Przyklejony TOP 1 ACS Strazak998, Asavar, Gonzo Di Cario [Eternia], Linden VS Absolutna ArcyGnida [FenikS] 1260,86% + moon

• Taurus [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 ACS Strazak998, Asavar, Gonzo Di Cario [Eternia], Linden VS Absolutna ArcyGnida [FenikS] 1260,86% + moon

OD nas krótko i na temat:
    Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała:)
    Wesołych Świąt i Udanego Sylwestra Od Eterni
    Pozdrowienia dla całego sojuszu oraz Makreli :) i Marphy :)

Starcie z 2013-12-24 04:53:41 następujących flot:

Agresor strazak998 (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 6.837
    C.mysliw. 228
    Krazownik 690
    O.wojenny. 461
    Panc. 321

Agresor Gonzo Di Cario (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 3.630
    C.mysliw. 249
    Krazownik 910
    O.wojenny. 368
    Bombowiec 62
    Panc. 772
    Niszcz. 15

Agresor Linden (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 7.097
    C.mysliw. 29
    Krazownik 64
    O.wojenny. 31
    Panc. 19

Agresor Asavar (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 3.962
    C.mysliw. 445
    Krazownik 894
    O.wojenny. 744
    Bombowiec 152
    Panc. 774
    Niszcz. 50

Obrońca Absolutna ArcyGnida (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 871
    D.transp. 200
    L.myśliw. 15.605
    C.mysliw. 562
    Krazownik 2.411
    O.wojenny. 1.538
    Recykler 2.500
    Panc. 569

...po 6 rundach:

Agresor strazak998 (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 962 -5.875
    C.mysliw. 60 -168
    Krazownik 440 -250
    O.wojenny. 430 -31
    Panc. 317 -4

Agresor Gonzo Di Cario (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 559 -3.071
    C.mysliw. 66 -183
    Krazownik 591 -319
    O.wojenny. 354 -14
    Bombowiec 61 -1
    Panc. 760 -12
    Niszcz. 15

Agresor Linden (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 1.000 -6.097
    C.mysliw. 10 -19
    Krazownik 39 -25
    O.wojenny. 31
    Panc. 18 -1

Agresor Asavar (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 579 -3.383
    C.mysliw. 119 -326
    Krazownik 569 -325
    O.wojenny. 707 -37
    Bombowiec 151 -1
    Panc. 766 -8
    Niszcz. 50

Obrońca Absolutna ArcyGnida (x;xxx;xx)
    Flota:
    O.wojenny. 22 -1.516
    Panc. 26 -543

Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia, obie floty wracają na swoje ojczyste planety.

Agresor stracił łącznie 114.540.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 325.958.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 87.969.900 metalu i 38.116.500 kryształu.
    Potrzebnych 6.305 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 1260,86%
    Z czego 336,89% z floty agresora, a 923,97% z floty obrońcy.
    Księżyc został dany!
    Bilans agresora (M: -47.752.000, K: -3.405.000, D: -2.243.000, P: -53.400).
    Bilans obrońcy (M: -210.859.000, K: -97.132.000, D: -17.967.000, P: -325.958).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    531 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 10.620.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 56.308.300 jednostek metalu i 4.978.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 5.642.000 jednostek metalu i 4.978.000 jednostek kryształu.

372 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 7.440.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 75.858.300 jednostek metalu i 24.528.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 3.720.000 jednostek metalu i 3.720.000 jednostek kryształu.

222 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 4.440.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 87.969.900 jednostek metalu i 38.116.500 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 2.220.000 jednostek metalu i 2.220.000 jednostek kryształu.

728 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 14.560.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 84.338.300 jednostek metalu i 33.008.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 7.280.000 jednostek metalu i 7.280.000 jednostek kryształu.

300 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 6.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 85.749.900 jednostek metalu i 35.896.500 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 3.000.000 jednostek metalu i 3.000.000 jednostek kryształu.

18 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 360.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 76.888.300 jednostek metalu i 25.558.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 180.000 jednostek metalu i 180.000 jednostek kryształu.

85 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 1.700.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 76.708.300 jednostek metalu i 25.378.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 850.000 jednostek metalu i 850.000 jednostek kryształu.

306 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 6.120.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 72.138.300 jednostek metalu i 20.808.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 3.060.000 jednostek metalu i 3.060.000 jednostek kryształu.

