czubulus [KNR] vs. Wojak [OLD] ~ 1769.17% I CYK PODSTAWECZKA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• czubulus [KNR] vs. Wojak [OLD] ~ 1769.17% I CYK PODSTAWECZKA

Dziś rano nie mogłem wstać z wyra póki nie zobaczyłem, że coś się czerwono zrobiło :D
    Czubulus Pogratulował, ale też posprzątał po sobie. Byłem przekonany (tu mój błąd), że nie doleci bo paliła się lampa na moonie z flotą dlatego poszły same pance na podstawkę bez recy. Później dowiedziałem się, że w pracy coś wypadło a lot nie był opóźniony bezpośrednio pod recki, więc spokojnie bym zebrał. Wyszło inaczej :P
    Pozdrowionka dla OLD może powoli złapiemy się za cohones :D

SzO!

Dnia 24-01-2019 08:29:03 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor czubulus [KNR]

Pancernik 4.000

Obrońca Wojak [OLD]

Mały transporter 7.247
    Duży transporter 21.622
    Recykler 2
    Sonda szpiegowska 463
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 44.281

Po bitwie...

Agresor czubulus [KNR]

Zniszczony!

Obrońca Wojak [OLD]

Mały transporter 6.692 ( -555 )
    Duży transporter 20.572 ( -1.050 )
    Recykler 2 ( -0 )
    Sonda szpiegowska 421 ( -42 )
    Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )
    Pancernik 44.281 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 340.000.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 14.862.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 76.446.000 metalu i 100.471.200 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -43.554.000
    Kryształ: -59.528.800
    Deuter: -60.000.000
    agresor stracił łącznie 163.082.800 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.410.000
    Kryształ: -7.452.000
    Deuter: 0
    obrońca stracił łącznie 14.862.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8
  • Hmm czy gram na 2 fronty ciekawie.... Wiele osob z knr maja odemnie skany tak samo jak oldy jak widzicie jak trzeba polece na kazdego czy z old czy z knr jak trzeba tak jak bylo np z czubusiem na dexa tak samo jak bedzie okazja leciec z dexem na czubusia polece i oni o tym wiedza ale jak to oldy grac nie umia chyba... Nie wszyscy to jest gra strategiczna i z wojakiem gadalem jak ja mam pokonac flote co ma 20k swoja chyba potrzeba wtedy ponoc wrogiego sojusza zeby kogos zezlomowac... Nie jest tak?? Wiem ze czubus czy marek albo inny z knr zchcecia poleca na mnie tak sano jak wy oldy...

Kanari daj skany jak lecialem na ciebie wtedy co z wojakiem pusalem z gory dzieki moze wtedy uwidzicie ze ze latam praiwe na kazdego

Moderator mntek:
    Upominam za doubleposting. Połączono
  • Graty obrony :)

Czubus SZO :)

uprzejmie prosze ( musze powłazic Wam wszystkim w tyłki ) aby Wasze dyskusje były normalne i nie uwłaczające innym graczom .
    Mamy sie bawic a nie napadac na siebie na forum, do ataku sa galaktyki i tam walczymy, nie tutaj .

Farnah nie dyskutuj z tym człowiekiem , szkoda czasu i energii. On wie swoje , Ty swoje i niech tak zostanie .
    Wieczorem stawiam po :piwko: :)
    Teraz miłego dnia wszystkim :)
  • Graty wojak, bardzo przyjemnie to widzieć. Czas pokaże, czy to pkt. zwrotny czy epizod.
    Szkoda zbiórki, ale bywa..
    Fajny powiew świeżego powietrza:).
    Oczywiście w skali globalnej to drobiazg, ale grunt że we właściwa stronę.

A co do Banksterów. Jak dla mnie sprawa jest prosta, każdy współpracuje z kim chce i może i to żadna afera.
    O ile w ramach tej współpracy zachowuje pełna lojalność. Potem można na siebie latać do woli.
    Chariseczek musisz jednak pamiętać o 2 sprawach. Ludzie bywają pamiętliwi, i czasem jedna współpraca wykluczy później inna, bo kogoś .... nazwijmy to zdrowo.... zirytuje.
    Druga to fakt, że o ile gracz z Ciebie pewnie niezły, to dyplomata... jakby to ująć, żeby się mod nie przypiął.. beznadziejny.
    I to co pewnie zaraz poszłoby w niepamięć, podlane twoją radosną twórczością "literacką" na forum i po za nim zdrowo się w tej pamięci gruntuje :P.
    W tym zakresie sugeruję lekcje u Twoich własnych sojuszników, paru z nich robi naprawdę przyjemne wrażenie.

Czubowi sz/o choć to raczej już bezprzedmiotowe i graty podejścia.
    Masz chłopie nawet fajne, prowokacyjne poczucie humoru, ale muszę przyznać, ze przy naszej noworocznej rozmowie na pw, jakoś szybko poczułem się "zagubiony estetycznie" :D.

Ender StarTide - Fleet of Heaven uni14.pl
    Ender StarTide uni25.org
    Vimes (Groszek, Ender1) Kingsajz Mizar
    Ender Old School Oberon