Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 94.
-
Cytat od Uudelleen: „Czy jest ktoś kto robi zadania ze sztabem i udało mu się ukończyć wszystkie zadania? ” Tak, ja ukończyłem wszystkie w ciągu ok 5 minut. Dostałem łącznie 1200 trytków Cytat od Aurora Borealis: „Ja również zlałem temat jak zobaczyłem na testowym, że mam postawić silos na rozwijanych już planetach. Useless Scheiße. IQ pierdyliard. ” Popatrz czy masz postawić czy tylko zacząć. Ja kliknąłem magazyn kryształu po czym go cofnąłem i zadanie zostało zaliczone. Podobnie było z zadanie…
-
Uni 17
Posta ja tam też grałem ; ) Lord Fisher z sojuszu zdaje się WIKINGOW lub VALHALLA Lamer to był gość, który psuł mi nerwy od samego początku ; ) POZDRO!
-
Cytat od cokolwiek: „@Czarnobrody Ale to nie ty decydujesz o pozycji - tylko skrypt. Patrz na to inaczej - ktoś poustawiał wszystkie planety pod kryształ - pozycja 1, max kopalnia kr. A po fuzji przenosi mu wszystkie planety na pozycje 4+ (a najlepiej - 4-5, gdzie nie masz żadego bunusa, nawet do metalu). I nagle traci te 20-30% eko względem stanu przed fuzją ale pewnie będą relokacje więc mając odpowiednie temperatury z planet na 15 pozycji można się relokować na pozycję 1 (nie pamiętam tylko c…
-
a mnie ciekawi tylko jedno, być może to było ale nie doczytałem. Czy jeśli mam planety na 15 pozycji, zmienię uni i czy te planety nadal będą na 15? (koordy to już nie są tak istotne). Żeby się nie okazało, że wywaliłem trochę anty na to żeby być na 15 pozycji a oni mnie wrzucą na 8 bo mieli wolne...
-
uni Quantum 15 planet 45/37/41 wszystkie na 15 pozycji wg infocompte Produkcja 607.154 (379.475 / 92.528 / 135.151) Punkty na dzień klasa odkrywca. Jak widać z samego eko mam 600kk a dziś mając tylko 4 czy 5 godzin wolnego czasu na farmienie zwiozłem około 1,5kkk sury - na expy było szkoda czasu bo mi tylko sloty zapychały. Jak widać z samych idlaków można wyciągnąć ponad bańkę jak ktoś ma cały dzień czasu aby farmić.
-
Cytat od cokolwiek: „Wyslij pioniera na moona i zawróć albo wyprodukuj nowego - tak, aby się odświeżyła liczba ... najlepiej wyslij i po sekundzie zawrotka. Albo poczekaj - 30 min i bedzie . W każdym razie pytanie - jakim cudem zrobiłeś tele na planete PS. Jak klikniesz na obrazek i wyslesz na moona - to polecą wszystkie - 5001. Patrz na paliwo ” Telep zrobiłem na moona : ) wysłałem na planetę, wywaliło mnie standardowo z gry wchodzę na planetę a tu już zonk bo nic nie ma ; ) ale tak jak mówisz,…
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od Czarnobrody: „a mnie dziś po teleporcie wyparowało 5k pionków.... punktów mi nie odjęło ale statków od godziny nie ma... ” Sprawdz ile masz pionierów na moonie (musisz mieć minimum 1 pionier, klikasz na obrazek pioniera i patrzysz ile ci pokaże - tzn jaką liczbę wstawi ci w pole tekstowe). Jak wstawi 5001 - to problem standardowy - czyli kiedyś się pojawi. Możesz także przesłać jakąś flotę na tego moona (zrób 1 pionier na planecie - i wyślij na moona). Jak nie pokaż…
-
Cytat od GramBoLubie: „a kto powiedział , że będziemy mogli przenosic konta na inne uni ? Może jestem głupi , może niewyspany , może pijany , albo wszystko po trochu... U mnie tekst zrozumiały nieco innaczej... będziesz chciał oddać konto- najpierw kup przedmiot za anty...wydasz anty , masz dostęp do przekazania/oddania. W tym momencie na sprzedaży konta zarabia też GF... w końcu ” No ale przecież konto można oddać bez problemu na podstawie klucza przekazania. Chyba, że źle zrozumiałem Twój post…