Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 268.

• Dzień Dobry Myślę że gdyby nie sytuacja która miała miejsce kilka dni do tego starcia prawdopodobnie by nie doszło, a przynajmniej nie w najbliższym czasie grin.png Podczas rozmowy na Discordzie stwierdziliśmy że w ostatnich dniach na Xanthusie pojawił się PZ - towy złodziejaszek który jako formę zarobku obrał podkradanie złomu innych Odkrywców nie zostało więc nic innego jak namierzyć gagatka i wytłumaczyć mu że według nas takie zachowanie jest bardzo nie ładne Szybko udało się zlokalizować wła…

• @trampek jeszcze raz wielkie gratulację ! przez całą wojnę wykazywałeś najwięcej zaangażowania i chęci więc należało CI się takie trafienie jak nikomu innemu Kłaniam się niziutko, piękne top 1 solo Przetapiaj na flotę bo mamy jeszcze trochę do zrobienia

• @wakat Termin zakończenia wojny minął więc temat można zamknąć Wynik końcowy : Minionki [Minionki] 514 555,2 % vs. Niskie Domki [N-D] 68 742,94 %

• Cytat od sheaker: „Jeżeli chcecie wojny to wojna będzie Wam dana, ale jeśli chcecie w niej wygrać będziecie musieli nieco ubrudzić żółte rączki - próg wojny to 100-350%. W tych granicach będziemy mogli go negocjować, ostatnia wojna pomiędzy GP a Heheehee pokazała, że wysokie progi prowadzą do stagnacji. Gdyby powyższe warunki wojny nie przypadły Wam do gustu proponuję warunki Waszej kapitulacji: 1) Wypłata 2kkkk (2.000.000.000.000) surowców za poniesione straty na rzecz N-D. 2) Absolutna i bezwa…

• Cytat od sheaker: „Cytat od Makrela: „Lot Generała z prawdziwego zdarzenia Desperackie loty ” Wypowiedz wojnę, miej ból dupy, że przeciwnik próbuje wygrać - bądź Minionkiem. ” --- Zostań wyzwany na wojnę w której przeciwnik z premedytacją proponuje wyższy próg % żeby toczyć ją na poziomie gdzie liczą się umiejętności graczy znajdujących się w obu ekipach, które w połączeniu z odrobiną chęci, zaangażowania, pomysłowości i zgrania sojuszy być może stworzą ciekawe widowisko dla obserwujących ---- …

• pavciosz [Minionki] vs. Fy-dzi [N-D] ~ 512.02% (Ukryta treść) pavciosz [Minionki] vs. Fy-dzi [N-D] ~ 502.17% (Ukryta treść) pavciosz [Minionki] vs. Fy-dzi [N-D] ~ 504.95% (Ukryta treść) pavciosz [Minionki] vs. Poltergeist [N-D] ~ 1086.67% (Ukryta treść) Pierwsze starcia za nami więc zaczynamy liczyć [Minionki] Minionki 7390,37% vs. [N-D] Niskie Domki 0%

• Dzień Dobry Kontrolne skany w stronę obrońcy wysyłałem od bardzo dawna, w zasadzie tylko po to żeby któregoś dnia nie żałować że nie poświęciłem kilkunastu sekund i przegapiłem jedyną okazje Standardowo nie spodziewałem się niczego bo Vanuatu pilnował się bardzo dobrze dlatego po zobaczeniu że wszystko stoi nie byłem zaskoczony a zaniepokojony czy przypadkiem coś się nie stało Na szczęście okazało się to zwykłym ludzkim błędem więc zostaje mi życzyć sprawnej odbudowy Pozdrowienia dla Minionków, …

• Cytat od sheaker: „Jeżeli chcecie wojny to wojna będzie Wam dana, ale jeśli chcecie w niej wygrać będziecie musieli nieco ubrudzić żółte rączki - próg wojny to 100-350%. W tych granicach będziemy mogli go negocjować, ostatnia wojna pomiędzy GP a Heheehee pokazała, że wysokie progi prowadzą do stagnacji. Gdyby powyższe warunki wojny nie przypadły Wam do gustu proponuję warunki Waszej kapitulacji: 1) Wypłata 2kkkk (2.000.000.000.000) surowców za poniesione straty na rzecz N-D. 2) Absolutna i bezwa…

