Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 311.
-
wolałbym się osobiście zrewanżować ale ważne że zostało w rodzinie gratki akcji,zysku i procentu obrońcy nowych zabawek cobym miał szanse na rewanżyk
-
ostatni baty tylko zbieram coś na osłodę pozdrawiam sojusz,ekipę gg oraz znajomych dla odmiany new skool ale jaki energiczny youtube.com/watch?v=U4JR1IuKkJM Dnia 09-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca Jcka [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 1.337 Duży transporter 11.294 Lekki myśliwiec 786 Ciężki m…
-
Nasze Mini S&D
Ramadek - - DiD Quaoar
Postramadek4 B-S Black Sheep gg dokładna ilość jednostek bojowych 198,410 lekki myśliwiec 124000 ciężki myśliwiec 570 krążownik 32000 okręt wojenny 7800 niszczyciel 4000 gwiazda śmierci 40 pancernik 30000 ups 28000 ale ja jednak poproszę o bardzo ścisły i przejrzysty regulamin
-
sorro o tym samym napisałem.pan Toadie wymyślił jakąś radę a wszystkie decyzje podejmuje sam.zgrywa szeryfa który pilnuje porządku w mieście hahaha śmiać mi chcę z Niego bo sam już nagiął swoje zasady przyjmując Ghosta p.s nikt nie każe siedzieć Rudej po nocach i liczyć nowych składów.wystarczy mieć odrobinę wyobrażni i dobrych chęci. można było zaproponować przesunięcie rozpoczęcia s&d o 24h i na spokojnie ogarnąć temat i dokonać podziałów.
-
S&D jest dla nas a nie dla organizatorów to jeżeli nikt z uczestników nie zgłasza wniosków o usunięcie Złej Kobiety za zachowanie,które nie do końca jest wyjaśnione w regulaminie dziwi mnie uparta i nieprzejednana postawa pana Toadie.Ja osobiście nie widzę powodu aby nie poluzować majtasków i zapomnieć o sprawie,dorzucając oczywiście ghosta do zabawy