AntiGameReborn

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Działa i niedziała
      Na polskim Gemini mi wszystko działa, natomiast na hiszpańskim Taurusie nie działa.
      Ustawienia dokładnie te same, przeglądarka i wersja Antigame ta same.
      tu działa, a tu nie - jak chcesz mogę porobić screeny i zapodać linki do nich.
    • -=WASP=- napisał(a):

Działa i niedziała
      Na polskim Gemini mi wszystko działa, natomiast na hiszpańskim Taurusie nie działa.
      Ustawienia dokładnie te same, przeglądarka i wersja Antigame ta same.
      tu działa, a tu nie - jak chcesz mogę porobić screeny i zapodać linki do nich.

Proszę - Sprawdź przewodnik we wszystkich etapach. To działa na mnie w OGame.es - Taurus i Firefox 23. antigame.de/share/ES-Taurus.jpg

Please - Check the guide in all steps. It's working for me in OGame.es - Taurus and Firefox 23. antigame.de/share/ES-Taurus.jpg
    • Fancolino - i make a movie for you (sorry for quality) -> antigame.patrz.pl
      Everything works, but in one moment every AG options in Galaxy stops (like player rank, player menu options, DF in numbers)
      On the movie I pressed CTRL + F5 - like we can see it helps for a while, but not for long :(
      It start when FF upgrade to 23.0.1, before that everything worked fine.

Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości) ;P

Badania stanowią 88,17 % wartości konta :E

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zefir ().

• zefir napisał(a):

Fancolino - i make a movie for you (sorry for quality) -> antigame.patrz.pl
      Everything works, but in one moment every AG options in Galaxy stops (like player rank, player menu options, DF in numbers)
      On the movie I pressed CTRL + F5 - like we can see it helps for a while, but not for long :(
      It start when FF upgrade to 23.0.1, before that everything worked fine.

Wydaje się, że ten problem jest spowodowany przez Firefoksa Aktualizacja 23.0.1.Rozwiązaniem jest, aby zresetować bazę graczy i wszechświat.
      Dla mojego wsparcia, aby znaleźć przyczynę tego problemu, należy podjąć najpierw spojrzeć na konsoli JavaScript błędu (naciśnij klawisze CTRL + SHIFT J)

Prosimy o zgłaszanie błędów.

Seems that this problem is caused by the Firefox Update 23.0.1. The solution is to reset the player and universe database.
      For my support to find the reason for this problem, please take first a look onto the JavaScript error console (press CTRL SHIFT J)

Please report the errors.
    • Francolino napisał(a):

Seems that this problem is caused by the Firefox Update 23.0.1. The solution is to reset the player and universe database.
      For my support to find the reason for this problem, please take first a look onto the JavaScript error console (press CTRL SHIFT J)

Too late ;)
      I downgrade FF to version 22, reinstall AG and it works like before...

Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości) ;P

Badania stanowią 88,17 % wartości konta :E
    • witam

mój problem z antigame polega na tym, że od dnia 21.08.2013 przestał mi działać na Google Chrome..
      ściągnąłem nową wersję Antigame 5.6.1 ale co chwile wyskakuje mi komunikat: Przejdź do menu rozwiązywania problemów
      gdy przechodzę do: dane i ustawienia wyskakuje mi na żółto: • Dane konta (surowce/flota/budynki/badania)
      jak aktualizuje dane robi się zielone, ale po zapisaniu wraca mi z powrotem komunikat: przejdź do menu rozwiązywania problemów

do tj pory korzystałem z wersji 5.2.1
    • zefir napisał(a):

Francolino napisał(a):

Too late ;)
      I downgrade FF to version 22, reinstall AG and it works like before...

There is the next final release in a few days.
      Jest to kolejna wersja finalna w ciągu kilku dni.

Przyjazny Duszek napisał(a):

witam

mój problem z antigame polega na tym, że od dnia 21.08.2013 przestał mi działać na Google Chrome..
      ściągnąłem nową wersję Antigame 5.6.1 ale co chwile wyskakuje mi komunikat: Przejdź do menu rozwiązywania problemów
      gdy przechodzę do: dane i ustawienia wyskakuje mi na żółto: • Dane konta (surowce/flota/budynki/badania)
      jak aktualizuje dane robi się zielone, ale po zapisaniu wraca mi z powrotem komunikat: przejdź do menu rozwiązywania problemów

do tj pory korzystałem z wersji 5.2.1

Visit research page
      Odwiedź stronę badawczego
    • Witam
      Mam mały problem. Do tej pory korzystałem z AG poprzez komputer stacjonarny. Sytuacja wymusiła zmiany i nastąpiła przesiadka na tablet. Niestety FF uzbrojony w antigame doprowadza do szału. Przesiadłem się więc na chroma. Niestety nie mogę pobrać na niego AG. Wyskakuje komunikat, że ten system nie jest obsługiwany.
      Wersja chrome 29.0.1547.59
      Android 4.3
      Może ktoś podpowie jakieś rozwiązanie.
      Francolino czy przewidujesz może jakąś wersję okrojoną, przystosowaną do urządzeń mobilnych, która mogłaby mieć mniej funkcji ?
    • Tylko Firefox Mobile obsługuje rozszerzenia. Nie można korzystać z Chrome telefon itd.

Mam już na uwadze, aby zmienić / zmniejszyć niektóre funkcje dla telefonów / tabletów - Jest już ustawienie "Poprawki dla urządzeń mobilnych" do wykrycia ich lub zmusić go.