123 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 2.460.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 57.538.300 jednostek metalu i 6.208.000 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 1.230.000 jednostek metalu i 1.230.000 jednostek kryształu.

372 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 7.440.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 50.666.300 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 7.440.000 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 34.622.000 metalu i 26.518.000 kryształu.
  • Piękny % wam wyszedł :brawo:

Szkoda że nie udało wam się zebrać całego złomu ,ale to nic przy satysfakcji ze zrobienia TOP 1 ACS i ubicia Gnidy ;)

Życzę wam i obrońcy Szo mimo że nie jest moim ulubieńcem ;]

Wesołych Świąt :)
  • Primus Lamus Gnidus, dałeś się czterem leszczom co każdego z osobna byś zrobił do zera.
    Teraz mam zapchane stocznie Twoim złomem bo jeszcze większe lamy od Ciebie nie wiedzoały co to logistyka.
    Mimo wszystko wybaczę Ci bo to przecież Swięta, a ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem co to litość.
    Ja wiem, polokoktowcy nas nie kochają. Ale my ich będziemy tak długo kochać, aż oni nas wreszcie pokochają
    - Szyszkownik Kilkujadek
  • ALE DALISCIE CZADU! BRAWO !
    Poranny post od Ciebie króliczku zwalił mnie z nóg :* a ten cel po prostu idealny..
    Co do złomu to nie jest on najważniejszy, widac że nie dacie sobie w kasze pluc ;)
    Dziękuje za pozdrowionka a jak zawitam w Pl wyśle coś do opicia tego procentu..

Wesołych Świąt życzę i jeszcze raz GRATULUJE !
    Minionki <3 <3 <3
  • Co do złomu to nie jest on najważniejszy, widac że nie dacie sobie w kasze pluc ;)
    Dziękuje za pozdrowionka a jak zawitam w Pl wyśle coś do opicia tego procentu..

Z jednej strony % jest najważniejszy, z drugiej....
    Do pełnych gratulacji jednak brakuje lepszej logistyki od strony reckowej - przecie 2 z nich było w tym samym układzie co Gnida....

Ale co tam, gratki się jednak należą, więc gratuluję.
    Gnido, Arcylamo, Szo życzyć nie będę, bo już się dokonało przez przejęcie nowego konta:) Życzę ci więc by ci recków nie zabrakło jak już spakujesz Asavara, Gonza, Lindena i Strażaka:)
    Uni Taurus - FenikS - ON, Uni22 - ArCor - OFF
  • Vim napisał(a):

Gnido, Arcylamo, Szo życzyć nie będę, bo już się dokonało przez przejęcie nowego konta Życzę ci więc by ci recków nie zabrakło jak już spakujesz Asavara, Gonza, Lindena i Strażaka
    Co do mnie to pewnie tak za niedługo mnie spakuje w recki a dużo to ich nie będzie potrzebował :)
    Pozdrawiam Wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego Roku
  • Ale co tam, gratki się jednak należą, więc gratuluję.
    Gnido, Arcylamo, Szo życzyć nie będę, bo już się dokonało przez przejęcie nowego konta:) Życzę ci więc by ci recków nie zabrakło jak już spakujesz Asavara, Gonza, Lindena i Strażaka:)

haha ,po co się męczyć z odbudową ,lepiej zmarnować kolejne konto

czekam na rewanż :D

• już na pierwszy rzut oka widać, że baardzo krwisty STek przyrządziliście tutaj, ale za to przyprawiony ogromną ilością satysfakcji. ...a takie danie z pewnością smakuje najlepiej, wtedy nie liczą się nawet "drobne” niedociągnięcia logistyczne... :P

...no cóż, nie ukrywam, że przyjemnie wpisać się pod takim starciem, bo top-1 acs to przysmak, który nie pojawia się w menu codziennie.
    rekordzik do tego grubo wyśrubowany, a w stosunku do poprzedniego poprawiony prawie dwukrotnie - graty panowie!!
    :top1:

PS. sądząc po ilości złomu, którego niestety w pełni nie udało wam się zebrać, wszystko wskazuje na to, że pod oGejmową chojką pozostawiliście spory wór prezentów, ale co tam – najważniejszy jest respekt na dzielni!!
    :super:

