Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 81.
-
Panowie, po co tu żale wylewać. To jest gra, notabene na tym uni walimy tak długo, że już nawet breakus nie ma parcia na wrzucanie W_P potraktujmy to jako starcie i tyle. Po znajomościach, czy nie - werdykt zapadł i jakoś nie kojarzę aby GA GO czy jak tam Państwo się nazywają, decyzje swoje zmieniali Tak jak pisze Lizak, latał na pzta dostał strzała wnioski wyciągnie i mam nadzieję, że się odbuduje bo poddają się tylko słabi Gratki TOP1 ACS i czekamy na nowy rekord, oby tym razem znów po naszej …
-
Cytat od Radim: „Graty starcia Lizak! Odnosnie bugu z klonowaniem floty, ponizej macie podobne st z innego uni. Finalnie obronca zachowal GSy (odjeli mu tylko te odbudowane z doku) a agresorzy surke. Wilk syty, owca cala. Link ” I takie rozwiązanie, jak piszesz byłoby najfajniejsze. Bo nie wiadomo komu gratulować, chłopakom wlotu, czy Vane szybkich palcy Swoją drogą szacun za akcję, jak to się nie skończy to gratki za policzenie i wlot. Żółwik musisz zmienić nawyki, bo łatwo wykminić kiedy gdzie…
-
Cytat od zielu75: „Szkoda vacha ale niemniej gratulacje się należą Tobie. Więc gratuluje i widzimy niedługo 150 albo i 200 Pozdro ” Zielu, a ile by kosztowało spakowanie go w recki? ;d Nie no Sco masz jakiś biometr czy inny shit na mnie. Od ostatniego razu to nie wiem czy ze dwa razy tylko trampków na skanie nie widziałeś, tak pilnowałem, a tu prosze [ciach] na godzinkę mnie po pracy zdjęło i wystarczyło. Gratki, ale żeby Cie SOS w reckach woził, a Legia spadła do okręgówki No nic przypilnuje je…
-
Cytat od Ramadek: „gratki akcji.dobrze widzieć wasze mordki po dobrej stronie widzę uradowaną buzię naszego Elusia pozdrawiam ” nie tylko Eluś uradowany Byku trzeba go do nas na wóde chyba ściągnąć bo dawno nie był ;d
-
ogromne gratulacje Panowie Lizakowi szo i mega szacun za zachowanie się i podejście do gry!
-
Propozycja zmian na Merkury
Vahosky - - DiD Merkur
Posteko x5, dex 0,5 - na tak reszta na nie, a szczególnie na nie jestem za przyspieszaniem floty!
-
Klasycznie pozdrawiam wszystkich aktywnych graczy na Merku, szczególnie sojuszników, ale również przeciwników Pozdro dla ekipy z Xhantu! Nie wiem czy mi wolno to tutaj udostępniać bo w sumie wyszło starcie na remis, chociaż debris cały u mnie :). W trakcie lotu na moonie pojawiło się coś czego na skanie nie było. Gracz obsługujący to konto W-P zalogował się po wlocie i dobitka + farmionko już nie weszło. Dnia 03-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wachu [PZT] _______…
-
galante bum dwie takie floty w jeden tydzien, naprawdę szacun liczby na % robią mega wrażenie co Wy teraz na tym uni bedziecie robic? eko? ;d
-
szapoba procentu bo robi mega wrażenie fajnie, że udało się też uwalić złodziejorecki
-
yyyyy stało to ten no nie stoi w końcu się udało trafić górnika pełnego towaru pozdro dla całego soju i wszystkich aktywnych graczy na Merku pozdro również dla soju na Xhantusie Dnia 13-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wachu [PZT] ________________________________________________ Pancernik 6.500 _________________________________________ Obrońca Lockdown16 ________________________________________________ Duży transporter 35.400 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Mała powł…