[OBRONA] Marys [ZLY SEN] vs. Edward Teach [NPF] ~ 88808.15%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• [OBRONA] Marys [ZLY SEN] vs. Edward Teach [NPF] ~ 88808.15%

Ciężka to była noc dla Marysia ;)

Całą noc rakietował i rakietował, potem słał te swoje pancerne gąski - zdjął mi moony, <przemilczę zezłomowanie nocnej produkcji bo ostanio ktoś tu z ZSów miał o to problemy do pawelosa> i na fali zobaczył popołudniową produkcję stoczni... i się zaczęło ;)

to że ja jestem lamer to wiadomo nie od dziś ale Maryś może mi tu przybić piątkę ;)

Dnia 31-05-2017 05:45:34 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Marys [ZLY SEN]

Niszczyciel 100.001
    Sonda szpiegowska 1

Obrońca Edward Teach [NPF]

Mały transporter 286.251
    Duży transporter 50.000
    Lekki myśliwiec 614.279
    Krążownik 1.299
    Okręt wojenny 100.486
    Statek kolonizacyjny 3
    Recykler 100.000
    Sonda szpiegowska 631
    Niszczyciel 500
    Gwiazda Śmierci 127
    Pancernik 91.000
    Wyrzutnia rakiet 114.605
    Lekkie działo laserowe 7.500
    Ciężkie działo laserowe 3.960
    Działo Gaussa 690
    Działo jonowe 755
    Wyrzutnia plazmy 501
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Marys [ZLY SEN]

Zniszczony!

Mały transporter 228.751 ( -57.500 )
    Duży transporter 39.957 ( -10.043 )
    Lekki myśliwiec 490.210 ( -124.069 )
    Krążownik 1.105 ( -194 )
    Okręt wojenny 93.179 ( -7.307 )
    Statek kolonizacyjny 3 ( -0 )
    Recykler 79.880 ( -20.120 )
    Sonda szpiegowska 504 ( -127 )
    Niszczyciel 500 ( -0 )
    Gwiazda Śmierci 127 ( -0 )
    Pancernik 89.939 ( -1.061 )
    Wyrzutnia rakiet 91.560 ( -23.045 )
    Lekkie działo laserowe 6.048 ( -1.452 )
    Ciężkie działo laserowe 3.199 ( -761 )
    Działo Gaussa 605 ( -85 )
    Działo jonowe 616 ( -139 )
    Wyrzutnia plazmy 496 ( -5 )
    Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )
    Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 12.500.126.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.803.299.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 4.979.275.000 metalu i 3.901.539.600 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):
    798.800.000 Metalu i 798.800.000 Kryształu
    798.800.000 Metalu i 798.800.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):
    1.597.600.000 Metalu i 1.597.600.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -6.000.060.000
    Kryształ: -5.000.051.000
    Deuter: -1.500.015.000
    agresor stracił łącznie 12.500.126.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 429.348.000
    Kryształ: 1.019.416.000
    Deuter: -56.863.000
    obrońca zyskał łącznie 1.391.901.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

ale jak mówiłem jestem lamer itd i Maryś część strat odrobił ;)

Dnia 31-05-2017 05:51:58 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Marys [ZLY SEN]

Krążownik 1.000.000
    Pancernik 1.000.463

Lekki myśliwiec 78
    Recykler 19.880
    Wyrzutnia rakiet 107.922
    Lekkie działo laserowe 7.093
    Ciężkie działo laserowe 3.755
    Działo Gaussa 669
    Działo jonowe 699
    Wyrzutnia plazmy 499
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Marys [ZLY SEN]

Krążownik 999.644 ( -356 )
    Pancernik 1.000.369 ( -94 )

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    774.995.975 Metalu, 774.995.975 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 18.314.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 713.557.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 146.281.800 metalu i 87.927.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.549.991.950 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 911.337.775
    Kryształ: 856.670.975
    Deuter: -2.122.000
    agresor zyskał łącznie 1.765.886.750 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.262.831.475
    Kryształ: -944.649.475
    Deuter: -56.068.000
    obrońca stracił łącznie 2.263.548.950 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

tak czy inaczej gul mu skoczył pewno niemiłosiernie :D
    ale spoko - odbudujesz :P :P :P
    ...Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,

Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...
  • Jedna z najcięższych jakie miałem. :D
    Ale po kolei... nie wiem jakie rakietowanie... może coś Ci się przyśniło.
    Co do mojej wtopki, no zdarza się najlepszym. :) poskapilem na dexie i oto efekt. Już powoli zmęczony tym wszystkim byłem, nauczkę dostałem. :D tylko popraw bilans, bo to tak nie wygląda w rzeczywistości...
    Co do produkcji wyszło 400kk więc nie wiem p co spina... plus farming z evka.
    Generalnie niszczarki odbudowane już.
    Mam nadzieję, że się spotkamy jeszcze w gali i na pz. :) tym bardziej, że wiem jakie lamerskie fsy robisz.

Peace!
    PS Śmiejcie się dziś ze mnie i apeluje grajcie bez U wtedy ja się posmieje z Was. :D
    Elo!

Gul mi skoczył? To tylko 100k nn... podniete masz jakbyś mi całą flotę zezlomował....
  • DarthMario. napisał(a):

Jedna z najcięższych jakie miałem. :D
    Ale po kolei... nie wiem jakie rakietowanie... może coś Ci się przyśniło.
    Co do mojej wtopki, no zdarza się najlepszym. :) poskapilem na dexie i oto efekt. Już powoli zmęczony tym wszystkim byłem, nauczkę dostałem. :D tylko popraw bilans, bo to tak nie wygląda w rzeczywistości...
    Co do produkcji wyszło 400kk więc nie wiem p co spina... plus farming z evka.
    Generalnie niszczarki odbudowane już.
    Mam nadzieję, że się spotkamy jeszcze w gali i na pz. :) tym bardziej, że wiem jakie lamerskie fsy robisz.

Peace!
    PS Śmiejcie się dziś ze mnie i apeluje grajcie bez U wtedy ja się posmieje z Was. :D
    Elo!

Gul mi skoczył? To tylko 100k nn... podniete masz jakbyś mi całą flotę zezlomował....

co do rakiet to ok - zaspany byłem a tam mam obronę - miałem 100 wiadomości i nie czytałem, może i nie było

co do produkcji - spiny nie ma ;) ludzka rzecz - majster ostatnio płakał że mu Pawelos wpadł - mnie to nie boli tak jak jego ;)
    jeśli zawrócona stacja moon moon jest lamerskim fsem to zdradź mi mistrzu lepszą metodę ;) chętnie się nauczę :)

to tylko cyferki ;) trafisz to trafisz, nie zapłacze się z tego powodu.

a raport tak skonwertowany to zebrałem 2 razy po 80k rec - trafiłeś mi tę część przez nerwy i brak produkcji dexu ;)

pozdro ;)
    ...Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,

Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...

Ten tekst już jest tak nudny Marys, że szok. Może po prostu ktoś woli mieć wolne od ogame? Sam pisałeś na pw Edkowi że grasz raz na dwa tygodnie, więc co Ty wgl opowiadasz?
    Nie każdemu chce się użerać z Wami co noc - to dwa. Bo gdyby sytuacja na uni się odwróciła, to byś tak nie napisał. Każdemu zdarzy się wtopić. No i co? Przynajmniej coś się dzieje. Złom masz.

Graty jeszcze raz i mniej spinki bo to zupełnie nie jest tu potrzebne :P

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:
  • Bo nie ma sensu grać, skoro są sami ekowcy, to mi też się odechcialo. Już się nie czepiam pozdro. :D
    Jedyny odważny to evek, ale kiedy on grał sporo bez U ,to ja nie mogłem.

