Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-94 z 94.
-
Cytat od terry: „Cytat od Czarnobrody: „Cytat od DarthMario.: „BAN! PUSH JAK NIC! KONTO POWIĄZANE! JAK TAK MOŻNA?! WSTAWIŁEŚ TAKIE COŚ?! NIEMOŻLIWE?! JAK?! To teraz ładnie roześlij po monnach i graj częściej żebył miał co robić ” Przecież Ty poza suchym pier**leniem nic nie mu nie zrobisz - a jak już polecisz to dostaniesz w dupę i na tym się skończy a nie czekaj... w kilka sekund odbudujesz niszczarki czy tam pancki ;D ” Edward pokaz no mi co Ty zrobiłes poza siedzeniem na urlopie??Graty Yoss, …
-
Cytat od DarthMario.: „BAN! PUSH JAK NIC! KONTO POWIĄZANE! JAK TAK MOŻNA?! WSTAWIŁEŚ TAKIE COŚ?! NIEMOŻLIWE?! JAK?! To teraz ładnie roześlij po monnach i graj częściej żebył miał co robić :D ” Przecież Ty poza suchym pier**leniem nic nie mu nie zrobisz - a jak już polecisz to dostaniesz w dupę i na tym się skończy a nie czekaj... w kilka sekund odbudujesz niszczarki czy tam pancki ;D
-
Cytat od Futur: „Gratuluję czujności, wyszedł spory procent. Jednak nie byłeś do końca pewien bo szły dofarmy Flotę zawróciłem co do sekundy z wabiem, mało brakło a trafiłaby w owe dofarmy i narobiłaby więcej strat Pozdrawiam i będę grał dalej eko. ” Dofarmy szły bo miałem nadzieję, że te DTki wypchane surką po brzegi a tu zonk
-
Pozdro dla Krisa, który to wypatrzył Na fali z pz wracały Dtki, sondy i 12 gsów, tu miał być obrazek ale niestety nie mam takiego skilla żeby go dodać Na szczęście mam na tyle skilla żeby wpaść na to że obrońca świntuszek chce kogoś wpuścić w maliny i zrobić atakierowi z dupy jesień średniowiecza Niestety dla obrońcy wpadłem na to i nie dałem się zrobić jak Maryś u mnie Dnia 22-06-2017 15:36:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Edward Teach [NPF] ___________________________________…
-
Tankowanie pierwej sort Graty
-
Dzień spadających księżyców Pozdro dla konfy i jadymy durś Dnia 12-06-2017 18:21:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Edward Teach [NPF] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Duży transporter 50.000 Lekki myśliwiec 400.000 Krążownik 55.000 Okręt wojenny 25.000 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Happy Milf [-KGH-] ________________________________________________ Mały transporter 700 Duży transporter 75.185 Recykler 163 G…
-
thumbsup.png thumbsup.png 1 liga ciao ciao Dnia 09-06-2017 15:40:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Edward Teach [NPF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 721.000 Pancernik 40.000 Mały transporter 300.000 _________________________________________ Obrońca TupacShakur [SG-UF] ________________________________________________ Duży transporter 52.000 Recykler 100 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 47.998 Lekkie działo laserowe 24.144 Ciężkie działo laserow…
-
Cytat od NaZz: „ojojoj ale się narobiło starcie jak każde inne , lenistwo Marysia tu góruje, ale nie rozumiem po co tyle krzyku o nic? według mnie 7 do 10 dni i Edzio posprzątany bedzie do czysta o ile smerfa nie da fs na kolonizuj czy pz na speed x 5? kto takie fsy robi? chyba tylko skończony dureń na speed x4 paliwo nawet na stacje puszczam a na speed x5 nie poszedłem spokojnie spać dopóki fs nie był zawrócony reasumując : farmy pozostaną farmami ps. Maryś o ile jeszcze nie odbudowałes to sz/o…
-
Cytat od DarthMario.: „Bo nie ma sensu grać, skoro są sami ekowcy, to mi też się odechcialo. Już się nie czepiam pozdro. Jedyny odważny to evek, ale kiedy on grał sporo bez U ,to ja nie mogłem. Btw grałem bez urlopu wiele razy, po kilka dni nawet jak nie byłem w zs. I nie masz multi, żeby sobie zapyxhac układy. Na tym zakończę, pozdrawiam ” No jak widać nie mam i do tego robię lamerskie fsy sam miód dla agresora...
-
Cytat od DarthMario.: „Jedna z najcięższych jakie miałem. Ale po kolei... nie wiem jakie rakietowanie... może coś Ci się przyśniło. Co do mojej wtopki, no zdarza się najlepszym. poskapilem na dexie i oto efekt. Już powoli zmęczony tym wszystkim byłem, nauczkę dostałem. tylko popraw bilans, bo to tak nie wygląda w rzeczywistości... Co do produkcji wyszło 400kk więc nie wiem p co spina... plus farming z evka. Generalnie niszczarki odbudowane już. Mam nadzieję, że się spotkamy jeszcze w gali i na p…
-
Ciężka to była noc dla Marysia Całą noc rakietował i rakietował, potem słał te swoje pancerne gąski - zdjął mi moony, <przemilczę zezłomowanie nocnej produkcji bo ostanio ktoś tu z ZSów miał o to problemy do pawelosa> i na fali zobaczył popołudniową produkcję stoczni... i się zaczęło to że ja jestem lamer to wiadomo nie od dziś ale Maryś może mi tu przybić piątkę Dnia 31-05-2017 05:45:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] _____________________________________________…