Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 185.
-
Konfiguracja
PostLepsze było by UF :p
-
Cytat od wivv: „... jakbym chciał przewozić 1 miliard surowców czyli 40k dt, no to taką flotę mimo wszystko trzeba pilnować mimo że jest się tylko górnikiem. ... ” Można, ale po co? Jak zbieram na astro to surowce chowam w kopalniach, ale raz na kilka dni anuluje i ponownie klikam. Nie ma bezpieczniejszego sposobu na schowanie dużych ilości surki Pojemność takiej skrytki to u mnie 4kkk, gdzie flotka lata z 1kkk
-
Cytat od Robert21: „Puck - mylisz się co do jednej sprawy surowce można przesyłać z silnego konta ekowego na flotowe i wtedy jest ok - myślę, że ci co śledzą uważnie przyrosty na swoim unii widzą pewne rzeczy... ” Przeczytaj jeszcze raz - "ograniczeniem są zasady gry (min. push)" i zobacz co oznacza push Silny do słabego to nie push
-
System logowania
Puck - - Błędy w grze
PostZrób sobie notatkę z @mail, i wchodź tam, zrób "kopiuj" i wklej do logowania :p zawsze to trochę mniej klikania
-
Cytat od Starrk: „Proponuję uni hardkorowe x2 flot x5 eko 70% pz 0,5 spalania 1 galaktyka 999 us Bez zakrzywienia +30 pól 999 us jest w stanie pomieścić 14985 planet, a patrząc na naszą frekwencję, to i tak to uniwersum się nie przeludni ” SzCxlxr.jpg Widziałeś jak jest tłoczno na niektórych uni? :p 2 tygodnie od startu :p
-
Cytat od Mind_war: „Cytat od Aramil: „Norwedzy, nadchodzę! ” Cytat od chemikos: „do kasacji ” Nie chcę was martwić, ale na poprzednim uni ogame.no gra mniej niż 70 osób ” Aktywnych graczy jest 15-20 :p Tacy co mieli chociaż 1 punkt przyrostu w ostatnich 7 dniach. Na innych serwach jest jeszcze gorzej... mniej jak 10 graczy i dostają nowy serwer
-
Cytat od Quanx: „Cytat od Mysia: „Spokojnie, jeszcze miesiąc lub dwa i my dostaniemy takie fajne uni jak ogame.co.uk. A za rok to już pewnie x10 eko będzie ” lepiej flota x 16, co by nie bylo czasu na reakcje, 0 skilla tylko slanie floty w ciemno. co to za funn flota x 6? atak w us 4-5 min, niszczenie moona 30 min, jak spac idziesz to Urlop zapinac trzeba 0 skilla taka gra wymaga tylko ladowania anty. ” Przy flo x16 atak w us mniej jak 2 minuty Kulka 20 min Najgorsze były by fsy, nie można robić…