...no i podkreślę jeszcze smutny aspekt tego starcia, bo takim jest fakt, że nawet tak absolutny arcygracz, po akcji zamiast SZO robi SZKNnN, czyli szybciutko koloruje swój nick na niebiesko, ...a jeszcze smutniejsze jest to, że za chwile idzie na rynek (bo przecież dzisiaj za pieniądze można kupić wszystko – nie wyłączając nowego konta). no cóż, takie nas czasy dopadły, ale ja tam i tak wszystkim życzę szo, a co tam - karawana jedzie dalej...
    8-)
  • przede wszystkim gratuluję st. Bardzo fajna, zespołowa akcja i zezłomowana ogromna flota. Szkoda, że Wam się nie udało pozbierać wszystkiego z pz.

morfinaa napisał(a):

...no i podkreślę jeszcze smutny aspekt tego starcia, bo takim jest fakt, że nawet tak absolutny arcygracz, po akcji zamiast SZO robi SZKNnN, czyli szybciutko koloruje swój nick na niebiesko, ...a jeszcze smutniejsze jest to, że za chwile idzie na rynek (bo przecież dzisiaj za pieniądze można kupić wszystko – nie wyłączając nowego konta). no cóż, takie nas czasy dopadły, ale ja tam i tak wszystkim życzę szo, a co tam - karawana jedzie dalej...
    8-)
    podpisuję się pod tym co wyżej napisał morfina. Trafił w samo sedno, nic dodać, nic ująć.

pilnujcie się teraz chłopaki i spakujcie go jeszcze raz!
  • Pfffff śmieszycie mnie. Praktycznie wszyscy.

Nabu San

Szanuje Cię jako sąsiada, jako goscia który mnie pojechał na 180% jak zapiłem, ale wyzywasz od leszczy gości którzy zjechali gościa z Twojego sojuszu? To jak go leszcze zjechały to kim on jest? Arcyleszczem? Nic więcej. Ciut ogłady

Co do "logistyki" (uch....jak fachowo)

Czasem nie lata się dla zysku, tylko dla fanu. Jakby ktoś nie wiedział o tym, to współczuję.

Co trzeci komentator ostrzega "oj, pojechaliście gnide i co teraz o matko aaaaaaaaaa"

Póki co to chłopaki pojechali gościa i chwała im za to. Teraz będzie musiał z kupionego konta więcej satelit niszczyć, bo inaczej co to za zemsta? Żenada chłopaki.

Jak tak czytałem to mi przypominacie polską scenę polityczną, że jak ktoś został zezłomowany przez kogośz "niemainstreamowego" sojuszu, to już jest zerem, nie liczy się, zginie. A tymczasem chłopaki mają się dobrze i nie zdziwcie się jak co niektórych też spakują w recki..

A ja tymczasem gratuluję top1 acs. Szacun dla was za akcje i za postawę (bez pierd...niczenia, krótko i na temat).

A koledzy z soja niech płaczą, wyśmiewają, ostrzą pazurki. taka gra

Do gnidy:

Ile dałeś za nowe konto?

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez pawciuTaurus ().

• po 1. gratulowalem juz na priv wiec tym bardziej pogratuluje i tutaj :) pieknie Wam to wyszlo, pewnie sami sie nie spodziewaliscie :) wstalem o 3.05, ustawilem budzik na 4.30, wlot byl 4.53 - niestety budzik nie dobudzil... gratuluje :) nawet moonowka sie zalapala :)

Morfina i reszta - smieszycie mnie i nic wiecej :D wrzucilem urlop bo sa swieta wiec co mi szkodzi? i nie mierzcie mnie wasza miara - zalosne komentarze o kupnie konta - boki zrywac :D bo wy byscie kupili konto tzn ze ja tez napewno kupilem? zaskocze was - ja to nie wy

a teraz zaskocze was jeszcze bardziej! NIE ZAPLACILEM NIC ZA KONTO - wyobrazcie sobie ze sa jeszcze dobrzy przyjaciele na tym swiecie :) przykro mi dla was ze takich nie macie :)

zemsta bedzie napewno - macie to jak w banku 8) nigdy nie gralem dla top i teraz tym bardziej nie mam zamiaru.

co do tych placzkow "latwiej kupic konto kolejne" to zaskocze was znow! dostalem (DOSTALEM) to konto jak bylo top71 i nie bylo na nim W OGOLE floty - zrobilem z niego top16 i flote top3 - SAM - w 4 miesiace. Takie kozaki sie udzielaja, ze niby tylko na czyims potrafie cos zrobic? a flota sie sama zbudowala - pewnie na botach.

