Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-203 z 203.
-
TOP 1 ACS Strazak998, Asavar, Gonzo Di Cario [Eternia], Linden VS Absolutna ArcyGnida [FenikS] 1260,86% + moon
Nabu san - - Hall of Fame
PostNie da się ukryć, że Gnida to prawdziwa gnida, oszukuje, kłamie, kradnie i niszczy. No ale skoro już to wiedzą wszyscy to nie będziemy tego wałkować w nieskonczoność. Strazak, oceniam to co jestem w stanie ocenić, a mianowicie -styl gry i jej jakość, i tak było tym razem. No ale w sumie Twoje argumenty do mnie trafiły, osobiście lubie mieć profit z tego co robię i jak już na Waszym miejscu miałbym spakować Gnidę w reki to bym poczekał na taki moment aby mieć ich wystarczająco dużo, a ich ładowni…
-
TOP 1 ACS Strazak998, Asavar, Gonzo Di Cario [Eternia], Linden VS Absolutna ArcyGnida [FenikS] 1260,86% + moon
PostPawciu, Ty chyba za dużo kompotu z suszu wypiłeś przy wigilinym stole, ale rozumiem, że odwaga większa no bo i teleporty skończone na obu moonach Gnida zlamił i nic nie ma na swoje usprawiedliwienie, ale zezłomować cały sojusz o jednego gracza i wysłać 1000 reków w 20 turach nawet po 10-20 sztuk to już nie lamerka to partactwo, I cały Taurus pieje z zachwytu klepiąc po plecach trzech cymbałów, że ubili Gnidę, bo to przez Święta teraz nie trzeba fsów odbierać:) Obłuda Panowie i Panie. Ja latam za…
-
PostPrimus Lamus Gnidus, dałeś się czterem leszczom co każdego z osobna byś zrobił do zera. Teraz mam zapchane stocznie Twoim złomem bo jeszcze większe lamy od Ciebie nie wiedzoały co to logistyka. Mimo wszystko wybaczę Ci bo to przecież Swięta, a ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem co to litość.