Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 170.

• Cytat od Winter: „....hejtujesz . Ani ja ani prawdopodobnie żaden z moich sojuszników nie odgrażał się na PW tak jak Edek odgrażał się nam. ” @Winter, jeżeli to co wyżej napisałem zabrzmiało jak hejt, to jest mi niezmiernie przykro, bo nie takie było moje zamierzenie. Myślałem, że opisuję stan zastany i nie chciałem nikogo obrazić ale dać szanse na przemyślenie swoich postaw i komentarzy. Może i masz rację w domyśle, że nie powinienem się mieszać i przysłowiowo olać wszystko ale za dużo tego jes…

• Miałem się tutaj nie wpisywać widząc ten hejt ale czytam te wszystkie wypociny i wyjść z podziwu nie mogę skąd w Was tyle złości, zawiści, chamstwa i kompleksów. Pewnie tak naprawdę fajne z Was chłopaki ale net daje Wam jakąś dziką swobodę w wyrażaniu tego, co w Was najgorsze, hamulce puszczają. Spójrzcie, takie ST, zezłomowany, BFS, paktował, wpychał watę w uszy, kręcił ale nawet słowa nie napisał na żadnego z Was urągającemu mu - więc zadam Wam proste pytanie: Kto tutaj ma klasę, wbrew pozorom…

• Cytat od cks: „Obrońca jakiś czas temu zrakietował mi obronę oraz zjechał drobnicę - trzeba było się odgryźć:) ” Rache ist süß i cierpliwa Ładny procencik, zgrabne stadko pancków, detki puste nie stały, dofarm dokonany, śrubki pewnie wyzbierane, zatem przetapiaj wedle uznania i rośnij, bo gdy rośniesz Ty, rośnie i WHISKY, leżakuje, dojrzewa a potem degustowana rozlewa się ciepłem ku serc pokrzepieniu i radosnym toastom takim właśnie podgryzkom Kupolu chwały (podkręcić dźwięk :D)! Cytat od Pan S:…

• No klasyczne lustereczko, rzadko się ogląda ale może i niejedno padnie na tym uni jeszcze, bo i tak niewielu czyta STeki a z niejednego można niejedno podpatrzeć Gratulacje obrońcom! Wygląda na to, że najprostsze nie zawodzi, aż dam lajka

• Wygląda na to, że brak zabezpieczenia falangą, to jeszcze mogę zrozumieć ale brak opóźniania przy braku falangi, to już zupełnie swobodne podejście do tematu, mówiąc delikatnie. @mbmateo123 i @Duch Puszczy gratulacje godnej zapamiętania lekcji podstaw latania na planetkę. Myślę, że sojusz W-Yutani poświęci czas nie tylko na odbudowę ale przede wszystkim przestudiuje FAQ. Mam nadzieję, że już wiedzą, jakie błędy popełnili, wyciągnęli wnioski i może wspólnymi siłami zrewanżują się Duchowi - szczer…

• Cytat od pudel: „Gratulacje ” Co tak skromnie, taki top! Cytat od Winter: „wiedziałem że tak będzie ” Czyżby kolega też maczał w tym palce? Cytat od magic: „jeszcze raz dzięki za konto ” Ładny wlocik, jakaś historia?, opowieść z dreszczykiem?, może "...chociaż jakiś poemat zadeklamuj... sonecik??? Fraszkę jakaś... Cokolwiek!" Dzięki za konto?, tylko komu? Cosmie? No ładnie przerobił, fakt, ustawił, prawie podane na tacy - podobno Magia Słabo z dexem wyszło ale pewnie nadrobisz...

• Jeden pancek był jakiś wybrakowany - musisz dać lekką burę spawaczom, co by następnym razem pancki nie przynosiły wstydu zacnym niszczycielom. Bilans z pewnością nie pod niszczarki, zatem kolej teraz na grubsze stadko pancków, detki pełne dexu i flota królewskich się powiększy, a i na lmy coś tam skapnie. Na pewno w okolicy znajdziesz jakieś soczyste stadko pancków. Owocnych poszukiwań i muzę jakąś zapodaj, bo tak na sucho słabo się czyta Gratulacje! Obrońcy przestawienia się na inne "dopalacze"…

• Gratulacje oczywiście należą się obu stronom ale uczciwie byłoby założyć, że resztę złomu zebrali atakierzy i biorąc pod uwagę stosunek kryształków do mety i dexu pewnie wynik starcia zupełnie inaczej by wyglądał Czekam tylko na reakcję drugiej strony i pewnie szybko okaże się, jak to wyglądało. Wielki plus za dzielną obronę i jestem prawie pewien, że atakierzy nie odpuścili, bo pewnie lepsze synchro recków mieli Nie dażę sympatią Kisiela, za jego paktowania, ale nie posądzałbym podglaznika o lo…

• Cytat od final w ustach: „i moją dziewczynę która jest na mnie zła, I LOVE YOU ” ...nie zadzieraj z kobietą, bo będziesz miał przechlapane, musisz ją jakoś udobruchać... zobacz o tak: A wracając do ST, może nie tak suty, jak poprzedni ale ciąg dalszy "krążki w akcji" trwa. Szkoda, że te detki trochę pustawe były, lecz zysk i tak ładny wyszedł; dexu sobie dofarmisz u sąsiadów, graciochy Galaktycznemu - odbudowy, chyba, że go nowe uni wciągnęło - urlopu jednak nie widzę, zatem pewnie odbudowa lmów…