Gratuluje jeszcze raz agresorom, a krzykaczom nie majacym nic wspolnego z tym rw zycze zajecia sie czyms, karpia sobie zlapcie?
    Solo: 3483% 3150% 1918% 1789% 1187% 1037% 881% 576% 564% 424%...
    ACS: 9040% 7845% 5495% 4339% 3954% 2345% 2204% 1950% 1933% 1893%...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez _Muerte_ ().

• Pawciu, Ty chyba za dużo kompotu z suszu wypiłeś przy wigilinym stole, ale rozumiem, że odwaga większa no bo i teleporty skończone na obu moonach :)
    Gnida zlamił i nic nie ma na swoje usprawiedliwienie, ale zezłomować cały sojusz o jednego gracza i wysłać 1000 reków w 20 turach nawet po 10-20 sztuk to już nie lamerka to partactwo,

I cały Taurus pieje z zachwytu klepiąc po plecach trzech cymbałów, że ubili Gnidę, bo to przez Święta teraz nie trzeba fsów odbierać:)
    Obłuda Panowie i Panie.

Ja latam zawsze dla zysku, więc pawciu nic się nie bój jak już kolejny raz zawitam to wyślę tyle reków aby wyzbierać Cię co do okruszka. Z logistyki miałem 5.

Ps
    Trzeba było mnie o reki poprosić, za prowizję bym użyczył $$$$$$$
    Ja wiem, polokoktowcy nas nie kochają. Ale my ich będziemy tak długo kochać, aż oni nas wreszcie pokochają
    - Szyszkownik Kilkujadek
  • Super akcja zespołowa jednego Gnidę spakowaliście w recki ale zobaczymy czy drugi raz wam się uda ]:-D akcja pełen klasyk :] obrońcy szybkiego kupienia nowego konta i rewanżu bo już widzę na new koncie gnida już siedzi ;P
  • _Muerte_ napisał(a):

ustawilem budzik na 4.30, wlot byl 4.53 - niestety budzik nie dobudzil...

_Muerte_ napisał(a):

zaskocze was - ja to nie wy

_Muerte_ napisał(a):

a teraz zaskocze was jeszcze bardziej! NIE ZAPLACILEM NIC ZA KONTO

_Muerte_ napisał(a):

to zaskocze was znow! dostalem (DOSTALEM) to konto

rzeczywiście, zaskakiwać nie przestajesz...

8-)

...nie zmienia to jednak faktu, że moje brwi unoszą się wyżej, kiedy widzę że po ataku robisz się niebieski, a jeszcze bardziej unoszą się kiedy chwilę później całe uni huczy, że kupiłeś nowe konto. w sumie to zresztą nie ważne czy je kupiłeś, czy dostałeś od "przyjaciela" ;] ...to bardziej kwestia charakteru.
    skoro jednak to tylko plotki i pomówienia i ty sam twierdzisz że jest inaczej, ja pozostanę idealistą wierząc że faktycznie będziesz grał dalej na swoim koncie, trzymam cię więc za słowo:

_Muerte_ napisał(a):

wrzucilem urlop bo sa swieta wiec co mi szkodzi? i nie mierzcie mnie wasza miara

PS. no i cóż, skoro twoje plany takie świąteczne, to pozostaje mi jeszcze tylko życzyć - wesołych świąt!! :xsuper:
  • Nabu san napisał(a):

Gnida zlamił i nic nie ma na swoje usprawiedliwienie, ale zezłomować cały sojusz o jednego gracza i wysłać 1000 reków w 20 turach nawet po 10-20 sztuk to już nie lamerka to partactwo,

I cały Taurus pieje z zachwytu klepiąc po plecach trzech cymbałów, że ubili Gnidę, bo to przez Święta teraz nie trzeba fsów odbierać
    Obłuda Panowie i Panie.
    Nie będę pisał kim Ty jesteś skoro wyzywasz osoby których nie znasz. Jak jesteś niedowartościowany, to ja nic na to nie poradzę

Nie każdy ma tyle pieniędzy co Ty żeby postawić 5000 recków w 1.5h nie mając surowców. Dodatkowo tylko wszechwiedzący Nabu San mógł wiedzieć, że akurat 24.12. na planetę koło nas będzie przesyłał flotę Gnida i z wyprzedzeniem robić recyklery. Przecież Ty wiesz co się będzie działo za pół roku więc możesz planować co zbudować.

