Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 181.
-
Tak dzikiego lotu to dawno nie było. Dofarmy szły skąd tylko się dało i każdy łapał ile mógł. Przebudziłem się po 3 wysłałem co miałem i dalej spać jak na złość wczoraj floty poszły na fsy pt."wyśpij się" Ender ogromne gratulacje! Bardzo mnie cieszy Twoja akcja i motywacja Chciałem Ci jeszcze w ciągu dnia podesłać trochę surowca żebyś sobie coś dostawił to nie chciałeś a byłby na kilka dt
-
Na wstępie podziękowania dla informatora! pozdro! Pozdro także dla ekipy OLD za wsparcie Były nerwy z wiadomych względów Krystian specjalna dedykacja dla Ciebie! (ciach!) Dnia 28-01-2019 12:21:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Okręt wojenny 60.000 Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Krystian [OLD] ________________________________________________ Sonda …
-
Dziś rano nie mogłem wstać z wyra póki nie zobaczyłem, że coś się czerwono zrobiło Czubulus Pogratulował, ale też posprzątał po sobie. Byłem przekonany (tu mój błąd), że nie doleci bo paliła się lampa na moonie z flotą dlatego poszły same pance na podstawkę bez recy. Później dowiedziałem się, że w pracy coś wypadło a lot nie był opóźniony bezpośrednio pod recki, więc spokojnie bym zebrał. Wyszło inaczej Pozdrowionka dla OLD może powoli złapiemy się za cohones SzO! Dnia 24-01-2019 08:29:03 nastę…
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Wojak - - Starcia Wezn
PostCytat od DUDEUSZ: „Cytat od Wojak: „Cytat od Farnah: „Gratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to spier..... Jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy.... ” Tak to jest jak się grało z ludźmi, którzy bugów nie wykorzystywali co za tym idzie nie znali…