zrozumiesz.Nie zrozumiesz jednego prostego faktu ,Tobie może i pasuje takie granie ,ale większości graczy nie.Twarde dane na to wskazują.
-
Ładowność sond
PostWitam Buleon policz sobie ile osób w tym wątku obstaje za Twoją racją ,a ile przeciw.Wejdź w inne tematy na ten temat i zobaczysz ,że wszędzie jest podobnie. Przestań wypisywać bzdury ,że przy ładowności sond jest jakiś sens farmić MT.Wyobraź sobie ,że ta gra jest dla większej ilości graczy a nie dla garstki wybrańców,jak Ty wyfarmisz miliardy towaru logicznym jest ,że dla reszty zostanie nic.Sam pisałeś ,że grasz na unii z ładownością sond i że na początku sporo osób farmiło ale się wykruszyli …
-
Ładowność sond
PostCytat od buleon: „Cytat od Truck driver: „ ” Cytat od Mirmir: „Buleon- po w prowadzeniu ładowności sond mogę sobie małymi transportowcami farmić he he -dobry żart. Pozdrawiam ja:) ” A myślisz, że ilu ludzi na dłuższą metę wytrzyma aktywny farming sondami? Niewielu, u nas było kilkanaście osób, które farmiły bardzo ostro. Zostało kilka, bo to jest po prostu niesamowicie męczące. ” I sam sobie odpowiedziałeś,dlaczego wprowadzenie ładowności sond to głupi pomysł. Gratuluję ja:)