Najlepiej to czekać, aż ktoś (w tym wypadku Gnida) się przeniesie i sobie będzie niszczyl bezkarnie satelity i dteki. Ty pewnie byś czekał aż Ci się recki zrobią....

Na zakończenie dodam, że dla nas ważniejsze było zniszczenie zagrażającej floty oraz satysfakcja z tego, że denerwująca nas osoba nie będzie robić co chce, niż sam zysk. Ale takie osoby jak Ty tego nie potrafią zrozumieć bo najważniejsze być top1.

Ciesz się podebranym złomem :)

Pozdrawiam Wszystkich
  • Gratulacje dla agresorów zrobienia Top1. Szkoda, że bez zysku.
    Gnida dostał zapewne nowe konto, ale historia którą usiłuje wcisnąć o nim, nie trzyma się kupy. Poprzedni właściciel - Niczym Pro prowadził to konto jakiś czas temu i z tego co widziałem wypadło z pierwszej 10. Chciał nawet zamienić się - na forum w dziale zamienię konto jest jeszcze stosowny post. Wystarczy trochę poczytać na forum, a czasami przejrzeć historię kont.
  • ja nie wiem nad czym Wy sie tu rozwodzicie :) dostalem konto od Niczym Pro teraz - od jakichs dwoch tygodni juz tam aktywnie nie gral tylko fsy robil stad i spadek z top10. Nie mam kasy na kupowanie kont, zreszta kto mnie zna ten wie ze nawet bez komandora ani innych oficerow gram, a jedyne anty jakie mialem to z eksp - wiec czemu (i za co xD) mialbym kupowac to konto? zreszta mowcie co chcecie - grunt ze ja wiem jak jest a Wy sie spinajcie :D nie wiem co Wami kieruje - zazdrosc? swieta sa to sobie darujcie ^^ moim celem jest jak najszybsza zemsta - i temu podporzadkowuje swoja gre - tyle ode mnie :D

Nabu kiedy zrobiles 5k reckow? i skad wiedziales ze zloma zbiore ze poslales recki wczesniej? xD

btw zadna filozofia zebrac zlom jak agresorzy zbierali go majac 1k reckow - kilka grubych godzin... matematyka jest prosta - wlasciwie ktokolwiek w zasiegu 100us mogl wyslac recki i godzine badz dwie po zlomie i dalej by zebral go :D
  • _Muerte_ napisał(a):

Nabu kiedy zrobiles 5k reckow? i skad wiedziales ze zloma zbiore ze poslales recki wczesniej? xD

btw zadna filozofia zebrac zlom jak agresorzy zbierali go majac 1k reckow - kilka grubych godzin... matematyka jest prosta - wlasciwie ktokolwiek w zasiegu 100us mogl wyslac recki i godzine badz dwie po zlomie i dalej by zebral go
    Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Skoro zaliczyłeś takiego złoma, to nie powinieneś zabierać głosu na ten temat (bo pokazałeś jaki kozak jesteś)
  • Nie da się ukryć, że Gnida to prawdziwa gnida, oszukuje, kłamie, kradnie i niszczy. No ale skoro już to wiedzą wszyscy to nie będziemy tego wałkować w nieskonczoność.

Strazak, oceniam to co jestem w stanie ocenić, a mianowicie -styl gry i jej jakość, i tak było tym razem. No ale w sumie Twoje argumenty do mnie trafiły, osobiście lubie mieć profit z tego co robię i jak już na Waszym miejscu miałbym spakować Gnidę w reki to bym poczekał na taki moment aby mieć ich wystarczająco dużo, a ich ładownie były pełne w kursie powrotnym. Nie czułbyś pełnej satysfakcji?
    Wtedy nie miałbym Ci co zarzucić i na pewno bym pogratulował., a tak to co? Gnida oszust i kłamca ma nowe konto, a wy mie macie połowy flot.

Wygranym czuje się ten co przetapia złom z Waszych flot.
    - Szyszkownik Kilkujadek

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nabu san ().