Obecnie jest tylko jeden szczegół kapelusz (dla mnie klawiatura jest najbardziej irytujące)

Dodano możliwość, aby usunąć zaznaczenie z aktywnego pola wprowadzania, aby ukryć panel klawiatury automatycznego wyświetlane.

Only Firefox Mobile supports extensions. You can't use Chrome Mobile etc.

I have already in mind to change / reduce some features for Phones / Tablets - There is already a setting " Improvements for mobile devices" to autodetect them or to force it.

Currently is hat only one detail ( for me the keyboard is the most annoying thing )

Added feature to remove the focus from an active input box to hide the automatic displayed keyboard panel.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Francolino ().

• Update 5.6.2 - antigame.de/home.php?page=home
      Changelog - antigame.de/home.php?page=changelog

Drogi użytkowniku,

Aktualizacja 5.6.2 zawiera wiele zmian wewnętrznych i widoczne. Głównie to są:

- Finał improvments wydajności dla Chrome i inne przeglądarki WebKit.
      - Lepsze zarządzanie pamięcią dla lepszej obsługi kilku zakładkach przeglądarki i przygotować synchronizacji danych przeglądarki za pomocą Google lub rachunków Firefoksa. (Nie, nie w celu wsparcia NSA;-))
      - A kilka ulepszeń i nowych funkcji dla Panelu. Na wszystkie szczegóły patrz zmian i zrzuty ekranu.

Dear AGO user,

Update 5.6.2 includes a lot of internal and visible changes. Mainly this are:

- Final performance improvments for Chrome and other WebKit browser.
      - Improved storage management for a better handling of several browser tabs and to prepare the browser data synchronization via Google or Firefox accounts. ( no, not to support the NSA ;) )
      - And several improvements and new features for the Panel. For all details see changelog and screenshots.

antigame.de/share/P-Account.jpg
      antigame.de/share/P-Flights.jpg
    • MrFischer napisał(a):

Francolino dzięki za poprzednią odpowiedź.
      Wersja 5.6.2. FF 29.01 nie pozwala zainstalować.

Firefox 23 jest wersja finalna, Firefox Beta jest 24, a Firefox Aurora jest 25 - gdy używasz FF 29?
      Ograniczenie prądu jest ustawiony na 27, ale mogę zmienić go na 29 z następnej aktualizacji jutro.

Firefox 23 is final release, Firefox Beta is 24, and Firefox Aurora is 25 - where do you use FF 29 ?
      The current limit is set to 27, but i can change it to 29 with the next update tomorrow.

Edit: Beta 5.6.2.2 is changed to Firefox 29, you can install it antigame.de/home.php?page=download

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Francolino ().

• sta111siu napisał(a):

a kto jeszcze używa ff
      pozatym co to za wersja 29.01?
      a zainstalowac antigame mozna
      choc ja mam wer ff 22.0

Każdy używa tego czego chce, czy ja Ci piszę Stasiu jak masz jeść zupę. Masz ochotę jeść widelcem to jedz, wolisz używać łyżki, Twój wybór. To nie moja sprawa. Trochę więcej zrozumienia i tolerancji. Czasami ciężko jest zmienić przyzwyczajenia ;)
      Faktycznie mój błąd. Źle spojrzałem albo paluchy źle wcisnęły klawisze :?
      Wersja FF to oczywiście 23.01. Przeglądarka przyjęła aktualizację dopiero po Ctrl+F5
    • Update 5.6.12 - antigame.de/home.php?page=home
      Changelog - antigame.de/home.php?page=changelog

antigame.de/share/Search.jpg
      antigame.de/share/Buddies.jpg

@ lesnik

antigame.de/home.php?page=changelog

Account: Renamed from "Stationed". Added own and foreign shipment to show all of your resources
      Account: You can enable or disable adding of the shipment amounts. For details see Account
      Account: Added feature setting "Summarize planet and moon".
      Flights: Added tab "Flights" for an flights overview. For details see Flights
      Flights: Colors are the same as in the OGame events overview ( green are own, orange neutral and red hostile fleets ).

antigame.de/share/P-Account.jpg
      antigame.de/share/P-Flights.jpg

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Francolino ().

• Na Chromie antigame nie pokazuje mi koordów gracza po kliknięciu na jego nick, ktoś wie dlaczego? Ewentualnie jak to włączyć?

Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu.
      Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową.
    • Francolino napisał(a):

Mazur napisał(a):

Na Chromie antigame nie pokazuje mi koordów gracza po kliknięciu na jego nick, ktoś wie dlaczego? Ewentualnie jak to włączyć?

Mazur napisał(a):

Na Chromie antigame nie pokazuje mi koordów gracza po kliknięciu na jego nick, ktoś wie dlaczego? Ewentualnie jak to włączyć?

board.origin.ogame.de/board175…ser-database-de-es-fr-nl/
      Pomogło na 1 dzień i znów to samo :wrr:

Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu.
      Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Mazur ().

• Mazur napisał(a):

Francolino napisał(a):

Mazur napisał(a):

Mazur napisał(a):

board.origin.ogame.de/board175…ser-database-de-es-fr-nl/
      Pomogło na 1 dzień i znów to samo :wrr:
      Spróbuj włączyć ciasteczka jeśli masz je wyłączone.
    • witam
      mam takie pytanko
      antigame ma cos takiego jak bezposredni przycisk do ekspedycji oraz podaje w raporcie szpiegowskim ile dt lub mt jest potrzebnych do zebrania surowcow
      czy sa jakies skrypty ktore dodaja te funkcje bo w mojej wersji antigame tego brakuje ?
      Czy przyjmiesz mnie mój Boże kiedy odejść przyjdzie czas, czy podasz mi swą rękę, a może będziesz się bał ?