Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.
-
AntiGameReborn
Postczy antigame juz padlo czy jest jeszcze rozwijane ?
-
TOP 1 ACS; Zohan i czarocm i MamDresNieRobieFs i John Rambo i Hip [FenikS] vs dezdemona - 3864,32%
Postbez bojowych sond hipa to by nie wyszło hehe gratki wlotu
-
AntiGameReborn
Postaktualizuje wam baze graczy i uni to nowe antigame na ff36 ? u mnie nie dziala
-
AntiGameReborn
Postok thanks
-
AntiGameReborn
Postbardziej chodzi mi o jeszcze starsze wersje np 5.1 lub 5.2 lub 5.0 to przyklad oczywiscie ps gram na trzech uni i na jednym z nich nie pokazuje mi planet graczy jak klikne w danego gracza czy odpowiada za to jakas opcja w ustawieniach antigame ?
-
AntiGameReborn
PostQuoted from "S a n g r e a l" mozna sciagnac i zainstalowac wczesniejsze wersjie antigame origin moze jest jakies archiwum wczesniejszych wersji ? antigame.de/home.php?page=download a gdzie dokladnie sa starsze wesje bo na tej stronie sa tylko aktualne
-
AntiGameReborn
Postmozna sciagnac i zainstalowac wczesniejsze wersjie antigame origin moze jest jakies archiwum wczesniejszych wersji ?
-
AntiGameReborn
PostQuoted from "S a n g r e a l" takie pytanko chce zrobic fs z moona na planete wciskam ten przycisk fioletowy zaznacza mi wszystkie statki i przenosi na nastepna strone ale na ostatniej stronie nie zaznacza mi surowcow i musze to recznie robic czy tak ma byc czy trzeba gdzies zaznaczyc w ustawieniach zeby wybieral tez surowce ?? Becomes to powerful then I do not understand
-
AntiGameReborn
Postjeszcze pytanie do znawcow dlaczego skrypt o nazwie XiTools II nie jest dopuszczony o użytku ?
-
AntiGameReborn
Posttakie pytanko chce zrobic fs z moona na planete wciskam ten przycisk fioletowy zaznacza mi wszystkie statki i przenosi na nastepna strone ale na ostatniej stronie nie zaznacza mi surowcow i musze to recznie robic czy tak ma byc czy trzeba gdzies zaznaczyc w ustawieniach zeby wybieral tez surowce ??
-
AntiGameReborn
Postczy antigame tez wam sie blokuje po instalacji jakiego kolwiek skryptu ?
-
AntiGameReborn
Postnie dziala dalej opcje zaznaczone a mimo to nie pokazuje
-
AntiGameReborn
Postwitam mam takie pytanko antigame ma cos takiego jak bezposredni przycisk do ekspedycji oraz podaje w raporcie szpiegowskim ile dt lub mt jest potrzebnych do zebrania surowcow czy sa jakies skrypty ktore dodaja te funkcje bo w mojej wersji antigame tego brakuje ?