Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 170.

• Aldy niema to może ja coś powrzucam Stalo i nie stoij Pozdro TAG! Dnia 04-10-2018 05:04:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Frank Castle [LEGION] ________________________________________________ Duży transporter 71.705 Recykler 4 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Abbadon [TAG] ______________________________…

• Odpoczywaj na emeryturze kiedyś Wróciisz kontakt zostanie w razie czego będę miał godnego zamiennika a straty jak staty ja tysiaczkow nie wstawiam p

• kto ma równo pod sufitem?

Dominator 2 - - DiD Cygnus

Widzę że u was też konsternacja trwa miało być fajnie wyszło jak zwykle. Realnie patrząc nie mamy tam za wiele co szukać bo nawet nasze Acs idą w perzyne jak podstawki się np top1 on ma więcej panckow niż ja wszystkich statków

• Patrząc na poczynania do UF i czytając niektóre wypowiedzi widzę tu dużo więcej trafniejszych dopasowan niż te które proponuję nam GF

• Po co mi dodatkowe pola?? Chyba tylko po to że jak stracę flotę to sobie eko będę dlubal. Dla mnie łączenie nas z kimś kto jest silniejszy 5 krotnie w punktach i 7 krotnie w flocie totalnym bezsensem. Dodatkowo coś co nigdy nie istniało na Antreasie czyli Acs wielu musi się go nauczyć bo nigdy nie mieli z tym do czynienia. Prędkość flot też ma znaczenie i to ogromne. Będziemy tam jak kaczki wystawieni i nie mówię że się boje bo to jest grą ale tak znaczącą zmiana nie przyniesie wiele dobrego i n…

• i mnie nie zostaje nic innego jak prosić o więcej! Ankieta i działamy eko w gore

• Brawo odebrałeś z nawiązką a telefon czerwony grunt to zabawa i że tak ładnie nam wszytko weszło:-D a Jarek już 2kkk floty przetapiaj i rośnij pozdroo

• To tak inaczej pozdro TAG i dostawców Nadchodzi wieczór, wchodze do swego pokoju, załanczam jąrampsa, i patrze w spokoju, far far Fredi cos tam pieprzy o sklepie, a ja własnie myśle o pieknej dupie, nagle dzwoni telefon, (Alda) podnosze słuchawke, halo,ABI zapraszam Cie na kawke, hmm... yeah, (...) Tak po raz kolejny kończy Jarek Łączny zysk bagatela około 8 kkk Part 1 Dnia 05-06-2018 00:01:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] _________________________________________…

• Za keana i ciacho Pozdro chłopaki Dnia 17-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 345.635 _________________________________________ Obrońca jarek [OGS] ________________________________________________ Mały transporter 46.000 Duży transporter 15.000 Lekki myśliwiec 41.084 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 15.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 50.020 Sonda szpiegowska 460 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 4…

• Sojusz TAG nie bierze udziału w tej edycji S&D i traktujemy to jako bojkot, może ktoś dostrzeże w końcu problem umierającego uni! A latanie po satelitach zostawiamy innym. Zgłoszenie Jarka wygląda równie fascynująco co nie prawdziwie 23k gąsek Jak by jeszcze w regulaminie S&D był punkt o zakazie włączania urlopu to szło by się bawić a nie jak teraz polatają 3 h i na urlopy uciekają, więc ta edycja się nie odbędzie każda następna bez unifusion również Pozdro abbadon

• Pb siadło lot wyszedł pozbierane obrońcy SZo a Ty wymyślaj życzenia

• Takie straty byś się wstydził wchodzisz na psy obrońcy SZo a Ty rośnij w siłę

• I taki piątkowy hattrick;-) Sprawa prosta Szykuje się do podróży i nagle dzwoni do mnie moja podwładną Nr 1 na uni a nawet na og znawca trunków wszelakiego typu Bibek Bruner cała flota stoji zero aktywności więc szybko teleport dexu mało ale niema czasu lot reckami na 3 części i zbiórka Bibka Obrońca zebrał ponad 2 kkk będzie na odbudowę a ja szukam dalej by na eko było Pozdro TAG i dostawców Wielkie podziękowania dla bibka bo bez niego nie było by tego rw Obrońcy SZO za postawę po mimo tak duże…

• Byl i nima Będzie na Eko Kupię paliwo Pozdro TAG i dostawców Dnia 03-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca jarek [OGS] ________________________________________________ Mały transporter 37.058 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 63.360 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 9.162 Okręt wojenny 110 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 9.010 Sonda szpie…

• Stało i zmielone Dnia 03-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca jarek [OGS] ________________________________________________ Mały transporter 12.795 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 1.800 Krążownik 1.800 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.810 Sonda szpiegowska 300 Wyrzutnia rakiet 10 Lekkie działo laserowe 10 Ciężkie działo laserowe 10 D…

• A tak posłałeś graty poraz kolejny obrońcy szo

• Ladnie opłaca się lecieć drugi raz przetapiaj a obrońcy czego sobie tylko życzy

• O 13 wyskanowany dzięki Bibek za podrzutke Obserwacja i tak do tego momentu aż upewniłem się że mam rację i lot bez skana Recki poszły cel zapakowany i poraz kolejny SZO TAKI HALLOWEENowy psikus A teraz kabummm Dnia 31-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Abbadon [TAG] ________________________________________________ Pancernik 300.285 _________________________________________ Obrońca world of tanks [LEGION] ________________________________________________ Mały transpo…

• Za tę recki to Ty zbankrutujesz a Aresowi poraz kolejny SZo

• Bibek st wstawia obrońcy SZo a Tobie wrotki