Btw grałem bez urlopu wiele razy, po kilka dni nawet jak nie byłem w zs. :)
    I nie masz multi, żeby sobie zapyxhac układy. :)
    Na tym zakończę, pozdrawiam
  • Co Ty gadasz na jakim dexie. Ta flota tam stała masę czasu.Nie zeskanowałeś po prostu. A może to nie Ty atakowałeś? Może Terry napisze kto atakował bo piszesz takie rzeczy, że nie mogę uwierzyć że to Ty leciałeś. A z tym urlopem to oblukaj ile Ty grałeś bez U a ile Edek albo Evka. I przeproś potem. Jakie lamerskie fsy gościu. Spaliłes 4 moony w dwóch układach fsujących i nawet nie powąchałaeś głównej floty i jeszcze się rozwaliłeś lecac na fs duterowy. Nice job :)

Tutaj masz swoje czasy urlopów:
    prntscr.com/fe3jga

Tutaj masz Edka:
    prntscr.com/fe3jvn

A tutaj Evki:
    prntscr.com/fe3kgk

Życze SzO. Chociaż z tego co pisałeś, to juz qurdemole nie trzeba.

Bo nie ma sensu grać, skoro są sami ekowcy, to mi też się odechcialo. Już się nie czepiam pozdro. :D
    Jedyny odważny to evek, ale kiedy on grał sporo bez U ,to ja nie mogłem.

Btw grałem bez urlopu wiele razy, po kilka dni nawet jak nie byłem w zs. :)
    I nie masz multi, żeby sobie zapyxhac układy. :)
    Na tym zakończę, pozdrawiam

No jak widać nie mam i do tego robię lamerskie fsy :) sam miód dla agresora...

• A ile kosztuje ich fs, a ile mój, chyba nie ma czego porównywać. :)
    Po drugie napisałem, że jedynie evek odważny, miałbym więcej xzasu na gre jak wcześniej, to bym cZęściej grał proste. :) za co mam przeprosić?

Wstawiles screena i co? Ja od 2 miesięcy prawie nie gram, a on grał często. Wnioski proste. Widzisz i nie grzmisz. Proponuję zakończyć dyskusję i cieszyć się pokaznym %. Elo :D
  • Twój kosztuje pewnie koło 100kk. Mój kosztuje 55kk. Evki mniej a Edka jeszcze mniej. Nie przepraszaj co mi tam w sumie. Piszesz, że Ty nie miałeś czasu i że masz drogi fs i że oni grają urlopem. A prawda jest taka, ze każdy z dużą flota gra urlopem. Akurat Ev najmniej a Edward wcale. Powtarzacie się o tych ufsach jak Michnik. Dobra już adrenalina była i to w ogame najważniejsze, więc gratulacje obu stronom.
  • Wstałem :D Przeczytałem :D
    Ciężko mi się odnieść do tego wszystkiego, 5kkk w plecy to pikuś w porównaniu to co zarobił wcześniej, zresztą chyba Edward tez nie za dobrze na tym wyszedł jakiś lekki minus ewentualnie zero po odbudowie w doku.
    Yoss wydaje mi się ze Maryś mówi o fsach na które leciał, czyli kolonizuj... i to są te lamerskie fsy!
    Wstawiasz screeny z ostatniego miesiąca, myślę ze mowa jest o okresie grania bez U jak mieliśmy ZS na plecach legiona mysta luckiego, teraz tu się nic nie dzieje można spokojnie grac bez urlopu tym bardziej ze niektórzy maja po 2-3 konta i zawalone nimi układy do fsowania!
    Maryś odbudował 200k ow a przed wszystkim 1kk panckow po mojej wtopie na peelku wiec takie 100k nn raczej problemu nie będzie stanowiło wiec życzę odbudowy a obrońcy gratulacje za podstawkę.
  • No to powiem wam jedno czarnobrody: you made my day :) gratulacje :) Na kazdego znajdzie sie sposob :)
    Pamiętaj.
    Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
    Za nim stoi stado.
    Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
    do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
    A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
    I rozszarpie Cię na strzępy.

Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
    Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
    Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra)
  • Czarnobrody napisał(a):

DarthMario. napisał(a):

- majster ostatnio płakał że mu Pawelos wpadł - mnie to nie boli tak jak jego ;)

O lol, ja płakałem? w Którym miejscu? Spójrz jaką on musiał flotkę wysłać zeby w ogóle się przebić przez tak marny bunkier. Dla mnie to on jest żałosny a ten wlot był z nudów i chęci zaistnienia w dziale rzutem na taśmę. Bo jakbyś odliczył statki cywilne to by nawet połowy tych %% nie miał.
    W wyniki mutacji genetycznych, do których doszło w pewnych serwerowniach naukowcy sklasyfikowali i zarejestrowali nową pokraczną hodowlę klakierów.

:bicz1:
  • Temat czyszczę. Jeśli macie dowody na czyjeś multi to proszę się udać na support, a nie zaśmiecać forum niepotrzebnymi kłótniami.

OGame.pl
    Z Życia Uniwersów
    Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
  • No właśnie mnie słuchy doszły, że się tutaj ostro porozbijałeś :D
    Eh, lameriada jak zawsze Mario, chyba tag ZSów Ci nie słuzy hehe :P

Poważnie to nie przejmuj się mordo, bo każdy Twoje możliwości zna, a taka strata to dla Ciebie pikuś ]:-D
    Rusz dupsko i teraz odrabiaj, czekam na linki !
    Pozdro z Quaror lamo 8-)

Xalynth [N-A] OFF 99 ST
    Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
    Izar [N-A] OFF 30 ST
    Quaror [N-A]
    OFF 68 ST
    Dorado [TOR]
    ON 48 ST
  • ojojoj ale się narobiło :)
    starcie jak każde inne , lenistwo Marysia tu góruje, ale nie rozumiem po co tyle krzyku o nic?
    według mnie 7 do 10 dni i Edzio posprzątany bedzie do czysta o ile smerfa nie da
    fs na kolonizuj czy pz na speed x 5? kto takie fsy robi? chyba tylko skończony dureń
    na speed x4 paliwo nawet na stacje puszczam a na speed x5 nie poszedłem spokojnie spać dopóki fs nie był zawrócony
    reasumując : farmy pozostaną farmami
    ps. Maryś o ile jeszcze nie odbudowałes to sz/o, jak odbudowałes to 7-10 dni ci daje na rewanz :)
    "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
    that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
    pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
    inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
    nothing. Only I will remain.
    "

"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie"
  • NaZz napisał(a):

ojojoj ale się narobiło :)
    starcie jak każde inne , lenistwo Marysia tu góruje, ale nie rozumiem po co tyle krzyku o nic?
    według mnie 7 do 10 dni i Edzio posprzątany bedzie do czysta o ile smerfa nie da
    fs na kolonizuj czy pz na speed x 5? kto takie fsy robi? chyba tylko skończony dureń
    na speed x4 paliwo nawet na stacje puszczam a na speed x5 nie poszedłem spokojnie spać dopóki fs nie był zawrócony
    reasumując : farmy pozostaną farmami
    ps. Maryś o ile jeszcze nie odbudowałes to sz/o, jak odbudowałes to 7-10 dni ci daje na rewanz :)
    Szanowny kolego Nazz
    muszę odpowiedzieć gdyż widzę, że dalej nic nie rozumiecie :)

pełna zgoda - takie fsy robi tylko dureń - i na takiego fsa poleciała jedynie produkcja popołudniowo wieczorna ( parę Lmów plu mtki, żeby mi nikt nie poleciał po kolonii - reszta poleciała pięknie ładnie na zawrócone stacjonuj tak sprytnie zawrócone żeby wracało kilkanaście sekund wcześniej - w rqazie za dużej floty żeby dać drapaka - bo liczyłem, że kto inny może tego moona rwać. Rwał nie ten co trzeba vide Maryś i postanowiłem, że dla własnej satysfakcji mu ciut utrę nosa ;)

Maryś podszedł spoko i bez spiny więc spoko ;) to tylko cyferki ludkowie ;) dziś też mi udupił tego moona ale pewnie liczył na kolonizuj i się nie doliczył ;)

pozdro mordy i z fartem :D