• Cytat od cks: „Dobry wlocik. Kolega Darkness nie ma lekko teraz z Tobą w układzie:D ” To się nazywa siła krążków w usie, kilka minut i po ptakach; to nawet odejście po zimny browar z lodówki kończyłoby się tragicznie Widać po następnym ST, że nie dane jest Darkness'owi odbudować flotkę Ciśnij Finał za satki Domyślam się, że zbiórka w komplecie. Dzięki za pozdrówka i polecam się na przyszłość

• No podglaznik zaszalałeś z tą sondą A co Was chłopaki z tymi sondami? Czyżby palce zesztywniały od klikania, że już nie dało się cofnąć? - ech te 6 sekund Cytat od podglaznik: „Większość zebraliśmy, trochę metalu zostało dla obrońcy i sępów ” Ja nic nie ukradłem, tym razem A tak w ogóle, to gratulacje....za tę pancerną sondę, bo Kisiel to i tak ma złą opinię na uni i żaden stek tego nie zmieni, choćby i 6-cyfrowy

• W końcu wyklepałeś co nieco i całkiem ładne oranie bunkierka Ci wyszło. Gratulacje! Miło jak cel czeka i nie kwapi się z ukrywaniem, nie trzeba go gonić po opłotkach - oby więcej takich Inwestuj w stateczki a rybka rybką, lecz tutaj też jest jeszcze co złowić

• Cytat od sayan1989: „Edek Kisiel 20.06.2019 07:55:18 dobra przywracam pakt będzie obowiązywał za 10 min Kaszanka 20.06.2019 07:55:55 Chyba nie srałeś ” Aż dziwne, że po kaszance na kisielu nie było rewolucji I tak kończą pakciarze, taki numer, tylko przecież już ktoś kilka steków wcześniej obsmarowywał kisiela kisielem... A wracając do ST, graty obrony apacz!, Ciekawe, czy brak opóźniania, czy telepek, czy andrenalinka, że wojenka miała być zakończona inaczej a wyszło na opak Topik robi wrażenie…

• Cytat od Kusy: „No i w końcu jakieś nie kradzione, i do tego z zyskiem ” Ja muszę dbać o linię a wiadomo przecież, że kradzione nie tuczy Tutaj było proste falangowanie ale mam ciekawostkę, bo nie mogę się jakoś oprzeć wrażeniu, że kolega Lucyfer (vel Nishyciel) postanowił odkuć się po złomie w sposób budzący wątpliwości.... (Ukryta treść) Jest też inne przypuszczenie, że to może być multi Twojego sąsiada ale póki nie mam dowodów, to pozostanie tylko przypuszczeniem

• Patrzę sobie, że podglaznik szaleje, złomuje nawet floty, które tuż przedtem leciały na stekowe boje, no wprost niewiarygodne jak beztrosko ludziska sobie latają , ale to chyba dobrze Zatem, dzień przerąbany w pracy, bo przed dłuuugim weekendem, upał też nieznośny, za to wieczór całkiem przyjemny, bo to wpadły ostatnie dwa brakujące moony, bo koledze zrobiłem też dwa moony; sojusz się rozgadał, same dobroci Przy okazji pozdrowionka dla całego Whisky i na przywitanie dedykuję ten stekuś. Wróćmy j…

• Cytat od podglaznik: „Specjalne podziękowania dla SpaceTribe za cynk ” No tak, biedny Space, wypatrzył a potem sam dostał gonga od RECa. I po co mu to było? Niemniej jednak dwa duże gongi jednego dnia w soju, to niejeden Winter by się pochlastał A... wiosna przyszła pieszo, już ptaki za nią spieszą, już kwiatki przed nią rosną... - precz zimo! A propos starcia - to wyszła w kiślu gęś kąpana , i nie ma co się dziwić, że recki miały ślisko

• Fiu fiu, ale zawyżyliście poziom. Ciekawe, co @Ruda zrobi teraz z progami... Wypasiona gąska długo nie pociągnęła, ot hodowca nie zadbał o zaczątek drobiu, a szkoda Ciekawe jak to było z tymi dofarmami? Wygląda, że na wyścigi - kto pierwszy, ten więcej zgarnął. Gratulacje łomotu - robi wrażenie i procent, i zysk.

• Ha! Czyli to jest przyczyna rozpadu zimnego sojuszu. Nick atakiera pod zgon Wintera . Czyżby bfs po ciężkiej upalnej nocy, czy nieodebrana przesyłka? Cokolwiek by nie było, pigułka snu zaaplikowana, po doktorsku. Ładnie ponad 2.5k recków, ciekawe, czy pożyczone, czy na stanie? Gratulacje, a śpiochowi - budzik, jak to powiadają

• Wesoła historyjka, loty z przygodami, miło zaopiekować się flotką pozostawioną samopas, w dodatki z wypchanymi trampkami na moonie. Procent w sam raz ale za to soczysty farming. Gratulacje Duchu! Za historyjkę - wielki plus. A z tymi głosami, to jak jest - za dużo puszczy, czy to żona właśnie? Kiopie - odbudowy.

• Nieźle grzmiało na południowym zachodzie, może znowuż prund padł, a w mroku mrok się pogubił. Szkoda, że bez historii, bo ładna flotka była, tylko ja pytam, gdzie pancki, bo aż się prosi przy takiej asyście lmów. Ładny top. Graty! Na jakiś czas mroczne sondy nie będą tak śmigały koło uszu ale życzę szybkiej odbudowy Darkness i jakiegoś rewanża, bo to dopiero początek uni.