• Masz rację że przy pełnej zbiórce byłoby 100% satysfakcji, a teraz jest 90%, co nie zmienia faktu, że wyzywanie nas od cymbałów było trochę nie fair.

Natomiast wracając do starcia, kolejna szansa dorwania Gnidy mogłaby się nigdy nie przytrafić, jeśli czekalibyśmy na recyklery.
    Tyle w temacie z mojej strony.

Pozdrawiam
  • Strazak napisał(a):

_Muerte_ napisał(a):

btw zadna filozofia zebrac zlom jak agresorzy zbierali go majac 1k reckow - kilka grubych godzin... matematyka jest prosta - wlasciwie ktokolwiek w zasiegu 100us mogl wyslac recki i godzine badz dwie po zlomie i dalej by zebral go
    Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Skoro zaliczyłeś takiego złoma, to nie powinieneś zabierać głosu na ten temat (bo pokazałeś jaki kozak jesteś)

heh zaspalem, taki ze mnie kozak... ale mam tylko na tym uni wiecej st niz Wasza trojka razem wzieta... wiec nie probuj robic z siebie wiekszego "kozaka" niz jestes bo to bez sensu... gratuluje Wam jak najbardziej, co nie zmienia faktu ze zrobiliscie starcie na ponad 6k reckow majac 1k - po za tym sami nie wierzyliscie ze wejdzie bo recki wyslaliscie po ataku - wystarczylo spojrzec kiedy zlom zaczal znikac. Dlatego pomysl sam zanim cos napiszesz ;)

na jakim klamstwie? nie kupilem konta - nigdy jak gram w ta gre tego nie zrobilem. Morfina buduj 4 miesiace flote, dojdz nia do top3 i strac - wtedy porozmawiamy o odbudowywaniu. Poki co te Twoje trampki jakbys stracil to na drugi dzien juz bys odbudowal z wydobycia... wiele to tego nie ma ...

pozdrawiam Was wszystkich :D cieszcie sie poki jest na to czas :D
  • _Muerte_ napisał(a):

heh zaspalem, taki ze mnie kozak... ale mam tylko na tym uni wiecej st niz Wasza trojka razem wzieta... wiec nie probuj robic z siebie wiekszego "kozaka" niz jestes bo to bez sensu... gratuluje Wam jak najbardziej, co nie zmienia faktu ze zrobiliscie starcie na ponad 6k reckow majac 1k - po za tym sami nie wierzyliscie ze wejdzie bo recki wyslaliscie po ataku - wystarczylo spojrzec kiedy zlom zaczal znikac. Dlatego pomysl sam zanim cos napiszesz

na jakim klamstwie? nie kupilem konta - nigdy jak gram w ta gre tego nie zrobilem. Morfina buduj 4 miesiace flote, dojdz nia do top3 i strac - wtedy porozmawiamy o odbudowywaniu. Poki co te Twoje trampki jakbys stracil to na drugi dzien juz bys odbudowal z wydobycia... wiele to tego nie ma ...

pozdrawiam Was wszystkich cieszcie sie poki jest na to czas
    Przeczytaj sobie kilka razy mój post, aż przeczytasz ze zrozumieniem i później komentuj.

Różnica między kozakiem, a "kozakiem" jest taka, że kozak mimo poniesionej porażki, nadal będzie naśmiewał się z wygranych i nie tylko, chwalił się jakim on to graczem nie jest (bo przecież ma stki), zamiast z pokorą ją przyjąć, ewentualnie pogratulować i tyle.

Masz tyle stków, z tym, że suma % ich wszystkich jest mniejsza od naszego jednego (sprawdzałem pobieżnie, więc mogę się mylić). Szkoda, że próg nie jest niższy, bo miałbyś może jeszcze jakieś z rozbitymi dtkami i satelitami, prawda?

Skoro jesteś niewinny (ja nie mam zamiaru oceniać, czy kupiłeś, czy nie, tylko w każdej odpowiedzi do tematu powtarzasz, ze nie kupiłeś konta), to po co tyle razy tłumaczysz się z tego, przecież wystarczy raz napisać i nie ma sensu się powtarzać.

To że zbudowałeś flotę w 4 miechy i straciłeś ją w sposób, który było pewne że stracisz?? Masz więcej St racja ale przynajmniej ja chodzę wyspany.