Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-76 z 76.

• Cytat od ciap: „Stały przelicznik działa na wszystkich graczy i nie rozwiązuje problemu. Rozwiązanie jest już obgadywane w gronie teamu. Chwila cierpliwości. ” otoz nie . staly przelicznik handlowy rozwiazuje problem w 100% . mysle ze bylo to juz tlumaczone tutaj wielokrotnie .

• Panie @Art sprawa jest prosta po pierwsze: prosze przedewszystkim wprowadzic zasade ktora obowiazuje w innych krajach czyli: 1.Zakaz sprzedaży surowców pochodzących z floty/obrony zezłomowanej u handlarza.(to jest kluczowe i to jest najwazniejsze i najbardziej potrzebne na chwile obecna) do dzis nie rozumiem dlaczego osoby wykorzystujacy ten proceder nie sa i nie byly banowane za pusz ekstrymalny. czym sie rozni zwykly pusz od takiego ze gosc sobie sam zezlomuje ta flote i wymieni ja po minimalu…

• no tyle ze to nie zalezy od zacnego super moderatora Dziuby .(czy zmiany zostana wprowadzone , czy dalej beda smiac sie nam w twarz) moje pytanie do teamu jest takie - dlaczego rozumiecie inaczej regulamin i zasady gry niz inne kraje?

• Cytat od ciap: „Pytałam innego kraju czy mogę sobie przetopić flotę, kupić deuter poi 3:2:1 i sprzedać osobie wyżej po 2:1:1 czy będzie push. Dostałam odpowiedź że nie będzie. ” w korei polnocnej nie ma ogame przeciez... a jakby bylo to nawet tam by nie bylo dozwolone kupowanie kont topienie ich i rosniecie po 500 baniek w ciagu 3 ech miechow - rozumiem ze dalej nie widzicie problemu . szkoda tylko ze na zagranicznych ogame wg Waszego operatora zreszta jest to banowane. pozatym fajnie ze masz ta…

• jesli ten zapis jest It is forbidden to manipulate legal trade rates by giving unfair advantage to a higher ranked player (example and not limited to this: buying expensive and selling cheaper the same resource to the same player, selling scraped fleet or defense at low trade rates). prawdziwy w innych krajach to dlaczego nasi operatorzy nie stosuja tego? what wrong with them?

• eh jeszcze 2 strony mam do przeczytania ale w skrocie zostaly podane 2 proste sposoby ukrucenia tych zasad jedno przez Whisky oraz mnie drugie przez shade. dokladnie to "no i Shade napisałnie można sprzedać surowców pochodzących ze złomowania scrapperem" - proste i rownie dobre co staly przelicznik - tylko ze w tym przypadku eliminujemy tylko pusze ekstrymalne , w naszym - wszystko - multikonta paliwowe i handelek deuterkiem:) sposoby elimnuja calkowicie proceder kasowania flot i skupowania ich …

• przepraszam ale dluzej juz nie moge - musze ochlonac a Ty prosze pomysl co piszesz a najlepiej zapytaj kogos kto wie a jak nie znasz kogos takiego to idz do kogos kto slyszal ze ktos widzial jak ktos mowil ze wie . to nie jest sensacyjnie trudne i licze ze w koncu to zrozumiesz wroce tu zagodzine i licze ze juz bedzie guci:) nie ciap - nie chcailem CIe obrazic .

• sory czego nie rozumiesz? bo sie pogubilem mogla bys jasniej? moze jeszcze raz w obcnej sytuacji gosc topi flote zamienia ja na deuter handluje z graczem wyzej po 2;1;1 on dostaje dex konto nizej dostaje jakies ochlapy np krysztalu o 1;1 powiedzmy i znowu zamienia na deuter i znowu handluje . 2. konto wyzej nie potrzebuije innych surowcow niz deuter bo zamienia go sobie "handlarzem: po 3;2;1 potrzebuje kris zamieni na kris potrzebuje metal zamieni na metal. 3. czy udalo CI sie wreszcie zrozumiec…

• nie mi oceniac czy skonczylas podstawowy kurs matematyki czy tez nie . widac to przeciez golym okiem. w moich czasach nie bylo czegos takiego jak pozyczka surowcow na ogame to raz . 2. nie wiem czy sie dobrze rozumiemy wiec CI rozrysuje 1. ktos przetapia 100k pc tak ? koszt pc to 30 40 15 otrzymuje z tego 75 % metal i krysztal zamienia na deuter po czym handluje do konta wyzej po minimalu konto nizej dostaje metal czy tam krysztal ktory znowu zamienia na deuter i proceder sie powtarza - oczywisc…