• Dobrze by było gdyby "przedstawiciel" sojuszu N-D chociaż się w nim znajdował 4c3008c7bf2a9.png

• 1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana [Minionki] Minionki vs. [N-D] Niskie Domki 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste] 3. Preferowany system liczenia: [jedna opcja do wyboru] a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: [można wybrać jedną lub obie opcje, jednak w tym wypadku granicą końcową j…

• [ciach] Co do starcia jeszcze raz graty coś dziwna ta 16 pozycja Obrońcy Moderator Neferet:Offtop

• Dzień Dobry Zapewne do większości graczy na serwerze dotarła już informacja o tym jakie "starcie" miało wczoraj miejsce więc przyznam szczerze że nie miałem zamiaru go w ogóle wstawiać aż do momentu rozstrzygnięcia sprawy przez Operatorów Gry. Do zmiany decyzji przekonała mnie rozmowa z obrońcą i jego podejście do zaistniałej sytuacji, doszedłem do wniosku że format w jakim zamieści starcie i jego przypuszczalna treść może zostawiać wiele do życzenia (Ukryta treść) Pokrótce wyjaśnię co się wydar…

• i tak się żyje w czasach S&D zamiast lecieć to się woła kolegów przynajmniej recki mogłem wysłać @derpolsterer jeszcze raz gratulację pięknego PB, przetapiaj na flotę bo będzie nam potrzebna @franc mam nadzieje że nie przychodzą Ci głupie pomysły do głowy jak zakończenie gry sojusz na pewno pomoże a Xanthus dużo by stracił bez Twojej osoby

• 08-02-2020 03:32:00 - pavciosz [Huttowie] 1415,71% (Ukryta treść) 09-02-2020 14:21:33 - pavciosz [Huttowie] 1592,86% (Ukryta treść)

• 05-02-2020 22:24:12 - pavciosz [ Huttowie ] - 638.04% (Ukryta treść) 07-02-2020 06:06:33 - pavciosz [ Huttowie ] - 39708,8% (Ukryta treść)

• Dzień Dobry, Może w ramach wstępu przybliżę genezę tego starcia i dlaczego w tak okazałym składzie agresorów Po ściągnięciu moonów przez @derpolsterer obrońca zamiast postawić nowe zaczął latać pomiędzy planetami. Dzieląc stacje na kilka slotów i wysyłając na różne % skutecznie zniechęcał nas do klikania zwrotki. Ku naszemu zdziwieniu 2 dni temu poleciał FS w 1 slocie który dla nas był niczym innym jak zaproszeniem to kolejnej zabawy z naszymi ulubionymi sąsiadami, nie zostało nic innego jak tro…

• Moona to ja zdjąłem 2h po planowanym patchu który naturalnie się przesunął ale tym bardziej ciekawe że panowie z ND już wtedy mieli ubaw pisząc że mogłem się wstrzymać o 30min, wychodzi na to że doskonale wiedzieli gdzie aktualnie leciała flota Również pozdrawiam

• Cytat od panpiwek1234: „Co do akcji, to szacuneczek. Wiadomo było, że to kwestia czasu ale zdejmowanie kilku moonów na raz to dawno nie widziałem No, ale przecież można było trafić przestrzeń, doświadczony przecinak by tak zrobił (Piotr?). ” Kilku na raz rozumiem że masz na myśli ten jeden który spadł i akurat był w układzie ze Stefanem? (bo o tym co niszczył Ecco nawet nie myślę ) czy może o tym co ja ściągałem jakiś czas temu ale gargamel postawił mu nowego ? Skoro i tak wszyscy wiedzą w jaki …

• Dobrze Cię widzieć z powrotem nawet w bardziej spokojnej formie dzięki za pozdrowienia czekam na więcej Janusza w tym dziale

• pavciosz Minionki [Minionki] Kontakt: discord Liczba statków: 6431173 Flota: Lekki Myśliwiec:4080000 Ciężki Myśliwiec: 300010 Krążownik: 1000000 Okręt Wojenny: 200000 Bombowiec: 120 Niszczyciel: 50000 Gwiazda Śmierci: 13 Pancernik: 500000 Rozpruwacz: 30010 Pionier: 1020 S&D ma swój urok przez swój format więc niech tak będzie (Ukryta treść)