• jak ktos przetapia flote nie kupuje tego deuteru tylko przetopiona flote zamienia na deuter po czym handluje:) o czym jako operator gry dobrze wiesz dlaczego piszesz ze jest inaczej? odnosnie minusow : jaka wzajemna pomoc zaabije? pomoc jest wtedy gdy ktos kogos napada a Ty mu pomagasz a nie "pozyczasz": mu surowce - bo w ogame nie ma pozyczki surowcow o czym doskonale wiesz. - zmienia oplacalonsc eko - co to wogole znaczy? chyba ja nawet podwyzsza bo gracze ktorzy sprzedawali po 2;1;1 lub 2.5;1…

• czy ja Cie obrazam przykro mi ze tak to odbierasz po prostu niewiem jak sie mam odniesc do tego co piszesz . Twoje zdania wmojej opini sa nielogiczne propozycje takie ze no krotko mowiac nie zgadzam sie z nimi przyklad to tak jak dziecko jest nad przepascia i chce isc zobaczyc co jest po drugiej stronie . no powiedz mi co dobrego Twoja prpozycja przyniesie co ona zmieni i co ona wniesie mozesz w pktach . i nie nie musisz minusow podawac bo sa widoczne golym okiem. i korzystajac z okazji dlaczego…

• czyli wg Ciebie i Twojej propozycji nie mozna sprzedac dexu taniej niz sie kupilo a co z tym ze ktos ma flote waartosci 500kkk zamieni ja na deuter - on nie kupil tego dexu moze go sprzedac po minimalu 2. ktos ma 32423 kont z ktorymi handuje - oni r owniez nie kupuja tego deuteru taniej bo po prostu go wytwarzaja reasumujac widze same minusy twojej prpozycji a zadnego plusa. moze raczysz mnie oswiecic? a juz wiem konto A kupuje od 10 kont deu po minimalu po czym sprzedaje sory ? taniej niz kupil…

• dokladnie piszesz ze jest dozwolone - a to jest sprzeczne z regulaminem - ktory sami nam przedstawiliscie KONTO WYZEJ NIE MOZE OTRZYMYWAC KORZYSCI WZGLEDEM KONTA NIZEJ .- to jest w mojej opini definicja puszu - zreszta pewnie nie tylko w mojej. a to co sie tu odpier"bywa" wlasnie lamie ta zasade . po 2. jaka Ty niby propozycje zaproponowalas ? zeby zmienic ten proceder?hmm? po 3. dlaczego lamiecie wlasny regulamin pozwalajac na takie przekrety zeby dzieki kontom nizej , konta wyzej zyskiwaly? py…

• [ciach] cieszy mnie rowniez ze decyzja o zmianie tego badz zachowaniu tego czy przelicznik bedzie staly czy tez nie - nie zalezy od CIebie i postaramy sie zeby to zostalo zmienione bo moze Ciebie nie obchodzi czy gracze graja uczciwie, lecz nas juz tak. edit: i rowniez poprosze CIe tak jak i whisky o wykazanie tego ile zarobil majs ile silent ile byli na urlopie oraz ile zniszczyli i ile zyskali ile urosli:) oraz w jakim odstepie czasu mozna by zaczac od 3 miesiecy przed fuzja z gory dziekuje - …

• no i ta strone powinienes polecic przedewszystkim swoim znajomym z teamu . bo sadze ze slabo z jej znajomoscia .a to przydatna stronka . wystarczy spojrzec w zakladke military lost / miliatrry destroyed . ml /md i beda wszystko wiedziec . kto topi konto a potem w inna zakladke do kogo to idzie 30 sekund pracy , ale mimo wielokrotnych ticketow proceder dalej kwitnie dlatego nie dziw sie ze gracze uwazaja ze team albo z nimi wspoldziala albo nieogarnia. bo zadna z tych rzeczy nie jest zgodna z zas…

• no ale co chcesz wiecej napisac - skoro problem jest oczywisty - widocznie jednak nie dla wszystkich? mamy opisac problem? jak to gracz X z graczem Y lamia regulamin z tego co sie orientuje to pomysly i propozycje -taki dzial tam? tak? no wiec nasza propozycja jest staly przelicznik handlowy tyle. co mam Ci wiecej opisac w tym ze chcemy / prpopnujemy staly przelicznik handlowy? gracz pl1 proponuje staly przelicznik handlowy - oraz dlaczego. jest napisane dlaczego to proponujemy , otoz po to zeby…